19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj dámy, prosím Vás máte někdo zkuenosti s darováním vajíček v Gyncentru v Ostravě? V poslední době nad tím hodně přemýlím, upřímně řečeno hlavně kvůli finanční tísni, která mě teď doprovází a kdy jsem zaslechla tuhle monost, dost mě to nadchlo, hlavně kvůli tomu, e bych tím mohla pomoci některé z en, která by děti chtěla hrozně moc, ale nedaří se... Já osobně nemám ani jasno v tom, jestli bych já děti chtěla, kadou chvíli se to u mě mění, ale co vím jistě, e v dluzích se o dítě nedokáu postarat tak, jak bych opravdu chtěla. A proto bych ráda vyuila této monosti. Jednak pomoci někomu jinému a taky pomoci i sobě, abych pak u mohla s klidem mít i vlastní dítě. Prosím, pokud někdo máte zkuenost s darováním přímo v Ostravě, ozvěte se mi.
Není tady
Jarmilo, např. v Reprofitu mají následující podmínky:
Kritéria pro monost darování vajíček:
■Věk 18 a 33 let
■Nepřenáet ádné geneticky podmíněné onemocnění
■Normální karyotyp (vyetření chromozomů)
■Negativní testy na sexuálně přenosné nemoci:
■AIDS (HIV)
■Hepatitis B and C
■Chlamydie
■Cytomegalovirus
■Syphilis
■Normální reprodukční systém
■Mentální a psychické zdraví
Není tady
Děkuji za reakci, moná jsem to mohla napsat hnedka, já u mám pročtených několik diskuzí na tohle téma, i ty podmínky u jsem viděla tolikrát, e je znám skoro nazpamět ale potřebovala bych slyet přímo zkuenosti od někoho, kdo tam u tenhle zákrok podstoupil, jak se chovají k dárkyním, jestli vechno proběhlo v pořádku, co doktoři a sestry, jestli by tam se mnou nejednali jako s "masem, ze kterého si můou kousek uříznout". Jo a taky bych chtěla vědět, jestli nevadí to, e jetě nemám ádné vlastní dítě...Prostě konkrétní zkuenosti přímo z tohohle Gyncentra.
Není tady
Ahoj,proč píe sem?Napi přímo do centra, sdělí ti i kolik peněz za to dostane, tady si myslím, e těko někoho najde, tady je to spíe o tom, e ena dítě chce. |V Ostravě jsou centra tři Gyncentrum, tam bych ja osobně nela a Eurofertil(uplně nové),Fertimed Polanka nad Odrou. Můe zjistit, co kadé centrum nabídne.Uvidí sama, co ti napíou,oni mají přesná kritéria, co chtěji, aspoň bude mít info z první ruky, né co jedna pani povídala.Zkus to.Drím pěsti.
Není tady
Ahoj, do Gyncentra jsem psala včera a zatím se mi neozvali. Ale píu sem právě proto, e je mi jasné, e mi nenapíou něco ve stylu: "Ano, přijďte k nám, sestřičky jsou ikovné, ale doktoři nic moc, jsou arogantní a nic vám nevysvětlí" . Chtěla jsem se pobavit s někým, kdo s tím má osobní zkuenost, nejlépe jako dárkyně. Můu se zeptat proč ty by jsi nela do Gyncentra?
Není tady
patně zkuenosti známých, co odtud utekli, problem hlavne v jednani s pacientem a do oci bijici hamiznost po penezich, na snazilkach jen tezko najdes darkyne, tady holky po diteti spise touzi a snazi se o ne.Darkyni zase tolik neni.Chlapi to maj lehci.Pro darkyni neni proces darovani tak tezky a psychicky narocny jako lecba neplodnosti metodami IVF.Je to napor na telo,hormonalni stimulace a odber vajicek, tim to pro tebe konci.Uvidis, zkus i jine centra, oni te vysetri na vse a pokud budes splnovat podminky, zaradi te do registru, az te budou potrebovat, oslovi te,aby ses dostavila,ale jen kdyz ty sama budes souhlasit.Lekarska pece o darkyni je stejna jako o pacientku pred IVF, jen asi nebude tak psychicky narocna.Drzim pesti.
Není tady
Jarmil doporučuji obrátit se s tímto dotazem na www.emimino.cz nebo www.modrykonik.cz určitě se někdo ozve.
Moje vagrová je zrovna v procesu-čeká na výsledky genetických testů a pokud dobře dopadnou, čeká jí darování vajíček někdy na konci března/zač. dubna
Není tady