|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak co ta Sáří?? 
Gabi - hlavně ať "lékárna" vede k

Veru - koukám na Tvůj graf a zatím to tam teda poskakuje prapodivně, co? Měříš ve stejnej čas? To je divný že už míváš tak vysokou teplotu ze začátku 
Silvíku - ach jooo, přála bych Ti abys měla už pokoj a jen čekala na adpočátko a IVFčátko. Můžu mít šťouravou otázku? Stopla bys adpoci kdyby vyšlo IVF?

Není tady

ahoj plodilky
jsem doma
ne že by to na nadstandartu bylo tak strašné, ale doma je prostě doma 
Ronjíčku, děkuju za vyřízení vzkazu
až prozkoumám podrobně zprávu, tak se ubezpečím jestli jsem to pochopila vůbec správně, co mi operatérka říkala 

Není tady

jak tak koukám, kdepak jsou novinky od sáří ? 

Není tady
Popíííííí jupííí 
tak ať je nožka brzy fit 

Snaží hodně jsem nad tím přemýšlela....kdyby nám volali s tím, že pro nás mají miminko v době, kdy bych třeba byla těhotná, asi bych měla dilema...nevím, jak bych to zvládla
je to těžká otázka...nechceme jedno dítě...takže buď bych se cítila na to-zvládnout těhu i adopčátko nebo bych si s adopcí dala odklad (nezrušila)......kdo ví 
Není tady
mala.popelka napsal(a):
jak tak koukám, kdepak jsou novinky od sáří ?
já jen vím, že po punkci byla u Ronjíska...tak snad vše ok

Není tady

Silvíčku, děkuju
jak to nakonec všechno dopadne, je zatím ve hvězdách....
ale protože já jsem patřičně BLBÁ ! tak už jsem si neopomenula prostudovat co všechno obnáší plastika vazů 

Není tady
Popí vítej 
Proč BLBÁ? Poučená
Aspoň víš co se Ti vyhne protože to nebude potřeba 
Silví - to jsem přesně měla na mysli - jestli by sis troufala na obojí 

Není tady

Snaží, to se budu opravdu /ač nevěřící/ modlit....
.... bohužel ale vzhledem k tomu, že jsem měla kromě toho zkříženého vazu ještě něco s meniskem, takže mi kousek odstranili....... tak bojím bojím, že tohle fakt stačit nebude

teď mě čeká 14.2. vyndání stehů a kontrola u dr. která mě operovala..... pak rehabilitace ...... no a potom všichni zdrhnou, tak nevím s kým to budu řešit potom 

Není tady

Popi plastika vazu trva asi 45 min, vemou ti ten novy vaz z nejake slachy pod kolenem, budes mit jizvu (2cm)pod kolenem a 3 krizky na koleni, nejde to videt, dostanes kovovou ortrezu asi na 14dni,jeste v ten den po operaci si zajdes na WC s berlama, ja nebyla uspana, tak jsem vse videla na obrazovce a slysela,ale pohoda. Pak chuze o berlich a intenzivni rehabka,ktera byla super, hlavne cviceni v bazenu,to bylo super. Ale tedka jsem uz treti rok uplne v poho, ani ne rok po operaci jsem ucila sjezdovat a bezkovala jsem jeste drive, dost pomaha jezdit na kole, zrovna ve ctvrtek jsem podekovala primari, ze se mu ten vaz povedl, ze muzu delat,co chci a hlavne bez ortezy, takze ti to mohou dat opravdu skvele do richtiku,zadne strachy.V nemocnici jsem byla 6 dnu,ale to jen proto, ze na mne zapomneli,musela jsem pripomenout, ze mam uz jit domu, ze vsichni, co byli po operaci pozdeji nez ja,uz byli doma a ze chci taky, takze pohoda, bolesti jsem moc nemela.
Ale jak rika snaži, možna se ti to vyhne, jen jsem nevyčetla, jestli si ho urvany a dali ti ho ven, nebo jen natrzeny.Me pri urvanem vazu litalo desne koleno, muselo se to opravit.Drzim ti pesti. 
Není tady
Silvinko chtěla jsem Ti tohle poslat SZ ale píše mi to že máš plnou schránku. Taky teda veřejně, třeba si to rády přečtou i ostatní 
Tenhle článek jsem pro Tebe měla připravenej od září 

Není tady

Snazi krasny pribeh, uz jsem jej nekde cetla.

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Popíííííí jupííí
![]()
tak ať je nožka brzy fit
Snaží hodně jsem nad tím přemýšlela....kdyby nám volali s tím, že pro nás mají miminko v době, kdy bych třeba byla těhotná, asi bych měla dilema...nevím, jak bych to zvládlaje to těžká otázka...nechceme jedno dítě...takže buď bych se cítila na to-zvládnout těhu i adopčátko nebo bych si s adopcí dala odklad (nezrušila)......kdo ví
Silvi, vůbec si nedělej starost. Nejdůležitější je, aby vás zařadili do registru schválených žadatelů o adopci. Až tam budete a budete vlastně ve stavu "čekání na miminko", můžete kdykoli zavolat, že jste těhotní, a žádost na nějaku dobu pozastavit, většinou ti doporučí dva roky. A pak zase jen zavoláte (možná je tam i nějaký papír) že už vás tam zase můžou aktivně zapojit. Takže se neboj že bys měla najednou pupík a doma novorozené adopčátko, to by byl asi trochu masakr 
Není tady
Tak holky a teď bohužel neveselé novinky od Sáři. Sáři měla 12 zralých krásných vajíček, ale bohužel spermiogram byl hrozně špatný. I když dávali dva vzorky, v laboratoři se nepodařilo najít žádné zdravé spermie. Několik vajíček se pokusili oplodnit, ale když dnes volala, nevyvíjelo se žádné. Včera jsem nechtěla psát, protože jsem nevěděla, jestli vám to Sáři raději nechce říct sama, ale dnes mě poprosila, ať vám to vyřídím.
Výhled je takovýto: je velmi malá šance že se ještě nějaká embryjka "rozjedou", to budou vědět zítra. Doktor jí rozhodně doporučil to zkusit znovu ještě s vlastními, protože 12 zralých je krásný úspěch a nemá cenu se hned hrnout do dárkyně (i když mají podanou žádost). Vzhledem k věku může (a chce) jít za dva měsíce do dalšího pokusu, tentokrát to snad dopadne lépe. Chuděrka z toho byla špatná a bylo mě jí moc líto, a to ještě hned po punkci jeli hodinu sem, aby mi dala obrovskou hromadu krásných věcí na miminka, je opravdu hrozně zlatá a hodná
Tak držte palce ať je jí brzo líp na duši a hlavně ať je to příště lepší, už si chudák opravdu zkusila dost a dost 
Není tady

Ronjííí, beruuu, teda takovéhle zprávy jsem nečekala
takže tentokrát nebyl zádrhel ve vajíčkách, ale ve spermouších ?
sakra fix, proč to ta kočka musí mít tak moc zašmodrchané 
co se týká mě... tak na 2 týdny si to musím fáčovat a sundávat jen na noc, šmatlat o berli, ale jde to, ani nejsou potřeba prášky proti bolesti 
bohužel se tím vším zase zamotaly další plány
a to ještě budu moc doufat, že to neskončí tou nejhorší variantou a nebudu za pár týdnů / měsíců na tom sále zase 

Není tady
Teda Popi já docela upřímně zírám, jak jsi fit - já nosila ortézu na celou nohu ještě asi dva měsíce a další půl roku rehabky. To mám fakt radost, že tě to moc nebolí
Já vím že je to čára přes rozpočet, ale doufám, že ta plastika nebude potřeba. Asi to bude chtít cvičit a při rizikových sportech (třeba lyžování, ale i chození po horách) koleno raději chránit kolenní ortézou, já ji používám dodnes, prostě cítím, že to koleno není, co bývalo 
Není tady
Jeeežiš Ronjo, děkujeme za zprávu ale tohle by mě bývalo ani nenapadlo 

Sáříku je mi moc líto, sakra že se nedaji zmrazit i jen samotný vajíčka, že vlastně krásný zralý jajucha takhle zbytečně přijdou pryč 

ALe zase je dobrý zjištění že vaječníky krásně fungujou 

Není tady

ledi, co se týká toho co mi přesně dělali -- tak ve zprávě je napsané As P kolene, shaving LCA, subtotal ME zevního menisku ... tak se v tom zkus vyznat
sama dr. byla /jak už psala tuším Ronji/ překvapená nálezem co všechno se na lyžích dá způsobit 
/jinými slovy to asi v reálu vypadalo hůř, než doufala/

Není tady

Ronji, mě dr. tu celonohovou ortézu dokonce zakázal nosit, prý hrozně ochabuje svalstvo.... musím pomalu našlapovat jako při normální chůzi, zatím jen třetinou váhy... a po vyndání stehů (14.2.) dohodnout rehabky

Není tady
Snaži ony se vajíčka zmrazit dají, jenže musí být úplně hned čerstvý, a než se v labině probrali tím spermatem a pak druhým tak už bylo pozdě
Tak mi to bylo strašně líto, Sáři si píchá hormony, měla chudák modřiny jak blázen a pak takovou krásnou úrodu v podstatě můžou hodit do koše 
Popi tak to je rozhodně pravda s tím oslabováním svalstva, já pak měla jednu nohu vyloženě tenčí než druhou, hlavně stehenní sval úplně ochablej...časem se to samozřejmě srovnalo.
Není tady
Ahoj holky,
Sáří - je mi to líto 

- snad tě aspoň potěší, že na tebe počkám 
V noci na mě skočila šílená chřipka, každou půlhoďku jsem blila, od 1 v noci do 7 do rána, pak se přidalo
i to druhý - no a teď mě už bolí klouby, svaly, nohy, záda, prostě klasika - po 14 letech. Ke všemu se malá budila od 23hod do 3 do rána - nespala vůbec, takže od tý 1 už se musela spokojit s "tatíííí", protože "mamííí" blila v koupelně
a pak na WC. Pochybuju tím pádem, že by se nějaký spermie v tomhle prostředí spojily s vajíčkem
.
Snaži - při prvním a teď třetím cyklu s clostíkem mi teplota při jeho braní takhle stoupala, pak to klesne, což je vidět i v tomhle...už jsem tady zmiňovala, že to je normální, má to spousta grafů na FF a dokonce tam je o tom i článek(vliv clostíku na BT). Takže jsem v klidu, jen je bez testů obtížnější určit, kdy byl den D. Testy mi došly 15DC(včera), tak fakt netuším. Mně clostík zkresluje i testy...třeba 13 DC vyběhly tlustice na jednom druhu testu okamžitě, na druhým to bylo spíš negativní, pak zas 14 Dc ten druhej test pozitivní a první druh testu neg., no a 15DC jasně pozitivní tyčinkovej test (viz graf). Si pak vyber...každopádně dnešní BT 37,3 je o ničem, když mi stoupla teplota celkově díky nemoci.
Jo a teploty měřím ve stejnej čas, v 6.30 hod - vaginálně.
Popi, vítej doma 
Ronjo, pozdravuj prosím Sáři
a vyřiď jí, že jednou se to štěstí unaví a sedne na ty správný lidi 

Není tady
ještě perlička:
měli jsme dnes vybírat prstýnky, svatební šaty, oblek pro nastávajícího, šaty pro holky atd. - máme nejvyšší čas - no a je to odložený až na dobu, kdy nebudu vypadat jako vybletý zelí a udržím rovný postoj 

Není tady

Jejda co to tu čtu za špatný zprávy od Sáří
do pytle proč se to tak ser...
Sáří drž se a seš frajerka,že do toho jdeš hned znovu 
Popí vítej doma a at nožka nezlobí 
Gábi držím palce..ale to ty víš 
a jinak vám moc,moc děkuju za gratulace k narozkám
a spešl Silvince za krásný dortík

Není tady

Verus, ty jo, tak to tě teda chřipajz zkosil fakt hnusně
přeju ať se co nejdříve uleví 
u nás od pondělka zakázali návštěvy v nemocnici, kvůli respiračním onemocněním
jsem ještě chtěla dopsat, jak to bylo s tou slavnou hospitalizací ... došla jsem tam, vzali mě na oddělení.... a sestra mi donesla čaj.... říkám jí "jak tooo
vždyť mi volali včera ať přijdu a od půlnoci nejím a nepiju, že půjdu dneska na sál"
"ahá, tak to radši nepijte"
po prohlídce dr. mi zase stejná sestra donesla oběd ... jí znovu říkám
"ale já nesmím jíst, neee, vždyť už i dr. mi říkal, že nejpozději ve 2 jdu na sál"
"noo tak moment, se podívám...." za chvíli dojde a že na seznamu nejsem... tak jsem jí říkala, že jako nevím, ale že mi dr. i nakreslil šipku na nohu
tak že asi fatk půjdu...
tak jsem to teda nejedla...
načež v 1 naklusal sanitář, že jako jedeme.... dojedeme na sál, já mrtvá strachy
/jiná už asi nebudu/ .... a anestezioložka mi povídá, kromě takových těch klasických chlácholivých řečí, jako že budu za chvilku zase vzhůru... prý "dostala jste prášek ne?"
a já že neee, že mi nic nedali, že mi málem dali i jídlo...
načež ona někomu na tom sále říkala "Teda hlavně že v 8 ráno jsem jim sepisovala premedikaci, co to tam máte dneska za bordel?"
no chápete to ? 

Není tady