29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V létě jdu na svatbu dceři.Je mi 50 a jsem silnější postavy.Nemůžete mi poradit co na sebe?Jsou nějaké stránky ,kterými bych se mohla inspirovat.Už se mi o tom zdá ,jak na to myslím.Ilona
Není tady
To je super odkaz, Hanci! :super: ačkoliv nejsem svatební matka, tak tam najdu i něco pro sebe
Ilonko, třeba najdeš i něco tady http://www.petrklic.cz/liza-sukne-90-95-cm-174915.aspx je to za celkem slušnou cenu
Není tady
Jako nejideálnější variantu bych volila kostým.
Hubené postavě dokáže přidat kila, sinější ubrat, záleží na střihu a i když svatba bude v létě, tak bych asi volila sáčko s krátkým rukávem.
Není tady
Zkuste se podívat na naše stránky nepovolená reklama věříme, že Vás něco zaujme.
Není tady
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale zkuste kouknout na nepovolená reklama mají šaty od vel.34 do 56. I lodičky a doplňky. nepovolená reklama
Upravil(a) tina (5. 5. 2011 16:58)
Není tady
Co teřba zkusit tento kostýmek z sbazaru? Je moc pěkný. Posílám rovnou i odkaz:
odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (7. 9. 2011 10:39)
Není tady