27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Taková kamarádka, to je teda masakr! :-(
Hrůza - neumím si představit, co je to za člověka, e se vydrí 15 let přetvařovat. Holka, neměla jsi to lehký, to musely být nervy...a ta její sms, tomu já říkám rána do zad přesně mířená a velmi ostrou dýkou provedená. Hnus!
Není tady
Folly,
tak to ti absolutně věřím....
"nae " milenka ...mohu dnesji moná napsat "byla" má dobrá kamarádka, cca 7 let.... nicméně pak začala brát ústup, já nejdříve myslela má více práce a jinou ne já, Ok, ivot jde dál... později jsem pochopila, a bylo mi jasné, přijít ji do rány, asi by se prala...v podstatě to asi nemyslím a tak obrazně....ne e bych se jí vyhýbala, ale ona byla tak rozumná a snaila se mi nepřijít do cesty- a jeliko bydlí ob dva baráky, tak to asi dá fuku :-))
Take drím palce a nedej se.... jsi ve výhodě...
Není tady
Avalonka napsal(a):
Na mnoho jiných dívek je také hezké podívání, ale zase s nimi třeba není tak hezké povídání.
Avalonko, tak to je přesné. Včera jsem jela s kolegy z práce přes odbory na lyovačku do Rakouska a přihasily se tam dvě mladé krásné dívky, načinčané, samozřejmě pozdě a moje kolegyně (právnička, skvělá enská) trefně poznamenala: No jo, zase dvě krásný,to já jsem krásná a chytrá . No holčiny se na lyovačku pečlivě připravily, stíny, řasenka uf
lvice,
jojo - taky jsem jezdívala na hory nalíčená. A pak, kdy mi slzely oči od protivětru na sjezdovce, jsem měla černé slzy a make-up rozmazaný po celé mé modelové bílé áličce.
Na to si halt musí přijít kadá enská sama. Já jetě před 2 lety nevylezla namalovaná nikam a ráno jsem vstávala dřív ne partner, aby mě neviděl "in natura". Dnes se super nalíčím na party a můj přítel na mě můe oči nechat (a nejen on), ale doma a o víkendech na výletech jsem zcela přírodní. A připadám si ti tak nějak - víc fajn.
Vimla jsem si, e mutí na mě zdaleka nejvíc koukaj, kdy vypadám jako "od ohně". Vlasy v culíku a ani gram make-upu. Zato kdy jdu perfektně vystajlovaná, tak se na mě ani kouknout neodváí, to po mě pokukují jen ti týpci v Replay dínech. A ti jsou mi fuk. Dlouho mě to překvapovalo, ale pak mi dolo, e "nahota" enské tváře je nejen sexy, ale je to i znak sebedůvěry - jsem taková jaká jsem a komu se to nelíbí, a na mě nekouká. Je to jakýsi akt důvěry neschovávat se za minky.
Posílám ti velkou pusu ty moje velká sametová kočko! :-)
Není tady
Jé, Avalonko,
za pusu móc děkuji, hned je mi na světě líp . Já byla spí vdycky takový ten přírodní typ, malovala jsem se jen naopak jen do práce a na nějaké mejdánky, take na vech sportovních akcích atp. jsem byla vdy nenalíčená. A vdycky se nael chlap, který se na mě rád mrknul, i kdy jsem na sobě neměla kilo make-upu
. Jako včera, zakuklená jako terorista, brýle, čepičku, a jak jsem tak čekala na kolegyňku u vleku ne dorazí, cítila jsem, e na mě někdo čučí. Na zábradlí odpočíval velice sympatický snowbordista, takté zakuklený, ale chvilku jsme na sebe zírali
, ty feromony běhaly přímo lavinovitě
.
Řeknu Vám jeden úasný fórek, který se stal v autobusu při zpáteční cestě. Omladina kolem 18 na zadní estce hrála slovní fotbal a zasekli se na slovu s "y". Tak jako správný přítel po telefonu jsem poradila "ytterbium". Pak můj soused prohlásil "impotent". Na to jsem odvětila, e nevím, zda teď řeí slovo na "i" či "y", ale impotent je s "i". Nače pán za mnou prohlásil:" Jetě nikdy jsem neviděl impotenta s tvrdým....". Dostala jsem záchvat smíchu, to se mu fákt povedlo
lvice - jo, to je velmi hezká slovní hříčka - jetě ne jsem tvůj příspěvek dočetla do konce, taky jsem si říkala "impotent přeci musí být s měkkým" :-)))
Není tady
Nemalovala jsem se 15 let, pak jsem začla, aby zjistil, e má doma kočku, a mám pocit, e je to jenom o tom vzhledu. Fúúúj.
Není tady
No Regi,
představa, e sotva se ráno o víkendu probudím a hned běím k zrcadlu, abych se udělala "krásnějí", no to teda fakt nevím . To bych měla naprosto stejný pocit jako ty.
Myslím Pan, e ani nemusí být impotenti, aby byli natvrdlí, takových lidí po světě pobíhá .
Sa teda mate, ze sa nemalujete.... Ja by som sa tiez nie, keby som nemala pocit, ze ak vyleziem na ulicu s tymi obrovskymi tmavymi kruhmi pod ocami, ake mam, ked ich nezakryjem make-upom, budu ma ludia tahat okamzite do postele. Ale nie kvoli sexualnej pritazlivosti, ale zo sucitu : Vsak nech sa chudinka uz konecne poriadne vyspinka... :-(((
Ale na druhej strane ma napoly rozosmieva a napoly vytaca, ked sa priatel rano opyta, ci uz som namalovana a ja nie som, co je slepy, ze nevidi??? No a obcas mi povie, : Aha, este sa musis namalovat, ze - a to som prave stravila 15 min v kupelni s farbickami v ruke.... vrrrr.... On tvrdi, ze ziaden rozdiel nevidi a vraj som nadherna ci uz tak, alebo tak, tak asi by som sa mala tesit, ze som krasna stale....
Skoda, ze zrkadielko mi rano hovori nieco ine...:-D
Není tady
Faf,
pak je třeba se pořádně vyspinkat, abys ty kruhy neměla. Ale já je mívám taky, a tak taky maskuji make-upem, ne e ne .
Tak to vidí, má báječného chlapa, který Tě povauje za krásnou takovou jako jsi, barvičky nebarvičky a to je na tom to nejdůleitějí..... No na druhou stranu pro chlapy taky není a tak důleitá ta hromada barviček na obličeji, ale celkový výzor, a hlavně, kdy bude mít doma protivnou navrčenou nespokojenou babu i kdy krásnou, tak jí brzy pole k vodě. Taky jsem se s takovým chlapem na inzerát setkala. Prý u ho nebavilo být pohromadě s negativně zaloeným člověkem, i kdy vzhledem byla krasavice. Tak to vidí.........
Taky jsem se dnes ráno pobavila, včera v busu vedle mě seděl manel mé kolegyně z práce a vytahoval se, jak mu vůbec není zima, přestoe má jen triko z Moiry a starou usákovku. Manelka dnes ráno vyprávěla, jak jí ráno volal, e mu je zima, a mu jetě přiveze svetr, jestli to stihne.
Take kdy budeme ty jeitné pánské řeči brát "s rezervou", tak to bude úplně v cajku.
Já jsem se také během dvou dní dozvěděla, e jsem tvrdohlavá (co teda nejsem, ale kdy jsem přesvědčena o svém názoru, tak si za ním stojí, pokud mě ovem někdo nepřesvědčí o něčem jiné, jsem přístupna diskuzi
) a pak mi dalí kolegyně včera řekla, e jsem "divoká". No teda, vůbec si tak nepřipadám, ale zřejmě mě tak okolí vnímá
Povídala jsem si o tom se spoustou lidí a kadý mě vnímá jinak. Take jsem v klidu a hodlám být "svá". Nebudu ze sebe dělat něco, co nejsem jen abych nebyla taková a maková........ Protoe pak najednou zjistím, e u to nejsem já a to nedopustím
ja mozem spat, kolko chcem a aj tak tam stale su, hnusoby....:-(
Ale mas uplnu pravdu, je ovela dolezitejsie byt mila ako krasna. Co ma chlap zo studenej a arogantnej "nadhery"? Ja by som teda tiez nechcela zidaneho namysleneho krasavca, co furt cumi do zrkadla a presviedca sa o tom, aky je uzasny.
No, inak chlapi su uchvatni, niekedy sa tiez dost dobre pobavim na podobnych historkach. A jasne, bud sama sebou, ja som tiez, aj ked som tvrdohlava a obcas poriadne naladova, no ale aspon kazdy vie, na com je. Vtipne ja akurat to, ze ludia, ktori ma dobre nepoznaju, si o mne myslia, ze som tichucka, milucka a slusnucka dievcinka. Ha. :-))))
Není tady
Faf, tak je při tom nech
Není tady
Lvice, mimoděk jsi mi pomohla, ten můj o víkendu napsal SMS bývalce (?)(neřete, odkuď to vím, je to shoda okolností, ne mírování),"Bylo mi včera s tebou dobře jako dlouho ne..."Den předtím j byl z hor doma a pomilovali jsme se. e by to stihl i sní se mít dobře, kdy údajně seděli a povídali si v autě? (kde se léta milovali:(().
Neviděj si do huby. Včera mi řekl, e bych ty suenky neměla jíst a den předtím mi řekl, e bych se mu hubená nelíbila.
Není tady
Regi,
před 14 dní jsem si koupila knihu Olgy Sommerové o čem sní mui, navedl mě k tomu tady někdo v diskuzi, u si nevzpomínám kdo, včera jsem se do ní začetla a je skutečně zajímavé, jak vnímají svět mui. Včetně blbého umývání nádobí a tak. Zajímavá mylenka byla, kdy vichni chlapi přiznávají, e pro ně je důleitá kariéra a prachy, vztahy jsou a někde vzadu, líbilo se mi přirovnání, e jsou takoví medvědi, jednou za rok udělají medvíďata a tím péče o potomstvo končí.......
No Regi, asi bych mu řekla, e mám na ty suenky chu a ráda si je dám, a víc bych neřeila. A se s tím popere.....
Lvice a Olga Sommerova cerpala inspiraciu od muzov, alebo zo svojich vztahov?
Není tady
ja neviem, podla mna je stale viac a viac normalnych chlapov....
Není tady
ze by nastaval nejaky vyvoj???
Není tady
Sunny2,
Olga Sommerová ve své knize zpovídá několik muů různých věkových kategorií a povolání - duchovní, filosof, reisér. Fakt je to zajímavé. Já jsem těch vztahů moc neměla, nemám z čeho čerpat. Můj táta byla zlatíčko, straně se nám jako dětem věnoval, zase nebyl ten typ s ostrými lokty na vydělávání peněz...... Můj bývalý přítel byl studený psí čumák, single, kterého nudilo ít v páru, enáč, se kterým jsem to chvíli tahla byl pravý opak, miloval svojí holčičku, nelze vechny házet do jednoho pytle....... Myslím, e Olga je hodně tvrdá feministka.
Faf, otázkou je, co je to "normální"?
Holky, naproti mě se do kanceláře stěhuje holka, se kterou se nemůeme vystát, doufala jsem, e jí vyhodí a u jí nikdy neuvidím a bohuel místo dostala a jetě sedí u mých kamarádek, protoe souloí s vedoucím oddělení (mladý 27letý kluk), jí je 34. Byla to moje velká kámoka, no já se do toho mladého kluka zamilovala, dopadlo to tak, e se nakonec oba dva nade mnou úasně bavili..... Nikdy jsem jí to nezapomněla, je to potvora. Byla jsem ráda, e jí vidím minimálně a teď tohle. Brrrrr . Chodila jsem k holkám na kus řeči a teď tam budu cítit tu negativní energii, kterou mám, kdykoliv se vidíme. Ojoj.
Lvice, tak to ta chapem.. mala som aj ja podobny problem. v prvom rade nesmies dat najavo, ze ti nieco vadi. musis byt ty "nad vecou"... normalne ju pozdrav s usmevom... a urcite neprestat chodit za kamaratkami, to by ona mala pocit, ze ti "berie nieco" a este by mala z toho radost. ty to zvladnes...
Není tady
Sunny2, my dvě se u dávno nezdravíme...... Navíc jsme u duchovně kadá úplně někde jinde, to čemu věřím já ona povauje za bláboly (reinkarnace, karty duchovno atd.), pokusila jsem se před měsícem o sblíení a těce mě odpálkovala. Nevím, proč jsem to udělala, asi pro sebe, chtěla jsem si v sobě zamést, v její společnosti cítím černý mrak, který mě jakoby svazuje, takový ten mráz. Těko se to popisuje, nevím, jak to vyjádřit... No má pravdu, přece tam nepřestanu chodit jen kvůli tomu, e tam sedí ona, kdy mám holky ráda. Osobně si myslím, e je krapánek nemocná (její matka je maniodepresivní) a dcera to po ní zdědila, má hrozné propady nahoru - dolů. Kdy jsme byly kamarádky, děsně mě to unavovalo. Navíc jako kadý lev mě měla tendence neustále poučovat, přeháněla to, divím se, e jí tam vzali, hlavní éf oddělení řekl, e s ní skončil jednou pro vdy a vida, u je tam..... No, má hezký obal, co na tom, e má černou dui.......
Ona ti ta souvislost moná bude brzo unikat, ale co začít zamylením nad tím, e ona je Lev a ty má nic "lvice"? Hmmm?
ta věta měla znít Ona ti ta souvislost moná bude DLOUHO unikat, ale co začít zamylením nad tím, e ona je Lev a ty má NICK "lvice"?
Upravil(a) avalonka (28. 2. 2006 10:56)
Není tady
Faf,
to ti nepovídá "zrkadielko", e má kruhy pod očima a jiné vady na kráse. To ti povídá tvoje Ego.
Myslí si, e já po ránu vypadám hezky? Vypadám íííííleně! A kdy tak vstávám (občas i s mastnou hlavou) a vidím, jak se na mě přítel zamilovaně kouká a tulí se, tak si jdu nevěřícně svůj ksicht zkontrolovat do zrcadla (zda se ze mne náhodou do rána nestala Julia Roberts) a čoveče, na co myslí, e pokadé přijdu? Nestala!
Vzhledem k tomu, jak krásně kráčí "v mých stopách" :-))) tak věř, e se za pár let taky přestane malovat (kromě společenských akcí).
Já toti kdy se na sebe dneska kouknu do zrcadla, tak ty vrásky, které mi před rokem vadily, mi najdenou vůbec nevadí. Fakticky. :-)
Není tady