18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:19)
Není tady
Vendy, asi to není jednoduchý tam s ní vydret. Ty poznámky s prémiema jsou fakt hustý
U jsi zkouela na ty její "kecy" nereagovat? Bavit se s ní jen o pracovních záleitostech? Buď ráda, e éf tě má rád a vidí a váí si práce, kterou dělá To je dobrý start.
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:20)
Není tady
Vendy takovou jsem mela leta kamaradku,pred lety jsem tady o ni psala.Pripomnela si me to tim parfemem.Vim,ze jsme si ho koupili obe stejny od Avonu.Pracovali jsme spolu a ona se se mnou pohadala.Pracovali jsme v parte a ona zacala rikat,ze tady je nekdo navonenej smradem,ze smrdi staresinou.Podotykam,ze jedinej,kdo se tam vonil jsem byla ja a ona.
Snazila se spolupracovniky pritahnout na svoji stranu tim,ze jim lichotila a nosila jim po sobe obleceni a po svych detech.Me pomlouvala s cim jsem se ji za tech 10 let sverila rozkecala po podniku.Dlouho ji to vychazelo,ale,kdyz ji prokoukli vse se otocilo proti ni.
Jednou byla mila ,dalsi den s ni k nevydrzeni,proste blizenec.
Kdyz se podnik rozpadl lidi se rozprchli ji nezbyl vubec nikdo.Snazila se znova navazat vztah se mnou,ale bez sance.Nikdy ji nezapomenu co za hnus me napachala a pritom ja ji pomohla tu praci najit a ona se me tak odvdecila.
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:18)
Není tady
Rozhodně pořád lepí porada u psychologa a následné osobní vyrovnání se, ne psychika v háji a zdravotní problémy. Neváhej a ře to.
Není tady
Vendy, to je teda síla. V rámci zachování duevního zdraví bych zvolila odchod z téhle práce. Mohla bys tam samozřejmě zůstat a snait se dlouhodobě situaci zvrátit ve svůj prospěch. Jene k tomu musí mít patřičný nadhled. A ty u se tam topí. Psychologa bych zvolila, a kdyby se podobná situace opakovala i v dalím zaměstnání. Pak by byl zakopaný pes v tobě. Tak hodně síly!
Není tady
Ona je od zábavy (co je lidem vdy milejí) a já jenom od práce. Sice jsem na vyí pozici ne ona a mám mnohem zodpovědnějí práci a udělám toho mnohem víc, ale ona má čas na kraviny a to se lidem líbí víc. e mám jedny z nejlepích výsledků ve firmě a neustále makám nikdo z kolegyň samozřejmě neocení.
Toho psychologa bych ti taky doporučovala... u jen proto, aby ses dokázala vyrovnat s tím, e (a proč!) tě kolektiv neber tak, jako ji.
Mezi námi - její "nemravnosti" moná zvedají kufr tobě, ale jak vidno nikomu dalímu. e by se lidi radi koukali na (moná trochu víc) veselou babu, ne na kyselej ksicht s pusou jak slepičí prd.elka? Jako bych to slyela - "ona sice dobře pracuje, ale to je taky vechno, co dokáe..."
Promiň, ale z tvýho psaní kape závist a zloba jen to čvachtá... a zajímavý je, e nejede jen po tý jedný, co s tebou sedí (praktickej dotaz - místo v kanclu by prohodit nelo?), ale spláchlas to mahem vechno, od "čuněte" éfa po neuznalý kolegyňky...
Upravil(a) helena (11. 2. 2011 11:44)
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:22)
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:24)
Není tady
Vendy, jene v tobě narůstá zloba a agrasivita. za to nemůe jen ta kolegyně... proto je dobrá volba i psycholog. Aby sis náhodou podobné problémy neuhnala jinde.
Není tady
vendy: známá říkala, e ta kola co dělala Radka (její dcera) a ty je úplně na ho*no, to prej dodělá kadá p*ča, to u je lepí jít znovu na základku" atd..
vendy, já se musím smát - nic si z toho nedělej, vdy o takových si musí myslet své! A představ si, e my jsme tady takhle měli podobné hvězdy dvě . A poradili jsme si . Dodnes se jejich výroky bavíme a dost se při tom zasmějeme.
To si z toho nesmí nic dělat, zkus ji ignorovat. Maximálně ji můe litovat, je to duevní chudák. Vdy ty se tím jejím hloupým chováním můe i bavit. Zkus si to jen tak nezávazně...
vendy: Rozhodla jsem se, e s tím seknu, v pondělí podám výpověď.
Nechce si to jetě promyslet? Přece jen v dnení době neseene práci hned tak lehce, nevím. Případně ne se zase v dalí práci zavede... Aby ses neunáhlila. Nálady nadřízených se můou obrátit .
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 15:27)
Není tady
Vendy, vím moc dobře co je mobing, ba dokonce na vlastní kůi jsem pocítila bossing. Ale ty sama s tím nemůe být hned vyrovnaná a v poho. Odchod je první řeení. ALe je třeba to zpracovat a uzavřít a netahat si to dál.
CHtěla bych ti jen říci, e to můe být jen tvé vidění světa, e s ní vichni vycházejí. Moná to dělají jen proto, aby od ní měli pokoj.
Ví, nikdo se tě nezastane, pokud to neudělá jen ty sama. Vichni tady se ti pokouí ukázat svůj pohled na tu situaci, at u je jakákoli a některé z těch pohledů určitě nejsou příjemné. Pokud tě vek pálí, jsou tvoje. A předevím to jsou tvoje emoce a nervy, které ti u ujídějí.
Nenech si to. Nedej se. Ty mádůvody být astná, tak bud a nenechávej se otrávit a nakazit podobně hulvátským systémem obrany.
Drím ti palce.
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 16:15)
Není tady
ll
Upravil(a) Vendy5 (15. 2. 2011 16:14)
Není tady
Vendy, dobré pro Tebe je, e jsi v lepí pozici ne ona. Hůř by se bránilo proti ikaně ze strany nadřízeného. Ona je v hierarchii firmy ní ne ty. Tak si asi chce dokázat, e jinak má navrch. U jsi ji někdy utřela za ty keci? No, nevím, moje reakce by na takovou ... by byly asi cholerické. Mně teda dlouho trvá, ne mě někdo v práci vytočí, ale kdy u ano, tak mluvím pěkně od plic a ono to i zabralo! Přesně 1x jsem takovou lehčí cholerickou reakci pouila a ten člověk se stáhnul a měla jsem od něj pak klid... Zkusila jsi někdy cholerickou reakci a poslat ji do patřičných míst? Jaký to mělo efekt? Myslím, e na dávání výpovědi je dost času...
No a taky asi máte ve firmě takovou uvolněnou firemní kulturu... Občas prostě nezbývá ne se vtipům hospodské úrovně zasmát. Není dobré být suchar a ta co ve odpracuje. Nech taky pracovat ty ostatní, to taky mám ze své zkuenosti, e jsem kolikrát pracovala za 2 a co jsem z toho měla: ádný volný čas a dvojnásobnou výplatu mi nikdo nedal. Chybami se učíme, i od takových lidí se můeme ledasco naučit... jak říkám, na dávání výpovědě je jetě spousta času. Minimálně dokud bys neměla dalí práci jistou, tak je koda dávat výpověď. A ten psycholog by Ti mohl pomoci, jak se sebou nenechat manipulovat. Ta osoba Tě energeticky vysává, protoe se nechá. Teď píu a říká si asi, e jsem "chytrá jak rádio". Kdepak, sama jsem psychologa nevyhledala, kdy to bylo potřeba a zbytečně jsem se v něčem dlouho plácala sama a s pomocí kamarádek a tady na babinetu... Nakonec se to vyřeilo, ale zpětně vidím, e je to koda. Mohlo mi být dobře dřív.
A jetě mě napadá: Nechval ji skoro za nic, leda tak za dobrý pracovní výkon, kdy nějaký bude.
Není tady
Agatha napsal(a):
Vendy, to je teda síla. V rámci zachování duevního zdraví bych zvolila odchod z téhle práce. Mohla bys tam samozřejmě zůstat a snait se dlouhodobě situaci zvrátit ve svůj prospěch. Jene k tomu musí mít patřičný nadhled. A ty u se tam topí. Psychologa bych zvolila, a kdyby se podobná situace opakovala i v dalím zaměstnání. Pak by byl zakopaný pes v tobě. Tak hodně síly!
Proč by měla Vendy utíkat z práce kvůli nějaké nevyrovnané osobě? éf si jí váí.
Není tady
Vendy, je to zejména koda firmy a éfa, e jim odejde pracant jako Ty. Oznam éfovi při podávání výpovědi, proč odchází. Vyjmenuj, co Ti kolegyně provádí, jak vypadá Tvůj a její pracovní den a jaké jsou mezi vámi dvěma pracovní a osobní rozdíly. Taky mu řekni, e si bude vybírat mezi více nabídnutými místy a dej mu najevo, e jsi chtěla pracovat v jeho firmě, ale u jsi vyčerpala vekeré monosti, jak s ní vyjít a e u nevidí jinou monost, ne odejít. Poděkuj mu za ve, co ses v praxi naučila a popřej mu krátce, sluně, to, co se obvykle přává. Jestli staví svou firmu na takových lidech, tak nemám co dodat.
Není tady
určitě bych takové primitivní "dámě" nevyklízela pozice, po dobrém si to zkusila, přítě a by měla poznámky do telefonu k mojí halence, nechala bych se v telefonu slyet o oputěné tluoce, která se iví pomluvama jiných a je taková pí.. e nedokázala ani dostudovat. Na některé burany platí jen stejná nota, sice se říká, e kdo do tebe kamenem ty do něj chlebem, ale kdy to k ničemu nevede ujiuji tě, e kamenem lépe trefí a v dnení společnosti skutečně neplatí, e se sluností nejdál dojde. Určitě bych la za éfem a řekla mu hodlám odejít, kvuli takové ikaně a poádala ho pokud stojí o mojí práci, aby mi s tím pomohl. Kdy se k tomu postaví jako lačný....... pak bych se zaobírala výpovědí, na tu je čas
Není tady
Vendy, nenechej se znechutit nějakými výplody tady! Mnohé dámy na tebe útočí a zapomínají na tu hnusnou, sprostou, zamindrákovanou , sexuálně neusopokojenou, tlustou paní, která jen hraje nějaké divadlo či komedii. Nemá radost ani ze sebe, ani z dcery, ona se tak chová, protoe je netastná sama nad sebou, ivotem, jaký ije, tápe, hledá, snaí se i za cenu, e strká kozy éfovi do tváře. Na to musí být povaha, toho se nezalekni! No a pokud jí to okolí ere, udělej si obrázek sama......podle toho se chovej, bud to přehlíej, nebo oplácej stejnou mincí ! Já bych tedy výpověd nedala . Pracuj a přehlíej ji, pokud ti jde o místo !
Není tady
aneri ahoj já myslím, e tohle přehlíet nejde, i kdy ji jde o místo ..
Není tady
Kolektiv tě nebere asi proto, e nejsi prase sprosté,podnikový klaun, s tím bys asi fakt měla jít k psychologovi:lol: a e neumí nebo se ti nelíbí vlezdoprdelnictví, to by ti také poradil, jak na to. To jsou rady......
Mě se nezdá a tak normální, aby paní byla vulgární, kdy nemá důvod, o její inteligenci a vlastnostech vypovídá, e si koupí smrdící parfém, pomlouvá druhé a sama není ideál. Tak té bych to dala vyrat! Nohy jsi od příropdy dostala takové, jaké je má, ty nezmění, ale oberství se musí věnovat, abys byla tlustá, pokud nejsi nemocná. Na oplzlé řeči nemá kadý náladu ani aludek, já bych ji umorálnila. S tou výpovědí počkej, na kadé prase se vaří voda!
Není tady
Vendy,
jasně, dávat v současné době výpověď, ani bych měla jiné pracovní místo, je trochu hazard, ale působí na mě jako člověk, který si ve pečlivě promyslel a uváil.
Sama jsi psala, e tě podpořila rodina i přítel. Ano, práce je práce, ale nelze ji obětovat duevní zdraví a chodit tam kadé ráno s tím, co zase bude, to je opravdu na nic.
Myslím, e dělá dobře. Jediný, kdo na tom bude tratit, bude tvůj éf. Přichází o výbornou zaměstnankyni. Kalupinka to napsala dobře, sluně za ním přijít, říct mu pravý důvod svoji výpovědi, poděkovat za zkuenost a finito.
Mně osobně se nelíbí rady typu, e bys na ní měla být taková, jako je ona na tebe a v podstatě se tak sníit na její úroveň. Má přeci svoji důstojnost a nemá smysl se nechat zatáhnout do těhle abomyích válek.
Moc ti drím zítra palce!
S.
Není tady
Ahoj Vendy, co poradit? Kdy to takhle čtu, je to fakt síla. Asi bych to v tomto momentě řeila příslovím:Na hrubý pytel hrubá záplata. Nemá cenu nechat takto do sebe buit ílenou kolegyní - kdy ustoupí, jetě přidá. Je to mobing jak vyitý a hojí si na tobě své mindráky. Je to celkem hrůza, ale výpověď bych nedávala. Jsi chytrá holka, začni se chytře bránit. Podle toho co píe, má ta paní primitivní vystupování a uráky, které prokládá jakýmsi pokleslým humorem které se plus mínus opakují. Nachystej si tedy varianty ostrých vtipných odpovědí, abys ji mohla usadit. Sedněte si s nějakou kamarádkou, která není z firmy a zná tvou situaci a sepite si na papír tyto odpovědi - které půjdou podle situace obměňovat (klidně se obuj do její tlouky nebo do soukromých telefonů v pracovní době). S kamarádkou proto, protoe víc hlav víc vymyslí. Pak se to nauč zpaměti a vyčkej, a zase hodí do placu sprostou poznámku o tobě a usaď ji. Pokud se ti to podaří, bude mít výborný pocit a tvé sebevědomí se zvedne. A jestli se ti to podaří víckrát, dá ti pokoj, tyhle lidi jsou dost zbabělí, na silného si netroufají.
HLAVNě se nenech - usouila by tě, drím pěsti.
S tím parfémem bych jí to tedy velice exkluzívně vrátila !!!
Není tady