29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (4. 2. 2011 18:36)
Není tady
A tak jste spamer který spamuje fora.....
A z toho důvodu Vám, zdarma samozřejmě, věštím brzké zablokování profilu...
Není tady
Děkuji za tak hezké přání, samozřejmě se zablokováním profilu počítám. Ale mé důvody nejsou jen čistně zištné, a pokud někomu mohu pomoci, tak mi to nevadí. A navíc vám přeji, aby jste se nedostal/a jednou do takové situace, kdy podobnou radu sama/sám vyhledáte. S pozdravem Keysie
Není tady
Keysie napsal(a):
Děkuji za tak hezké přání, samozřejmě se zablokováním profilu počítám. Ale mé důvody nejsou jen čistně zištné, a pokud někomu mohu pomoci, tak mi to nevadí. A navíc vám přeji, aby jste se nedostal/a jednou do takové situace, kdy podobnou radu sama/sám vyhledáte. S pozdravem Keysie
ano vaše důvody mi připadají nečistě zištné. Jestli chcete někomu pomáhat tak to dělejte zadarmo nebo si zaplaťte reklamu
Není tady
Přečtěte si také, že nabízím výklady i zdarma na jednodušší otázky. Nad obsáhlým rozborem sedím několik hodin, tak se nedivte, že za to si pak účtuji odměnu. Zdarma vám dneska nikdo nevyloží nic... ale já ano. A navíc, cena, kterou si účtuju za velký výklad, je oproti jiným minimální. Dělám výklady zdarma pro lidi, kteří mají zájem, po nocích kolikrát až do časných ranních hodin. Dělám to, protože mě to baví a chci lidem pomoct, kteří si nemůžou dovolit zaplatit. Opravdu nechápu, proč na mne útočíte, ale je to vaše volba. Jen se nenechám osočovat ze zištnosti, když výkladům ZDARMA věnuji veškerý svůj volný čas
Není tady
To máte pravdu, už ani ti cigoši písek zadarmo nevyloží:-(
Není tady
Keysie napsal(a):
Přečtěte si také, že nabízím výklady i zdarma na jednodušší otázky. Nad obsáhlým rozborem sedím několik hodin, tak se nedivte, že za to si pak účtuji odměnu. Zdarma vám dneska nikdo nevyloží nic... ale já ano. A navíc, cena, kterou si účtuju za velký výklad, je oproti jiným minimální. Dělám výklady zdarma pro lidi, kteří mají zájem, po nocích kolikrát až do časných ranních hodin. Dělám to, protože mě to baví a chci lidem pomoct, kteří si nemůžou dovolit zaplatit. Opravdu nechápu, proč na mne útočíte, ale je to vaše volba. Jen se nenechám osočovat ze zištnosti, když výkladům ZDARMA věnuji veškerý svůj volný čas
To je panečku paradox
Není tady
proč moderátoři nezasáhnou a nesmaží ze všech možných míst BB tuhle reklamu?
Není tady
xxxx napsal(a):
proč moderátoři nezasáhnou a nesmaží ze všech možných míst BB tuhle reklamu?
Není to můj šálek čaje hrát si tady na kantorku,ale nad tímto časováním se fakt musím smát.
Už dosmažili či smazali? Jinak pro píště to radši písni takto:nesmažou:sjuk:
Upravil(a) Kuty (11. 2. 2011 11:00)
Není tady
Stránky: 1