27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Potřebuju poradit, prodávám obývací stěnu a nejspí bude nutné zajistit její přepravu nějakou přepravní slubou. Bude částečně rozloená, ale ne úplně. I tak to bude velikej kus v celku (cca 2,10 x 1,10)
problém je v tom e absolutně nevím jakou přepravní slubu oslovit. Myslím, e klasický PPLko mi to nevezme.
Máte někdo nějakou zkuenost s posíláním takového velikého balíku? Budu ráda dy se podělíte
Děkuju
Není tady
S takovou velikostí to asi nikdo nevezme. Potřebovala jsemv loni poslat zdravotní elektrický rot, to jsou zhruba stejné rozměry a neuspěla jsem nikde. Navíc pozor, kdy u je přesvědčí a vezmou to, velké zásilky bývyjí dost často pokozené. Kamarádka před vánoci posílala mamince starí elektrickou troubu, zabalila jí do molitanu, katronu, ale ne do dřevěné bedny, PPL ji sice odvezla, ale hned při první překládce jí rozbili a s odůvodněním, e byla patně zabalená, nedostala ani korunu.
Není tady
Díky za zkuenost! Já jsem to pohledala na netu a zjistila jsem e v úvahu připadá společnost typu Toptrans nebo něco podobnýho. Ale mám strach aby to nerozbili. No jetě uvidíme. Radost z toho teda nemám
Ale děkuji!
Není tady