Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 18. 2. 2011 8:26

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?

Marcia : To byl samozrejme vtip s tim spolubydlenim, to by jaxik neslo smile
Ale mam otazku. Jak by ses zachovala, kdyby jsi byla manzelovi dlouhodobe neverna, pak by jsi si uvedomila chybu a snazila se to napravit, protoze bys chtela dat veci do poradku. Manzilkovi bys podstrojovala, kupovala si hezke spodni pradlo, experimentovala v posteli a delala vse aby Ti odpustil, nebo by jsi proste odesla, protoze on uz na Tebe pece ? To by me vazne zajimalo smile
Ja takto ziju uz pekne dlouho, ta moje potvora mi byla neverna a ted se holka snazi, aby nezustala na ocet, takze mam doma tu nejoddanejsi a nejlaskyplnejsi babu, ale zaroven mi timto zajistila maximalni svobodu a mohu bez vycitek svedomi travit cas v postelich jinych zen smile No nema se ten Morph bajecne ? big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#152 18. 2. 2011 8:42

Beta El
♥♥-----

Morphee, máš se super, akorát se obávám, že na tomto vlákně nás tím neoslníš... To si musíš najít jiné vlákno, např. to s názvem "Frajeři" nebo "Podívejte, jáá jsem borec". Bez urážky. Mám kolem sebe celý život nějaký chlapy. Dá se říct, že si s nimi docela rozumím a spoustu z nich mám za kamarády. Ale takovýdle vytahování jim teda rozhodně netrpím. lol
Ad tvůj dotaz, odpovídám sice za Marciu, ale v případě, že bych byla manželovi dlouhodobě nevěrná, tak bych s ním už pak asi nemohla být. Prostě by to byla moje zrada a já bych mu do očí moc koukat nemohla. Obzvláště tehdy, když on by byl věrný mně... Ta důvěra, která je tak nesmírně ve vztahu důležitá, by totiž jaksi přestala existovat.
A teď mi řekni, jakou má tvůj vztah hodnotu? Já bych řekla nulovou. Buď mám všechno, tedy i věrnost, nebo nic. Když máš potřebu ženské zahýbat, tak to není ten správný vztah. Tak je to pokrytectví.

Není tady

#153 18. 2. 2011 8:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Beta : Jisteze, asyk bych si mel opravdu zalozit nejake vlakno, ve kterem bych se popsal, jaky jsem borec, budu o tom vazne premyslet tongue Ne, uplne tak to neni, jak jsi to mozna pochopila. Jaky ma nas vztah hodnotu ? Pro me nulovou, pro ni maximalni. Udelejme z toho prumer a co vychazi ? Prumerny vztak 50 na 50, coz je fajn, protoze kdyz se rozhlednu po BBN a po okoli, je to leckdy mnohem horsi. Ja tu moji nepotrebuju k zivotu, zato ona me ano - nechce byt sama a rada o nekoho pecuje. Ale me je to jedno, ja uz neresim co provadela, ani neberu v potaz, ze ona se rozhodla zmenit se a svuj zivot. Dostala okamzitou vypoved ze vztahu, ve kterem ona chce nadale pokracovat, ja vsak nikoli. Takze suma sumarum : Ona se mnou ve vztahu je, ale ja s ni v zadnem, krome kamaradskeho vztahu, nejsem. Funguje to, oba mame vsechno. Ona ma "naoko" to, co potrebuje - tvarim se zamilovane a o mych avantyrach ji neinformuju - a ja mam doma vybornou kucharku, uklizecku, pritazlivou spolecnici a tu nejlepsi milenku tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#154 18. 2. 2011 8:59

Dája28
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Beta : Jisteze, asyk bych si mel opravdu zalozit nejake vlakno, ve kterem bych se popsal, jaky jsem borec, budu o tom vazne premyslet tongue Ne, uplne tak to neni, jak jsi to mozna pochopila. Jaky ma nas vztah hodnotu ? Pro me nulovou, pro ni maximalni. Udelejme z toho prumer a co vychazi ? Prumerny vztak 50 na 50, coz je fajn, protoze kdyz se rozhlednu po BBN a po okoli, je to leckdy mnohem horsi. Ja tu moji nepotrebuju k zivotu, zato ona me ano - nechce byt sama a rada o nekoho pecuje. Ale me je to jedno, ja uz neresim co provadela, ani neberu v potaz, ze ona se rozhodla zmenit se a svuj zivot. Dostala okamzitou vypoved ze vztahu, ve kterem ona chce nadale pokracovat, ja vsak nikoli. Takze suma sumarum : Ona se mnou ve vztahu je, ale ja s ni v zadnem, krome kamaradskeho vztahu, nejsem. Funguje to, oba mame vsechno. Ona ma "naoko" to, co potrebuje - tvarim se zamilovane a o mych avantyrach ji neinformuju - a ja mam doma vybornou kucharku, uklizecku, pritazlivou spolecnici a tu nejlepsi milenku tummenupp

morphe, mám otázku - výše uvedené máte po oboustrané dohodě, nebo je to tvůj program a ona je přesvědčená, že jste po karambolu ( myslím nějaká nevěra tam byla) začali znovu ( lépe a radostněji smile) ?

Není tady

#155 18. 2. 2011 9:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Manzilkovi bys podstrojovala, kupovala si hezke spodni pradlo, experimentovala v posteli a delala vse aby Ti odpustil, nebo by jsi proste odesla, protoze on uz na Tebe pece?
To první mi připadá jako celkem nechutný podbízení se, to druhý je možnost...
Ale teď si představ, že by "si uvedomila chybu a snazila se to napravit, protoze by chtela dat veci do poradku", najela na variantu 1 a posléze zjistila, že manžel nic netušil... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Mám dojem, že i úplnej tupec by pojal podezření.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#156 18. 2. 2011 10:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Dája28 napsal(a):

morphe, mám otázku - výše uvedené máte po oboustrané dohodě, nebo je to tvůj program a ona je přesvědčená, že jste po karambolu ( myslím nějaká nevěra tam byla) začali znovu ( lépe a radostněji smile) ?

Dajo, na slusnou otazku, slusna odpoved smile Ona tu moznost samozrejme MA, sam jsem ji to navrhnul, ale ona se tomu brani zuby nehty, se slovy, ne, ne, ne, uz se nechci chovat jako dev.ka, abys ani ty nemusel za tema kur.vama ( neni blba a tusi, ze nejsem v praci ale u zenske ). A tak se chova slusne a ja si delam zatim co chci. Mozna mi jednou dojde, ze to tak neni spravne, ale zatim si uzivam zivota smile
Vis co je legrace ? Ze ten predchozi vztah mi tady nikdo neveril. Zato o tomto se vesele diskutuje. Procpak tomu tak je ...Predchozi vzhtah byl cely na pikacu, kdybych si nebyl nasel nove devce, mozna bych v nem byl jako stara konzerva, ktera nerada meni partnerky, pokud k tomu neni opravdu vazny duvod, dodnes smile Tato zena, co mam ted je tisicnasobne lepsi i kdyz se zachovala jako koza oproti tamte megere, co mi otravovala nekolik let zivot. Teto se da odpustit a jit dal, vim ze kdyz by bylo nejhur, ona se postara, tamta by do me kopla. Jediny duvod, proc sem tam nejakou fiknu je ten, ze ona to udelala taky a jestlize muze ona, muzu i ja.

Není tady

#157 18. 2. 2011 10:31

morpheus
Babinet Klub
Web

helena napsal(a):

Manzilkovi bys podstrojovala, kupovala si hezke spodni pradlo, experimentovala v posteli a delala vse aby Ti odpustil, nebo by jsi proste odesla, protoze on uz na Tebe pece?
To první mi připadá jako celkem nechutný podbízení se, to druhý je možnost...
Ale teď si představ, že by "si uvedomila chybu a snazila se to napravit, protoze by chtela dat veci do poradku", najela na variantu 1 a posléze zjistila, že manžel nic netušil... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Mám dojem, že i úplnej tupec by pojal podezření.

Ne, ne, ne smile Manzel by vedel. Jinak to cele nedava smysl. Co se utaji, jakoby se nestalo prece.

Není tady

#158 18. 2. 2011 10:36

Beta El
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Dája28 napsal(a):

Dajo, na slusnou otazku, slusna odpoved smile Ona tu moznost samozrejme MA, sam jsem ji to navrhnul, ale ona se tomu brani zuby nehty, se slovy, ne, ne, ne, uz se nechci chovat jako dev.ka, abys ani ty nemusel za tema kur.vama ( neni blba a tusi, ze nejsem v praci ale u zenske ). A tak se chova slusne a ja si delam zatim co chci. Mozna mi jednou dojde, ze to tak neni spravne, ale zatim si uzivam zivota smile
Vis co je legrace ? Ze ten predchozi vztah mi tady nikdo neveril. Zato o tomto se vesele diskutuje. Procpak tomu tak je ...Predchozi vzhtah byl cely na pikacu, kdybych si nebyl nasel nove devce, mozna bych v nem byl jako stara konzerva, ktera nerada meni partnerky, pokud k tomu neni opravdu vazny duvod, dodnes smile Tato zena, co mam ted je tisicnasobne lepsi i kdyz se zachovala jako koza oproti tamte megere, co mi otravovala nekolik let zivot. Teto se da odpustit a jit dal, vim ze kdyz by bylo nejhur, ona se postara, tamta by do me kopla. Jediny duvod, proc sem tam nejakou fiknu je ten, ze ona to udelala taky a jestlize muze ona, muzu i ja.

Morphee, ale tohle přece nikam nevede... To není vztah, to je kdo z koho... Asi jste oba ještě nepotkali toho správného a jsi s ní pouze ze zjištných důvodů (viz ona se postará ...). Pokud mám někoho ráda a on mě, tak nemám jednak potřebu mu být nevěrná a druhak mu něco oplácet.
A jinak, tohle je celý na tvoje vlákno, pleteš se tady Marcii se svými problémy a odvádíš pozornost jinam. A nekecej že nemáš problém, máš. Protože jinak bys to tady neventiloval... wink

Není tady

#159 18. 2. 2011 10:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Ja se pouze vyjadril jedinym prispevkem. Vy jste to mely potrebu rozvijet a ted jste to nazvaly ventilovanim. ja NEMAM potrebu sverovat se se svymi problemy, protoze to, co tu pisu, jsou pikacoviny a ne problemy smile

Není tady

#160 18. 2. 2011 10:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

Ja se pouze vyjadril jedinym prispevkem. Vy jste to mely potrebu rozvijet a ted jste to nazvaly ventilovanim. ja NEMAM potrebu sverovat se se svymi problemy, protoze to, co tu pisu, jsou pikacoviny a ne problemy smile

Tak proč máš potřebu tady plevelit svýma pikačovinama?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#161 18. 2. 2011 10:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Co se utaji, jakoby se nestalo prece.
Tohle jako vážně fakt jo?Co svědomí?
A ještě pro mě blbost, když je nevěrný partner, proč bych mu to neoplatila, že. Tomu říkám supr vztah bezproblémový.

Upravil(a) dusička (18. 2. 2011 10:57)

Není tady

#162 18. 2. 2011 11:54

Marcia111
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

Marcia : To byl samozrejme vtip s tim spolubydlenim, to by jaxik neslo smile
Ale mam otazku. Jak by ses zachovala, kdyby jsi byla manzelovi dlouhodobe neverna, pak by jsi si uvedomila chybu a snazila se to napravit, protoze bys chtela dat veci do poradku. Manzilkovi bys podstrojovala, kupovala si hezke spodni pradlo, experimentovala v posteli a delala vse aby Ti odpustil, nebo by jsi proste odesla, protoze on uz na Tebe pece ? To by me vazne zajimalo smile
Ja takto ziju uz pekne dlouho, ta moje potvora mi byla neverna a ted se holka snazi, aby nezustala na ocet, takze mam doma tu nejoddanejsi a nejlaskyplnejsi babu, ale zaroven mi timto zajistila maximalni svobodu a mohu bez vycitek svedomi travit cas v postelich jinych zen smile No nema se ten Morph bajecne ? big_smile

No jestli se mas bajecne a tento zpusob zivota Ti vyhovuje, tak proc ne? Kazdemu vyhovuje neco jineho.

A k Tvemu dotazu jak bych se zachovala ja v pripade, ze na mne manzel "pece". Paklize bych vycitila z manzelovy strany, ze o mne nema zajem, nestoji o mne a to z jakehokoli duvodu, tak bych se mu rozhodne nepodlizala, to uz je ve mne jaksi zazite. Vzdy kdyz vycitim, ze jsem napriklad nekde nechtena, tak se tam proste necpu a to by platilo i u manzela. Lasku, takovou tu pravou, tu si nevynutis! Odesla bych i za cenu, ze bych zustala na ocet!

Není tady

#163 18. 2. 2011 11:58

Marcia111
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

Ja te teda absolutne nechapu a nechapu ani to jak v tom takhle dokazes zit. To co jsi tady napsal, je teda priserne! Asi jste opravdu z jine planety (vy muzi), a nebo jen Ty?

Není tady

#164 18. 2. 2011 12:01

Beta El
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Morphi, je vidno, že jsme ti šlápli na kuří oko! Au! tongue A proč to tady teda čteš a proč vůbec přispíváš, když jsou to všechno pikačoviny, tak to vážně nevím. Měl by ses tedy zabývat něčím závažnějším, než číst nepodstatné bláboly skupiny zoufalek... wink

Není tady

#165 18. 2. 2011 12:07

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jenže morf takhle žít musí, by si dokázal, že je ten borec. Kdyby na to měl, tak ji vyrazí a napíše Marcie do vlákna něco jako radu... Není nad to prezentovat své slabé stránky jako silné... tongue Většinou je to děsně průhledný, ale to ten dotyčný nevidí, resp. nechce.

Není tady

#166 18. 2. 2011 12:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Jenže morf takhle žít musí, by si dokázal, že je ten borec. Kdyby na to měl, tak ji vyrazí a napíše Marcie do vlákna něco jako radu... Není nad to prezentovat své slabé stránky jako silné... tongue Většinou je to děsně průhledný, ale to ten dotyčný nevidí, resp. nechce.

No jasně - Morf je totiž borec
ono mu nic nechybí a má se nejlíp. Co od života víc čekat že?
Přítelkyně mu doma udělá první poslední (protože ho chce zpět) takmu vyvařuje, kupuje si spodní prádelko, experimentuje v sexu. To se přeci chlapům líbí.
Naví Morf je na koni - může říct když něco má - hele, tak se vrat k tomu milenci,když to chceš jinak. Takže Morf si ani tady stěžovat nemůže.
Má to totiž dobře zařízený.
Morfe - ne každý to má dobře doma udělaný jako ty,proto tady ventilujeme starosti, tedy pro Tebe bláboly.

Upravil(a) dusička (18. 2. 2011 12:19)

Není tady

#167 18. 2. 2011 12:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

"najití sama sebe"
Wiki - ano, přesně ta věta, nejdřív by měl člověk poznat sám sebe, jak chce žít, protože jedině tak může být spokojený štastný, nezáleží na bohatství, na penězích. Vytičit si sám sobě co toleruju, s čím se srovnám a zařídím se podle toho.
Kočky, pročítám celé vlákno. Smutné příběhy, ale jako v pohádce, se štastným koncem . Jste bojovnice pussapussa

Neboj, ty také brzo jeden příběh přidáš.

Sebeláska, sebe uvědomění si
Ano, já to taky považuju za alfa-omegu všeho a kdybych měla tu moc, tak bych to nechala vyučovat již na základkách. Dětem jako tyto úvahy poskytnout, nabídnout, aby o tom začly přemýšlet..tak nějak to myslím.

Já jsem se považovala za nulu, což mi bylo osudné, neměla se ráda, ..proč bych tedy neměla tu bezvýznamnou osobu nalévat jedem? Když si člověk uvědomí svoji cenu, zná ji, nenechá se sebou zacházet nedůstojně, ubližovat si,  a umí si vymezit svůj prostor. Ne na úkor někoho - není potřeba. Pak může rozdávat lásku a bez rozpaků ji taky přijímat a všechno si patřičně užívat.
Takže je to jakási základna všeho. Vztahů, lásek, práce,..takový zaklad pro kvalitní život po všech stránkách.
Všechny ty ústrky v manželství, problémy ve vztazích,všechny ty stesky nad nesplněnými očekáváními jsou jen důsledky. Ne příčina.

Není tady

#168 18. 2. 2011 12:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki - přesně pussa
I když na venek vystupuju jako sebevědomá ženská, odjakživa se podcenuju, mám nízké sebevědomí a to od puberty. Byla jsem v pubertě tlustá a mamka mi nadávala, že mě nikdo nebude chtít. Tak jsem byla ráda, že mě někdo chtěl. Atd atd a dál se to rozvíjelo. Ted co mám děti, se kočíruju, že musím být statečná, skromná vůči dětem.
Ale zjistila jsem,že se musím dělat spokojenou,protože když je spokojená máma, jsou spokojený děti stolt

Není tady

#169 18. 2. 2011 12:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Přítelkyně mu doma udělá první poslední (protože ho chce zpět) takmu vyvařuje, kupuje si spodní prádelko, experimentuje v sexu. To se přeci chlapům líbí.

To jo, jenže ne každej se má tak dobře, jako Morph...
Např. u nás vyvařuju většinou já, ten sex ještě jakž takž ujde, a ke spodnímu prádlu snad jen tolik, že manželka mi včera koupila dvoje nový trenky... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#170 18. 2. 2011 12:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně - Morf je totiž borec...
... a dokazuje nám (SI) to zapikačováním na všech možnejch vláknech http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale možná je jen zneuznanej spisovatel... namísto tisícovejch nákladů svejch románů se zviditelňuje takto http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

manželka mi včera koupila dvoje nový trenky...
Kocoure... erotický??? reta

Upravil(a) helena (18. 2. 2011 12:31)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#171 18. 2. 2011 12:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

To jako chlap neumím posoudit, jestli bych Tě v nich rajcoval, ale byly zlevněný big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#172 18. 2. 2011 12:41

javena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Ať už se, proboha, ta Marcia rozvede a odstěhuje.

Marcia resi podobny problem jako ja ?
Marcia : Cotak dat dohromady spolubydleni ? Bo ja se taky stehuju, ale nemam spolubydlici hmm
Jinak k "vaznemu" tematu za ktere ho oznacily Majkafa a Dusicka : nestacim se divit, libive prispevky a k veci ma Helena a take se mi libi Hirondel. Jinak prumer a nekdy balast, neco jako Morpheovy vyplody sileneho mozku tongue

To mě teda posol bulvu - tak všichni tu píšou průměr a balast, líbivý příspěvky... z vlastních rozvodů...  a Hirondel, která tu teoretizuje, má nejlepší příspěvek. Jako bych to brala, Morfe, kdyby Marcie nešlo o to "co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom"... Ty máš nejspíš větší problém chlape, než to vypadá. BI. hmm

Není tady

#173 18. 2. 2011 12:46

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

To jo, jenže ne každej se má tak dobře, jako Morph...
Např. u nás vyvařuju většinou já, ten sex ještě jakž takž ujde, a ke spodnímu prádlu snad jen tolik, že manželka mi včera koupila dvoje nový trenky... big_smile big_smile big_smile

big_smile Vrať se do hrobu -  přeci nemůžeš mít nemožný spodní prádlo... když v něm chodíš mezi lidi... dumbom
Já ten film miluju... big_smilebig_smile
Máš tady nějakou vyzobanou slunečnici... maminko... lollol

Není tady

#174 18. 2. 2011 12:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Javeno - ale on MOrf nemá žádný problém,vždyt píše a my ho nechápeme. On to má prostě špičkově doma zařízený.
Spolubydle říká spolubydla když ho něčím naštve, nebo když chce jen tak s nákou prožít sex.
Přítelku - protože se o něj stará,
Nemá nic na starosti, prostě žádný starosti, tak tu píše jen tak bláboly, protože on ani nemůže připsat nějaké své trápení, bo žádný nemá.

Není tady

#175 18. 2. 2011 12:51

Beta El
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

To jako chlap neumím posoudit, jestli bych Tě v nich rajcoval, ale byly zlevněný big_smile

Mikeš, já koupila svému příteli červený loni na valentýna, a on se děsně smál... lol Byly bavlněný a s obrázekm. Tak nevím proč. Ale občas v nich spí, asi aby mi udělal radost.
Jsou ty tvoje taky červený?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí