29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a keby si vedel, že je to len raz, že sa to nedozvie?že to bude len tvoje? bez následkov?
kalik kurnik nájde si ženskú a ja prídem a ti ukážem že to dokážeš!!!!
Není tady
Možná se to nikdo nedozví, ale jak můžeš říct, že to bude bez následků?
Ještě že jsem volnej, to by mě Adrainka sváděla a já bych musel odolat, páč musím dostát svému slovu
Není tady
neodolal by si....
tebe to nestojí za to zistiť to? následky môžeš riešiť potom...
zajtra ma tu zvozia, potom si ma zastaň
máš tri týždne, nájdi si babenku a tretieho sa uvidíme hm?
Není tady
niektorí ľudia to podľa mňa majú v sebe. ty možno neverný nebudeš aj keby sa neviem čo stalo a niekto to urobí aj keď toho svojho miluje. možno je to dedičné, alebo podľa hororskop, alebo si povieš, no čo zaflirujem si a nevie zastaviť. neviem, no, je to nadlho. rozoberieme to. ja tolerujem každému všetko, nech si každý robí, čo chce, sme tu len raz, ale ja by som neveru netolerovala asi. blbé čo? urazilo by ma to
Není tady
heeeeeeeeeeeeej!!!! ale nehľadaj si ju teraz!!!! ja som ešte tuuuuuu
Není tady
určitě bych odolal
Pokušení je od toho, aby se mu podlehlo, že? Právě, že ty následky jsou někdy tak kruté, že to nenyváží to pokušení, co myslíš?
Jo, já si najdu holku, pak přijedu na pařbu budou mě tak všechny svádět jen proto, aby mě svedly z cesty
Není tady
tak ja ťa budem tak tajne a nikomu to nepoviem. podľahneš?
a ako ti bude vašek závideť!!!! že ťa tam toľké budú obskakovať. a vlastne, odo mňa budeš v bezpečí, ja málokedy chcem, to čo chcú davy
Upravil(a) ADRIANA 1 (11. 5. 2006 19:28)
Není tady
Tak ty se na mě rychtuješ?
Tak to je dobrý, to se tam nemusím bát jít
Není tady
mashanka napsal(a):
Filipe, já si myslím, že to nejde jednoznačně určit. Každý má tu hranici jinde a záleží, jak to cítí on.
Pro mě je nevěra, kdyby se můj partner zamiloval do jiné ženy. Myslel na ni, toužil po tom, být s ní (třeba i na prohlídce muzea). Prostě, kdyby ji miloval.
Případ, že se někde na firemní akci spustí s kolegyní a druhý den o tom ani pořádně neví, je sice také nevěra, ale tu bych uměla odpustit. Je to jen chemie
toto je tak pekne napísané.
Není tady
nie, nerychtujem. len nemám rada keď je niekto tak tvrdo zaujatý. ako som ti už raz napísala, všetko, ale uplne všetko, je možné.
Není tady
Jo tak nerychtuješ, jo?
Jasně, možné je všechno, v tom s tebou souhlasím.
Není tady
Jo jo, lidi, mrkněte na vedlejší téma (Život po nevěře), tam zjistíte, co to dovede udělat za paseku.. Je to docela poučné
Není tady
tak ja sa vam vmiesam do diskusie.... clovek dokaze odolat, pokial je vo vztahu spokojny a partner mu dava to co potrebuje.... vtedy to odolavanie moze len okorenit sucasny vztah... ale akonahle sa vyskytne problem, kriza a partner nie je ochotny to riesit, uz je omnoho lahsie podlahnut... viem o com hovorim. a tiez som si povedala, ze len raz, lebo som to chcela skoro dva roky a odolavala a bola "vhodna" situacia - rozchodovy stav, ktory sa aj tak nenapravil... je aj toto nevera? podlahnut niekomu po dvoch rokoch tuzby a asi tak dva tyzdne od rozchodu?
teraz ma tu fakt zabite....
Není tady
sunny, jestliže jste oba dva od sebe, tak to není nevěra, ne?
Není tady
Teoreticky mas pravdu, ale ide asi skor o tie pocity... ja som to povazovala za akysi podraz... keby to urobil on, tak si myslim,ze hned musi za niekym utekat....no a to som urobila ja. lebo som si povedala, ze bud teraz alebo nikdy... je to moc hnusne?
Není tady
sunny, kde není vztah, tam není nevěra
Není tady
TEDA to mozem pochopit aj tak, ze ked sa ten "vztah" da znovu "dokopy", tak to vlastne aj tak nebola nevera, ze?
boze, ja som taky alibista... alibabista... tralalalalal
Není tady
jestliže se rozejdete a ty se někým vyspíš, tak to je v poho o když se s ním pak dáš zase dohromady. Tak kdy to provedem?
Není tady
a co chces urobit Kalik? to ze sa rozideme a potom zase zideme?
Není tady
sunny, já myslel, že bych ti pomohl s tou nevěrou, víš?
Není tady
ale ty si uz slubil Adrianke....
to zase nie je len tak, nemozes liezt z "kapusty do kapusty"....
Není tady
sunny, hmmmm...., tak nic no
Není tady