|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Smaží dokážeš potěšit, hned si připadám jako kuřátko 
u nás déšt se sěhem to bude prima cesta do Brna
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Jsem nafouklá jako balón, blbě je mi jako bych byla těhotná(clostík u mě funguje asi až po dobrání nebo co), přibrala jsem zpátky, co jsem zhubla(skoro) a všechno mě s***. Takže je mi naprosto faaaajn
Až se někdo zeptá na negativní účinky Clostíku, překopíruju mu tohle
bych ještě něco klidně dodala, ale to už bych rovnou mohla napsat do příbalového letáku, že kontraindikací je přání potencionální požíračky clostilbegytu zůstat normální jako dřív 

Jestli to tentokrát nezabere, tak už clostík brát nebudu, sice po 3 měsících jsem neměla problémy při užívání, jen občas horko ve tvářích, jinak nic(a to jsem se bála zvýšené dávky), zato pár dnů po dobrání jsem jak v přechodu,
protivná, náladová, pesimistická...potřebuju nějak spravit náladu... // by určitě pomohly, ale kde je vzít, že???

Není tady
Very když je to takhle, tak to prostě ty// musíš najít...to dá samo sebou 
Tak já jdu pobalit nutné a přichystat se, ejraději bych si teda šla lehnout.
Není tady

Veruska72 napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Jsem nafouklá jako balón, blbě je mi jako bych byla těhotná(clostík u mě funguje asi až po dobrání nebo co), přibrala jsem zpátky, co jsem zhubla(skoro) a všechno mě s***. Takže je mi naprosto faaaajn
Až se někdo zeptá na negativní účinky Clostíku, překopíruju mu tohle
bych ještě něco klidně dodala, ale to už bych rovnou mohla napsat do příbalového letáku, že kontraindikací je přání potencionální požíračky clostilbegytu zůstat normální jako dřív
Jestli to tentokrát nezabere, tak už clostík brát nebudu, sice po 3 měsících jsem neměla problémy při užívání, jen občas horko ve tvářích, jinak nic(a to jsem se bála zvýšené dávky), zato pár dnů po dobrání jsem jak v přechodu,
protivná, náladová, pesimistická...potřebuju nějak spravit náladu... // by určitě pomohly, ale kde je vzít, že???
Veru.....
taky se přidávám k tomu všemu co si napsala....při užívání clostíku....a mnohému dalšímu
a bohužel ani to jak jsem trpěla po něm nepřineslo ovoce a bylo to všechno k p.rdu....takže tak
taky už chci být normální a taková jako dřív i s těmi nabranými kily
,ale bohužel to nepůjde...
Tobě držím palec....
a co ovu testík z toho 11DC je pěkný,čárky ještě sílí,kdy byla OVU?
stejně tak i všem ostatním mačkám palce ... 
Sáří a Gábi ať jsou vajucha silná a kvalitní

víc nevím pa...
Není tady

Ledí pupík je kouzelnej

Ronjí moooooc gratuluju ke dvěma princeznám jsem dojatá,dvě prcinky
to je parááááda

Není tady

leontyna napsal(a):
Holky, všem vám přeju ať se dočkáte. Ať se na vás usměje to štěstí, pročítám vás a z každého zklamání je mi smutno. Ale ono se to povede, tak jako mně, Ronjískovi, a mně dokonce po KET..Držím vám moc palce...
![]()
![]()
Lei a Tobě dávali po KET kolik embrýsků.....zbyli Vám nějací? 
Není tady
Sáříííí - tfuj tfuj tfuj na zítra ..... jo a kydybys třeba měla dlouhou chvíli po odběru vajuch, máš na mě mobil tak můžeš poslat info
Budeme Ti tu všechny mooc držet paluchy
Já tipuju 20, ať nežeru 
Veru - člověče já čekala že bys jako dodala ..........že jsi pořád .... no jak to říct slušně...při chuti na tulení 

Není tady

Sáří tak já tipuju 13 kvalitních vajuch
a držím moc palce 
Není tady
Sááří na zítra tfuj tfuj!!!
ať je spousta kvalitní ajíček 

já jsem ko...včera v noci mě zasejc chytly takové bolesti, které jsem měla před operací v roce 2008....ta mrcha zlobí
Musím si v novém CAR vydobít LPSK....
Jinak všechny zdravím

Není tady
Sáří - na zítřek držím všechny tlustý palce, co mám 

Kaťulko, jj, trpíme hormonama v těle, všechno to děláme s nadějí na
a já pevně doufám, že
i když to je momentálně k pr.du, nakonec se to zúročí a zažijeme ty nádherný dvě růžovky na našem testu.
Bude líp - v dlouhodobkách taky bylo vždycky dlouho ticho po dvoučárkový pěšině a najednou se to zlomilo a otěhotněly všechny skoro najednou, a to i "beznadějné" případy. Sleduju to tady už asi 4 roky, tak mi věř - zlomí se to i tady, možná nás poveze Snažilenka
, ale pojedeme všechny, jasný ??!! 
Silvi - ta baba mě už fakt štve, nechápu, jak může tak důležitou věc mít na starosti jedna vochechule a druhá tam je na co??? 

.

Není tady
Veruska72 napsal(a):
... možná nás poveze Snažilenka
, ale pojedeme všechny, jasný ??!!
Snaži vás potlačí už jako těhulky před sebou 
Popíčku 

Silví - LPSK by to asi chtělo, aby koukli dovnitř jak to tam všechno zase vypadá
Určitě ještě před IVF 
Pak nemá adopce tak dlouho trvat, když to brzdí jedna nemocná baba 
Sáří:

Není tady

Ahoj 
Sáří na dnešek držím moc moc pěsti na krásnou úrodičku ...určitě to bude štastný den..já se totiž před 27 lety narodila

Není tady
Luci i já se přidávám s přáním krásných narozek a dáreček si "vyrobíte" s manželem, viď? 

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
copak asi ta naše Popelka!?
holky Popelka psala že dnes mluvila s doktorkou, která jí dělala operaci. Prý byla sama překvapená, co všechno se dá udělat na lyžích. Kromě toho vazu měla Popelka ještě něco s meniskem. Vaz vyndali a meniskus vyčistili, mělo by to prý fungovat dobře, ale pokud by to bylo nestabilní, musela by na plastiku vazu
Zítra ji snad pustí domů...
Není tady
A teď ještě psala že už normálně chodí o berlích a doktor jí doporučil, že si má příště rande se snowborďákem sjednat jinak

Není tady
Ronja napsal(a):
A teď ještě psala že už normálně chodí o berlích a doktor jí doporučil, že si má příště rande se snowborďákem sjednat jinak
![]()
![]()
Doktor ftipálek 

Není tady
hola hou
jsem doma, připadám si jak v lékárně
a píchaneček už je v bříšku 
Popí, 
Sáří, tak jak?? 
Lucinko, všechno nej nej nej a ať se splní to nejtajnější přání

Není tady
Ronja napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
copak asi ta naše Popelka!?
holky Popelka psala že dnes mluvila s doktorkou, která jí dělala operaci. Prý byla sama překvapená, co všechno se dá udělat na lyžích. Kromě toho vazu měla Popelka ještě něco s meniskem. Vaz vyndali a meniskus vyčistili, mělo by to prý fungovat dobře, ale pokud by to bylo nestabilní, musela by na plastiku vazu
Zítra ji snad pustí domů...
Ronjísku děkuju za zprávu 
já blbec přišla téměř o všechny čísla...takže nemám žádná od babinetek a spoustu dalších, které jsem ukládala za poslední rok 

Není tady
Není tady
Snaží jojo, jsem si jistá, že LPSK to chce...už jsem zase začala krvácet i po sexu (a i když je kráásný a bezbolestný)
jsem sice 14DC, takže by to mohlo být i ovulkou, ale tak nějak pochybuji, že k ní vůbec došlo
chjoo! zatracená mrcha!
Není tady