|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

bože.. paní heinzková jste normální ? Něco darujete a teď chcete podávat žalobu ? Divím se, že ještě žijete..
Tohle mít doma, tak už jste hezky hluboko pod zemí..
Není tady
Něco darujete a teď chcete podávat žalobu ?
Paní heinzková zřejmě usoudila, že se k ní obdarovaný zachoval tak, že tím hrubě porušil dobré mravy... 
Není tady

helena napsal(a):
Něco darujete a teď chcete podávat žalobu ?
Paní heinzková zřejmě usoudila, že se k ní obdarovaný zachoval tak, že tím hrubě porušil dobré mravy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
jo, taky mám ten pocit.. asi jí dobře neoš....
Není tady

heinzkova napsal(a):
Dobrý den,
mám jenom malou doplnující otázku. Ovlivní možnost podání této žaloby nějak skutečnost,že manžel je i jednatelem společnosti s.r.o. vlastnící mob.přístroj. .Vzpomínám si, že jsem musela s podnikáním souhlasit.
Je i přesto možno žalobu podat at uz na vydání věci či bezdůvodné obohacení. Děkuji za odpoved.
Ježiši, heinzkova ...vy s manželem si pořád nedáte pokoj a i přes všechny okolnosti, spojené s darováním mobilu doopravdy uvažujete, že na Tvého bývalého blízkého přítele podáte žalobu
?!? To vám to ani jednomu z vás není trapné, tahat Tvého bývalého gigola po soudech a riskovat ztrátu dobré pověsti rodiny a hlavně Tvoji, heinzkova, až se ukáže, že sis v podstatě vydržovala chlapa, aniž by došlo k bližšímu sexuálnímu kontaktu, to vám taková nebetyčná ostuda opravdu stojí za těch pár tisíc
?!?
To je takový problém koupit podobný mobil stejné značky z vlastních peněz a vrátit ho manželovi s tím, že o mobilu už se nikdy v životě bavit nebudete a ostatní firemní věci, se kterými už Ty nemáš nic společného si bude manžel řešit na vlastní pěst sám
?!?
Není tady
frigo, máš dost, fakt.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
frigo, máš dost, fakt.
nějak nerozumím
Není tady