|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1

Ahoj holky, snažím se prodat odsávačku od Medely Swing. Používala jsem jí 2,5 měsíce a zachránila mi laktaci. Po tom všem malého plně kojím. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, díky právě oněm dvěma fázím neničí bradavku a lze intenzitu sání nastavit dle potřeby. Záruka běží až do 10/2012 a paní, u které jsem jí kupovala automaticky vadné vyměňuje, takže se nemusíte bát. Pořizovací cena byla 3300,- , chtěla bych jí prodat za 2500,- ale pro vás jsem ochotná jít na 2300,- 

Není tady

Ahoj Sadourku, odsavacku sice nepotrbuju, ale holky mi psaly, ze se muzu obratit na tebe ohledne dotazu nedonosenych deti - vice na porod - nove tema nedonosene deti 26tt, muzes mi prosim napsat neco POSITIVNIHO??? Moc dekuji! 
Není tady

zapomněla jsem to sem napsat, že odsávačka už je prodaná!!!!! Omlouvám se všem, kteří zbytečně psali. 

Není tady
Stránky: 1