6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak je to s nástupen do mateřské kolky (pokud přijmou dítě) při RD na 4 roky?
Nemohu rychle najít jak ji mohou navtěvovat od 3 let (hodin v týdnu, dní...)
Moc díky Babulky
Není tady
Losec já jsem si zjiovala, e do normální kolky, tedy do tý naí (určitě je to u kadé jiné), ale pokud dítě papá samo, chodí na záchod, tak jsem schopni si ho vzít v jakoukoliv dobu na prá hodin týdně, teprve od tří let mohou normálně. Ale to je určitě u kadého jiné.
Není tady
Jestli myslí, abys nepřila o RP, tak platí, e dítě, které dovrilo 3 roky, m ůe navtěvovat M nebo obdobné zařízení max. čtyři hodiny denně nebo 5 dní v kalendářním měsíci.
Upravil(a) mag (14. 2. 2011 12:26)
Není tady
Jojo je to tak e při dovrení tří let(kdy má RP na čtyři roky) můe dát dítko do kolky na pět dní v měsíci na dopoledne na čtyři hoďky.Denda taky bude chodit od září navrhla mi to sama ředitelka u nás ve kolce kam chodí starí holka.
Není tady
mag napsal(a):
Jestli myslí, abys nepřila o RP, tak platí, e dítě, které dovrilo 3 roky, m ůe navtěvovat M nebo obdobné zařízení max. čtyři hodiny denně nebo 5 dní v kalendářním měsíci.
Mag moc děkuji
Není tady
Myko i tobě dík
To je paráda, e Ti ho vezmou do M, jsem zvědavá jak to bude u nás
Pa
Není tady