Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 18. 2. 2011 12:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?

Beta El napsal(a):

Mikeš, já koupila svému příteli červený loni na valentýna, a on se děsně smál... lol Byly bavlněný a s obrázekm. Tak nevím proč. Ale občas v nich spí, asi aby mi udělal radost.
Jsou ty tvoje taky červený?

Ne, je to taková barva bílé kávy, nebo jak to napsat... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#177 18. 2. 2011 13:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Mikeš - erotický neerotický, snaha se cení ne? rock

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#178 18. 2. 2011 13:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

erotický neerotický, snaha se cení ne?
Jestli vona to nejni spíš zdravá vopatrnost, než snaha http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#179 18. 2. 2011 13:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

To mě teda posol bulvu - tak všichni tu píšou průměr a balast, líbivý příspěvky... z vlastních rozvodů...  a Hirondel, která tu teoretizuje, má nejlepší příspěvek. Jako bych to brala, Morfe, kdyby Marcie nešlo o to "co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom"... Ty máš nejspíš větší problém chlape, než to vypadá. BI. hmm

Ale ale Jav,snad Ti Morphi nerozhodil sandal? lol   Navic v zadnem pripade nerekl ze muj prispevek je nejlepsi ,pribarvujes si to . stolt

Morphik prohlasil, ze se mu taky libi hirondel. Se mu jako nemuzu libit ci co? va tongue

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#180 18. 2. 2011 13:25

Johana50
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

Beta El napsal(a):

Mikeš, já koupila svému příteli červený loni na valentýna, a on se děsně smál... lol Byly bavlněný a s obrázekm. Tak nevím proč. Ale občas v nich spí, asi aby mi udělal radost.

lol lol  je vidět, že je manželka praktická. Na trenclích takové barvy budou škrtátka méně nápadná lol lol

Není tady

#181 18. 2. 2011 13:30

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Javeno,
prosim jaky je rozdil mezi lidma zijicima spolu s papirem a tema co ziji spolu bez papiru a jaky je rozdil ve zpusobu rozhododovani =dotahnout sve rozhodnuti (odejit)  do konce ?

Není tady

#182 18. 2. 2011 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Marcia111 napsal(a):

Dekuji Vam za zaslane pripspevky. Vidim, ze se prevazne jedna o padne duvody k rozvodu, které se daji vyjadrit pouze jedinym slovem: Nevera, gamblerstvi, alkoholismus nebo drogy. Za těchto okolnosti bych se snad i ja okamzite rozhodla pro rozvod, ale u mne je to trochu jiné, jedinym slovem to popsat proste nelze. Uvazuji o rozvodu delsi dobu, delsi dobu mozna proto, ze si prave nejsem jista zda li ty me duvody jsou opravdu duvodem k rozvodu. Rada bych zanala Vas nazor na to jestli ma smysl pokracovat v manzelstvi za těchto okolnosti: 
1)    Vytraceni se vzajemne duvery
2)    Rozdilnost povah, zajmu
3)    Lhani a zatajovani
4)    Caste hadky po kterych nasleduje i 3 mesicni mlceni
5)    Vulgarni chovani a nadavky
6)    Totalni absence v komunikaci (pripadam si, ze manzela vlastne ani neznam)
7)    Spolecne straveny cas s detmi = 0 (Detem se venuji vyhradne ja, prochazky, hrani, manzel s nami NIKAM nechodi, mimo domov jsem s detmi stále sama nacez m. sedi NEUSTALE doma u televize)
8)    Egoismus, arogance a hypokrytectvi z m. strany
9)    A navíc si ani není vedom toho, ze by cokoliv delal spatne   

Ale  na druhé strane manzel:
1)    Není alkoholik, nekouri, nedroguje
2)    Na neveru jsem mu neprisla, zadne dukazy nemam, ale nejake blikajici svetylko se ukazalo
3)    Financne rodinu zaopatri
4)    Mladsiho syna ma velice rad, se starsim moc nekomunikuje

Budu velice rada když mi i nadale budete psat jak to bylo u Vas a taky co si o vyse uvedenem myslite. Dekuji.

Mno, tak ja osobne by som sa - ak chceš ešte mať nejakého iného partnera - hlavne hlboko zamysella, aké chyby robím JA, čo sa dá na spolužití prípadne zlepšiť - a čo sa zlepšiť NEDÁ, a preto sa prípadnému ctiteľovi s týmti ovlastnosťami vyhýbať. stolt Lebo niekd enejakú chybku si nieekdy musela urobiť aj TY; a to je základ, odkiaľ treba začať. Poučiť sa zo svojich chýb, neopakovať ich a snažiť sa ich buď napraviť, alebo - ak sa to už nedá - neopakovať ich.
Ja som vydatá nebola, ale 10 rokov som žila s jedným mužom a jeho synom. Rozišiel sa v podstate on so mnou, aj keď ku koncu sme už o rozchode hovorili obaja, len on to preniesol od slov k činom. Bola som zdevastovaná, ale o niečo neskôr mi došlo, že mi dal v podstate ohromný dar stolt a šancu na nový začiatok. storstark
A partnerov som mala, teraz mám už 3 roky jedného, ale súc bezdetná (= nevychovávam vlastné deti), mám to o to ľahšie.

Upravil(a) Selima (18. 2. 2011 13:33)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#183 18. 2. 2011 13:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

Rejko, ve svem jadre byl nekomunikativni a backorovity prakticky od pocatku, jen ja to tehdy nevidela a ani mi to nejak nevadilo, byla jsem stestim bez sebe, ze jsme spolu, tenkrat jsem vic nepotrebovala, ale s roky se potreby meni. No a asi k zasadni zmene v jeho chovani (zvlaste se jedna o egoismus, aroganci a zesileni v hypokrytectvi) doslo v dobe kdy se mu podstatne zlepsila jeho financni situace. Vseobecne se rika, ze se clovek s penezy zmeni, ale proc a proc zrovna ke sve manzelce, to proste nechapu!

Kdyby se v jeho pripade jednalo o nejakou fobii, lze to lecit? Popripade jak? Mate s tim nekdo zkusenosti?

Liečiť sa to dá, ale musel by chieť ON. Pochybujem, že by sa ti pdoairlo vôbec ho prinútiť, bay si priznal problém, nieto ešte ho odvliecť k terapeutovi alebo lekárovi.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#184 18. 2. 2011 13:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Radek704 napsal(a):

ad Tercila: No bohužel to ten, kdo chce milovat a nedělat žádné excesy nikdy nepochopí... Promiň.

Milovať sa nedá chcieť, láska sa nedá vynútiť, vymlátiť ani vymanipulovať... keď raz nie je, tak nie je. Niekto dokáže prežiť celý život aj bez lásky, len s elementárnou ľudskou slušnosťou a úctou - no a niekomu je to holt málo. Nie je zlé a zavrhnutiahodné ani jedno, ani druhé. Možno ani manžel nebol až taký šťastný (asi nemohol byť úplne, tipujem si, ak mu Elena dávala najavo svoje pocity), ale nebol taký akčný ako ona. wink Ja osobne by som nechcela, bay bol niekto so mnou zo súcitu alebo ohľaduplnosti roll - to si fakt radšej kúpim mačku, kaktusy a vibrátor a budem sama do smrti. big_smile stolt

Brita

Není tady

#185 18. 2. 2011 14:02

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Zenua : Ano, mas pravdu. Hodne ted premyslim, proc tady uz 2 stranky tak kazdeho zere co ten Morph. Mozna tak 99% lidi nedokaze pobrat, ze 1% si ten zivot dokaze zaridit jinak, nez tech 99%.

Co me je po tom, zda se ta moje ponizuje, nebo ne ? To je jeji, ja bych se neponizoval. Finito. Chce byt dobrou kucharkou ? At je, me to nevadi, ja rad jim.. Chce abych s ni sel do divadla ? No problem, miluju kulturu. Chce si to uzit v posteli ? Myslim, ze nemam nic proti a s takovou kosti, kuwa, byl bych hovado, kdybych ji odmitnul. Chce mi uklidit muj chliv ? Nech sa paci, stejne nema nic jineho na praci a Gimp se pry ucit nehodla ...Co je na tom k nepochnapani ? Kdyby ne Zenuy, asi bych se na tu holku davno vykaslal, ale jedine ONA, na rozdil od vsech "chytrejch" tady, mi rekla neco, co me primelo se zacatkem ledna po neprijemnem "rozchodu" ktery jsem uz po nekolikate zazil od moji kvazi nove pritelky, zamyslet nad podstatou vseho, co se vlastne v minulosti stalo. Nestalo se totiz vubec nic. Zadne manzelstvi nebylo a tudiz ani nemohla byt zadna nevera. Pokud se me to dotklo, potom OKI, lezu do posteli jinych zen, ale jak vy tady vsechny vite, ze po rozchodu s moji lonskou laskou jsem nedal sbohem vsem zenam ? Je to vlakno...ani nevim koho, je to fajn, ja jsem tu predevcirem napsal jeden prispevek K VECI a kdo se do me obul ?
Majkafa - Ta rypa furt, to je pohoda, s ni se musi umet ( hlavne jemne a hodne asertivne )
Dusicka - holka, o ktere jsem mel opravdu jine mineni, skoda...doufam, ze se mi verejne omluvi a da mi uz konecne na forech pokoj
Ppavlaa - ta nastesti ne, budiz proto pochvalena
Svata trojice jak vysita ...

Buh s vama ...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#186 18. 2. 2011 14:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

hirondel napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

Nedavno jsem ho prosila aby si v obyvaku nesedal na "muj" polstar. Urazil se a ani me vysvetleni, ze se mi to proste prici, protoze si pak na to s klukem lehame oblicejem nepomohlo, oboril se na mne s vysmechem a zeptal se mne, ze co je tady meho, ze i ten polstar je jeho. Ja to némyslela nijak vlastnicky muj, tvuj polstar, muj, protoze na nem lezim ja.

Panejo,to jsou ale podivne malichernosti co lide dokazi resit  a pak se divi jaka je odezva z druhe strany.
Se takovym blbostem vazne divim. va

No, uz jsem si rikala, kde jsi tak dlouho, ze si nerypnes! lol

Kazdemu vadi neco jineho, mne hlavne z hygienickych duvodu vadi toto!

Je fakt, že každému vadí niečo iné, ale napríklad u muža, ktorého mám hlboko rada (alebo dieťaťa, príbuzného, dokonca psa) mi nevadí asi nič... Rozhodne nie tak, aby som mu vykladala o hygiene a štítila sa ho. roll Podľa mňa ho už teraz máš plné zuby(nie že by som nechápala prečo wink ), ale z rozumu s ním ostávaš. roll

Brita

Není tady

#187 18. 2. 2011 14:08

Beta El
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Zenua : Ano, mas pravdu. Hodne ted premyslim, proc tady uz 2 stranky tak kazdeho zere co ten Morph. Mozna tak 99% lidi nedokaze pobrat, ze 1% si ten zivot dokaze zaridit jinak, nez tech 99%.

Co me je po tom, zda se ta moje ponizuje, nebo ne ? To je jeji, ja bych se neponizoval. Finito. Chce byt dobrou kucharkou ? At je, me to nevadi, ja rad jim.. Chce abych s ni sel do divadla ? No problem, miluju kulturu. Chce si to uzit v posteli ? Myslim, ze nemam nic proti a s takovou kosti, kuwa, byl bych hovado, kdybych ji odmitnul. Chce mi uklidit muj chliv ? Nech sa paci, stejne nema nic jineho na praci a Gimp se pry ucit nehodla ...Co je na tom k nepochnapani ? Kdyby ne Zenuy, asi bych se na tu holku davno vykaslal, ale jedine ONA, na rozdil od vsech "chytrejch" tady, mi rekla neco, co me primelo se zacatkem ledna po neprijemnem "rozchodu" ktery jsem uz po nekolikate zazil od moji kvazi nove pritelky, zamyslet nad podstatou vseho, co se vlastne v minulosti stalo. Nestalo se totiz vubec nic. Zadne manzelstvi nebylo a tudiz ani nemohla byt zadna nevera. Pokud se me to dotklo, potom OKI, lezu do posteli jinych zen, ale jak vy tady vsechny vite, ze po rozchodu s moji lonskou laskou jsem nedal sbohem vsem zenam ? Je to vlakno...ani nevim koho, je to fajn, ja jsem tu predevcirem napsal jeden prispevek K VECI a kdo se do me obul ?
Majkafa - Ta rypa furt, to je pohoda, s ni se musi umet ( hlavne jemne a hodne asertivne )
Dusicka - holka, o ktere jsem mel opravdu jine mineni, skoda...doufam, ze se mi verejne omluvi a da mi uz konecne na forech pokoj
Ppavlaa - ta nastesti ne, budiz proto pochvalena
Svata trojice jak vysita ...

Buh s vama ...

Morphe, jsi úžasný, obdivujeme tě, milujeme tě, chceme tě... To jsi chtěl slyšet? godlike

Není tady

#188 18. 2. 2011 14:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe, jsi úžasný, obdivujeme tě, milujeme tě, chceme tě...
JÁ NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#189 18. 2. 2011 14:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dája28 napsal(a):

morphe, mám otázku - výše uvedené máte po oboustrané dohodě, nebo je to tvůj program a ona je přesvědčená, že jste po karambolu ( myslím nějaká nevěra tam byla) začali znovu ( lépe a radostněji smile) ?

Dajo, na slusnou otazku, slusna odpoved smile Ona tu moznost samozrejme MA, sam jsem ji to navrhnul, ale ona se tomu brani zuby nehty, se slovy, ne, ne, ne, uz se nechci chovat jako dev.ka, abys ani ty nemusel za tema kur.vama ( neni blba a tusi, ze nejsem v praci ale u zenske ). A tak se chova slusne a ja si delam zatim co chci. Mozna mi jednou dojde, ze to tak neni spravne, ale zatim si uzivam zivota smile
Vis co je legrace ? Ze ten predchozi vztah mi tady nikdo neveril. Zato o tomto se vesele diskutuje. Procpak tomu tak je ...Predchozi vzhtah byl cely na pikacu, kdybych si nebyl nasel nove devce, mozna bych v nem byl jako stara konzerva, ktera nerada meni partnerky, pokud k tomu neni opravdu vazny duvod, dodnes smile Tato zena, co mam ted je tisicnasobne lepsi i kdyz se zachovala jako koza oproti tamte megere, co mi otravovala nekolik let zivot. Teto se da odpustit a jit dal, vim ze kdyz by bylo nejhur, ona se postara, tamta by do me kopla. Jediny duvod, proc sem tam nejakou fiknu je ten, ze ona to udelala taky a jestlize muze ona, muzu i ja.

Toto je teda veľmi kresťanské big_smile . Pýtal si sa pána farára, čo on nato? Mmch, tvoj problém (alebo tvoje problémy) je úúúplne iný ako Marciin, rozvádzať si s avraj nerozvádzal - tak načo to tu rozoberáš? Radšej napíš, či si si dokázal nájsť ďalšiu partnerku aj ako detný wink ... a ako s ňou žiješ.

Brita

Není tady

#190 18. 2. 2011 14:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

erotický neerotický, snaha se cení ne?
Jestli vona to nejni spíš zdravá vopatrnost, než snaha lol

Nevím, když mi je dávala, tak bručela něco jako: "Abys mi u tý paní nedělal vostudu..." lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#191 18. 2. 2011 14:15

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Až TAKHLE soběstřednej? Hm.

#192 18. 2. 2011 14:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Johana50 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Beta El napsal(a):

lol lol  je vidět, že je manželka praktická. Na trenclích takové barvy budou škrtátka méně nápadná lol lol

stolt A aj stopy moču... rodna

Upravil(a) Selima (18. 2. 2011 14:19)

Brita

Není tady

#193 18. 2. 2011 14:18

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Prosím všechny, abyste tu neřešily osobní věci. Pokud máte potřebu s Morphem rozebírat jeho situaci, přesuňte prosím diskuzi na jeho chatovací vlákno, myslím že jedno vlákno na Psychologické k tomu bohatě stačí smile Tady to prosím ponechme pro původní dotaz tazatelky Marcia111, případné další související diskuzi. Děkuji.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#194 18. 2. 2011 14:37

javena
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Javeno,
prosim jaky je rozdil mezi lidma zijicima spolu s papirem a tema co ziji spolu bez papiru a jaky je rozdil ve zpusobu rozhododovani =dotahnout sve rozhodnuti (odejit)  do konce ?

Ty s těma papírama musí k soudu. wink
A nikdo mi sandál nerozhodil, zpětně jsem si tu četla a reagovala na to, na co jsem chtěla. Máš s tím problém? wink

Není tady

#195 18. 2. 2011 14:43

Beta El
♥♥-----

Marci, doufám, že jsi ze svého vlákna nikam neutekla, než jsme to tady vyřešili... big_smile
Já měla koncem manželství alergii už úplně na všechno... Až teprve, když jsem mu řekla, že se chci rozvést, tak se mi tak nějak ulevilo.

Není tady

#196 18. 2. 2011 15:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já jsem s manželem už pět let nežila ve společné domácnosti, když jsem podávala žádost o rozvod.
Vedlo mě k tomu jednak to, že jsem si našla přítele, se kterým jsem dodnes a za druhé návrat manželova staršího syna do rodinné firmy. Před lety totiž svému otci napáchal dluhy opravdu velkého rozsahu, já jsem musela prodat svůj byt, nabytý před svatbou a veškeré peníze šly do manželovy krachující firmy. Firma se povznesla, manželství naopak přestalo klapat, manžela jsem po jeho řadě fyzických útoků na mě s pomocí policie vyhodila a manžel se vrátil do lůna původní rodiny, kde našel vděčné útočiště. Z propadliště dějin se vynořil i jeho nezdárný syn, kterého tatínek po deseti letech přijal s otevřenou náručí a na kterého tatínek opětovně přepsal jednu ze svých firemních poboček a protože mám za to, že se podobná historie bude opakovat navlas jako před lety (jj, výherní automaty jsou svinstvo ...) a u taškařice s novými milionovými dluhy opravdu nemusím být znovu, podala jsem žádost o rozvod. Takže v době podání žádosti už jsem měla v sobě vyřešeno, smířeno, vztah jsem již dávno pohřbila, takže žádost o rozvod byla jenom úřední formalita.

Jsem rozvedená téměř rok, v době rozvodu jsem navíc bojovala s roční nezaměstnaností a finanční krizí. Pět měsíců po rozvodu se mi podařilo sehnat práci, která mě baví - sice za malý plat, ale práci mám - a s přítelem jsme na podzim oslavili již dva roky společného života.

A nelituji ničeho - samozřejmě nebylo všechno zalité sluncem a chvilkami mi bylo i hodně těžko, ale pořád je to lepší, než žít s manželem - impotentním alkoholikem důchodového věku a poslouchat jeho neustálé urážky, ponižování a psychické a fyzické násilí. A co je hlavní - mám přítele, který mi naštěstí dokázal, že všichni muži nejsou stejní wink

Jo - a po rozvodu jsem se vrátila nazpět ke svému dívčímu příjmení. Děti už jsou dospělé a pochopily, proč se budu jmenovat jinak, než ony - v rodině mého manžela a v místě bydliště se totiž pohybuje rodinná příslušnice, která nosila stejné křestní jméno a příjmení, jako já a docházelo k různým záměnám v doručování písemností a pod. Navíc má dotyčná v minulosti škraloup v podobě pobytu v base, takže jsem mileráda využila možnosti, kterou mi náš právní řád umožňuje a ráda jsem se vrátila ke svému rodnému příjmení: jednak to znamenalo symboliku, že jsem se od manžela definitivně odstřihla a za druhé jsem si nepřála, aby si mě a příbuznou někdo pletl smile

Upravil(a) Kiara (18. 2. 2011 15:18)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#197 18. 2. 2011 15:15

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

Dekuji Vam za zaslane pripspevky. Vidim, ze se prevazne jedna o padne duvody k rozvodu, které se daji vyjadrit pouze jedinym slovem: Nevera, gamblerstvi, alkoholismus nebo drogy. Za těchto okolnosti bych se snad i ja okamzite rozhodla pro rozvod, ale u mne je to trochu jiné, jedinym slovem to popsat proste nelze. Uvazuji o rozvodu delsi dobu, delsi dobu mozna proto, ze si prave nejsem jista zda li ty me duvody jsou opravdu duvodem k rozvodu. Rada bych zanala Vas nazor na to jestli ma smysl pokracovat v manzelstvi za těchto okolnosti: 
1)    Vytraceni se vzajemne duvery
2)    Rozdilnost povah, zajmu
3)    Lhani a zatajovani
4)    Caste hadky po kterych nasleduje i 3 mesicni mlceni
5)    Vulgarni chovani a nadavky
6)    Totalni absence v komunikaci (pripadam si, ze manzela vlastne ani neznam)
7)    Spolecne straveny cas s detmi = 0 (Detem se venuji vyhradne ja, prochazky, hrani, manzel s nami NIKAM nechodi, mimo domov jsem s detmi stále sama nacez m. sedi NEUSTALE doma u televize)
8)    Egoismus, arogance a hypokrytectvi z m. strany
9)    A navíc si ani není vedom toho, ze by cokoliv delal spatne   

Ale  na druhé strane manzel:
1)    Není alkoholik, nekouri, nedroguje
2)    Na neveru jsem mu neprisla, zadne dukazy nemam, ale nejake blikajici svetylko se ukazalo
3)    Financne rodinu zaopatri
4)    Mladsiho syna ma velice rad, se starsim moc nekomunikuje

Budu velice rada když mi i nadale budete psat jak to bylo u Vas a taky co si o vyse uvedenem myslite. Dekuji.

Mno, tak ja osobne by som sa - ak chceš ešte mať nejakého iného partnera - hlavne hlboko zamysella, aké chyby robím JA, čo sa dá na spolužití prípadne zlepšiť - a čo sa zlepšiť NEDÁ, a preto sa prípadnému ctiteľovi s týmti ovlastnosťami vyhýbať. stolt Lebo niekd enejakú chybku si nieekdy musela urobiť aj TY; a to je základ, odkiaľ treba začať. Poučiť sa zo svojich chýb, neopakovať ich a snažiť sa ich buď napraviť, alebo - ak sa to už nedá - neopakovať ich.
Ja som vydatá nebola, ale 10 rokov som žila s jedným mužom a jeho synom. Rozišiel sa v podstate on so mnou, aj keď ku koncu sme už o rozchode hovorili obaja, len on to preniesol od slov k činom. Bola som zdevastovaná, ale o niečo neskôr mi došlo, že mi dal v podstate ohromný dar stolt a šancu na nový začiatok. storstark
A partnerov som mala, teraz mám už 3 roky jedného, ale súc bezdetná (= nevychovávam vlastné deti), mám to o to ľahšie.

Selimo ja se snazim sve chyby uvedomovat a vyvarovat se jim, ale jeste radeji bych vedela co konkretne manzelovi na mne vadi. namou otazku co delam spatne, v cem chce abych se zmenila, mi neodpovi vubec nic. jen rekne, ze mam taky sve chyby, ale jake nedokaze rict!

A hlavne, mne uz nebavi zivot jaky spolu vedeme. Zijeme vedle sebe a ja si pripadam jako by mi bylo 80! Nikam spolu nechodime, doma spolu nekomunikujeme, detem se mimo domov venuji vyhradne ja, on se mi s nicim nesveruje, nemame spolecne plany. Pane jo, kdyz ted s nim ziji tak jak ziji co mne ceka v tech 80?

Není tady

#198 18. 2. 2011 15:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

hirondel napsal(a):

Javeno,

Ty s těma papírama musí k soudu. wink
A nikdo mi sandál nerozhodil, zpětně jsem si tu četla a reagovala na to, na co jsem chtěla. Máš s tím problém? wink

lolwink
No takze s papirama k soudu,hm hm... (to musi byt vopruz tongue)
Takze spolecne zijici co nemusi chodit s papirama k soudu,ti nejspis ziji (narozdil od papirovejch) zivot pouze teoreticky a jejich nazory na rozhodovani ukoncit vztah jsou pouze teoreticky jak by smet.  big_smile tongue   
To jsou veci na tom svete. vissla   Jakoby snad nejaky papir mel moc nad lidskou mysli a zpusobu jakym se dopracovava k volbe. tongue

Není tady

#199 18. 2. 2011 15:34

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Beta El napsal(a):

Marci, doufám, že jsi ze svého vlákna nikam neutekla, než jsme to tady vyřešili... big_smile
Já měla koncem manželství alergii už úplně na všechno... Až teprve, když jsem mu řekla, že se chci rozvést, tak se mi tak nějak ulevilo.

Nene, jsem tady. smile Mne jen tak neco nerozhaze. No ja nevim jestli je to uz alergie, ale s tim polstarem mi to tak proste prislo, jsem hodne hakliva na tyto a podobne veci. Napriklad rucnik je vyhradne muj, nemam rada kdyz ho pouziva nekdo jiny, atp. Ale asi se opravdu dostavam do te finalni faze, protoze mi zacina byt naprosto lhostejny.

Vcera po prichodu domu jsem citila v obyvaku vuni alkoholu (ze by zacal popijet?). Pak kolem mne v kuchyni prosel a ani mne nepozdravil. Kdyz mne videl v pokoji, ze cvicim (posilovala jsem brisni svalstvo, abych konecne byla zase kocka styrka ), pustil hudbu na plne pecky a zacal si prozpevovat, taky hodne nahlas. Prislo mi to smesne, jako by mi chtel dat najevo, ze je v naproste pohode, ze ja ho vubec nezajimam. Nekdy mi prijde, ze se chova jak pubertak, ktery si porad potrebuje neco dokazovat a kdyz ted najednou u mne vidi, ze uz za nim neprijdu a nase problemy resit nechci, tak je mu to divne co se deje. Mozna si mysli, ze mam milence.  dumbom A co teprve prijde az mne uvidi s novou "hlavou" od kadernika a peknymi nehtiky. Tak to jsem zvedava. Ne ze bych ho chtela nejak popichovat, ale tohle si slibuji uz dlouho a navic jsem pozvana na svatbu, tak proc si to nedoprat!

Není tady

#200 18. 2. 2011 15:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

Selimo ja se snazim sve chyby uvedomovat a vyvarovat se jim, ale jeste radeji bych vedela co konkretne manzelovi na mne vadi. namou otazku co delam spatne, v cem chce abych se zmenila, mi neodpovi vubec nic. jen rekne, ze mam taky sve chyby, ale jake nedokaze rict!

A hlavne, mne uz nebavi zivot jaky spolu vedeme.

To nemusi chlap ani rikat a uz vime ze mu vadi buzerace ze nema sedet na polsatri.
Jo jak se do lesa vola tak se z lesa ozyva. 
Jakoby nekdo nekoho nutil s nim zit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí