Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 16. 2. 2011 23:00

majkafa
Host

Re: Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?

Morphe, ty jsi taky bajkař. Ani tady si nenaleješ čistého vína. lol

#102 16. 2. 2011 23:03

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Majkafa : Nechci kazit toto vlakno, ale neodpustim si jednu poznamku a pak se odhlasim z odberu : Vino nepiju uz leta a to co jsem napsal muze byt pravda, ale jen kdybys tak trochu VIC premyslela, kdyz uz o me vis tolik veci wink Jsi inteligentni zena, takze rebus jmenem Morpheus muzes mit vyreseny za 5 minut misto 5-ti let, jen kdybys chtela wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#103 17. 2. 2011 1:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morpheus:  az jsem si nasel jine devce a puvodni svazek rozetnul

Morfí? A proč jsi to neudělal v obráceném pořadí? Lze to nějak vysvětlit? Myslím, že vysvětlení MUŽE nás tady bude všechny zajímat smile.

Není tady

#104 17. 2. 2011 6:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tercila napsal(a):

Morpheus:  az jsem si nasel jine devce a puvodni svazek rozetnul

Morfí? A proč jsi to neudělal v obráceném pořadí? Lze to nějak vysvětlit? Myslím, že vysvětlení MUŽE nás tady bude všechny zajímat smile.

Hm, našel jsem si jiné děvče a původní svazek rozetnul.
I mě zajímá vysvětlení MUŽU proč v takovém to pořadí. - pro mě obráceném.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#105 17. 2. 2011 6:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A abych nebyla offtopic
Mohu odpovědět jen na první část otázky.
Co mě vedlo k rozvodu? Po 16 ti letech jsem podala žádost o rozvod. Z důvodů: žiju v manželství, které už není vůbec funkční. Jen tam přežívám. Chtěla jsem vydržet kvůli dětem, ale už je to pro mě neúnosné.
Funguju jako single - výchova dětí, starosti, domácnost (manžel se na načim nepodílí)
Funguju jako single - po finanční stránce (manžel rok nepracuje)
Někdy mám pocit, že nemám tři děti, ale čtyři, když hodím do pračky pár kousků manžela  , nebo nádobí, přece mě nerozhodí pár talířků dumbom
Pocit osamění (vynahrazují mi děti) chybí mi schoulení,obejmutí
intimně se nestýká přes rok i před tím to bylo takový příležitostný (i když musím říct, že kdybych pominula myšlení na starosti tak je manžel nejlepší milovník - v posteli myslí na mě)
Důvod - hlavně alkohol a nezodpovědnost.
Plácala jsem se v tom tolik let odejít,neodejít. Nedokázala jsem to. Když už jsem měla nakročeno před lety, prosil mě, klečel, že bude vše jiné, já jsem uvěřila, po čase se narodila dceraka (opět vše se pomalu vracelo do starých kolejí, ale ted už je to tuplem strašný)
Uvědomila jsem si, že mám soužití nastavený blbě, podle našich. Nechtěla jsem být jako naši (táta alkoholik) dělal zle, a nakonec to mám doma stejný.
A jaké to bylo potom?
Povím za půl roku, za rok?

Není tady

#106 17. 2. 2011 6:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Majkafa : Nechci kazit toto vlakno, ale neodpustim si jednu poznamku a pak se odhlasim z odberu : Vino nepiju uz leta a to co jsem napsal muze byt pravda, ale jen kdybys tak trochu VIC premyslela, kdyz uz o me vis tolik veci wink Jsi inteligentni zena, takze rebus jmenem Morpheus muzes mit vyreseny za 5 minut misto 5-ti let, jen kdybys chtela wink

Morfe, nevím, proč žiješ v tom, že Majkafa nebo ostatní jsou zvědavé na rebus Morfea. To je Tvůj život, jaký si ho zařídíš, takový ho máš.
Jen tedy malá poznámka. Tohle je docela vážná otázka, spousta ženským i mužům může otevřít oči, popřemýšlet o životě, nahlídnout do lidí, že to může být jinak. Každý kdo sem napíše, si tu otevře kousekk srdíčka. Myslím, že je docela trapný, že tu řešíš svůj rebus ,proč máš potřebu si vymýšlet? I tady v tom chlívku,který se jmenuje Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?
Vždyt si rozvedený, proč nenapíšeš proč jste se rozvedli, co vedlo k tomu, že jste skončili vztah

Není tady

#107 17. 2. 2011 7:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

No Rejko, uz vidim manzela, jak dobrovolne pujde k psychologovi, kdyz on sam zadny problem nevidi a neuznava ani to, ze se sproste chova. Vlastne ani nevim jak bych mu to mnela rict, asi by se mi vysmal, nebo by se na mne dival jak na blazna. Ale pokusit se o to muzu, reknu mu o tom, ale ne ted, ted za nim nebudu dolejzat jak jsem to delala cely zivot. Kdyz jsme spolu prestali komunikovat, vzdy jsem to byla ja co jsem prisla a chtela resit a vyresit nas problem, on nikdy.

Jak kdybych tohle psala já. Všechno jsem se snažila řešit a udobřovat, i když jsem já nic neudělala špatně. Stejně jsem nakonec dolejzala a byla nejhorší. S chlapama to je těžký, oni jsou přeci v poho, tak proč by chodili k psychologovi, to ostatní jen to špatně vidí a vymýšlí si.

Není tady

#108 17. 2. 2011 7:30

Marcia111
♥♥♥♥♥--

rejka napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

No Rejko, uz vidim manzela, jak dobrovolne pujde k psychologovi, kdyz on sam zadny problem nevidi a neuznava ani to, ze se sproste chova. Vlastne ani nevim jak bych mu to mnela rict, asi by se mi vysmal, nebo by se na mne dival jak na blazna. Ale pokusit se o to muzu, reknu mu o tom, ale ne ted, ted za nim nebudu dolejzat jak jsem to delala cely zivot. Kdyz jsme spolu prestali komunikovat, vzdy jsem to byla ja co jsem prisla a chtela resit a vyresit nas problem, on nikdy.

No a v tom je ten problém.Postižený si musí uvědomit sám,že něco není v pořádku.Když si to uvědomí a připustí si to,má pak snahu to řešit. Co kdyby sis našla nějaké články k sociální poruše,vytiskla to a dala mu to přečíst. Ať si myslí co chce,dej mu najevo svojí duševní převahu.Zdůrazni mu,že on je ten co má problém a ne ty.Nenech,aby tě urážel ohledně postavy,to zaraž hned jakmile začne.Nedala bych mu najevo,že mě jeho slova ranila a nedej se vyprovokovat.

Dik za rady. pussa Mozna mu neco preposlu na e-mail, ale ted rozhodne ne, hodne mi slovne ublizil a ja se mu podlizat nebudu. Navic jsem ted i v takove jakesi pohode, takze ani necitim potrebu mu neco vysvetlovat a pak se stejne zase kvuli tomu jen pohadat!

Není tady

#109 17. 2. 2011 7:33

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Morfe, nevím, proč žiješ v tom, že Majkafa nebo ostatní jsou zvědavé na rebus Morfea. To je Tvůj život, jaký si ho zařídíš, takový ho máš.
Jen tedy malá poznámka. Tohle je docela vážná otázka, spousta ženským i mužům může otevřít oči, popřemýšlet o životě, nahlídnout do lidí, že to může být jinak. Každý kdo sem napíše, si tu otevře kousekk srdíčka. Myslím, že je docela trapný, že tu řešíš svůj rebus ,proč máš potřebu si vymýšlet? I tady v tom chlívku,který se jmenuje Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?
Vždyt si rozvedený, proč nenapíšeš proč jste se rozvedli, co vedlo k tomu, že jste skončili vztah

Je to vážné téma a myslím, že nám může hodně dát.
Nerozumím tomu, proč má Morpheus zapotřebí i tady vyprávět své vymyšlené bajky, které jsou z velké části nepravdivé a znevažovat tím poctivé podívání se sama na sebe těch, co na tomto vlákně píší.

Morphe, já bych fakt nechtěla. Nemám zájem si s tebou psát SZ ani tě vidět.  Se lhářem se nechci setkávat. A ty lžeš, byť bys to jakkoliv maskoval. Zcela nepokrytě lžeš.
Stačí si tady ta léta číst, cos napsal a dát si dvě a dvě dohromady.

Když máš potřebu psát bajky, budiž, ale zůstaň si na svém vlákně a necpi se s tím na ostatní.

Upravil(a) majkafa (17. 2. 2011 7:35)

#110 17. 2. 2011 7:42

Marcia111
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Marcia111, tříměsíční mlčení by mě odrovnalo.
Tohle dělala má maminka tátovi, ne sice tak dlouho, ale týdny to bývaly. My děti jsme to hodně těžce nesly. Odpoledne, když se ve 3 vraceli  z práce, seděly jsme na schodech před domem, kde byl výhled na ulici, a čekaly s nadějí, když přicházeli, jestli už spolu konečně mluví. A když ne, byly jsme moc smutné. To dusno bylo strašlivé, i pro nás děti. Proto jsem si říkala, že tohle v partnerském vztahu dělat nebudu, abych s partnerem po hádce nemluvila. Ani jsem si to nemusela "zakazovat", mně by to prostě ani nešlo, nemám ráda dusno. Raději si věci vyříkat, uzavřít a normálně spolu dál mluvíme.

No jo Majkafo, Ty se jiste nerozhodujes rozvadet tak jako ja a proto se snazis o udobreni a komunikaci. Vis, mne uz to nejak prestava bavit, prijdu za nim, snazim se to s nim probrat, mluvim ja a on posloucha, sem tam neco rekne, prevazne mu, ale stejne nerozumi o cem mluvi. Nekdy rekne, ze se zmeni a za par dni je to to stejne. Je to unavne, jak na kolotoci..... Deti mi je taky samozrejme lito, ale myslim si, ze starsi uz je na to bohuzel zvykly a je rad kdyz se aspon nehadame, ticha domacnost mu muze byt svym zpusobem ulevou. No a mladsi, prichazim z prace docela pozde, nekdy se s nim jeste stavim ke zname co ma deti, nebo na prochazku, pak prijdeme domu, koupeme se, jime a vecer si v posteli cteme pohadky. Ted mi pripadne, ze maly ze mne citi ten muj klid a chce byt neustale jen u mne, mozna taky proto, ze si s nim vic hraji a povidam nez jeho otec. Jsem strasne rada, ze jsem ted momentalne v pohode a nedusim se, to byvaji hrozne stavy a to pak i to dite vyciti.

Není tady

#111 17. 2. 2011 7:49

Marcia111
♥♥♥♥♥--

rejka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

majkafa napsal(a):

Marcia111, tříměsíční mlčení by mě odrovnalo.
Tohle dělala má maminka tátovi, ne sice tak dlouho, ale týdny to bývaly. My děti jsme to hodně těžce nesly. Odpoledne, když se ve 3 vraceli  z práce, seděli jsme na schodech před domem, kde byl výhled na ulici, a čekali s nadějí, když přicházeli, jestli už spolu konečně mluví. A když ne, byly jsme moc smutné. To dusno bylo strašlivé, i pro nás děti. Proto jsem si říkala, že tohle v partnerském vztahu dělat nebudu, abych s partnerem po hádce nemluvila. Ani jsem si to nemusela "zakazovat", mně by to prostě ani nešlo, nemám ráda dusno. Raději si věci vyříkat, uzavřít a normálně spolu dál mluvíme.

taky mě jako dítěti hrozně vadilo dusno doma, daleko víc než hádka

Brrrrr,děsná představa.Naši naštěstí tohle nedělali. U nás to bouchlo,pak hádka a nakonec se vzduch vyčistil.Ale občas tu hádku mamka zbytečně protahovala a to mi teda taky vadilo.A úplně nejvíc mi vadilo,když to pak připomínala ještě dlouho potom....tohle jsem nikdy nedělala.Ani u partnera ani u dětí.Vracet se a vyčítat.Jakmile jsme si to vyříkali,návraty se nekonaly...

Tak jen tajne doufam, ze me deti to snad az tak neciti. Ja prijdu domu pozdravim manzela, pekne, ne s podrazdenym tonem v hlase, popripade se ho na nejake potrebne veci zeptam, ale nic vic spolu neresime, jenze my i v dobe klidu spolu nijak nemluvime, takze zadny extra rozdil. Zajimalo by mne jake presne to bylo u vas, co vam nejvice vadilo? vasi vubec nekomunikovali, byli na sebe zli?

Není tady

#112 17. 2. 2011 7:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že tohle v partnerském vztahu dělat nebudu, abych s partnerem po hádce nemluvila... Raději si věci vyříkat, uzavřít a normálně spolu dál mluvíme.
Akorát, že na to musí být dva... když ten druhej nechce (a ani nemusí být po rozepři), tak je prd platný, že si to ten jeden "nezakáže".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#113 17. 2. 2011 8:03

majkafa
Host

Marcia111 napsal(a):

No jo Majkafo, Ty se jiste nerozhodujes rozvadet .

Marci, já jsem rozvedená. Už jsem to na tomhle vlákně psala.

#114 17. 2. 2011 8:13

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

dusička napsal(a):

Cti poradne a budes vedet ze : 1. Omluvil jsem se, ze nebudu odpovidat Majkafe, aby to tu nebylo Offtopic, jsi dost nepozorne devce Dusicko 2. Nejsem "rozvedeny" ale svobodny a za 3. nemyslim si, ze toto tema je vaznejsi, nez kterekoli jine, ledaze by tady z uzivatelu chtel nekdo zacit pitomce, kteri si nedokazi SAMI odpovedet na otazku Co me vedlo k rozvodu a jake to bylo potom ( v minulem case, asyk kratka pamet proto to tema ).

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#115 17. 2. 2011 8:17

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Sandra, Marcio, čím tě tvůj muž okouzlil, že ses ho rozhodla se za něj provdat a odjet s ním do jeho země? Myslím to vážně. Protože tohle zní fakt hororově. Choval se takhle i řed narozením druhého syna? Doufala jsi, že se to druhým dítětem změní? Byl druhý syn chtěný?
Sandro, paradoxne asi ta jeho odlisnost. Jenze tenkrat, kdyz jsem ho poznala mi jeste nebylo ani 18! Asi prvnich deset let jsem byla porad slepe zamilovana, verila mu, byl pro mne ten jediny, nemela jsem oci ani srdce pro nikoho jineho. Pak jednou jsem ho poprosila aby mi pujcil telefon, protoze mi dosel kredit a objevila jsem tam smsku, ze se JI po NEM styska! Samozrejme zatloukal a nic vic jsem se nedozvedela. Ale od te doby se ma duvera k nemu zacala postupne vytracet, pak prichazely dalsi podnety, lzi, zatajovani atp. a nase manzelstvi slo pomalu, ale jiste do haje. Druhe dite chtel hlavne on, ja jsem jeste chtela chvili pockat a uzit si sveho zamestnani, protoze jsem byla dlouhoudobe v domacnosti. Ano, myslela jsem si, ze se to druhym ditetem zmeni, hlavne proto, ze se mi manzel zdal byt se mnou porad takovy nejisty, jako by neveril, ze s nim chci zit, ze ho opravdu miluji. dumbom Nekdy si pripadam, ze mam vedle sebe male dite, kteremu nelze nic vysvetlit a porad si bude tocit tu svou! Ano Sandro, obe deti byly chtene a planovane!

Není tady

#116 17. 2. 2011 8:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Cti poradne a budes vedet ze : 1. Omluvil jsem se, ze nebudu odpovidat Majkafe, aby to tu nebylo Offtopic, jsi dost nepozorne devce Dusicko 2. Nejsem "rozvedeny" ale svobodny a za 3. nemyslim si, ze toto tema je vaznejsi, nez kterekoli jine, ledaze by tady z uzivatelu chtel nekdo zacit pitomce, kteri si nedokazi SAMI odpovedet na otazku Co me vedlo k rozvodu a jake to bylo potom ( v minulem case, asyk kratka pamet proto to tema ).

víš že se nedivím Tvé bývalé manželce,že se s Tebou rozvedla. neutral
Ale ok, máš samozřejmě právo psát na diskuse, je to veřejné forum. Nevím, ale co druhým přinesou tvé bláboly k přemýšlení.

Není tady

#117 17. 2. 2011 8:39

Marcia111
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

No jo Majkafo, Ty se jiste nerozhodujes rozvadet .

Marci, já jsem rozvedená. Už jsem to na tomhle vlákně psala.

Jej Majkafo, promin! Ja vim, cetla jsem Te, je tady, ale tolik tech pribehu, ze se v tom nekdy ztracim. :-) Zatim Vas moc neznam, seznamuji se s Vami.  pussa

Není tady

#118 17. 2. 2011 9:15

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

Nedavno jsem ho prosila aby si v obyvaku nesedal na "muj" polstar. Urazil se a ani me vysvetleni, ze se mi to proste prici, protoze si pak na to s klukem lehame oblicejem nepomohlo, oboril se na mne s vysmechem a zeptal se mne, ze co je tady meho, ze i ten polstar je jeho. Ja to némyslela nijak vlastnicky muj, tvuj polstar, muj, protoze na nem lezim ja.

Panejo,to jsou ale podivne malichernosti co lide dokazi resit  a pak se divi jaka je odezva z druhe strany.
Se takovym blbostem vazne divim. va

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#119 17. 2. 2011 9:19

Marcia111
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

Nedavno jsem ho prosila aby si v obyvaku nesedal na "muj" polstar. Urazil se a ani me vysvetleni, ze se mi to proste prici, protoze si pak na to s klukem lehame oblicejem nepomohlo, oboril se na mne s vysmechem a zeptal se mne, ze co je tady meho, ze i ten polstar je jeho. Ja to némyslela nijak vlastnicky muj, tvuj polstar, muj, protoze na nem lezim ja.

Panejo,to jsou ale podivne malichernosti co lide dokazi resit  a pak se divi jaka je odezva z druhe strany.

No, uz jsem si rikala, kde jsi tak dlouho, ze si nerypnes! lol

Kazdemu vadi neco jineho, mne hlavne z hygienickych duvodu vadi toto!

Není tady

#120 17. 2. 2011 9:28

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

hirondel napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

To neni rypanecek Marcio ee,to je muj nazor. Muj pohled na malichernost malichernych stolt

Co je na tom nehygienickeho ze sedi na polstari? Je od hnoje ci co? Jestli Ty bazirujes na takovych ftakovinach ,Ty volodo to bych s Tebou nebyla ani den. stolt

Není tady

#121 17. 2. 2011 9:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

Marci - uplně Ti rozumím, není s ním domluva. Tady nejde až tak o tu hygienu, si ten polštár dej pryč. Tady jde o tom, že už to máš nastavený tak, že Ti vadí už i maličkosti. Což u mě je už vrchol ledovce.
Hirondel - ono to tady vyzní možná jako malichernost, ale Marci je ve stadiu,kdy chlapa už nesnáší a tak jí vadí všechno.
Kdyby si rozuměli v jiných zásadních věcech,polštář by jí nechal chladnou.

Není tady

#122 17. 2. 2011 9:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

Rada bych zanala Vas nazor na to jestli ma smysl pokracovat v manzelstvi za těchto okolnosti: 
1)    Vytraceni se vzajemne duvery
2)    Rozdilnost povah, zajmu
3)    Lhani a zatajovani
4)    Caste hadky po kterych nasleduje i 3 mesicni mlceni
5)    Vulgarni chovani a nadavky
6)    Totalni absence v komunikaci (pripadam si, ze manzela vlastne ani neznam)
7)    Spolecne straveny cas s detmi = 0 (Detem se venuji vyhradne ja, prochazky, hrani, manzel s nami NIKAM nechodi, mimo domov jsem s detmi stále sama nacez m. sedi NEUSTALE doma u televize)
8)    Egoismus, arogance a hypokrytectvi z m. strany
9)    A navíc si ani není vedom toho, ze by cokoliv delal spatne   

Ale  na druhé strane manzel:
1)    Není alkoholik, nekouri, nedroguje
2)    Na neveru jsem mu neprisla, zadne dukazy nemam, ale nejake blikajici svetylko se ukazalo
3)    Financne rodinu zaopatri
4)    Mladsiho syna ma velice rad, se starsim moc nekomunikuje

Budu velice rada když mi i nadale budete psat jak to bylo u Vas a taky co si o vyse uvedenem myslite. Dekuji.

A kcemu Ti jsou nase nazory Marci? Neco to snad muze zmenit na Tvem subjektivnim pocitovani a rozhodovani?
Ze by anketa?

A jaka jsi Ty?
Me by zajimaly body Tvoji kladne a po*n stranky.

NAPR.    1) malicherna
             2) rypajici
3) ? ..... atd. smile
3) ....

Není tady

#123 17. 2. 2011 9:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Hirondel - ono to tady vyzní možná jako malichernost, ale Marci je ve stadiu,kdy chlapa už nesnáší a tak jí vadí všechno.
Kdyby si rozuměli v jiných zásadních věcech,polštář by jí nechal chladnou.

Naprosto prave tohle panimaju dusi stolt
To vsak nemeni nic na tom ze je to malichernost. pussa

Není tady

#124 17. 2. 2011 9:42

Marcia111
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

hirondel napsal(a):

To neni rypanecek Marcio ee,to je muj nazor. Muj pohled na malichernost malichernych stolt

Co je na tom nehygienickeho ze sedi na polstari? Je od hnoje ci co? Jestli Ty bazirujes na takovych ftakovinach ,Ty volodo to bych s Tebou nebyla ani den. stolt

Mila Hirondel, asi jsem Ti nesedla uz v mem predeslem vlakne a dokonce i tusim proc. lol Tam jsem te jednoduse ignorovala a budu to delat i zde. Nemam zapotrebi se s Tebou dohadovat a resit neco co s timto vlaknem nema co do cineni.

Jen pro upresneni, manzel ma bohuzel hemeroidy, tak mi to vadi hlavne proto!

Není tady

#125 17. 2. 2011 9:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To vsak nemeni nic na tom ze je to malichernost.
Víš, hirondel, pro každýho je malichernost něco jinýho... mimo to, jak říká dusička, to, co by při jiné kvalitě vztahu prošlo jako prkotina, se najednou jeví úplně jinak. Klidně to může být tak, že já něco nechci, partner to najust udělá a protože mě se.re už jen vlastním bytím, mám okamžitě důvod po něm vyjet... a už se to točí.
Ale i v pohodovém vztahu mi některé partnerovy (např. hygienické) návyky můžou vadit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí