27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Lvice,
jé já to celé zblbla!! Celý můj krásný moudrý příspěvek jsem smazala :-( No tak znovu a stručněji:
Psala jsem o tom, e "kadý má mít svého Poulíčka". Protoe ti, co nás nejvíce iritují, nám nastavují jakési zrcadlo naich "potenciálních vlastností".
My toti určité vlastnosti, které povaujeme za negativní, v sobě nevědomě potlačíme a pak kdy ty vlastnosti někdo jiný dává najevo i navenek, tak nás to hrozně tve. Jedna buddhistická kníka dokonce psala, e bychom nejvíc měli být vděční těm, kteří nás serou na maximum.
Tebe sere na maximum nová kolegyně a k tomu patřila věta o tom, e ona je Lev a ty má nick "lvice".
Uff, asi je to dost zmatený, co? :-)
Není tady
Ale tie kruhy tam fakt su. :-)))) Aj ked moj drahy tvrdi, ze byval predtym s jednou babou a tie jej kruhy teda boli kruhy, vraj moje ani nevidi, no neviem, kazdopadne kvoli tomu nemam hlavu v smutku...:-)
Priznavam sa, ze moj vzhlad je pre mna dost dolezity, ale nie je to ta najdolezitejsia vec na svete. Chcem vyzerat dobre kvoli sebe, nie kvoli priatelovi, ci inym chlapom. Zatial sa vsak nenamalovana znesiem leda tak v lete pri mori, ked sa opalim, vyzera to super, nepotrebujem ziadne sminky. Inak, ja sa zasa ktovieako nemalujem, tak si ma nepredstavuj prosim ako velkonocne vajicko.
Lvice, normalny chlap je taky chlap, ktory je schopny sam nakupit, dat si veci vyprat v pracke, nieco uvarit, ktory sa na domace prace nediva ako na udel zeny a nema obe ruky lave, takto som to v tej suvislosti myslela. :-)
Inak ti tu kancelarsku stroy fakt nezavidim, dokelu aj s onou dotycnou. Kasli na nu, ak si to nenechas, nikto ti neublizi, jednoducho ju pekne ignoruj a neplytvaj na nu ziadnym citom.
Není tady
Avalonko,
ono je to tak, obě jsme lvice, obě jsme si zaloením velice podobné. Mysleli jsme někdy úplně stejně, kolikrát jsme si říkaly, e jsme nechutně stejné......Jene cca před rokem a půl se nae cesty začaly rozcházet, já se začala zabývat numerologií, tarotovými kartami, feng-shui, začala jsem zkouet meditaci, ona to povaovala "za kraviny" a tak jsme se nějak začaly vzájemně odcizovat. Ona je spí typ "metalové koncerty", černé oblečení, tričko s lebkou a kovovým pásem. Z toho jsem vdy měla patný pocit a takový krám jsem obcházela obloukem.....
No a zná to, dvě enské a jeden chlap, to nikdy nemůe dopadnout dobře. Mé ego to tenkrát neuneslo, e onen mladík dal přednost jí (má hezčí obal, to je fakt), oba se bavili nad tím, co já jsem jí psala v mailu........ Bylo to určené jen jí, zaskočila jsem je, kdy jsem se zvedla a la to osobně vyříkat z očí do očí. Svorně tam seděli a bavili se na můj účet. Uf, to byla pecka mezi oči..... No dnes jsou milenci, ona bude pracovat pod ním. Před měsícem jsem se jí omluvila a pokusila se nastavit normální stav. Ne kamarádství, ale zruit tu oklivou negaci, kterou cítím, kdykoliv se potkáme. Za omluvu se mi vysmála, e to pro ní nic neznamená a dále mi napsala, a u jí laskavě nepíi, jinak to nepřečtené bude házet do koe...... Přiznám se, e mám čisté svědomí, ale ten negativní pocit je ve mně, kdykoliv se vidíme. Nevím, co s tím. Poradí?
Lvice,
naprosto chápu tvé rozladění.
No - vidím to takhle.
a) stále jsi jetě nezpracovala (i kdy si myslí, e jo) tu potupu, e si kolega vybral tvou kamarádku. Ono toti - lvice moje přeúasná - hlavním rysem Lvů je předevím jeitnost. A myslím si (a chce nebo ne), e ten jeho "výběr" tě zasáhl moná víc, ne by zasáhl jiné - méně jeitné znamení
b) tve tě to o to víc, e ví, jaká je to mrcha - tve tě ta "nespravedlnost" - e si můe chlap, který se ti líbí (líbil) vybrat takovou krávu.
c) moná, e opravdu někde vnitřně cítí jakousi pomstychtivost a nebo moná cítí, e bys stejná mrcha, jako ona, dokázala být taky. Netvrdím, e jsi mrcha, ale e jsi to "mrství" v sobě potlačila jako negativní, ale stále je to pro tebe jakási "potenciální" vlastnost.
Mně třeba íleně serou hloupé a hubené modelky. A ví proč? Ne e bych na sebe nebyla hrdá za to, e se dokáu brát taková jaká sem a kalu na drastické diety a silikonové kozy, ale někde hluboko ve mně dřímá touha být jako ony. Ne reálná touha, protoe na silikonové kozy peníze mám a na liposukci taky a nepůjdu si to udělat, protoe vím, e je to na prd, ale jakási prapůvodní touha, pramenící z toho, e jsem dřív na svůj vzhled dávala velmi tvrdý důraz.
Ta holka ti přestane vadit, a bude OPRAVDU nad věcí. Chápe?
Upravil(a) avalonka (28. 2. 2006 11:25)
Není tady
Faf napisala:
Lvice, normalny chlap je taky chlap, ktory je schopny sam nakupit, dat si veci vyprat v pracke, nieco uvarit, ktory sa na domace prace nediva ako na udel zeny a nema obe ruky lave, takto som to v tej suvislosti myslela. :-)
heureeeeka, tak ja mam normalneho chlapa, jupiii
teda aspon v tomto
Není tady
Lvice, ked sa zaoberas karmou, tak predsa vies, aky je "zakon karmy"... tak sa podla neho riad...
kasli na nu, je to sprosta "nána" ked sa takto sprava... a vies, ze najviac ju nastves tym, ze sa budes usmievat... a mat dobru naladu, lebo "DOBRA NALADA SICE NEVYRIESI VSETKY VASE PROBLEMY, ALE NASTVE TOLKO LUDI, ZE STOJI ZA TO SI JU UDRZAT...." Takze ti posielam na licko a usmej sa
Není tady
Pan, Sunny,
skvělá rada, budu se usmívat, to je fakt, co se mračit......
Avalonko,
bod1) lev je vskutku jeitný, hrdý a miluje pochvaly veho druhu . Ne, to u jsem zpracovala u dávno, zjistila jsem, e on měl skutečně pravdu, nehodili jsme se k sobě, i jsem mu to řekla z očí do očí, ale on stál samozřejmě ve vem při ní. Nakonec jsme nastavili stav "normálna", pozdravíme se, pracovně ve probereme, já jsem těce v pohodě, ale on kdy něco potřebuje, je na něm vidět, jak je příerně ze mně nervozní a snaí se honem rychle z mé kanceláře utéct, já tyto pocity vůči němu vůbec nemám. Nezasáhlo mě to, e si vybral jí, ale e se mi společně poklebovali za zády. Kdy jsme nae přátelství ukončily, kdy se mě holky v práci ptaly, tak jsem pouze konstatovala, e jsme se prostě nepohodly a přátelství skončilo. Tečka. Ona mě pomlouvala kde mohla (znáte ty sluební tamtamy).
bod 2) já si nemyslím, e je kráva, obě jsme to tenkrát nějak nezvládly, bylo to 50 na 50. V jádru si myslím, e je to hrozně neastná bytost, která odmítá jakoukoliv pomoc, ale vinu háe na okolí, nezačne sama u sebe. Navíc ani nechce pomoci...... Nechala jsem to být, člověk, který není připraven přijmout pomoc, toho je třeba nechat jít svou cestou.
c) pomstychtivost, brrrrrrr. Tak to teda skutečně NIKDY !!!!! V ádném případě jí nepřeji nic zlého, ale opět mé EGO promluvilo, jeliko to, e mi zmizí z dohledu je přece mnohem jednoduí varianta ne to, e se musím s něčím dalím pracovat...... Co říká?
No, jetě by mě mělo těit, e holky na ní nenechaly při obědě nit suchou, je dosti neoblíbená. Ale mě je to kupodivu jedno, jen jsem získala zpětnou vazbu, jak působí na ostatní..........
Sunny 2, ty má doma poklad !!! Teď jsme se v práci pobavily, ve vedlejí kanceláři přestavěly kvůli ní nábytek, přiel pán s vysavačem a kolega nadával, e mu tam nechal drobky a bordel. Jen jsem konstatovala, e takhle to vypadá, kdy luxuje chlap
. Začal se tlemit a souhlasil se mnou.......
Tak jsem vyzkouela radu v praxi, kopírovala jsem si vyhláku a oba li kolem mne, on jí vezl idli, ona kráčela za ním. Mile jsem se usmála (fakt to ani nebolelo ) a zeptala se, zda projdou. Dotyčný za chvíli vyběhl a začal se se mnou normálně bavit, no já snad upadnu
Ona se jaksi nadále kouká jako vrah, ten úsměv, to byla fakt skvělá rada a zabírá !!!!!! Navíc se fakt cítím dobře a v pohodě. No to je báječné. VELKÉ DÍKY VEM ZA SKVĚLOU RADU!
Lvice - to je super, kdy bude nad věcí, bude vítěz. Ona se tím, jak se tváří a chová, shazuje sama a ostatní si toho vimnou, neboj. Pak si toho vimne i ten vá krasavec a nedivila bych se, kdyby jí kopnul do zadku. Nemyslím tím, e by pak chtěl být s tebou (myslím, e bys ani ty u nechtěla), ale e by o ní prostě ztratil zájem. Má asi pravdu, e je neastná - kadopádně se chová jak debil. A jak u toho působí? Inu - jako debil :-)))
Není tady
Av,
krasavec to není a pro mě on jsou Pompeje.......
folly napsal(a):
avalonka napsal(a):
V tom případě bych narychlo - kouká z toho zbohatnutí - vypsala kurs pro podváděné manelky JAK NEVĚRU ODHALIT.
Avalonko,
ta kniha se jmenuje JAK SI MANZELA UDRZET (A PREDEJIT NEVERE).
Napsala ji Margaret Kentova, u nas vysla v roce 1993 v prekladu Mileny Blazkove,vydal Ivo Zelezny.
Je to fakt dobra kniha, rozhodne stoji za precteni ,ale obavam se, ze ji uz nesezenes...
Myslím, e jsem ji minulý rok viděla v knihkupectví. Plná praktických rad? Udret si chladnou hlavu a být milá. Dokud ho nepolete sama pryč, neodejde?atd./moná to bylo něco jiného, takových s podobným názvem jich je/