Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 2. 2011 15:50

Kayla
♥------
Místo: Praha

vyšetřování zneužití platební karty

Nemáte někdo zkušenost, jak probíhá vyšetřování  zneužití platební karty (konkr. výběry)? V pátek jsem byla nahlásit v bance, že mi z účtu někdo opakovaně vybíral peníze (z bankomatu). Ptala jsem se, zda je možné, aby dotyčného chytili, až bude znovu vybírat. To prý ne, ale věc "prošetří a do 30i dnů mi zavolají", prý použijí video.Chci se zeptat, jak jsou v tomhle banky důsledné. Ukáží mi to video potom? Máte s tím někdo zkušenost?
(Včera mě totiž napadlo, že by to mohl být někdo konkrétní z mé rodiny - bratr, který má problémy s drogami, a často k nám chodí. I když nemá klíče, není problém si v nestřeženém okamžiku kartu "vypůjčit" a pak opět vrátit na místo. A než podám trestní oznámení, chtěla bych pachatele vidět.)

..a secret never to be told is what I want to tell...

Není tady

#2 13. 2. 2011 22:08

martina33
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kladno
Web

Re: vyšetřování zneužití platební karty

Banka ti video neukáže, a jen ti doporučí, aby jsi podala tr. oznámení na neznámého pachatele, jen nechápu, proč jsi tu kartu nenechala zablokovat ( i když ti zřejmě z ní čerpá tvůj bratr) , a bratr zná tvůj PIN ke kartě?? Nebo někdo jiný??

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MjaztFSyBlwwFZgC2w,,26.png

18.3.2009 v 14:05 h 3540g a 50cm, 18.3.2010 váha 9.5kg a 75 cm, 18.3.2011 váha 12kg a 87cm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí