Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 2. 2011 22:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: kolikrát odpustit

Myslím, že forum není od toho, tady se nikdo nedozví jak má řešit svou situaci. Ano, může si zde přečíst názor druhých, zkušenost druhých, ale záleží na jedinci, jak si to zařídí.
Je mnoho zen ktere zazily stejnou zivotni lekci. Jednoho dne ,drive ci pozdeji dojdou poznani a pochopi co jim tahle situace nabizi a co se tedy maji naucit.
Hirondel - životní lekce? Nevím, jestli jsem došla k poznání a k pochopení, co mě tato lekce přinesla do života. Co mě nabízela situace? Vím jen to, že jsem milovala , že to byla pro mě ta první velikánská láska.
že by pánové milovali i milenku i manželku?
Asi ano, je to pro ně těžké rozhodnout se. Ale Hirondel - když to nevadí těm ženám, tak proč ne. Maj to takhle zařízený.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 20. 2. 2011 22:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Asi ano, je to pro ně těžké rozhodnout se. Ale Hirondel - když to nevadí těm ženám, tak proč ne. Maj to takhle zařízený.

A proc pises to ale?
Vzdyt jasne -kdyz to tak chteji zit,tak proc ne? Neni nikde psani jak se ma zit a jak ne, Je to psano v nas a v nasich volbach. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#53 20. 2. 2011 22:43

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

hirondel napsal(a):

Muj jeden dobry kamarad pendluje cely zivot mezi zenou a milenkou s obema ma deti. Ani pro jednu se nerozhodne,nevi jak. stolt

I to je moznost tummenupp
A nevim, zda povezme prave tato by mela byt odsouzenihodna ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#54 20. 2. 2011 23:58

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Nějak mi hlava nebere, že pán, kterého bývalka odloží má problémy, ale odložená milenka by byla ted dobrá, tak ji zve k psychologovi lol. Vykopat a nepouštět ani do bytu ! dumbom

Není tady

#55 21. 2. 2011 6:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

dusička napsal(a):

A proc pises to ale?
Vzdyt jasne -kdyz to tak chteji zit,tak proc ne? Neni nikde psani jak se ma zit a jak ne, Je to psano v nas a v nasich volbach. smile

Máš pravdu, ale se do věty nehodí. Vážně záleží, jak to komu vyhovuje. Vím, že není psáno  nikde, jak se má žít. Jen když tak přemýšlím, neznám páry, vlastně trojice, kteří takto žijí a vyhovuje jim to.
Myslím, že Ince ne, že takto žít nechce ve vztahu ve třech,proto tady ten její příspěvek.

Není tady

#56 21. 2. 2011 7:11

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Dušička napsal(a):

Myslím, že dítě 33 a 35 už není dítě , je to dospělý člověk, který má svůj život, a nemá právo kecat do života rodičů.

Děti zůstávají dětmi svých rodičů do té doby, než rodiče zaklepou bačkorama bez ohledu na věk. Inka nikde nepsala, že děti kecají do života svých rodičů, pouze napsala, že ji nepřijali.
A na to mají právo.

Majkafo není zač. smile

Sousedi odnaproti to mají trošku jinak, ale taky je to trochu jiný model. Jsou rozvedeni, on má novou rodinu a stejně chodí ke své ex tu se zákusky, tu s kytičkou....tillfreds Je jim cca 65 a jsou rozvedeni tak 15 let. Proč ne, když to všem zúčastněným stranám vyhovuje.......godlike

Upravil(a) Lvice (21. 2. 2011 7:13)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#57 21. 2. 2011 7:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Dušička napsal(a):

Myslím, že dítě 33 a 35 už není dítě , je to dospělý člověk, který má svůj život, a nemá právo kecat do života rodičů.

Děti zůstávají dětmi svých rodičů do té doby, než rodiče zaklepou bačkorama bez ohledu na věk. Inka nikde nepsala, že děti kecají do života svých rodičů, pouze napsala, že ji nepřijali.
A na to mají jako právo.

Majkafo není zač. smile

Lvice - jasně, že jsme stále děti svých rodičů. stolt
Jen si prostě myslím, že pán se na děti vymlouval, že musí domů za dětma, a opustil Inku. Možná chtěl domů ze zvyku, z pohodlnosti něco měnit.

Není tady

#58 21. 2. 2011 7:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

JJ - je to hezký, proč by nechodil. Proč by se lidi měli rozejít jako nepřátelé?
Možná,kdyby pán řekl, budu s ní i s ní, a všechny tři by na tohle žití přistoupili, tak ok, žijeme si jak chceme.
Kdežto, když pán odbíhá od jedné k druhé, jedné slibuje, druhé slibuje, není tam ta důvěra, člověk nemůže věřit a to vše kazí.

Není tady

#59 21. 2. 2011 7:29

Lvice
♥♥♥♥♥--

Jo Duši, taky si myslím, že ten problém tkví v pánovi....... Nu což, držím Ince palce, aby si našla brzy někoho nového a bylo jí fajn smile.

Není tady

#60 21. 2. 2011 7:48

inka11
♥------

dusička napsal(a):

Ale pán miluje Inku, chce se vrátit k Ince.
Ince taky není pán lhostejný, jinak by o něm ani nepřemýšlela a nepsala - mám mu věřit a vzít ho zpět? To mělo být místo slova odpustit. Inka měla na mysli - odpustit ty kecy, že jí nasliboval, jak s ní bude a stále se vracel k manželce.
Myslím, že Inka ho miluje, ale nemá sílu ho vzít zpět, bojí se, jak už jsem psala, že bude další a další pendlování.
Tady nejde o to - o nezájem. Tady jde o to, že pán neví co chce. Ano, ted si to možná uvědomil. Ale ubližoval Ince i manželce.

Dušičko, je to přesně tak, jak jsi napsala. Tahle diskuse mi pomohla uvědomit si, že žádné další pokračování smysl nemá. Myslím, že u něj jde spíš o vypočítavost, než o lásku. Prostě zjistil, že ani po půl roce z něj doma nejsou nijak nadšení, že se o sebe musí starat sám (jídlo, prádlo atd.), kdežto u mě měl všechno zajištěné. Já ho ráda pořád mám, ale nechci si zničit zbytek života a nevěřím tomu, že by se změnil. Jak jsem ho poznala, tak každý problém řeší tím, že od něj uteče...

Není tady

#61 21. 2. 2011 8:31

morpheus
Babinet Klub
Web

inka11 napsal(a):

Jak jsem ho poznala, tak každý problém řeší tím, že od něj uteče...

Moje mila, ale toto je nejidealnejsi zpusob, jak si problem "vubec nepripustit" a zustat s cistou hlavou stolt Nevim, co je na tom divneho ? va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#62 21. 2. 2011 8:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně pro pána určitě ano on má čistou hlavu a říká si , kdo uteče vyhraje.
Vždyt problémy se vyřeší sami rock

Není tady

#63 21. 2. 2011 8:39

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

inka11 napsal(a):

Moje mila, ale toto je nejidealnejsi zpusob, jak si problem "vubec nepripustit" a zustat s cistou hlavou stolt Nevim, co je na tom divneho ? va

S čistou hlavou? Opravdu?

#64 21. 2. 2011 8:50

inka11
♥------

morpheus napsal(a):

inka11 napsal(a):

No já nevím - já jsem zvyklá problémy řešit. Utíkat od nich mi připadá dost nedospělé a zbabělé, kromě toho já bych teda určitě čistou hlavu neměla.

Není tady

#65 21. 2. 2011 8:51

Lvice
♥♥♥♥♥--

Nojo, s čistou hlavou a proto směřuje k psychologovi....... hmm

Není tady

#66 21. 2. 2011 9:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

hirondel napsal(a):

dusička napsal(a):

A proc pises to ale?

Máš pravdu, ale se do věty nehodí. Vážně záleží, jak to komu vyhovuje. Vím, že není psáno  nikde, jak se má žít. Jen když tak přemýšlím, neznám páry, vlastně trojice, kteří takto žijí a vyhovuje jim to.
Myslím, že Ince ne, že takto žít nechce ve vztahu ve třech,proto tady ten její příspěvek.

Dusi,
s Tebou je vtipna rozprava. big_smile
Reagovala jsem na Tvuj prispevek 46. ,ze takoveho muze znam  (samozrejme znam i jeho pocity a mysleni),ale ta ma reakce nemela nic spolecneho s Inkou a jejim pribehem. Byla to jen reakce na ten Tvuj prispevek.
Byla pouze o tom mem kamaradovi a tech jeho zenach a jejich volbach. Ne o Ince a ne o jeji volbe. 

Ty jsi si z toho udelel svuj vlastni zaver a zamixovala jsi do toho Inku.
Ja jsem naopak s Tebou vubec nemluvila v tu chvili o Ince a o tom co ja si myslim ze ona chce ci nechce zit. smile
Rozumis me?  Jsou to dve rozdilne veci. smile

Není tady

#67 21. 2. 2011 9:53

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

inka11 napsal(a):

Tapu, tapu ted ,zda je to vtip?

Není tady

#68 21. 2. 2011 9:54

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

inka11 napsal(a):

Vtipkuju jen na svem vlakne wink

Není tady

#69 21. 2. 2011 10:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

Vtipkuju jen na svem vlakne wink

Prtoc se me tomu nechce uverit? wink

Není tady

#70 21. 2. 2011 10:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Hirondel
já Tě chápu pussa
Já jsem do toho zamotala Inku, jako že tady píše a je to její vlákno.
Jj, jsem možná trošku přibržděná gloriadumbom sedím si na kabelech, ale vnímám to , jen to možná blbě napíšu
Chápeš Ty mě? stolt

Není tady

#71 21. 2. 2011 10:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Proto jsem psala, že je to fajn, když to maj takhle, nikde není psáno, jak se má žít, jak se nemá žít. Jen je to vše o důvěru,věření,komunikaci, žádné nalhávání. Vím,že tvůj kamarád a jeho ženy jsou jiný příklad než Inka

Není tady

#72 21. 2. 2011 10:13

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

offtopic

dusička napsal(a):

Bramborko, vy se nějak znáte s Inkou osobně? offtopic
A neříkal kvůli vnoučatům va

Neznám (respektive, pokud ano, nevím o tom).

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#73 21. 2. 2011 10:19

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

No jasne dusi ze Te chapu. A proto jsem mela zajem napsat to co jsem Ti napsala. smile

Není tady

#74 21. 2. 2011 10:20

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice napsal(a):

Nojo, s čistou hlavou a proto směřuje k psychologovi....... hmm

A to jeste kdo vi jestli...  big_smile

Není tady

#75 21. 2. 2011 10:41

Lvice
♥♥♥♥♥--

Hir, taky mi to prolítlo hlavou .... big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí