|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Zdravím, minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci, poté se dostavila normální menstruace, nyní bych antikoncepci zase chtěla začít užívat, ale menstruace se zatím nedostavila. Těhotná určitě nejsem. Musím čekat na začátek krvácení nebo je možné začít užívat HA již nyní, když bych jakoby menstruaci měla mít? Nebo jak to řešit, když chci opět HA užívat? Vysadila jsem ji jen z toho důvodu, že jsem se nestihla včas dostavit k lékaři. Prosím o jakoukoli radu, děkuji
.
Není tady

Já bych teda nasadila až se MS dostaví. Ono bez HA není tak pravidelná, tak zkus chvíli počkat 
Není tady
Werro,
v příbalovém letáku je napsáno, že se má HA začít brát až v první den MS. Takže si na ní budeš muset počkat.
Není tady