18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale notak Holki a Klucy ja nepsal o konkretnim Inkinem "milenci" nebo to tam vidite ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Ale notak Holki a Klucy ja nepsal o konkretnim Inkinem "milenci" nebo to tam vidite ?
Jedine ze by jsi ho znal
Není tady
Tak jsem minulý týden byla u psycholoky, kde byl i on. Vzala jsem si víkend na rozmylenou a včera večer jsem to definitivně ukončila. Ale cítím se hrozně...
Není tady
Udelala jsi dobre .
Deti ma dospele, mohl se rozvest uz davno....
Jen se bojim, ze ho zase vezmes zpatky, kdyz bude nalehat....
Není tady
inka11: já nechápu, proč jsi přistoupila na návtěvu té psycholoky TY, kdy má evidentně problémy ON Třeba si pán od toho sliboval, e Tě psycholoka pomůe lépe zpracovat, abys ho vzala nazpátek a vechno bylo zase jako dřív, tzn. ádný rozvod, pendle mezi manelkou a Tebou a z Tvojí strany full-service a zdarma-hotel
inko11, e se cítí hrozně, to je sice pochopitelné, ale určitě by ses necítila líp, kdybys v tom vztahu pokračovala Svůj ivot můe proít mnohem lépe, ne opečováváním nějakého vypočítavého dědouka, no ne?!?
Není tady
Jsem si myslela, e mi bude líp, kdy to rozseknu, ale není... Fakt je, e psycholoka s ním neila - postavila to tak, e on chudák byl v depresi, take já si teď připadám jak vypočítavá mrcha, která se na něj - nemocného - vykalala. No snad to přejde, musím koukat do budoucnosti a nepřehrabovat se v tom co bylo.
Není tady
Kiara napsal(a):
inka11: já nechápu, proč jsi přistoupila na návtěvu té psycholoky TY, kdy má evidentně problémy ON Třeba si pán od toho sliboval, e Tě psycholoka pomůe lépe zpracovat, abys ho vzala nazpátek a vechno bylo zase jako dřív, tzn. ádný rozvod, pendle mezi manelkou a Tebou a z Tvojí strany full-service a zdarma-hotel
inko11, e se cítí hrozně, to je sice pochopitelné, ale určitě by ses necítila líp, kdybys v tom vztahu pokračovala Svůj ivot můe proít mnohem lépe, ne opečováváním nějakého vypočítavého dědouka, no ne?!?
jasně......psycholoka ti v tomto nepomůe
nech ho....je vypočítavý.....a za 2 roky bude umrčený otravný dědek se kterým rychle zestárne
nemusí přeívat....ij....
Není tady
kalupinka napsal(a):
Neumím si představit psychologa, ke kterému přijde přelétavý pán, co neví vlastně, co chce aby mu řekl - přiveďte si s sebou tu Vai bývalou známost...To je nějaká taktika. Pán rád fabuluje. Kdyby mu bylo o generaci dvě méně...ale před důchodem...? Asi si uvědomuje, e lépe u bylo a můe být jedině hůře. A zná přísloví - lepí vrabec v hrsti....Ani byhc do toho nějak víc viděla, manelce asi dola trpělivost a tak pán volí kajícný návrat k osvědčené partnerce. Proč by se hledal s někým jiným, to dá práci. Nevzala bych ho zpět u jen díky minulým slibům a průtahům. A přiznám se, taky díky jeho věku. Za deset let bys měla doma sedmdesátníka. A nemysli, e by se jeho děti s tebou v péči o něj střídaly. Ve svých 45 letech můe potkat vrstevníka, s ním omládne. Jako já. Přeji Ti, abys byla nad věcí a dokázala definitivně za tím, co bylo, zavřít vrátka a neohlíet se.
Kalupinko BINGO! Vzdyt je to nejaka cinohra! To cely. Hosan nejak laviruje. Chce sedet na dvou zidlich. ja takovy znam. teda znala jsem, hoooonem rychle jsem utekla, byla jsem z toho nestastna, myslela jsem, zepro nej neco znamenam, ale ne......
Není tady
inka11 napsal(a):
Jsem si myslela, e mi bude líp, kdy to rozseknu, ale není... Fakt je, e psycholoka s ním neila - postavila to tak, e on chudák byl v depresi, take já si teď připadám jak vypočítavá mrcha, která se na něj - nemocného - vykalala. No snad to přejde, musím koukat do budoucnosti a nepřehrabovat se v tom co bylo.
Nečetla jsem celé vlákno, tedy jen poznámku: odpustit můe jen jednou. Pak u není třeba věc řeit, je odputěno, basta fidli. Pokud tu potřebu ale má - řeit, stále se tě to EMOČNĚ dotýká - neodpustila jsi.
S odputěním ale vůbec nesouvisí fakt, zda dotyčného pána bude nebo nebude dál zachraňovat. Nakonec neodpoutí kvůli němu,ale kvůli sobě, aby tobě se ulevilo. Jemu je to koneckonců umák - názorně to předvádí.
Take: můe mu odpustit a přesto ho můe bez výčitek svědomí opustit.
Musí to ale udělat srdcem, ne rozumem, to jak sama vidí, moc negunguje.
On má právo tebou manipulovat - vak si za to taky ponese zodpovědnost. Tedy pokud ty ji nebude pod tlakem vlastních výčitek poponáet s ním, aby se pod ní proboha chudáček nezhroutil.....
On má právo s tebou manipulovat, ty má právo ho za to poslat do háje. A bez pocitu viny. Ale to je jen a jen na tobě, jak se u toho bude cítit....
Není tady
inka11 napsal(a):
Vypočítavá mrcha? Pročpak? Má s ním postranní úmysly? Je to hloupost.
Teď je Ti moná hůř ne bylo s ním, ale za nějaký čas se to převáí na druhou stranu a bude Ti mnohem líp
Není tady