Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 2. 2011 11:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: kolikrát odpustit

Ale notak Holki a Klucy lol  ja nepsal o konkretnim Inkinem "milenci" nebo to tam vidite ? lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#77 21. 2. 2011 12:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ale notak Holki a Klucy lol  ja nepsal o konkretnim Inkinem "milenci" nebo to tam vidite ? lol

Jedine ze by jsi ho znal lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#78 28. 2. 2011 7:49

inka11
♥------

Tak jsem minulý týden byla u psycholožky, kde byl i on. Vzala jsem si víkend na rozmyšlenou a včera večer jsem to definitivně ukončila. Ale cítím se hrozně...

Není tady

#79 28. 2. 2011 8:59

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Udelala jsi dobre tummenupp.
Deti ma dospele, mohl se rozvest uz davno....
Jen se bojim, ze ho zase vezmes zpatky, kdyz bude nalehat....

Není tady

#80 28. 2. 2011 11:24

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

inka11: já nechápu, proč jsi přistoupila na návštěvu té psycholožky TY, když má evidentně problémy ON roll Třeba si pán od toho sliboval, že Tě psycholožka pomůže lépe zpracovat, abys ho vzala nazpátek a všechno bylo zase jako dřív, tzn. žádný rozvod, pendle mezi manželkou a Tebou a z Tvojí strany full-service a zdarma-hotel wink
inko11, že se cítíš hrozně, to je sice pochopitelné, ale určitě by ses necítila líp, kdybys v tom vztahu pokračovala stolt Svůj život můžeš prožít mnohem lépe, než opečováváním nějakého vypočítavého dědouška, no ne?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#81 28. 2. 2011 12:14

inka11
♥------

Jsem si myslela, že mi bude líp, když to rozseknu, ale není... Fakt je, že psycholožka s ním nežila - postavila to tak, že on chudák byl v depresi, takže já si teď připadám jak vypočítavá mrcha, která se na něj - nemocného - vykašlala. No snad to přejde, musím koukat do budoucnosti a nepřehrabovat se v tom co bylo.

Není tady

#82 28. 2. 2011 18:09

vera
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

inka11: já nechápu, proč jsi přistoupila na návštěvu té psycholožky TY, když má evidentně problémy ON roll Třeba si pán od toho sliboval, že Tě psycholožka pomůže lépe zpracovat, abys ho vzala nazpátek a všechno bylo zase jako dřív, tzn. žádný rozvod, pendle mezi manželkou a Tebou a z Tvojí strany full-service a zdarma-hotel wink
inko11, že se cítíš hrozně, to je sice pochopitelné, ale určitě by ses necítila líp, kdybys v tom vztahu pokračovala stolt Svůj život můžeš prožít mnohem lépe, než opečováváním nějakého vypočítavého dědouška, no ne?!?

jasně......psycholožka ti v tomto nepomůže

nech ho....je vypočítavý.....a za 2 roky bude umrčený otravný dědek se kterým rychle zestárneš

nemusíš přežívat....žij....

Není tady

#83 28. 2. 2011 22:51

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

kalupinka napsal(a):

Neumím si představit psychologa, ke kterému přijde přelétavý pán, co neví vlastně, co chce aby mu řekl - přiveďte si s sebou tu Vaši bývalou známost...To je nějaká taktika. Pán rád fabuluje. Kdyby mu bylo o generaci dvě méně...ale před důchodem...? Asi si uvědomuje, že lépe už bylo a může být jedině hůře. A zná přísloví - lepší vrabec v hrsti....Aniž byhc do toho nějak víc viděla, manželce asi došla trpělivost a tak pán volí kajícný návrat k osvědčené partnerce. Proč by se hledal s někým jiným, to dá práci. Nevzala bych ho zpět už jen díky minulým slibům a průtahům. A přiznám se, taky díky jeho věku. Za deset let bys měla doma sedmdesátníka. A nemysli, že by se jeho děti s tebou v péči o něj střídaly. Ve svých 45 letech můžeš potkat vrstevníka, s nímž omládneš. Jako já. Přeji Ti, abys byla nad věcí a dokázala definitivně za tím, co bylo, zavřít vrátka a neohlížet se.

Kalupinko BINGO! Vzdyt je to nejaka cinohra! dumbom To cely. Hosan nejak laviruje. Chce sedet na dvou zidlich. ja takovy znam. teda znala jsem, hoooonem rychle jsem utekla, byla jsem z toho nestastna, myslela jsem, zepro nej neco znamenam, ale ne......

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#84 1. 3. 2011 10:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

inka11 napsal(a):

Jsem si myslela, že mi bude líp, když to rozseknu, ale není... Fakt je, že psycholožka s ním nežila - postavila to tak, že on chudák byl v depresi, takže já si teď připadám jak vypočítavá mrcha, která se na něj - nemocného - vykašlala. No snad to přejde, musím koukat do budoucnosti a nepřehrabovat se v tom co bylo.

Nečetla jsem celé vlákno, tedy jen poznámku: odpustit můžeš jen jednou. Pak už není třeba věc řešit, je odpuštěno, basta fidli. Pokud tu potřebu ale mᚠ- řešit, stále se tě to EMOČNĚ dotýká - neodpustila jsi.
S odpuštěním ale vůbec nesouvisí fakt, zda dotyčného pána budeš nebo nebudeš dál zachraňovat. Nakonec neodpouštíš kvůli němu,ale kvůli sobě, aby tobě se ulevilo. Jemu je to koneckonců šumák - názorně to předvádí.

Takže: můžeš mu odpustit a přesto ho můžeš bez výčitek svědomí opustit.
Musíš to ale udělat srdcem, ne rozumem, to jak sama vidíš, moc negunguje.

On má právo tebou manipulovat - však si za to taky ponese zodpovědnost. Tedy pokud ty ji nebudeš pod tlakem vlastních výčitek poponášet s ním, aby se pod ní proboha chudáček nezhroutil.....
On má právo s tebou manipulovat, ty mᚠprávo ho za to poslat do háje. A bez pocitu viny. Ale to je jen a jen na tobě, jak se u toho budeš cítit....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#85 2. 3. 2011 22:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

inka11 napsal(a):

Vypočítavá mrcha? Pročpak? Mᚠs ním postranní úmysly? Je to hloupost.
Teď je Ti možná hůř než bylo s ním, ale za nějaký čas se to převáží na druhou stranu a bude Ti mnohem líp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí