Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 18. 2. 2011 15:42

majkafa
Host

Re: vyuctovani dani

JPMB napsal(a):

majkafa napsal(a):

Skoro 4 tisíce - to je málo? Kvůli tomu se to nevyplatí? Hm. va

Samozřejmě, že se 4 000,- vyplatí. Já to myslela takhle, že když si požádá o zúčtování zaměstnavatele, tak a tam dá ten papír o úrocích z hypotéky nebo ne, tak jí asi stejně vrátí "jen" zaplacené daně.

To je samozřejmé. Myslela sis, že ti vrátí víc? va
Přece se daně nevrací do mínusu. Jenom u bonusů a to je o něčem jiném.

 

#27 19. 2. 2011 17:49

Cirilla
♥♥♥♥---
Registrovaný: 3. 1. 2008
Příspěvky: 314

Re: vyuctovani dani

Kdykoli může nastat situace, že si žena požádá o roční vyúčtování a zároveň si  manžel může uplatnit do svého vyúčtování slevu na manželku. Pokud žena zaplatila nějakou daň ( např. u náhrady za dovolenou), může si požádat o roční zůčtování a zaměstnavatel jí ho provede. V tomto případě se jako příjem počítá pouze příjem ze závislé činnosti ( mzda, náhrada za dovolenou ap.), nikoli nemocenská, PPM a RD. Pokud příjem manželky v daném roce nepřesáhne hranici 68000,- hrubého , tak si manžel může uplatnit slevu na manželku. Pouze v tomto případě se do příjmů ženy počítá i podpora v mateřství, nemocenská, podpora v nezaměstnanosti, inval. důchod. Nepočítá se rodičovský příspěvek.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů