6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
děkuji všem co na mě myslely bohužel u nás se zázraky nedějí BT byla 36,5 ,břicho bolí už od večera, hlen mám taky ten co mývám před ms, takže jsem ani netestovala a test si schovala na IVF.
Luci, často na tebe myslím, jak jsi na tom tak třeba za 14dní v lázních zjistíš že se povedlo, moc bych ti to přála
Verus, ten tvůj test to je něco a pak že to reaguje na HCG
Popí, drž se
a Ronjiskovi už jsem gratulovala, je to úžasná zpráva!
Není tady
Já než dorazily, prokecaly jste se do novýho chlívku.
Popeluško myslím a tebe a přeji rychlou rekonvalescenci, tfuj tfuj
Snaží ať se ti tvá krásná školka brzy uzdraví dokud drží rozum pohromadě, myslím tvůj
Silvi na Šímu jsem zrovna včery myslela, jak píše Smáža už aby se přidala
Gabu mě tedy utroš s teplotou taky nic nedělá a ms mi nebrzdí, ale asi to má fakt každý jinak.
Není tady
sáří, v pátek budu moooc držet pěsti ... a děkuju
Není tady
Dík holky za info!
Lucinko
Jsem horzně ráda za Ronjíska...já říkala, že budou dvěěěě sem dobrá bane...trefila jsem se poprvé
Není tady
Rooooonjííííííííí ježiš to je krásný, strašně moc gratuluju a moooooc závidím - dvě holky, to je sen
Gabi - je mi to líto, věřila jsem na zázrak
Není tady
Ahoj holky, moc děkuju za gratulace Jsme oba nadšení a moc se těšíme. Už nás čeká jen velký UTZ ve 20tt a podrobnější UTZ na srdíčka...a pak už jen doufat, že se princezny pořádně dopečou
Není tady
Rojičko opičko pro mě je to pořád úžasně neuvěřitelý, já ti to čančání tak závidím
Není tady
Ronji obr gratulace je to fakt
Sari tak ted drzim pesti at je tam jih par kvalitnich
Silvi to ma na starost jen jedna zenska ??????
Popi sakra at jsi co nejdrive v poradku
Jinak holky ctu a vsechny kontroluji a drzim vam pesti Verus ,Gabi ,Luci
Ledi hojky jak se mas?
Katul co ty?
Snazi teda tebe jen tak aby se nereklo zdravim te slysim casto ,chudaku te furt s necim zatezuji se polepsim
Upravil(a) sima 75 (1. 2. 2011 19:04)
Není tady
Šímo ten podpis se ti povedl
Není tady
Simi ahooooooooooooooooooooooooj,rada te vidim.Jak je?Co pesan, vidim, ze mas hezky obrazek, no kjasa, jinak diky za pochvalu. Mam se fajn, jsem uz doma, takze dle manzi mam prazdniny na tri roky. Ale ja se nedam.
Ronji supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,dve cácorky, to je tak kraaaaaaaaaaaaaasne, jsme si taky mysleli ze budeme mit holcicku,dokonce i manzel si ji pral,ale holt nam nase zalticko ukazalo pindika.To bude uzasne je cancat. Koukej na sebe davat pozor,ale jak mi pokazde Smáži prizvukovala,ze uz to vsechno bude jen dobry, tak v to verim i u tebe, pokud ti uz je dobre uzivej si to, ja ani nevim,jak to uteklo.A drzim vse co mam na UZ ve 20tt a hlavne na echo , at jsou hlavne zdrave a maji se cile k svetu. Az se zacnou hybat, to budes mit brisko na pochodu.
Není tady
sima 75 napsal(a):
Snazi sem koukla na nastenku a ja tam mam to skakajiciho smaila ,tam hulaka jak pominuty ten je pro tehule nee???
Ježiš promiň já to musim opravit, jen jsem to zkopírovala a už hodně dlouho nekontrolovala. Ale víš co? Já Ti ho tam nechám , stejně brzy těhule budeš. Jo a taky zdravím tady, pro změnu ne po telefonu
Není tady
Símo jojo právě ta ženská má celý obvod nevím-napsala jsem mail, tak uvidíme
Není tady
Čau kočenky, zdravím
Ledí, ježíš to je ale nááááááádhernej pupík, já ho chci takyyyyyy
Simi, super podpis
Silvi, gratuluju k rozhodnutí, věřím že se dočkáš brzo (obojího, adopčátka i takovýho krásnýho pupku, co má Ledík )
Ronji, strašně moc gratuluju k princeznám, úplně sem dojatá, nádherná zpráva
Popi, držím palečky s kolenem, ať jsi brzo fit a můžeš zas drandit na lyžích
Sáří, já jsem to asi přehlídla v těch příspěvkách, ale jak to vůbec vypadá? Držím palečky moc moc
U mě nic novýho, akorát sem začala brát ten pentomer, co mi dala imunoložka, a musela sem ho po pár dnech vysadit. Bylo mi po něm fakt šíleně blbě , jako bych nezvládala chodit do práce a normálně fungovat, byla sem dycky několik hodin úplně vyřízená . Tak nevím, asi se zkusím nacpat do Gennetu na konuzultaci a probrat to.... ale fakt nevím, bych asi musela mít neschopenku nebo nic jinýho mě nenapadá, zase to chci brát, když by to mohlo pomoct, ale to fakt nešlo.....
Není tady
Šimi já včera nějak zvadla
Falko tak držím palce ať uspěješ s kozultací, vždyť jaro je za chvíli já jsem v procesu, tak třeba to k ěčemu bude
Veryško koukám jsi pěkně zaneprázdněná
Není tady
Holky, všem vám přeju ať se dočkáte. Ať se na vás usměje to štěstí, pročítám vás a z každého zklamání je mi smutno. Ale ono se to povede, tak jako mně, Ronjískovi, a mně dokonce po KET..Držím vám moc palce...
Není tady
Holky ahoj,
Falko diiiiiiiiiiiky, neboj dockas se ani se nenazdas.Bude dobre.Ja ho mam jenom diky IVFka,jinak by to trvalo jeste dalsi leta,nez bychom se asi dockali.Takze drzim ti neuveritelne pesti a vlastne vsem.
Jinak holky, co jste z Ostravy a okoli, treba co se rozhodujete jit na IVF, tak se v ostrave otvira nove centrum reprodukční mediciny, jeste zjistim,kdo by to mel otevirat, jetli to treba nebude reprofit,ale poinformuji se,kdo ,co a proc a jak.Ju?Pozjistuji, bo me se to v budoucnu taky tyka,tak hcoi vedet,co to je zac.
Není tady
Ledi pes parada je to strasne jak ho rozmazlujem :dumbom:pritel rikal ,ze v nasi domacnosti nedojida pes po nas ,ale my po nem jinak ti zavidim ,uz to mas za chvilku
Leonty gratuluji k chlapeckovi
Falko bude lepe
Dneska porodila nase znama holcicku ,tak jsem takova z toho nameko a nechutne ji zavidim
Není tady
ledovecek napsal(a):
Holky ahoj,
Falko diiiiiiiiiiiky, neboj dockas se ani se nenazdas.Bude dobre.Ja ho mam jenom diky IVFka,jinak by to trvalo jeste dalsi leta,nez bychom se asi dockali.Takze drzim ti neuveritelne pesti a vlastne vsem.
Jinak holky, co jste z Ostravy a okoli, treba co se rozhodujete jit na IVF, tak se v ostrave otvira nove centrum reprodukční mediciny, jeste zjistim,kdo by to mel otevirat, jetli to treba nebude reprofit,ale poinformuji se,kdo ,co a proc a jak.Ju?Pozjistuji, bo me se to v budoucnu taky tyka,tak hcoi vedet,co to je zac.
Tak to teda pozjistuj ,hmmm to by bylo fajn
Není tady
Popi, vcera jsem byla na kontrole u Prim.Mačáka(ortopedie NJ), ten clovek je uplne uzasny, proste uzasny.Jeho pristup k pacientovi je jedinecny, vubec mu nestoupla slava do hlavy.Takze ti drzim neuveritelne pesti, vcera jsem mu aspon stihla podekovat za to koleno.Me taky potesil.Drz se.Bude dobre.
Upravil(a) ledovecek (2. 2. 2011 12:11)
Není tady
Simicku, to je fajn, u nas zase pes hrozne zebra,zere si francouzske syry, lososa a takove dobroty, hjuza jak zapadni nemec,jak se rika.Je rozmazleny az za roh a to doslova, hrozne, co ti psi dikazi se svyma panickama udelat,jeden želví pohled az maji kousek uheraku, hruza, hruzouci.
Jojo, je to zachvilku,v Ostrave se jezdi tedka zadarmo,tak shanim ,co se da.Hjuza,co clovek na to mimco vse potrebuje a kdyz se podivam na tu horu prani a zehleni se mi dela nevolno.
Jinak jsem uz rozhodila site ohledne informaci, kolega by tam mel jet jednat o tom, ze jim budou delat nejaka vysetreni,tak se neco vyzví,počítám s ním.Pokusim se hledat i na netu,jestli nejakou zminku najdu.Slibuji.
Není tady