|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jak je to s nástupen do mateřské školky (pokud přijmou dítě) při RD na 4 roky?
Nemohu rychle najít jak ji mohou navštěvovat od 3 let (hodin v týdnu, dní...)
Moc díky Babulky
Není tady
Losec já jsem si zjišťovala, že do normální školky, tedy do tý naší (určitě je to u každé jiné), ale pokud dítě papá samo, chodí na záchod, tak jsem schopni si ho vzít v jakoukoliv dobu na prá hodin týdně, teprve od tří let mohou normálně. Ale to je určitě u každého jiné.
Není tady
Jestli myslíš, abys nepřišla o RP, tak platí, že dítě, které dovršilo 3 roky, m ůže navštěvovat MŠ nebo obdobné zařízení max. čtyři hodiny denně nebo 5 dní v kalendářním měsíci.
Upravil(a) mag (14. 2. 2011 12:26)
Není tady

Jojo je to tak že při dovršení tří let(když máš RP na čtyři roky) můžeš dát dítko do školky na pět dní v měsíci na dopoledne na čtyři hoďky.Denda taky bude chodit od září navrhla mi to sama ředitelka u nás ve školce kam chodí starší holka.
Není tady
mag napsal(a):
Jestli myslíš, abys nepřišla o RP, tak platí, že dítě, které dovršilo 3 roky, m ůže navštěvovat MŠ nebo obdobné zařízení max. čtyři hodiny denně nebo 5 dní v kalendářním měsíci.
Mag moc děkuji 
Není tady
Myško i tobě dík
To je paráda, že Ti ho vezmou do MŠ, jsem zvědavá jak to bude u nás
Pa
Není tady