6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ms došla, v pátek si jedu pro léky
Sáří, v pátek na tebe budu myslet
Není tady
GABKO, tak to teda necháme na to IVFko ale Podzimnata se už na tě třesou !!
Není tady
Gabko super že se nikde necourá, doufám že je na hodně dlouho poslední
Já dnes dala poslední pichule a čeká mě až v 9 večer pregnyl... no a pak se uvidí
Není tady
Gabko taky jsem trochu doufala, že se IVF vyhnu a na poslední chvíli tam budou //. No tak aspoň že mrcha dorazila a můžete jít na to! Moc moc ti držím palce a budu tě hlídat, snad se vám zase zadaří tak krásně jako s Aničkou.
Necháte si přenést dvě nebo jedno?
Sáři tak konečně to máš za sebou...teď už jen ty světlé zítřky Na pátek se moc těším!
Není tady
Gabko - přesně tak, jak píše Sáři, když už se nezadařilo, tak je fajn, že se mrcha neloudá - moc držím palečky na stimulaci a samozřejmě celkově na výsledek
Sáři - tak jsi dopíchala, joooo????!!!!! Tak hurá do dalšího levelu
Ronjo, gratuluju k princeznám
Není tady
Very já dopíchala, jo jo a co ty? Tedy myslím co děláš?
Ronjí taky se těším
Není tady
tak kočeny já se jdu rozloučit, do víkendu se tady neobjevím.... nejpozději v pondělí jsem ale zpátky a hleďte, ať tady čtu samé pozitivní zprávy
Není tady
Popi kočí myslím na tebe
Není tady
holky díky
Ronji, necháme zavést dvě jako minule takže doufám, že to JEDNO u mě zase zůstane
Sáří, tak píchni poslední injekci pregnylu a moc moc ti držím palečky, ať embryjka pěkně poslouchají jak mají
Není tady
sářice napsal(a):
Very já dopíchala, jo jo a co ty? Tedy myslím co děláš?
Ronjí taky se těším
No taaaak, znáááááááááááš to - testuju, ovuluju(bůhvíkdy, teploty jsou prapodivný, testy taky, jednou je jasnej pozitiv, pak zas jasnej negativ, takže za pár stovek vím kulový) a pícháááááám .
Jen mám pocit, že se zas vyšťavním před ovulkou natolik, že až bude ten správnej den, odevzdaně usnu bez pokusu svádět svého . Jsem nafouklá jako balón, blbě je mi jako bych byla těhotná(clostík u mě funguje asi až po dobrání nebo co), přibrala jsem zpátky, co jsem zhubla(skoro) a všechno mě s***. Takže je mi naprosto faaaajn
Není tady
Gabi tak budu drzet pesti
Popi
Snazi jezisi tak to vypada ted na normalni MS proto boli ten vajecnik ja mela klid jen pet dni pomooooooooc ,jinak jsem te poslechla a rikala jsem pritelovi ,ze dnes a nebo zase mesic nic
,jen pro info holky ja si uz od rijna vesele krvacim i s antiko ,ale je to ok , tak to ma byt ,ponevadz mam estrogen potlacen kvuli endosky a moje antiko ma jen gestagen a to je pry v poradku ,takze sem tam si spinim sem tam krvacim a sem tam nic
Silvi je to divne ,ze jen jedna pani se tim zaobira ,jeste vydrz kdyby neco tak mi napis !
Není tady
Šimi teda ty si užíváš
Very jsi mě zase rozesmála, představuju si tě jak u tyče svádíš manžela. Z tlouštky si nic nedělej, já jsem jak balon a mám pocit že ze mě ta jája musí každou chvíli vypadnout. Už abych tu punkci měla za sebou.
Není tady
jé hele konečně jsem tě chytila..Šimi po ochrennékm období máš nějakej plán?
Není tady
sářice napsal(a):
jé hele konečně jsem tě chytila..Šimi po ochrennékm období máš nějakej plán?
Ty wole co to je za obdobi ochrennekm ??? ty mluvis reci jineho kmene nez ja
Není tady
V pátek zuítra odpol do Brna abychom emuseli v pátek ráno stávat ve ¨4
Není tady
sorry já mám vysypanou klávesnici...mělo to být po ochranném období
Není tady
Šimi já se vrátím až v neděli ale v pátek snad uvidím Ronju, tak určo dám vědět a ty, co? Tedy jestli o tom chceš mluvit
Není tady
sářice napsal(a):
sorry já mám vysypanou klávesnici...mělo to být po ochranném období
:lol:aha nic nemam v planu ,akorat sexovat podle dr bude ovu kazdy mesic ,protoze pry i s jednim to tak je ,takze uvidime ,zatim to slo prirozene dvakrat bez clostilu bez vseho ,joooooo jeden detail nesmim na to myslet dvakrat to tak bylo
Není tady
sářice napsal(a):
Šimi já se vrátím až v neděli ale v pátek snad uvidím Ronju, tak určo dám vědět a ty, co? Tedy jestli o tom chceš mluvit
v pohode spatne vzali dobre nechali ,uz jen dobrat antiko a tancit kazdy vecer u te tyče i kdyz po te absenci staci kdyz nebudu mit pyzamove flanelove kalhoty ,to uz mu dojde ,ze muzem
Není tady
Ty to máš tak jednoduchý já začínám zapomínat že děti jdou i jinak ež z IVF
Není tady
vždycky si říkám kdybych věděla co mě čeká, tak bych do toho nešla snad nám nastanou lepší zítřky
Není tady