Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 2. 2011 22:49

katuska123kat
♥------

Nova kamaradka meho pritele

Jaky nazor mate na to kdyz si hleda,manzel,pritel nove kamaradky?

Upravil(a) katuska123kat (16. 2. 2011 1:08)

Není tady

#2 16. 2. 2011 12:52

Beta El
♥♥-----

Re: Nova kamaradka meho pritele

Já negativní. Po mých zkušenostech s bejvalým... kamarádky věděly všechno nejlíp, já byla za idiota, kterej je tak dobrej pro domácí servis.

Není tady

#3 16. 2. 2011 13:04

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Též negativní a od jisté doby nesnáším slovo "jen kamarádka".

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#4 17. 2. 2011 10:17

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tak jde o to, jak hledá... Jestli na seznamce, tak blbý, když v baru, tak taky blbý... ale když jde třeba o novou kolegyni z práce, co s nima jako bandou jde poprvé na pivko, tak tam nemám problém.

Není tady

#5 17. 2. 2011 10:24

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Katusko, co to je "hledá si nové kamarádky"? Si nějak nedovedu představit, že by přítel šel a cíleně si někde hledal kamarádku. To by mi spíš připadlo, že si hledá partnerku....případnou budoucí partnerku.

Není tady

#6 17. 2. 2011 13:43

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak až si manžel, kamarád - zas někdy půjde hledat novou kamarádku, řekni, že to je dobrý nápad a čas si najít také nového kamaráda....

Není tady

#7 17. 2. 2011 13:52

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

katuska123kat napsal(a):

kdybych si chtěl hledat kamarádky, značilo by to že doma je něco ve velkém nepořádku wink

Není tady

#8 17. 2. 2011 22:38

katuska123kat
♥------

Asi jsem to spatne napsala,pry je to kamaradka jeho kamarada tak, ze se vlastne pry neznaji jen ona mu neco shani ale pise mu at jde na pivko a byla tak hodna i kdyz s kamaradkou,ze ho odvezla domu,mel vetsi nakup a za to sli holky k nemu na kavu. Kdyby to byli kamaradky z drivejska tak v poradku ale s tady tou jsem se jednou potkala u nej v praci-nedelaji spolu jen tam pry chodi za tim kamaradem a byli jsme predstaveny,chovala se dost arogantne a vubec ze me radost nemela,nenamlouvam si to a pokud nekoho neznam tak nemam duvod se chovat odmerene.Pritel tvrdi,ze z jeho strany nic neni ale jak se rika,zenska a chlap,vzdy z jedne strany je neco vic.Diky za nazor.Jeste zatim chci verit jemu ale z te jeho kamaradky nemam dobry pocit.

Není tady

#9 18. 2. 2011 12:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

katuska123kat napsal(a):

Asi jsem to spatne napsala,pry je to kamaradka jeho kamarada tak, ze se vlastne pry neznaji jen ona mu neco shani ale pise mu at jde na pivko a byla tak hodna i kdyz s kamaradkou,ze ho odvezla domu,mel vetsi nakup a za to sli holky k nemu na kavu. Kdyby to byli kamaradky z drivejska tak v poradku ale s tady tou jsem se jednou potkala u nej v praci-nedelaji spolu jen tam pry chodi za tim kamaradem a byli jsme predstaveny,chovala se dost arogantne a vubec ze me radost nemela,nenamlouvam si to a pokud nekoho neznam tak nemam duvod se chovat odmerene.Pritel tvrdi,ze z jeho strany nic neni ale jak se rika,zenska a chlap,vzdy z jedne strany je neco vic.Diky za nazor.Jeste zatim chci verit jemu ale z te jeho kamaradky nemam dobry pocit.

Aha. Tak katusko, on s ní vážně mít nic nemusí a nehledá on - ale ona může jet po něm a možná to tak je... Někdy jsou ti chlapi takový zabedněnci, že jim to vůbec nedochází. Takže ještě to fakt neznamená, že ti přítel lže.
Podívej, i kdyby ho spolupracovníkova přítelkyně někde potkala a dovezla s nákupem domů, není to nic divnýho - znaj se přes jejího kluka a občas se viděj v práci, to se dá chápat, taky nerada vláčim těžký nákupy a nedávno mě vezl soused na kterýho jsem nakápla v kaufu... Ale když je to jen kámoška někoho z práce... a nápadně se snaží k němu dostat... tak na to bacha.
Já bych to partnerovi řekla - jestli to nevidíš, tak po tobě jede. Jestli s ní něco máš, tak přiznej barvu a nějak to vyřešíme. Jestli je to její iniciativa, tak jí trochu usměrni, příjemný mi to není.
A uvidíš. hmm
Lepší, než se nervovat, jak to vlastně je.

Není tady

#10 18. 2. 2011 16:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

katuska123kat napsal(a):

a kde je tu něco o tom, že on schání nové kamarádky,?
nepřipadá ti, že to trochu přeháníš?
a co se týká toho, že byla odměřená....někteří lidé jsou tajkový na každého. já tak prý taky působím.

Není tady

#11 19. 2. 2011 9:51

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

PetrHl napsal(a):

katuska123kat napsal(a):

kdybych si chtěl hledat kamarádky, značilo by to že doma je něco ve velkém nepořádku wink

tummenupp

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#12 24. 2. 2011 22:39

katuska123kat
♥------

Agewa,ona neni vubec odmerena na ostatni,ona je velmi usmevava jen asi ja jsem ji nesedela,me take nesedi vsichni ale nemam duvod byt k nim arogantni.Jeste schvalne v noci nechala zavolat jeho kamarada byli nekde v baru a protoze uz meli neco vypito tak nevedeli,ze muj pritel tel.zvedl a ona tam vykrikovala ,nezveda co-nezveda tel.nevim proc to dela ale normalni me to nepripada.Verim,ze pritel je v poho a me rika ta jde jen po prachach to je mozne,ze hleda pro zivot prachace ale muj nazor je,ze jen do postele je ji jedno jestli je plna nebo prazdna penezenka.Asi se v tom moc stouram snad se nad to dokazu povznest ale take nemam rada nove kamaradky z minulosti ano,kazdy ma kamarady a kamaradky to povazuji za neco uplne jineho.Moc to prozivam ale je to z minulosti kdyz muj pred. pritel mel kamaradky a da se rici,ze z 10 novych kamaradek jich bylo 8 sexualnich tak proto ta neduvera.Diky za nazory.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí