Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 2. 2011 10:36

Keysie
Zablokovaný

Výklad karet e-mailem a jedna otázka zdarma

nepovolená reklama

Upravil(a) Ronja (4. 2. 2011 18:36)

Není tady

#2 4. 2. 2011 11:01

rmb
♥------

Re: Výklad karet e-mailem a jedna otázka zdarma

A tak jste spamer který spamuje fora.....
A z toho důvodu Vám, zdarma samozřejmě, věštím brzké zablokování profilu...

Není tady

#3 4. 2. 2011 11:15

Keysie
Zablokovaný

Děkuji za tak hezké přání, samozřejmě se zablokováním profilu počítám. Ale mé důvody nejsou jen čistně zištné, a pokud někomu mohu pomoci, tak mi to nevadí. A navíc vám přeji, aby jste se nedostal/a jednou do takové situace, kdy podobnou radu sama/sám vyhledáte. S pozdravem Keysie smile

Není tady

#4 4. 2. 2011 15:50

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Keysie napsal(a):

Děkuji za tak hezké přání, samozřejmě se zablokováním profilu počítám. Ale mé důvody nejsou jen čistně zištné, a pokud někomu mohu pomoci, tak mi to nevadí. A navíc vám přeji, aby jste se nedostal/a jednou do takové situace, kdy podobnou radu sama/sám vyhledáte. S pozdravem Keysie smile

ano vaše důvody mi připadají nečistě zištné. Jestli chcete někomu pomáhat tak to dělejte zadarmo dumbom nebo si zaplaťte reklamu

dum spiro spero

Není tady

#5 4. 2. 2011 16:04

Keysie
Zablokovaný

Přečtěte si také, že nabízím výklady i zdarma na jednodušší otázky. Nad obsáhlým rozborem sedím několik hodin, tak se nedivte, že za to si pak účtuji odměnu. Zdarma vám dneska nikdo nevyloží nic... ale já ano. A navíc, cena, kterou si účtuju za velký výklad, je oproti jiným minimální. Dělám výklady zdarma pro lidi, kteří mají zájem, po nocích kolikrát až do časných ranních hodin. Dělám to, protože mě to baví a chci lidem pomoct, kteří si nemůžou dovolit zaplatit. Opravdu nechápu, proč na mne útočíte, ale je to vaše volba. Jen se nenechám osočovat ze zištnosti, když výkladům ZDARMA věnuji veškerý svůj volný čas smile

Není tady

#6 4. 2. 2011 17:27

Radek704
♥♥-----

To máte pravdu, už ani ti cigoši písek zadarmo nevyloží:-(

Není tady

#7 4. 2. 2011 17:33

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Keysie napsal(a):

Přečtěte si také, že nabízím výklady i zdarma na jednodušší otázky. Nad obsáhlým rozborem sedím několik hodin, tak se nedivte, že za to si pak účtuji odměnu. Zdarma vám dneska nikdo nevyloží nic... ale já ano. A navíc, cena, kterou si účtuju za velký výklad, je oproti jiným minimální. Dělám výklady zdarma pro lidi, kteří mají zájem, po nocích kolikrát až do časných ranních hodin. Dělám to, protože mě to baví a chci lidem pomoct, kteří si nemůžou dovolit zaplatit. Opravdu nechápu, proč na mne útočíte, ale je to vaše volba. Jen se nenechám osočovat ze zištnosti, když výkladům ZDARMA věnuji veškerý svůj volný čas smile

To je panečku paradox lol godlike

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#8 4. 2. 2011 18:18

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

proč moderátoři nezasáhnou a nesmaží ze všech možných míst BB tuhle reklamu?

dum spiro spero

Není tady

#9 4. 2. 2011 18:37

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

XXX protože tu nejsme 24 hodin denně, promiň. Zasáhnu, když přijdu, ale mám i jiné věci...rodinu, práci a tak wink

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#10 11. 2. 2011 11:00

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

proč moderátoři nezasáhnou a nesmaží ze všech možných míst BB tuhle reklamu?

Není to můj šálek čaje hrát si tady na kantorku,ale nad tímto časováním se fakt musím smát.
Už dosmažili či smazali? Jinak pro píště to radši písni takto:nesmažou:sjuk:sjuk

Upravil(a) Kuty (11. 2. 2011 11:00)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí