29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koupím knihy ve švédštině. Jakýkoliv žánr, nejlépe však pohádky
Budu vděčná i za radu, kde by se daly koupit, v knihkupectví na mne zírají jako na cvoka a ani se mi nepodařilo nic vygooglit
Děkuji
Není tady
Eri koukám že jsi ze severu, tak to asi moc nepomůžu. Kousek od Brna je kouzelná vesničce, v té kouzené vesničce je krásně (tradičními metodami) zrenovovaný statek, ze kterého udělali hospůdku. Servírují domácí kuchyni z bio potravin, prodávají starý nábytek a mají tam nádnernou čítárnu, kde jsou různé staré především dětské knížky, díem v češtině a dílem ve švédštině - majiteka totiž byla nebo je provdaná za švéda.
Možná by něco půjčila, prodala nebo poradila. Kdyby sis chtěla udělat výlet
A jinak bych na to šla přes internet, ebay určitě musí mít nějakou švédskou odnož, pak už stačí jen najít někoho, kdo je ochoten posílat do zahraničí.
Z vlastní knihovny neposloužím, já jsem spíš na norštinu
No a posledné vsrianta je krátká dovolená ve švédsku, letěla jsem loni z Brna za pusu a bylo mi tam báječně. Taky se vždycky ze všech výletů vracím obložená knihami
Není tady