18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat a poprosit o vai pomoc. Jsem studentka dálkového bakalářského studia na fakultě psychologie. Přáli jsme si dítě, ale, více jak dva roky nepřicházelo. Prola jsem si tak jako spousta z vás nelehkým obdobím vč. různých metod asitované reprodukce. Proto jsem se také na toto téma rozhodla napsat svou bakalářskou práci. K tomu jsem vytvořila dotazník, ale, je velmi těké v této oblasti sehnat nějaké respondenty, kteří by chtěli na toto téma mluvit, říci své pocity, apod. Proto hledám i zde, zda byste byly tak hodné/hodní, a mohli vyplnit tento krátký dotazník. Zabývá se právě psychickým proiváním neplodných párů v metodách asistované reprodukce. Je na této adrese: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotaznik … -paru-pri/
Pokud se rozhodnete na tyto otázky odpovědět, odpovídejte tak, jak to opravdu cítíte, kadá odpověď poslouí k co nejvěrohodnějímu výsledku. Pokud by to bylo moné, prosím nejlépe o vyplnění 2 dotazníků, jak mu, tak ena v kadém partnerském páru. Výsledek bude mít pro mé celkové vyhodnocení výzkumu vyí vypovídací schopnost.
Předem velice děkuji za vá čas a ochotu vyplňováním tohoto dotazníku.
Není tady
Martino, jakmile budu mít víc času, moc ráda dotazník vyplním.
Mezitím ti ale chci doporučit umístit tuhle ádost s odkazem na dotazník na relevantnějí fórum a tím je Otěhotnění-Těhotenství, subfórum Snailky: http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=177
Najde tam určitě víc potencionálních respondentů.
Není tady
Děkuji za tip. Jetě to tam taky napíu.... Jinak, ten dotazník tam toti můe být umístěný jen do 22.2. Přesto moc děkuji za odpověď i radu. Přeji hezký den, M.
Není tady
Stránky: 1