|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky, cetla jsem neco o novych metodach IVF, kouknete: http://ona.idnes.cz/nemuzete-otehotnet- … zdravi_pet
Je to dost zajimave, jak PICSI,ktere by se uz u nas melo delat i IVM a to sledovani vyvoje embrya,myslim ze na zvyseni sanci na uchyceni je toho dost a jsem moc rada, ze to jde tak dopredu. 
Není tady
Kiki 

tak se mi to líbí, jsi vzorná pacientka (nejsi Ty úča? 
).
Ledí - teda až mě zamrazilo po přečtení toho článku 
Nějak mi přijde že už je to moc
Samozřejmě chápu, že pro páry u kterých to jinak nejde je to zase posun k úspěchu...ale
mám divnej pocit .... aby to neskončilo tak že se děti budou dělat i vyvíjet jen v Petriho miskách a inkubátorech 

Není tady

ledi, podobně jako Snažilenku, mě tohle moc nenadchlo..... navíc koukni vedle do tématu, název teď přesně nevím, ale tam psala holčina, že za to zaplatili nevím kolik tisíc.... a výsledek se stejně nedostavil... úspěch nezaručí nic a fakt mi někdy přijde, že pokračovat to bude až k okamžiku, kdy odeberou ženě vajíčka, spojí se spermií, umístní do nějakého spešl "inkubátoru" .... a miminko se bude líhnout jako kuřata.... 
všeho moc podle mě škodí ... navíc mi to přijde jako další výcuc peněz z peněženek zoufalých párů...

Není tady

a musím říct, že když čtu třeba tohle: (na stránkách repromedy):
"Embryo Glue je speciální transferové médium, kterému se mezi pacienty lidově říká „lepidlo na embrya“. Vlastností tohoto média je, že má skutečně biologicky přirozené lepivé vlastnosti a embryo je tak snáze přichyceno k děložní sliznici.
Standardní příplatek za použití „lepidla“ je 1.500,- .
V naší akci můžete získat v měsíci prosinci možnost transferu embryí v tomto speciálním médiu již za cenu 900,- Kč.
Embryo Glue může použít u transferu čerstvých i rozmrazených embryí každý pár."
tak už fakt nestíhám.... 

Není tady
Ježiš oni na to už mají i slevové akce? To je jakoby říkali "normálně na vás rejžujem 1500,-, ale v prosinci nám stačí, když uvalíte 900,-

Nechci být protivná, ale přijde mi, že za tyhle techniky by se mělo platit, kolik je potřeba na pokrytí nákladů a přiměřeného zisku pracoviště, a ne že na to budou dělat "akce".
Za chvíli budeš mít 2 IVF za cenu jednoho 
Není tady
čauky 
Popíčku
třeba se folíci ještě umoudří
to s tou sousedkou chápu a mooc bych Ti přála, abys jí s tím řvoucím pídětem šlapala na paty 
Snaží 

dík teda! tak teď nevím, co z toho je lepší..hlavně pro manžu, teda 

Není tady
Ronja napsal(a):
Ježiš oni na to už mají i slevové akce? To je jakoby říkali "normálně na vás rejžujem 1500,-, ale v prosinci nám stačí, když uvalíte 900,-
![]()
![]()
Nechci být protivná, ale přijde mi, že za tyhle techniky by se mělo platit, kolik je potřeba na pokrytí nákladů a přiměřeného zisku pracoviště, a ne že na to budou dělat "akce".
naprostý souhlas 
Není tady
Holky mě je tak smutno z toho že CARy rejžujou na tom co je normální lidská touha a přirozenost - mít děti
Prvopočátek byl pomoci neplodným párům, ale to co je z toho teď, z toho je mi na blití 

Popí - přesně to jsem měla na mysli, že budou umělý líhně na děti 

Tyyyy jo přilepit embrya do dělohy
(udrží je sice na místě, ale nezaručí že se "chytnou"....ale dobrých 1500 do kapsy 

Není tady

Snaží, přesně tak, je to byznys jako krrrrrááááá*a.... 
co ale oceňuju, je, že i ten dr., který mi dělal UTZ mi říkal "no ono je to složitější, ale našim cílem je najít to, co na vás bude fungovat, abychom nemuseli sáhnout po Puregonu..." na to já mu říkala, že já už jsem marná, že už jsem měla i Gonal, že mám za sebou už 2 pokusy... a on mi říkal, že to jsou nejdražší léky na trhu, takže oni se k nim snaží sahat až jako k poslední možnosti ... stejně jako ten z konzultace, že už jsme do toho investovali velké množství peněz, času a energie... svatá pravda 

Není tady
holky, dnešní zprávy z Reprofitu jsem psala do tématu Dlouhodobek, tak si tam mrkněte

Popí, držím palec, ať se folíci umoudří 

Není tady
Snažilenka napsal(a):
Kiki
tak se mi to líbí, jsi vzorná pacientka (nejsi Ty úča?
)

To je to tak poznat 

Není tady
Ahoj holky,
pár dnů jsem tu nebyla, začali jsme stavět, tak chodíme s Luckou pořád ven a překážíme na stavbě 

.
Lucko - ty máš teda citlivý tělíčko
, třeba ti chce naznačit, že chce otěhotnět bez zásahu doktorů, kdo ví
. Doufám, že už je dobře 
Falko - odpočatá, zrelaxovaná, super 

. Věřím, že se dovolená zúročí
.
Gabko - skvělý zprávy z Reprofitu
, držím palce dál!!!
Popi - zašantročit lejstro toleruju v případě, že se jedná o nějakou banalitu(třeba daňový přiznání
), ale ne v případě, kdy z vás vysajou všechny tekutiny a pak se tváří, že je lidský něco zašantročit...? To teda neberu
.
Srovnáte prolaktin, lejstra
a bude

No a co nového u nás? Mrkněte na graf - jestli to je tak, jak to vypadá, tak ovulka přišla sakra brzo a poznala jsem ji i fyzicky! Zkrátka na chlup stejný projevy jako při clostíku 

. Pre-seed dorazil pozdě
- teda pro tenhle cyklus, uvidíme příště.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f0ad3

Není tady
Týjo, já teda jak tu poslouchám tu chválu na Reprofit, tak jsem zas nalomená, že pokud by nám to teď v Gennetu podruhé nevyšlo, zkusím to asi tam.... (ale ono to vyjde...
). Sice dojíždění z Prahy by asi byla chuťovka, ale to za to stojí :-).
Tak Gabi, držím palečky, ať se tam moc dlouho neohřejete...
Veru, no jo, pevně doufám, že to pomůže ta dovča... 
Já jdu 5.5. na kontrolu a začnu s dlouhým protokolem, a příští týden ta hysteroskopie, tak doufám, že tam už nic neobjeví.....
Není tady
Gabi - tak to vypadá moc dobře a nadějně
A nejdůležitější je ten Tvůj dobrý pocit z Reprofitu
to udělá hodně. No vidíš, ať žije IUI 
Popí - nějak nechápu ten jejich postup....napřed z vás vytáhnou prachy za nejdražší léky na trhu a teď zase že budete šetřit...?
Jediný, s čím teda souhlasim, že se má tělo pořád stimulovat a nenechat dlouho odpočívat - tím se šance na otěhotnění moc nezvyšuje
Jasně že vim že je to úmorný, sama jsem tím 4 roky procházela, taky jsem měla "přestávky" ale otěhotněla jsem právě v době kdy mi dr. přestávku zakázal resp. jela jsem v rytmu 6x Clostil, 2x přestávka, 6xClostil, .....
Veru - ovulka podle grafu jak vyšitá 

A Pre-seed vy nepřebujete 

Ježiš holka, já jsem na Tebe tak zvědavá 
Jo a mmch, těhu testy za nic nemůžou, jak jsi psala že jsi na ně naštvaná, ukázaly těhotenství dobře - těhotná jsi přece byla 
Falko - držím palce ať se Gennet pochlapí 

Není tady

Snaží, ty nejdražší léky na trhu jsme ale měli v původním centru (kde zastávali názor, že když už dojde na stimulku, tak ano, léky jsou dražší, ale údajně taky nejkvalitnější a s nejlepšími výsledky), teď od 24.března jsme jinde
a ti mají přístup evidentně jiný ...

Není tady

Verus, teda ta ovulka je jasnááá
teď jen doufejme, že sojové bobky zaberou a dopadne to na výbornou 

Není tady
Není tady
Veru grafík Nádhera, tak už jeN ť se pěkNě drží. 
Silvi krásNé přáNíčko 
Není tady
Ronja napsal(a):
![]()
![]()
dost dobrý 

Není tady
Popí - já si to myslela že jste změnili CAR, ale nebyla jsem si jistá
Mooooc přeju ať je to změna jen a jen k lepšímu 

Silví - krásný přáníčko - vyráběla jsi sama? Marcipán? Mňám 

Není tady

Silvuško, ten dort je
čípak je to dílo ?
... marcák (jak říká marcipánu moje horší polovička
) ... po tom on se může užrat.... 
Snaží, tak tak, změnili... kam to povede dál, se teprve ukáže
doufám, že na nějaký výsledek nebudeme čekat další skoro 3 roky 

Není tady
Tak jsem holky založila nový chlívek a krapítko pozměnila název - líbí? 
Čekám tam na vás 

Není tady