1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky, cetla jsem neco o novych metodach IVF, kouknete: http://ona.idnes.cz/nemuzete-otehotnet- … zdravi_pet
Je to dost zajimave, jak PICSI,ktere by se uz u nas melo delat i IVM a to sledovani vyvoje embrya,myslim ze na zvyseni sanci na uchyceni je toho dost a jsem moc rada, ze to jde tak dopredu.
Není tady
Kiki tak se mi to líbí, jsi vzorná pacientka (nejsi Ty úča?
).
Ledí - teda a mě zamrazilo po přečtení toho článku Nějak mi přijde e u je to moc
Samozřejmě chápu, e pro páry u kterých to jinak nejde je to zase posun k úspěchu...ale
mám divnej pocit .... aby to neskončilo tak e se děti budou dělat i vyvíjet jen v Petriho miskách a inkubátorech
Není tady
ledi, podobně jako Snailenku, mě tohle moc nenadchlo..... navíc koukni vedle do tématu, název teď přesně nevím, ale tam psala holčina, e za to zaplatili nevím kolik tisíc.... a výsledek se stejně nedostavil... úspěch nezaručí nic a fakt mi někdy přijde, e pokračovat to bude a k okamiku, kdy odeberou eně vajíčka, spojí se spermií, umístní do nějakého spel "inkubátoru" .... a miminko se bude líhnout jako kuřata....
veho moc podle mě kodí ... navíc mi to přijde jako dalí výcuc peněz z peněenek zoufalých párů...
Není tady
a musím říct, e kdy čtu třeba tohle: (na stránkách repromedy):
"Embryo Glue je speciální transferové médium, kterému se mezi pacienty lidově říká lepidlo na embrya. Vlastností tohoto média je, e má skutečně biologicky přirozené lepivé vlastnosti a embryo je tak snáze přichyceno k děloní sliznici.
Standardní příplatek za pouití lepidla je 1.500,- .
V naí akci můete získat v měsíci prosinci monost transferu embryí v tomto speciálním médiu ji za cenu 900,- Kč.
Embryo Glue můe pouít u transferu čerstvých i rozmrazených embryí kadý pár."
tak u fakt nestíhám....
Není tady
Jei oni na to u mají i slevové akce? To je jakoby říkali "normálně na vás rejujem 1500,-, ale v prosinci nám stačí, kdy uvalíte 900,-
Nechci být protivná, ale přijde mi, e za tyhle techniky by se mělo platit, kolik je potřeba na pokrytí nákladů a přiměřeného zisku pracovitě, a ne e na to budou dělat "akce".
Za chvíli bude mít 2 IVF za cenu jednoho
Není tady
čauky
Popíčku
třeba se folíci jetě umoudří
to s tou sousedkou chápu a mooc bych Ti přála, abys jí s tím řvoucím pídětem lapala na paty
Snaí dík teda! tak teď nevím, co z toho je lepí..hlavně pro manu, teda
Není tady
Ronja napsal(a):
Jei oni na to u mají i slevové akce? To je jakoby říkali "normálně na vás rejujem 1500,-, ale v prosinci nám stačí, kdy uvalíte 900,-
![]()
![]()
Nechci být protivná, ale přijde mi, e za tyhle techniky by se mělo platit, kolik je potřeba na pokrytí nákladů a přiměřeného zisku pracovitě, a ne e na to budou dělat "akce".
naprostý souhlas
Není tady
Holky mě je tak smutno z toho e CARy rejujou na tom co je normální lidská touha a přirozenost - mít děti Prvopočátek byl pomoci neplodným párům, ale to co je z toho teď, z toho je mi na blití
Popí - přesně to jsem měla na mysli, e budou umělý líhně na děti
Tyyyy jo přilepit embrya do dělohy
(udrí je sice na místě, ale nezaručí e se "chytnou"....ale dobrých 1500 do kapsy
Není tady
Snaí, přesně tak, je to byznys jako krrrrrááááá*a....
co ale oceňuju, je, e i ten dr., který mi dělal UTZ mi říkal "no ono je to sloitějí, ale naim cílem je najít to, co na vás bude fungovat, abychom nemuseli sáhnout po Puregonu..." na to já mu říkala, e já u jsem marná, e u jsem měla i Gonal, e mám za sebou u 2 pokusy... a on mi říkal, e to jsou nejdraí léky na trhu, take oni se k nim snaí sahat a jako k poslední monosti ... stejně jako ten z konzultace, e u jsme do toho investovali velké mnoství peněz, času a energie... svatá pravda
Není tady
holky, dnení zprávy z Reprofitu jsem psala do tématu Dlouhodobek, tak si tam mrkněte
Popí, drím palec, a se folíci umoudří
Není tady
Snailenka napsal(a):
Kiki
tak se mi to líbí, jsi vzorná pacientka (nejsi Ty úča?
)
To je to tak poznat
Není tady
Ahoj holky,
pár dnů jsem tu nebyla, začali jsme stavět, tak chodíme s Luckou pořád ven a překáíme na stavbě .
Lucko - ty má teda citlivý tělíčko , třeba ti chce naznačit, e chce otěhotnět bez zásahu doktorů, kdo ví
. Doufám, e u je dobře
Falko - odpočatá, zrelaxovaná, super . Věřím, e se dovolená zúročí
.
Gabko - skvělý zprávy z Reprofitu , drím palce dál!!!
Popi - zaantročit lejstro toleruju v případě, e se jedná o nějakou banalitu(třeba daňový přiznání ), ale ne v případě, kdy z vás vysajou vechny tekutiny a pak se tváří, e je lidský něco zaantročit...? To teda neberu
.
Srovnáte prolaktin, lejstra a bude
No a co nového u nás? Mrkněte na graf - jestli to je tak, jak to vypadá, tak ovulka přila sakra brzo a poznala jsem ji i fyzicky! Zkrátka na chlup stejný projevy jako při clostíku . Pre-seed dorazil pozdě
- teda pro tenhle cyklus, uvidíme přítě.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f0ad3
Není tady
Týjo, já teda jak tu poslouchám tu chválu na Reprofit, tak jsem zas nalomená, e pokud by nám to teď v Gennetu podruhé nevylo, zkusím to asi tam.... (ale ono to vyjde... ). Sice dojídění z Prahy by asi byla chuovka, ale to za to stojí :-).
Tak Gabi, drím palečky, a se tam moc dlouho neohřejete...
Veru, no jo, pevně doufám, e to pomůe ta dovča...
Já jdu 5.5. na kontrolu a začnu s dlouhým protokolem, a přítí týden ta hysteroskopie, tak doufám, e tam u nic neobjeví.....
Není tady
Gabi - tak to vypadá moc dobře a nadějně A nejdůleitějí je ten Tvůj dobrý pocit z Reprofitu
to udělá hodně. No vidí, a ije IUI
Popí - nějak nechápu ten jejich postup....napřed z vás vytáhnou prachy za nejdraí léky na trhu a teď zase e budete etřit...? Jediný, s čím teda souhlasim, e se má tělo pořád stimulovat a nenechat dlouho odpočívat - tím se ance na otěhotnění moc nezvyuje
Jasně e vim e je to úmorný, sama jsem tím 4 roky procházela, taky jsem měla "přestávky" ale otěhotněla jsem právě v době kdy mi dr. přestávku zakázal resp. jela jsem v rytmu 6x Clostil, 2x přestávka, 6xClostil, .....
Veru - ovulka podle grafu jak vyitá A Pre-seed vy nepřebujete
Jei holka, já jsem na Tebe tak zvědavá Jo a mmch, těhu testy za nic nemůou, jak jsi psala e jsi na ně natvaná, ukázaly těhotenství dobře - těhotná jsi přece byla
Falko - drím palce a se Gennet pochlapí
Není tady
Snaí, ty nejdraí léky na trhu jsme ale měli v původním centru (kde zastávali názor, e kdy u dojde na stimulku, tak ano, léky jsou draí, ale údajně taky nejkvalitnějí a s nejlepími výsledky), teď od 24.března jsme jinde a ti mají přístup evidentně jiný ...
Není tady
Verus, teda ta ovulka je jasnááá teď jen doufejme, e sojové bobky zaberou a dopadne to na výbornou
Není tady
Není tady
Veru grafík Nádhera, tak u jeN se pěkNě drí.
Silvi krásNé přáNíčko
Není tady
Ronja napsal(a):
![]()
![]()
dost dobrý
Není tady
Popí - já si to myslela e jste změnili CAR, ale nebyla jsem si jistá Mooooc přeju a je to změna jen a jen k lepímu
Silví - krásný přáníčko - vyráběla jsi sama? Marcipán? Mňám
Není tady
Silvuko, ten dort je čípak je to dílo ?
... marcák (jak říká marcipánu moje horí polovička
) ... po tom on se můe urat....
Snaí, tak tak, změnili... kam to povede dál, se teprve ukáe doufám, e na nějaký výsledek nebudeme čekat dalí skoro 3 roky
Není tady
Tak jsem holky zaloila nový chlívek a krapítko pozměnila název - líbí?
Čekám tam na vás
Není tady