|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nedávno jsem při svém brouzdání narazil na firmu, která dle internetových odkazů měla být bezproblémová, slušná, kvalitní za rozumnou cenu. Snažil jsem se najít skutečné reference od zákazníků a pod tunami zaplacené reklamy se mi to nakonec podařilo, byl jsem z toho u vytržení. Řekl jsem si fuj, rychle od ní...
Vše, co se mi zdálo při jednání s Nabastavem podezřelého jsem se na webu reklama zhmotnilo v realitu (nekvalitní rekonstrukce, drahé, zpoždění bez ochoty postavit se k vyměřenému penále čelem). Existuje nějaká firma, která je opravdu pro rekonstrukci bytu 3+kk kvalitní? Hledám opravdovou referenci, marketingový pracovníci stavebních firem prosím nepište ani nevolejte:(
p.
Není tady
Mě se tohle zdá jako čistě reklamní příspěvek, ačkoli to může znít nelogicky, 8 stejných příspěvků tohoto charakteru zvednou minimálně návštěvnost uvedených stránek.
Stejně tak to může nekalá soutěž konkurence, zvlášť pokud se tady v odpovědích brzy objeví tip na spolehlivou firmu, čistě náhodou od někoho, kdo má nově založený nick a počet příspěvků doposud nula nula.
No, snad se mýlím...
Není tady

Neobjeví...to za sebe zaručuji:) jsem jen rozzlobený mladý muž, co se cítí být podveden...p.
Není tady