6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím.Poradí mě někdo co si vybrat? Sprchový box nebo sprchový kout? Co je z toho lepší a jaké mají plus a mínus?
Není tady
Hlasuju určitě pro box. Miluju zavřít se tam do páry, když na mě něco leze, a je po problému
Zvaž, jaké máš finanční a prostorové možnosti, a uvidíš.
Není tady
Doporučuji box a to hlavně proto,že je uzavřený i zezvrchu,v opačném případě voda z obyč.sprch.koutu,z trysek,stříká i na strop-vl.zkušenost!
Jinak my nemáme s párou,jen masážní box s tryskama,ale ty jsou taky nanic,to sama poznáš,bohužel je ale montují všude.Mě by tam stačila místo trysek jen velká stropní sprcha alá déšť - ten taky je v tom masažním koutě,ale jen takový menší
Není tady
My si brousíme zuby na tohoto krasavce a chceme, aby nám firma udělala hodně podobně i zbytek interiéru koupelny, takže to pak bude úplně žúžou
PS: doufám, že se obrázek zobrazí...
Není tady