|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, tak dneska jsem zakoupila test.Odpoledne testla a... bílo.

Takže to blokuje asi ultrogestan,když mě i přesto vždycky přišla. 

Kdyžtak na krev půjdu až ve středu. Mám pocit,že mně smutek užere.
Není tady

Johanko ach jo,mrzí mě to
je to fakt vopruz viď...
já už šetřím na IVF...a co Vy dál ? 
Není tady

ledovecek napsal(a):
Katuli,no takovy plastovy kloboucek, ale problem by byl nasadit ho na cipek,protoze to deli pomoci zrcadel a to bych asi nezvladla.Jinak kalisek ma vyhodu v tom, ze ucpe vychod a tim zustane sperma v pochve a steny pochvy nasedaji na na sebe kdyz tam neni penis,tak pokudtam sperma je,pak je blizko cipku a spermiky maji lepsi cestu a zustane jich tam docela dost,kdyz nevytecou po zkapalneni,takze myslim, ze je to dobra varianta u IUI je toho v tom kalisku malo a jeste naredene, v normalu je to koncentrat
Takze by to stalo za pokus,nestoji to tak hrozne moc,clovek za navstevy centera vyvalil mnohem vice penez.
Pesar neni taky moc dobra varianta, nez ho nasadis, tak ti sperma vytece,coz snizuje pocet spermiku,kteri se dostanou tam,kam maji.
Katuli SELEZINC PLUS a k tomu eregmu, silne kafe a studenou sprchu)PRED TULCEM) RANO,osvedceny lek na pohyblivost spermii,vyzkouseno v praxi pred IUI a ohyblivost byla 75%.
Ledí to máš asi pravdu,byl drobný ten plast.klobouček a asi by to šlo těžko nasadit,jedině si musí drahouš pořídit zrcátka
no já si právě myslím,že po tom zkapalnění stečou stejně jako krev při ms do toho kalíšku Ledí,takže stejně je to na prd...co myslíš ??Ne ? 
Není tady
Johanko - mrzí mě to 
Kalíškové adeptky - zatím kalíšek kupovat nebudu, ani jsem nezkoumala, který je nejvhodnější atd., jen jsem vyčetla, že to může pomoct. Osobně si myslím, že Snažilenka má pravdu v tom, že prstíková metoda je taky osvědčená a jednodušší, vyzkoušeno mám - za poslední tři roky 4 těhotenství, u všech byl i prstík
.
Seznam toho, co teď zobu nebo používám:
Femibion 800 denně
Isoflavonoidy (phyto sója ) 2-6 DC (140-140-175-175-210mg)
grapefruitový džus z růžového grepu (jiný než značky hello jsem nenašla
) od 8DC
mateří kašička (dojídám zbytek)
Objednáno, zaplaceno:
Pre-seed gel z ebay (měl by dorazit v pondělí
)

Není tady
Silvi - bude líp, odreaguješ se v Anglii a pak už se určitě začne něco dít v cestě za
,
jsi bojovnice 

Holky - ať už přirozeně, nebo za pomoci IVF, věřím, že letošní rok bude pro nás všechny ten pravej a dočkáme se, cítím to v kostech 

( a to mi věřte, něco už pamatuju
)

Není tady
Johanko - ani náznak ducha? 

Veru - máš krásnou fotku v avataru
Jako princezna 
Jsi jako chodící lékárna
To by bylo aby se to nepovedlo.
Veru a to všechny ty předešlý revize byly kvůli ZT?
(teda počítám správně že bylo ZT, pak Lucinka, pak ZT a ZT? ).
Katí neber to tak věděcky

Zkusíte ten nativ?

Není tady
Snaži - děkuju 
Před Lucinkou jsem v 7/2008 měla revizi v 10tt (MA v 8.tt)
Pak jsme se začali snažit o Lucku, za 4 měsíce byly //.
Od 7/2010 jsme se začali snažit o sourozence pro Lucku, zadařilo se hned 1.měsíc, ale týden po // začaly čárky slábnout a přišla "MS" - časný potrat, po dalších 6 měsících //, afetální vejce /MA 10tt/ a revize
Suma sumárum: 2 revize + 1 samovolný potrat za poslední 3 roky
předtím ještě v r.2004 samovolný potrat 6tt + revize

Není tady
Holky - v diskusi o sóje na MK je další těhule!!! Brala dva měsíce sóju 75-75-75-100-100mg, takže poloviční dávku, než já 
tady je její grafík 

:
http://www.fertilityfriend.com/home/340e92

Není tady
Dobré ráno,
přidávám se k chodícím lékárnám
akorát že mě to nemotivuje a mám z toho depku.
Asponˇže je hezky
Johi to je mi líto 
Šimí a má tu epileps jaký druh?
Very jak říká Smažík jak princezna co princezna, královna 
Není tady
Sáří když ona je Verča nezlomnej a nakažlivej optimista 

Mě teda nabíjí úžasnou energií 
Veru - parádaaaaa - a další budeš Ty, jo? 

Není tady
Smaží jak říkáš, Very je superpozitiv
doufám že je to přenosný, tak jdu dělat třeba to pomůže 
Není tady
Mám ještě superpozitivnější myšlenku:
že se všechny přesunem do jinýho sektoru a budeme se jmenovat "Plodilky s pupíkem v roce 2011"...s bobkem nebo bez :-) " - inspiroval mě totiž chlívek, ve kterým jsem loni v srpnu byla ten pouhopouhej týden - objevily se tam dlouhodobky všechny pohromadě, jak se znaly z "konečníku dlouhodobek" a byla to přímo neuvěřitelná sestava, beznadějný případy čekaly přirozeně první
a druhorodičky, co první
měly z IVF, nebo po x potratech, otěhotněly přirozeně
a někdy i neočekávaně
(byla tam i Sáři
, chvilku Sissi a já,bohužel jsme chytly černýho Petra
). Je čas na zázračnej chlívek č. 2 

Není tady
Holky dík, i dnešní ranní test s jednou
ani dušánek.
Dneska mám hrozný vztek
V pondělí se objednán na konzultaci a přeci jenom zkusíme to IVF.
Není tady
Ahojky
Johanko to me mrzi 

Sáří pry lehčí forma ,ještě náa čeká vyšetřeni 
Veruš já se z tebe pos...
,ale ja jedu taky v tabletkách ,pozor ted já: omega mastne kysel., listovka ,éčko, a zvelebněni rumělkového pole to jsou čínske byliny
a jeeště přemýšlím co bych si k tomu dala

Katul kalíšek ne asi začnu tu prstíkovou
caute Snaží,Silvinko,Luci,Gabi,Popi a snad jsem na nikoho nezapomela co? 
Ledi domluveno teším se a pamatuj kočárek si vozím ja:lol: sem jeste netlacila !
Není tady
Šímo někdy to úplně zmizí.
Very ty seš číslo 
Holky tak přece radost, ve skleníku vyrazila první semínka, snad je neumučím 
Není tady
Jééé tak to se těším na PLODILKY S PUPÍKEM...S BOBKEM NEBO BEZ 

A jak už jsem předeslala, polezu vám tam i když v pupku bobka mít nebudu
(protože pupek mám permanentní
).
Johanko - plně souhlasím s Veruš - naštvat se je lepší než lítost - vztek Tě posune dopředu, dokope Tě k jednání 
Simi - mě to přijde stejně divný s tou epi u Badýska
Nevim, ale je moc mladej , ne?
Sáří nechci Ti kazit radost, ale my už sklízíme ze skleníku pár dnů pořádný ředkvičky 

Není tady
Holky tohel je něco pro Popelku
http://www.youtube.com/watch?v=U-11ibnR … r_embedded (za povšimnutá stojí pán napravo v čelence a modrém tričku 
).

Není tady

Veruska72 napsal(a):
Mám ještě superpozitivnější myšlenku:
že se všechny přesunem do jinýho sektoru a budeme se jmenovat "Plodilky s pupíkem v roce 2011"...s bobkem nebo bez :-) " - inspiroval mě totiž chlívek, ve kterým jsem loni v srpnu byla ten pouhopouhej týden - objevily se tam dlouhodobky všechny pohromadě, jak se znaly z "konečníku dlouhodobek" a byla to přímo neuvěřitelná sestava, beznadějný případy čekaly přirozeně prvnía druhorodičky, co první
měly z IVF, nebo po x potratech, otěhotněly přirozeně
a někdy i neočekávaně
jdu se postavit do řady ...
Není tady

Snažilenka napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=U-11ibnR … r_embedded (za povšimnutá stojí pán napravo v čelence a modrém tričku
).
a to jsem se bála,že nezapadnu,Snaži díky za nedělní povyražení

Není tady

Snazi to video nema chybu, jsem se rechtala jak mala.
Snazi, mam dotaz, prosim te chceme zaci jezdit s malym na kole uz tedka, mame porizeny croozer,tak se ptam,zda muze maly lezet v autosedacce asi tak dve tri hodky?Crozzer ma odpruzeni a jezdit se bude po lepsich cestach, šotolina a tak.Hmmm?
Simi, klidne muzes celou cestu tlacit, vzdy kdyz s nekym jdu na prochajdu s kocarem, tak mu ho vrazim a vyvadim s nasim hafusakem v lese.Minule tlacil celou cestu manza,bo jsme zvolili terenni trasu, maly mel malem tresavku,ale cim tvic o snim trese tim lepe se mu haja a venku je jak andilek.
Kati, no ja byh kalisek zvolila, protoze,jakmile zkapani sperma, maji spermici lehci cestu a je treba i pocet a kdyz jim zabranim ve vytekani, tak by jich tam melo zustat hodne a to mi potrebujem pri nasem poctu.Takze to je dobra varianta.Kazda spermijka v nasem pripade dobra. 
Veru,hlavne abys se to splnilo ten prechod do plodilek s pupkem ..... u nas by to bylo velke stesti stejne jako to minilorocni IVFko s vysledkem jmenem Martinek.V zivote bychom si uz neprali nic nez aby vsichni byli zdravi a stastni.Az dostamu ms,tak bych soji zkusila.Uvidime.Drzim vse pesti, s jarem tady prichazi hodne optimismu a to je uzasne.

Upravil(a) ledovecek (17. 4. 2011 15:45)
Není tady

Ahoj holky 
Hádejte odkud vám píšu .......
No začalo to v pýáek v sedm ráno,vzbudilo mě děsný píchání a křeče napravo v podbříšku...nevěděla jsem co na to,brufen ale trochu zabral,já ještě usnula,Po probuzení to ještě bolelo,ale už ne křeče,takhle to trvalo celý den,další brufen už moc nezabral,Večer jsme měli jít z práce do pizzerky,odpo si přijela pro naty tchýně,já ještě jela na nehty,přijela domů,hodila na sebe věci a že jedeme do pizzerky.Přijeli jsme tam,ale to už mě bylo i na zvracení,políval mě studený pot,chytla jsem zimnici,na jídlo jsem neměla ani pomyšlení,sklenička vína zůstala netknutá.Takže že zavolám mamce,at pro mě zajede,at jim nekazím zábavu a pojedu domů spát..no nakonec,že se jen radči stavím na pohotovost,jeslti to není slepák...takže na chíře,že to vypadá na akutní apendyx a že tam musím zůstat...udělali mě ultrazvuk,vyšetření krve...no a že teda na slepák to až tak nevypadá,to už jsem ležela na chíře...takže ještě at si skočím na gyndu na vyšetření.....no a jasný,zase přestimulovaný pravý vaječník....minulý týden mě gyndař píchnul na moji žádost pregnyl,aby se uvolnilo to vajíčko....když jsem to doma řekla Jardovi,ten mě nadal že jsem mu slíbila že už žádný hormony do sebe cpát nebudu apod.tak jsem mu říkala,že po jednom pregnylu se mě nemůže nic stát...a bum
Takže bych si naflákala,takže zrovna tedka ležím na chirurgickým oddělení nemocnice Svitavy..chjooooo prej snad zítra by mě mohli pustit,jako břicho ještě cítím,ale na pohmat už žádná bolest..holky proč já nemůžu mít chvilku klid (((
takže já do soji radči fakt nejdu
((((((((
Jinak jsem jen tak nakoukla zpětně a holky ten gel nám teda nepomohl a Katul nebo kdo se ptal,tak mi měli selen zinek nejdřív ten druhý a ted ten tuším poslední z odkazů 
Není tady
Ahoj holky,
teda Lucí 

Ty zkoušíš teda
tak ať je brzy líp 
Johanko
je mi to líto

Snaží[ tys mě dostala tím pánem 

vážně-tohle jsem potřebovala 

Simi jak teď u Tebe? 
Kaťulko na kdy Ty vidíš ivf ? 

Není tady
Sory, ale i přes ty negativní zprávy tady 
já nemohu přestat z toho videa...už jsem ho viděla tančit v jiných sestavách, ale tady mě pán fakt dostal 

Já ho miluju 

a Tebe Snaží taky 

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
).
![]()
![]()
![]()
a to jsem se bála,že nezapadnu,Snaži díky za nedělní povyražení
![]()
![]()
![]()

Není tady