|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky,
moji kamaradce se pred mesicem narodili dva chlapecci - ve 26 tydnu. Mate nektere POSITIVNI zkusenosti, nebo vite o nejakych pripadech v okoli? Diky moc
Není tady

Diky Misho :-)
Není tady
Pavlinko - mám kamarádku, které je 19 let a narodila se v 26 týdnu! Jediný problém má s očima, na jedno nevidí a na druhé má silné dioptrie, ale jinak je to krásná, zdravá a chytrá holka, vloni odmaturovala s vyznamenáním a teď je na vysoký.
Sama o předčasných porodech moc nevím, ale vem si, kolik je to let a jaké možnosti jsou dneska. Jinou zkušenost z svého okolí neznám, moc držím šmudlinkům palce!!!
Není tady
Moje sestřenka porodila dceru v 25+3 a Jakuba v 26tt, a jsou OK, jen Kubík má brýle , ale zlobí šíleně, když byl malý byl hodně nemocný, náchylný k nastydnutí , ta starší cácora je teď na střední a učí se moc dobře. Jen jsou oba hrozně hubení, takový vyžlátka.
Určitě písni Sďourkovi, ta má čerstvou zkušenost s Tomáškem.
Není tady

holky to je super, takovy samy positivni zkusenosti 
Není tady
Ahoj
Mrkni na nedoklubko.cz tak je spousta informací i příběhů rodičů co si tím prošli 
Není tady
Já jsem ve 26tt
jediné mínus jsou brýle - mám 7 dioptrií, ale jinak dvě krásné zdravé děti, vystudovné VŠ a zdraví relativně vpořádku ( tedy, problém s průduškama byl hoodně velký, ale do astma nepřešel a čím jsem starší, tím je to lepší) Moc jim držím palce.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

Diky
Dnes mi volala, ze oba chlapecky odpojili od ventilatoru 
Není tady

Upravil(a) ElFal (26. 11. 2012 14:50)
Není tady

Oslavy Světového dne předčasně narozených dětí Purpurové srdce 2012
Čas a místo události
20 Lis 2012 - 08:30, Praha
Přijďte se podívat do nádherných prostor Primátorské rezidence, naučit se více z péče o nedonošená miminka, podpořit kandidáty na cenu Purpurového srdce 2012. Akce je ohodnocena 4 kreditními body pro všeobecné sestry a porodní asistentky. Registrujte se přihlášením níže. Na slavnostní večer je třeba se registrovat zasláním zprávy na liskovcova@nedoklubko.cz.více na
http://srdce.nedoklubko.cz/events/4/osl … rdce-2013/
Není tady