Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 16. 2. 2011 19:04

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás vedlo k rozvodu a jaké to bylo potom?

Mikeš napsal(a):

rejka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

taky mě jako dítěti hrozně vadilo dusno doma, daleko víc než hádka

Brrrrr,děsná představa.Naši naštěstí tohle nedělali...

Podobných zážitků jsem byl naštěstí jako dítě ušetřen... naši se k sobě chovali snad až neskutečně hezky... oni se snad ani nehádali... big_smile ... možná to bylo trochu dáno i tím, že každý z nich už měl jedno rozpadlé manželství za sebou, a brali se ve věku, kdy už lidé bývají přece jenom rozumnější, než ve dvaceti (mamce bylo 36, tátovi 43) ...

Pro meho muze a me byla velice dulezita predchozi zkusenost a proto si naseho vztahu tolik hledime, vime, jak malo samozrejme to je.

Není tady

#77 16. 2. 2011 19:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

PetrHl napsal(a):

rejka napsal(a):

Brrrrr,děsná představa.Naši naštěstí tohle nedělali. U nás to bouchlo,pak hádka a nakonec se vzduch vyčistil.Ale občas tu hádku mamka zbytečně protahovala a to mi teda taky vadilo.A úplně nejvíc mi vadilo,když to pak připomínala ještě dlouho potom....tohle jsem nikdy nedělala.Ani u partnera ani u dětí.Vracet se a vyčítat.Jakmile jsme si to vyříkali,návraty se nekonaly...

u našich bylo jednou dusno několik měsíců - rozdělená patra v lednici a špajzce. Jamile přišli rodiče z práce, brali jsme se ségrou dráhu do našeho útočiště - pokoje a vycházeli jen v nejnutnějších případech smile

No,to je taky hrůza. Když se naši hádali,respektive,když se mamka hádala s taťkou,klidila jsem se taky,protože mamka zcela neférově vyžadovala mé spojenectví. Když jsem řekla,že se do toho nemůžu míchat,tak se na mě ještě naštvala.Pak sjela teda ještě mě. Když mi bylo asi 17,stalo se něco podobného na chalupě,taťka mi řekl,pojď jdeme na pivo. Koupil mi malý pivo. storstark
Ale dnes s mamkou máme spolu hezký vztah. Je to prima kamarádka,hodná babička a fajn mamka. stolt

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#78 16. 2. 2011 19:16

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

rejka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

rejka napsal(a):

Tak asi víš..a jak to vypadá v reálu? big_smile

hádej big_smile

dobře,zkusím to..
Pivo,vepřové,gauč a TV to mi přijde dost reálné..
Erotická masáž o přestávce (jak dlouho jste spolu?) - možné
Nechat na pokoji a netázat se ( ignoruji slovo hloupé..dumbom ) - utopie
Tak jaké mám skóre? big_smile

no tak to je bída: lol

Pivo,vepřové,gauč a TV to mi přijde dost reálné.. - špatně
Erotická masáž o přestávce (jak dlouho jste spolu?) - možné - špatně
Nechat na pokoji a netázat se ( ignoruji slovo hloupé..dumbom ) - utopie - tohle je asi fakt utopie big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#79 16. 2. 2011 19:21

Radek704
♥♥-----

elena007 napsal(a):

No jen do mne, uz jsem zvykla big_smile

Rikala jsem, ze to bude pro mnohe nepochopitelne. smile
Nevim, jestli by bylo pro meho ex lepsi, kdybych s nim zustala a rekla si, ze je hodny, starostlivy a budu s nim poklidne chovat deti.
Nedokazu se pretvarovat natolik, aby si toho ten druhy nevsiml, muj muz byl dostatecne vnimavy, aby vedel a trapilo ho to. Jeho trapeni zas trapilo mne. Snazili jsme se o tom mluvit, jenze co jsem mu mela rict, ze potrebuji, aby ze sebe udelal jineho chlapa? Vlastne ani nevim, proc o mne tolik stal. Snazila jsem se to nejak v sobe zmenit, ale bohuzel. Bylo to jen horsi a postupne mi zacinala vadit uz i jeho pritomnost. Rozladilo me i to, ze si prisel ke mne sednout, kdyz jsem koukala TV. To uz jsem vedela, ze je zle. Spat s nim me nebavilo. Deti jsem s nim mit nechtela. Naco by mu takova zena byla? 
Za ty roky, co jsem to v sobe lamala, jsem si uplne rozhazela spani, dosud tim trpim. Ke konci jsem trpela zavratemi a zaludecni neurozou, zacala jsem se uz rozkladat i fyzicky. K tomu do me vsichni kolem huceli, abych neblbla, ze takoveho uz nenajdu.... No, fuj.
Ano, mozna jsem spachala na svem ex krivdu, ale on mi to taky nijak neulehcil a nechal me, abych si to vyzrala az do dna.

Na rozdil od Tercily verim, ze dalsi muze byt lepsi. smile Sveho manzela znam trinact a pul roku, dvanact a neco jsme manzele a zatim zadnou vycpelost vztahu po zadne strance nepozoruji. smile
Nemam ani, co bych mu tolerovala, jsouc starsi a moudrejsi (ne od nej, ale jako poprve). smile  Kytky nosi nepravidelne, protoze i bezduvodne. Ponozky netrousi smile malokdy popudi, proste je to uplne jine.
Proc ted ano a predtim ne uz pomalu nechavam konovi. big_smile.

A jak to ten ex vzal ten rozvod, v pohode? Taky to bral jako ulehčení?

Není tady

#80 16. 2. 2011 19:22

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pro Petra - nemáš gauč,viď ? wink

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#81 16. 2. 2011 19:32

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

Pro Petra - nemáš gauč,viď ? wink

mám, dokonce i TV, fotbal jen zřídka, ale s pivem tam nesedám, na to je lepší zasjít do krčmy big_smile

Není tady

#82 16. 2. 2011 19:38

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena007: Vlastne ani nevim, proc o mne tolik stal.

... že by Tě snad měl rád? wink
Podle Tvého psaní to vypadá, že Ty jeho vůbec ne. To si potom nic nevyčítej, udělala jsi dobře. Jak dlouho jsi to s ním vydržela? A proč vlastně...?,

Mmch. pak není na místě psát "na rozdíl od Tercily si..." - protože já měla na mysli výměnu chlapa, kterého má žena ráda. Ne odchod od chlapa, kterého ráda nemáš.

Upravil(a) Tercila (16. 2. 2011 19:42)

Není tady

#83 16. 2. 2011 19:51

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Radku, urcite uz dost dlouhou dobu vedel, ze to jinak nedopadne. Nevim, jestli se mu ulevilo hned, ale zit ve vztahu, ktery byl uz klinicky mrtvy, nemohlo byt ani pro nej nic prijemneho.

Trvalo mu sice dele nez mne, nez si nasel novou partnerku, ale je znovu zenaty a ma dite. I kdyz o sobe vime, stykame se velice sporadicky a vice-mene nahodne, ale myslim, ze je spokojen a rad, ze jsme se v klidu rozesli. Nekdy to nevyjde.

Není tady

#84 16. 2. 2011 20:17

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Elena007: Vlastne ani nevim, proc o mne tolik stal.

... že by Tě snad měl rád? wink
Podle Tvého psaní to vypadá, že Ty jeho vůbec ne. To si potom nic nevyčítej, udělala jsi dobře. Jak dlouho jsi to s ním vydržela? A proč vlastně...?,

Mmch. pak není na místě psát "na rozdíl od Tercily si..." - protože já měla na mysli výměnu chlapa, kterého má žena ráda. Ne odchod od chlapa, kterého ráda nemáš.

Tercilo, zas vis vic nez ja. smile Samozrejme jsem ho mela rada a porad mam, jen ne zpusobem potrebnym pro souziti. Jaky v tom je rozdil, se mi vysvetluje tezko. V opacnem pripade bych se s tim nebyla trapila vubec.
Slova jsou osidna, ty obcas reknes o svem muzi neco, co by mne teda pres pusu neslo. smile Taky me uz kde co napadlo, ale rikam si, ze si to jen spatne vysvetluji. gloria

Vymenu chlapa, ktereho ma zena rada dostatecne, nechapu. Ale zas to, ze dva spolu ziji, neni pro mne nutne dukazem toho, ze se maji kdovijak radi.

Není tady

#85 16. 2. 2011 20:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eleno - a když jste spolu začali chodit, byla si do něho zamilovaná? Byla tam zamilovanost? Nebo si s ním začala chodit jen proto, aby si někoho měla, aby si nebyla sama
Přemýšlím, jestli si s ním vlastně nezačala z rozumu, protože měl vše, co by chlap měl mít.

Upravil(a) dusička (16. 2. 2011 20:39)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#86 16. 2. 2011 20:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Elen - chápu Tercilu, ona se Tě ptala, jestli si ho milovala, mít rád nestačí. Už na začátku vztahu. Já myslím, že ne, že to je ten důvod, věděla si to od začátku, ale myslela sis, že to nějak půjde.

Není tady

#87 16. 2. 2011 20:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

rejka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

hádej big_smile

dobře,zkusím to..

Nechat na pokoji a netázat se ( ignoruji slovo hloupé..dumbom ) - utopie - tohle je asi fakt utopie big_smilebig_smilebig_smile

No tak jak si tedy chlap představuje štastné manželství?

Není tady

#88 16. 2. 2011 21:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena: Tercilo, zas vis vic nez ja. smile

No to určitě ne, ale přečti si to po sobě. Takhle teda jestli píšou ženský, které mají rády... nevím.

Viz: postupne mi zacinala vadit uz i jeho pritomnost. Rozladilo me i to, ze si prisel ke mne sednout, kdyz jsem koukala TV. To uz jsem vedela, ze je zle. Spat s nim me nebavilo. Deti jsem s nim mit nechtela.

Není tady

#89 16. 2. 2011 21:09

elena007
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Elen - chápu Tercilu, ona se Tě ptala, jestli si ho milovala, mít rád nestačí. Už na začátku vztahu. Já myslím, že ne, že to je ten důvod, věděla si to od začátku, ale myslela sis, že to nějak půjde.

Dusicko, to urcite ne. Slovo milovat Tercila povazuje za oznaceni cehosi pomijiveho, za pripustne v momentech sexualniho oblouzneni, ci nejak tak. big_smile

Chodit jsem s nim zacala protoze me okouzlil. Nikdy jsem s nikym nechodila jen proto, abych nekoho mela. To mi nejde, ani prevoznici mi nejdou. smile

Není tady

#90 16. 2. 2011 21:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Elen - chápu Tercilu, ona se Tě ptala, jestli si ho milovala, mít rád nestačí. Už na začátku vztahu.

S tímhle souhlasím, ačkoli nejsem ženská big_smile
Ale po XX letech podle mě stačí ono "mít rád", což pro někoho (dle mého) může být kolikrát i víc, než "bejt šíleně zamilovanej". Samozřejmě, nechápu ženy, které "mají rády" muže, kteří jsou víc v hospodě než doma, utrácí prachy v automatech, v bordelu, a podobně...
Ale taky znám muže, kteří nepili, nekouřili, nehráli, starali se o rodinu jak nejlépe mohli... a když od nich pak žena najednou odešla, byli v hajzlu s nervama, a pořád nechápali PROČ?... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#91 16. 2. 2011 21:14

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

PetrHl napsal(a):

rejka napsal(a):

dobře,zkusím to..

No tak jak si tedy chlap představuje štastné manželství?

Dušičko, to za pomlčkama už nejsou ideální představy, ale odpovědi jestli se Rejka trefila
Celé jsem to psal jak si asi průměrný chlap v zemi zdejší přerdstavuje ideál, se mnou nemá nic společného.
Jak si já představuju šťastné mnanželství?
Partnerství muže a ženy ve kterém je dostatek lásky, úcty, tolerance a ochoty řešit problémy, kterým se žádné manželství nevyhne. Možná jsem na něco zapoměl smile

Není tady

#92 16. 2. 2011 21:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš vid - já to taky nechápu, ale lásce neporučíš rodna

Není tady

#93 16. 2. 2011 21:15

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

dusička napsal(a):

Elen - chápu Tercilu, ona se Tě ptala, jestli si ho milovala, mít rád nestačí. Už na začátku vztahu.

S tímhle souhlasím, ačkoli nejsem ženská big_smile
Ale po XX letech podle mě stačí ono "mít rád", což pro někoho (dle mého) může být kolikrát i víc, než "bejt šíleně zamilovanej". Samozřejmě, nechápu ženy, které "mají rády" muže, kteří jsou víc v hospodě než doma, utrácí prachy v automatech, v bordelu, a podobně...
Ale taky znám muže, kteří nepili, nekouřili, nehráli, starali se o rodinu jak nejlépe mohli... a když od nich pak žena najednou odešla, byli v hajzlu s nervama, a pořád nechápali PROČ?... sad

a jsme zas u toho že nevědi co chtít big_smile

Není tady

#94 16. 2. 2011 21:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Partnerství muže a ženy ve kterém je dostatek lásky, úcty, tolerance a ochoty řešit problémy, kterým se žádné manželství nevyhne
souhlas i ženy to tak maj pussa

Není tady

#95 16. 2. 2011 21:21

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

No to určitě ne, ale přečti si to po sobě. Takhle teda jestli píšou ženský, které mají rády... nevím.

Viz: postupne mi zacinala vadit uz i jeho pritomnost. Rozladilo me i to, ze si prisel ke mne sednout, kdyz jsem koukala TV. To uz jsem vedela, ze je zle. Spat s nim me nebavilo. Deti jsem s nim mit nechtela.

Ano, i tak trvam na tom, ze jsem ho mela rada. To neres, bylo by to nadlouho. smile Mozna me nakonec nemel dost rad on, to me uz taky napadlo. Obratila jsem to vselijak uz tolikrat, ze je pomalu mozne uz vsechno.

Není tady

#96 16. 2. 2011 21:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mikeš vid - já to taky nechápu, ale lásce neporučíšrodna

A hormonům už vůbec ne big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#97 16. 2. 2011 21:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tercila napsal(a):

Tercilo, každý vztah má svůj vývoj a tohle je klasický příklad poslední fáze, kdy je láska už definitivně pryč a nastal čas jít od sebe, než se lhostejnost a odpor změní v zášť stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#98 16. 2. 2011 22:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena: Viz: postupne mi zacinala vadit uz i jeho pritomnost. Rozladilo me i to, ze si prisel ke mne sednout, kdyz jsem koukala TV. To uz jsem vedela, ze je zle. Spat s nim me nebavilo. Deti jsem s nim mit nechtela.
Elena: Ano, i tak trvam na tom, ze jsem ho mela rada. To neres, bylo by to nadlouho. smile Mozna me nakonec nemel dost rad on, to me uz taky napadlo. Obratila jsem to vselijak uz tolikrat, ze je pomalu mozne uz vsechno.

Jasně, Eleno, sice mi slova "mám rád" a to, co jsi napsala, nekorespondovalo... Ale jen jsem to podotkla, nic proti jsem tím nemyslela. Rozumím Ti.
Důležité je, že už jsi z toho venku. smile

Upravil(a) Tercila (16. 2. 2011 22:27)

Není tady

#99 16. 2. 2011 22:30

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Tercila napsal(a):

Tercilo, každý vztah má svůj vývoj a tohle je klasický příklad poslední fáze, kdy je láska už definitivně pryč a nastal čas jít od sebe, než se lhostejnost a odpor změní v zášť stolt

Ja byla spis unavena. Moc jsem se v tom hrabali.
Melo to tak byt, stejne to dopadlo, jak nejlip mohlo.

Není tady

#100 16. 2. 2011 22:53

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Marcia111 napsal(a):

Zajimalo by mne co vas primelo k tomu aby jste zacaly uvazovat o rozvodu a dotahnout to do konce. Jak dlouho vam takove rozhodnuti trvalo, jaky to mnelo prubeh, jak to popripade pusobilo na vase deti a taky jak jste se citily po rozvodu. Litovaly jste toho a nebo jste naopak mnely pocit, ze lepsi rozhodnuti jste nemohly ucinit?

Nevim. U me to bylo o rozchodu, nikdy jsem nemel pravoplatny snatek, pouze zivot "na hromadce". A co me donutilo dotahnout to do konce ? Zrejme nechutna buzerace, uzurpatorstvi, vlastnictvi, kradeni mi meho casu a nevim co jeste ze strany partnerky, az jsem si nasel jine devce a puvodni svazek rozetnul. Ale ne aby jste si mysleli, ze ... vsak vy vite. S predchozi jsem intimne nezil uz rok pred rozchodem, takze o podvadeni s jinou se nemohlo jednat, navic jsme nebyli radne oddani, takze tuplem to nemohla byt nevera.
A jake to bylo potom ? Bylo to jine a mnohem lepsi, ve vsem smile Nikdy jsem toho nelitoval, protoze tamta puvodni za nic nestala a te co ji nahradila nesahala ani po kotnicky wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí