Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 17. 2. 2011 12:01

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Konečně úspěch s akné :-) !

Konečně jsem narazila na dobrou kožní lékařku, nechci jí tady dělat reklamu, tak neuveřejňuji její jméno. Nepředepisovala mi drahé mastičky k ničemu. Ale řekla mi, že v mém věku se už o akné jako takové nejedná a že to je hlavně ve stravování. Řekla mi, že mám vynechat ze svého jídelníčku hlavně mléko, kakao, čokoládu. 10 dní už to dodržuji a vidím zlepšení. Taky mi řekla, že nemám používat moc krémů a čistit pleť čistou vodou.
Jsem opravu moc ráda, že jsem k ní zašla a že jsou ještě lékaři, kteří se snaží pacienta uzdravit a né jen "léčit".

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#2 12. 3. 2011 10:13

Angellii
♥------

Re: Konečně úspěch s akné :-) !

To je pravda a ještě bych ráda doplnila, že kůže dává na jevo veškeré bolesti a nezdary, které máme uvnitř těla. Kůže právě jenom kopíruje to, co je uvnitř těla. Takže pokud máte celulitidu, tak máte hodně cholesterolu, když máte opar, tak máte problém třeba s krví, když máte akné, tak máte problém třeba s žaludkem, ve stravování apod. A já to tady nepíšu jenom tak, ale právě proto, že mám vlastní zkušenosti. Akné mi taky zmizelo poté, co jsem vynechala kakao, čokoládu a kafé, takže teď posuďte, jsou tyto potraviny zdravé? Naopak jsem přiřadila do jídelníčku hodně zeleniny, ale ne te zeleniny z obchoďáků, protože to není zelenina.

Čtu veStylu.cz a zapínám si mozek na ZapniMozek.cz.

Není tady

#3 12. 3. 2011 18:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Natálko, to máš štěstí. Mně dieta nepomohla vůbec. Dodržovala jsem ji dva měsíce s tím, že jsem ještě vynechala sladkosti a dráždivé potraviny. A nic.  Byla jsem i u léčitelů a v ordinaci čínské medicíny. Postupně se pročišťovala střeva - nepomohlo. Tak prý to bude v ledvinách - taky nic. Pak játra, plíce, k ničemu. Víš, je to případ od případu. Kéž by to bylo tak jednoduché.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#4 13. 3. 2011 13:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Natálko, to máš štěstí. Mně dieta nepomohla vůbec. Dodržovala jsem ji dva měsíce s tím, že jsem ještě vynechala sladkosti a dráždivé potraviny. A nic.  Byla jsem i u léčitelů a v ordinaci čínské medicíny. Postupně se pročišťovala střeva - nepomohlo. Tak prý to bude v ledvinách - taky nic. Pak játra, plíce, k ničemu. Víš, je to případ od případu. Kéž by to bylo tak jednoduché.

přesně tak. u mě to se stravou nemá vůbec co dělat, čokoládu jím každej den, mlíko, mléčné výrobky a kakao taky den co den + mám ráda ostrá jídla a na pleti se to neprojeví. za to ve chvíli, kdy jsem delší dobu ve stresu, nevyspaná apod., mi sem tam nějáká ta mrcha vyskočí mad

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 15. 3. 2011 15:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Angellii napsal(a):

To je pravda a ještě bych ráda doplnila, že kůže dává na jevo veškeré bolesti a nezdary, které máme uvnitř těla. Kůže právě jenom kopíruje to, co je uvnitř těla. Takže pokud máte celulitidu, tak máte hodně cholesterolu, když máte opar, tak máte problém třeba s krví, když máte akné, tak máte problém třeba s žaludkem, ve stravování apod. A já to tady nepíšu jenom tak, ale právě proto, že mám vlastní zkušenosti. Akné mi taky zmizelo poté, co jsem vynechala kakao, čokoládu a kafé, takže teď posuďte, jsou tyto potraviny zdravé? Naopak jsem přiřadila do jídelníčku hodně zeleniny, ale ne te zeleniny z obchoďáků, protože to není zelenina.

Celulitidu mam a cholesterol mam uplne normalni.Syn take trpi na akne a ma ho dost hrozne.Ma rad mlecne vyrobky,ty zkousel vysadit a opravdu nastalo zlepseni,ale dlouho mu to nevydrzelo bez mlika nemuze byt.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 15. 3. 2011 18:06

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, to si vzpomínám - ty mléčné výrobky jsem taky vysadila, i když já jich teda moc nejím. Jen občas sýry. Mléko a jogurty prakticky ne. Ale nepomohlo to.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#7 16. 3. 2011 15:44

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Dobrý den,

na akné mám dvě doporučení.
Prvním je vynikající dermatoložka MUDr.Diamantová.
Druhým je lékařská kosmetika Biologique Recherche. (www.esthesia.cz)

Vyzkoušejte :-), uvidíte.

Veronika

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#8 17. 4. 2011 10:42

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

Dokonce jsem přestala i kouřit a začala jsem běhat, ale výsledek žádný. Mně zabírá na akné jenom hormonální antikoncepce. Řeklo by se, že mám rozhozenou hladinu hormonů, jenže na to mi dělali testy a tu mám údajně v normálu. Takže bohužel na každého platí skutečně něco jiného.

Není tady

#9 21. 4. 2011 15:24

elisabeti
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Mně po dlouhých letech marných bojů pomohla kosmetika od Roche Posay - konkr. řada Effaclar. A jako ještě efektivnější nástroj boje s akné se ukázalo těhotenství. smile
Ale každý si musí najít to své...viz příspěvky výše.

http://lb5f.lilypie.com/0jx8p1.png

http://lb3f.lilypie.com/J2KVp1.png

Není tady

#10 21. 4. 2016 14:58

gahel
♥------

ja jsem měla vždycky plet super, ale brala jsem antikoncepci. po jejím vysazení je to hrůza. effaclar nepomohl. hormony prý ok. jsou dny kdy to jde, před menstruací hrůza. zkusim teď pročistit játra, prý by to mohlo zabrat. koupila jsem si lipovitan duo a uvidim. držím vám palce všem!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí