27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kalupinko... Jsem si to představila, jako tu scénku s japoncema na návtěvě v Samotářích, jak koukali, jak Česká rodina večeří...
Tohle by se dalo zvládnout i do telefonu - jé koda, dneska nemůete přijít, máme tu naí bejvalku... ne na návtěvě, ona u je tu jak inventář... někdo vyvdá děti, já navíc bejvalku... zná mě, já musím mít vdycky něco extra... to ví, táhne jí na xy let a je sama, není schopná si někoho najít, tak doufá, e jí Pepan vezme zpátky... ne, neboj, to by musel bejt pod drogama... jo, jdu zkontrolovat, jestli mu něco neplave v čaji... tak pa a zítra zavolám.
Je to sice trapný, ale někdy fakt nic jinýho nezabere a účel světí prostředky....
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:32)
Není tady
Mňo - o to uívání si ani tak nejde, kdy je tam barák přeci... Tam je spí obava, aby si nedejbóe neuívali tak, a pán zblbnut daruje nemovitost své nové srdcové dámě, nebo, ó hrůzo, co kdyby ona dáma pořídila dcerunkám sourozence...
I kdy mě právě napadlo, e "zapomenout" někde pozitivní těhotenský test (půjčený, samozřejmě ) by taky mohlo teplákovku i s droběnama přimět k odkopání se
Není tady
Tercilo, já jsem Tě vdycky pokládala celkem za rozumnou enskou, která to má v ivotě - i v hlavě - srovnáno.
Nezlob se na mě, ale kdykoliv se tady poslední dobou objeví příběh, ve kterém jsou hlavní aktéři rozvedený mu x jeho nová přítelkyně x bývalá manelka x děti, ve kterém ádá nová přítelkyně o radu, protoe jí situace s přítelem, jeho BM a dětmi připadá neúnosná, na zakladatelku vlákna reaguje přímo jako bejk na červenej hadr a Tvoje příspěvky se nesou ve stylu "sbohem, rozume ..."
Připadá mi, e má záitky z vlastní rodiny dodneka silně nezpracované a vnitřně nedořeené, co je u dospělé eny s dospělým dítětem znepokojující Opravdu mi připomíná zakladatele vlákna "Otcova o 25 let mladí partnerka po mámině smrti" Kukulína, který naprosto neobjektivně a zaslepeně, s fanatickou zátí bojoval proti nové partnerce svého otce a tvrdoíjně vyl, e té nebohé holčině jde jenom o otcův majetek a za ivého boha si tento blud nenechal vymluvit, viz http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38367 a tomuto tématu věnoval poctivých dvaatřicet stran celé diskuse
Kukulín svoji zá směřoval pouze proti své neastné macee, u Tebe je to o to horí, e si svoji zá vůči svojí macee projikuje do jiných pisatelek, které s Tvojí rodinnou situací nemají vůbec nic společného, pouze to, e si "dovolily" navázat vztah s muem se závazky.
Já nevím, Tercilo ... mně se zdá taková fanatická zaujatost poměrně dost přitaená za vlasy a měla bys hledat nějaký ventil, pomocí kterého se tohoto přetlaku účinně zbavit. Opravdu se mi nezdá dobré, e po tak dlouhé době stále nemá pořeeno a pisatelky v roli nových přítelkyň muů se závazky tady permanentně ironizuje, zasypává sarkasmem, jedovatostmi, urákami na hraně sluného chování a podobnými líbeznostmi Já to nemyslím patně, ale vdy Ti tenhle rys musí působit hodně problémů jak ve Tvém vnitřním světě, tak i v běných mezilidských vztazích ... a to je velká koda, nemyslí ?!?
Není tady
Já nevím .... Kdy jsem chodila do tajči, tak tam je takový způsob boje, e počká na případnou soupeřovu akci (bude-li), a pak, místo toho, aby ses dala do protiakce, pracuje ve směru jeho síly. To znamená, e kdy on na tebe vyrazí výpadem, ty ho jetě svým směrem (proti sobě, k sobě) přitáhne a ve vhodnou chvíli uhne. A naopak, kdy tě táhne k sobě/za sebou, jetě ho tím směrem postrčí. Ty si musí udret určitou stabilitu. Můe ji i ztratit, ale pak se nesmí snait "lovit rovnováhu", ale příjmout pád a "zpracovat" ho (ty psychologizující termíny pouívám, protoe mě jiné vhodnějí nenapadají, ale moná, e to má něco společného ?? ) - jako padat vědomě. V tomhle nejde o to soupeře "zničit", ale nenechat se zničit sám. Nedalo by se to nějak pouít? Kdo je protivník, kdyby ano?
Není tady
Tak já teda hlavně nechápu, proč bys měla, Beto, vymýlet nějaké intriky, proč Tvůj přítel babu jednodue nevypakuje?
Nemá tam ani ádná vlastnická práva (barák dostala vyplacen), ani nájemní vztah, ani není zvaná návtěva... není tedy nijak oprávněna tam pobývat....
Proč s ní Tvůj přítel neudělá krátký proces? Holčičkám bych sdělila, e pokud chtějí nadále pobývat pod otcovskými křídly, budou ho muset respektovat, nebo si jít do svého....co u by měly tak jako tak.
Vy máte, Beto, plné právo na své soukromí, nenechte si do toho nikým kecat!!!
Pokud si matně vzpomínám na Kukulína, tam byla situace jiná - nelo mu o společný dům rodičů, kam si otec chtěl přivést novou partnerku, ale o domek, který darovala kukulínově matce její rodina s tím, e bude jednou patřit jejím dětem. Tam nová otcova partnerka neměla logicky co pohledávat...
Není tady
...a taky by mě zajímalo, proč si tedy dcerunky nedělají nárok i na to, co bylo vyplaceno jejich matince za druhou půlku domu? Matka si ty peníze můe v klidu proustrovat, ale otec je povinen svůj podíl dát k uívání své bývalé rodině? To mi tedy hlava nebere...
Není tady
Javeno, Samotáře znám akorát ze Seatlu...a ten telefon není blbej nápad. Já bych po něm řeila, kde mít svatbu...ale to je jedna komedie větí, ne druhá. Těhotenský průkaz bych pohodila v kuchyni, ne test. Třeba je teplákovka chabrus na srdce...
Beto El....dva a půl roku říká...jsem hodně vytrvalá....ale asi bych s tím sekla...to se můe táhnout hezky dlouho...donekonečna....to se taky můe stát, e prvotní zájem...ten mu s velkým M ...bude kapku mimo hru a e u vpodstatě půjde za deset dvacet let jen o to, která ze dvou stárnoucích dam bude mít navrch. Obě ani by to řekly nahlas se shodnou, e ten oura s hůlčičkou, co si plete dny a vnoučata, není u dávno objektem jejich zájmu, ale e u jde jenom o to, která to nakonec vyhraje. Mezi námi, Beto El, Ty to jako přítelkyně nebude, jednou bys v samotném finále na ústup zatroubila stejně Ty. V případě, e se tam nahoru odebere dříve ona ne on, je to blbej černej humor, nicméně smrtelní jsme vichni, byste mohli sedět u kafe a říct si...tak ti člověče nevím, mně tu něco pořád chybí....
Ale váně: ten sebekvalitnějí mu by měl mít tak trochu srovnáno. Jeden nemůe mít vechno. Neumí bouchnout do stolu? Neumí si ty tři srovnat? Pak si zaslouí, aby jim byl předhozen. Je mi líto, hochu, ale takhle ít nechci. V nejistotě, s pocitem, e tu na mě někdo číhá za rohem, jdu si bydlet do svého a Ty si to tu vyře. A dej mi vědět, řekněme do května. Pak u mě to nebude zajímat.
A co naoko se rozejít? Otec oznámí dcerám - tak mě Beta El opustila, protoe jste do ní se svojí mámou furt vrtaly. A něco vám povím: vaí matce vyřiďte, e pokud překročí práh tohoto domu, neručím za sebe. A najděte si bydlení, dámy, já to tady prodávám...A nastane kalup. No ne? Kalupinka.
Není tady
Beta musí vymýlet intriky. Nic jiného jí nezbývá.
protoe:
1. ten hoch je na děvenky sláb.
2. rovné jednání nefunguje
3.čím déle to trvá, tím hůře pro ni. Děvenkám nejde o nic. Ony se baví. Uírá se ona. Ona to odnáí.
Není tady
mia napsal(a):
Pokud si matně vzpomínám na Kukulína, tam byla situace jiná - nelo mu o společný dům rodičů, kam si otec chtěl přivést novou partnerku, ale o domek, který darovala kukulínově matce její rodina s tím, e bude jednou patřit jejím dětem. Tam nová otcova partnerka neměla logicky co pohledávat...
mio, tam nelo JENOM o ten domek, domek byl pouze zástupným problémem a jak si zase matně vzpomínám já, z domku se nakonec vyklubala neobyvatelná zřícenina, vyadující velmi náročnou rekonstrukci co se týče práce a peněz
Upravil(a) Kiara (4. 2. 2011 19:33)
Není tady
Kiara napsal(a):
mia napsal(a):
mio, tam nelo JENOM o ten domek, domek byl pouze zástupným problémem a jak si zase matně vzpomínám já, z domku se nakonec vyklubala neobyvatelná zřícenina, vyadující velmi náročnou rekonstrukci co se týče práce a peněz
jo, jasně Kiaro, kluk nechtěl přijmout novou otcovu partnerku, ale ta tomu i s otcem vydatně pomohla právě tím, e si dělali nároky na onu zříceninu po matčině rodině, ke které měl kluk citový vztah...
Není tady
Já mám takový pocit, e nedělali, e tam nová otcova těhotná přítelkyně ani bydlet nechtěla, protoe to bylo na vesnici, daleko od civilizace a pro ni s dítětem to bylo k bydlení naprosto nevhodné.
Ale to u jsme
Není tady
Kalupinko, Samotář ze Seatlu bylo na mě moc sladký, tyhle samotáři jsou asi z roku 2000, natočil to Ondříček a hraje v tom Macháček, kterej je teda dobře mimózní...
Jinak vztahy mezi dcerami a bývalkou si musí pořeit Betyn přítel sám, o tom ádná, ale dát teplákovce najevo, e u - co se jí týče - stačilo, musí Beta sama.
Pravda ovem je, e moná, ne nějaký hry (který mě děsně baví vymýlet a někdy i pomůou v reálu i ty moje) by ji moná usadilo, kdyby si s grácií s teplákovkou dala kafe a vysvětlila jí, e jí chápe, proč se chová jako pako, e je zoufalá a v jejím věku je těký najít fajn chlapa a e chápe, e se snaí vtírat k Pepovi, e teda neví, jak by se chovala na jejím místě, ale ona by se nejspí tak neztrapňovala, protoe má svou hrdost a důstojnost... a protoe ji chápe, tak jí nevadí, e je tu pořád, a snáí její komický chování, jen je jí líto holek, e se na to musí koukat - syn by se za mě styděl... moná jí to pomáhá, ale takhle nikoho nepozná a měla by vyrazit do světa... A kdyby jí teplákovka nutila, e takhle to nemyslí, tak by se omluvila - promiňte, tak vy to moná myslíte jinak, ale váně to vypadá jako zoufalej pokus vrátit se k Pepovi a protoe já proti vá nic nemám, chtěla jsem vám naznačit, e se schazujete...
Někdy je nejlepí to nejjednoduí řeení.
Není tady
Beto, teda ty má veselé bydlení...
Proč vlastně jí partner neřekne, aby se v "jeho" prostorech - kuchyně, OP apod. nezdrovala, musí li do domu chodit. At je tedy u nich v pokoji (? nebo co tam mají k dispozici)´a uvědomí si, e je zde na návtěvě. To by u jen kvůli tobě, ne li kvůli svému klidu, měl udělat.
Opravdu, někdo získá s partnerem i bm do domu. To je neskutečné. Ale určitě by to měl mu vyřeit. Sluně a jasně. Já osobně, kdyby měl být můj partner v podobné situaci jako ty jsi tam, cítila bych jakousi povinost zasáhnout a nevystavovat ho něčemu takto nechutnému....Věřím, e něco dělá, e mu to lhostejné není, ale asi nebyl dostatečně rázný.
Je to netradiční situace, , ale mohla bys třeba tuto situaci nějka vyuít - tu kadý tedy nemá - třeba je to skvělý námět do časopisu ,nějakého enského, na ..př. fejeton. No co, vyhraje kosmetiku nebo předplatné, ne? Tohle bych váně udělala. Vtipný (jak jinak)fejeton se přímo nabízí. Mohly bychom ho zde načrtnout.
Nadpis: Ne se zamilujete, prohlédněte si nejdříve bm vaeho miláčka - můe se vám to vyplatit ! Vhodnějí jsou mui s ji zadanými bm kami .
Myslím,e zde nezbývá, ne se situaci zasmát. Je tragikomická.
Upravil(a) Ramada (5. 2. 2011 20:46)
Není tady
Njn, my se tomu smějeme, ale zakladatelka vlákna v tomhletom - bohuel - ije
A je fakt, e si v tomhle musí udělat pořádek přítel.
Já - kdy jsem teprve začínala vztah se svým BM a jetě jsme se nevzali - tak jsme taky jednou "utrpěli návtěvu" v podobě jeho bejvalky, která nás přijela jako neohláená a hlavně nepozvaná po ránu navtívit po probenděné noci, jetě nalitá jak brok. Můj pozdějí manel jí dal dost nevybíravým způsobem najevo, e v domě není vítána a kdy to díky zbytkovému alkoholu paní nechtěla pochopit, následoval stralivý maglajz. A od toho dne bylo po návtěvách
Opravdu je tohle podle mého mínění na tom chlapovi. Přítelkyně je v domě toti "na návtěvě" stejně jako bejvalka a nemá ádné účinné páky na to, aby BM vyhodila. Navíc má BM v rukou velmi pádný argument "přijela jsem za svými dětmi", má navíc v domě spojence-své děti a její návtěvy se tak můou zvrhnout v tvrdou zákopovou válku "kdo s koho". A pokud je BM zaatá povaha, z nějakých justamentů si bude dělat se svými dětmi akorát tak legraci a bude mít zlomyslnou radost z toho, e se přítelkyně zmůe akorát tak na slovní výpady a jinak je vůči ní naprosto bezmocná
Upravil(a) Kiara (5. 2. 2011 21:21)
Není tady
mia napsal(a):
Kiara napsal(a):
mia napsal(a):
jo, jasně Kiaro, kluk nechtěl přijmout novou otcovu partnerku, ale ta tomu i s otcem vydatně pomohla právě tím, e si dělali nároky na onu zříceninu po matčině rodině, ke které měl kluk citový vztah...
Najhorie bolo, e si tuím dovolili privies na svet jeho súrodenca... tá zrúcanina bola fakt a druhoradá, Kukulín tudoval a úitok zo zrúcaniny v nedohžadne. Nikdy tam nebýval, take podža mňa skôr lo o zjavné meranie síl a ujasňovanie pozícií, maksované za právny a morálny problém zvany "nevyuitá nehnutežnos".
Není tady
Ano, zmiňovaná nemovitost byla zanedbaná chaloupka s plechovou střechou, suchým WC a studnou na dvoře jako jediným zdrojem pitné vody, která měla hned tři majitele: otec 1/3, bratr 1/3 a Kukulín 1/3. Take se jednalo de-facto o velmi skromný majetek velmi nepatrné hodnoty.
MMCH otcova přítelkyně se nikdy nevyjádřila v tom smyslu, e by po výe zmiňované zřícenině prahla, to byly čistě Kukulínovy spekulace a macee podsunuté vlastní mylenky
Není tady
Tak určitě lo v první řadě o patné vztahy v té rodině a novou otcovu partnerku, ale pokud jde o onu polorozpadlou chajdalupku, tam podle mě otec selhal, protoe nerespektoval dohodu v rodině své zemřelé manelky a to přání dárkyň (babičky a tety z její strany), aby domek patřil synům. V dědickém řízení proto měl být domek přepsán výhradně na syny, ne 1/3 na otce. Tuto dohodu otec nerespektoval. Od toho je tady monost dědění dohodou, aby tak mohly být oetřeny různé podobné rodinné situace a ústní dohody. A bylo minimálně sluné, aby otec přání dárkyň respektoval....nestalo se tak...pak není divu, e to kluk cítil jako křivdu.
Pokud jde o "nepatrnou" hodnotu chaloupky, při dneních cenách nemovitostí a pozemků ta cena určitě byla v řádu statisíců...
Navíc pokud mě pamě neklame, kluk si hledal vlastní bydlení, otci zůstal společný byt a rodinné finance....
Ale to nepatří na Betino vlákno...
Není tady
Kiar, nejde o nezpracovanost, jde naopak o to, e to kolem sebe natvrdo vidím a jde to jak podle ablony.
Kdy na ulici uvidí opilce a konstatuje, e je opilý, není to tím, e nemá zpracováno, nýbr tím, e taková je skutečnost.
Musím se tu usmívat dvěma věcem:
1. proč a jak chce cizí ena usídlená v jejich domě "pomáhat" dětem partnera, které o její existenci jaksi vůbec nestojí a jejími spojenkyněmi být nechtějí? Jak můe vyslovit, e jim chce pomáhat, kdy dobře ví, e tím trnem v oku je právě ona?
2. jaktoe se podobné eny nikdy nezamilují do chlapa bezdomovce či bez práce?
Jde o obyčejný pud sebezáchovy. O prosazení toho, co ona chce. To je normální. Není nutno to povaovat za negativum. Ale bylo by příjemné slyet, e si je toho vědoma, e je schopna to přiznat (hlavně sobě) a neschovávat se za rouku "pomoci".
Dodávám, e nesouhlasím s chováním dcer. Měly by tátovi dopřát radost ze ivota. Ale zřejmě mají nějaký pádný důvod Betu nesnáet (co jí nezávidím, protoe to se nesrovná ani za celá léta) a nebo byly vychované k netoleranci, a je na místě podotknout, e na výchově se jistě podílel i otec, nejen ta pomlouvaná bývalka, která je určitě nejhorím člověkem na světě, proto s ní ten dokonalý mu il 20 let a udělal jí (jistě rád) děti....
Upravil(a) Tercila (6. 2. 2011 16:25)
Není tady
Mio, naposledy a dost, a to tady zbytečně neplevelíme
Chaloupka v popisovaném stavu, navíc se třemi majiteli nemá na trhu cenu statisíců. To by měla, kdyby ji vlastnil jenom jeden člověk. Za daného stavu věcí si dům nikdo nekoupí, protoe je rozdělen na tři vlastníky a do takové nemovitosti, respektive do jedné její třetiny, Ti nikdo nepůjde, proto je za těchto okolností neprodejná.
Hodnotu nemovitosti můe stanovit toti jedině podle toho, jestli se najde na trhu kupec, ochotný zaplatit částku, kterou poaduje. A statisíce za jednu třetinu zanedbané nemovitosti Ti dneska nikdo nedá, to se na mě nezlob. Já jsem v obdobné patové situaci - po rozvodu mi zůstal dům, který má i s pozemkem hodnotu několika milionů, ale mám tady BM napsaného jako věcné břemeno s právem doití. Take dům má sice jakoby hodnotu několika milionů, ale v reálu bych ho za ty peníze v ivotě neprodala, protoe za tyhle peníze by si dům i s mým exmanelem vůbec nikdo nekoupil. To bych musela jít s cenou hodně dolů a v úvahu by připadala akorát tak částka, za kterou bych si nekoupila ani prasečí chlívek, nato byt Za těchto podmínek tedy pro mě prodej domu postrádá jakýkoliv význam, protoe jeho trní cena je tímto věcným břemenem absolutně znehodnocena
Není tady
Tercila napsal(a):
Musím se tu usmívat dvěma věcem:
1. proč a jak chce cizí ena usídlená v jejich domě "pomáhat" dětem partnera, které o její existenci jaksi vůbec nestojí a jejími spojenkyněmi být nechtějí? Jak můe vyslovit, e jim chce pomáhat, kdy dobře ví, e tím trnem v oku je právě ona?
2. jaktoe se podobné eny nikdy nezamilují do chlapa bezdomovce či bez práce?
ad 1.: Tercilo, dům není dětí, je jejího přítele a ten rozhoduje o existenci nebo neexistenci osob, které se budou v domě pohybovat Ten, kdo zcela určitě nemá v domě co dělat je BM, která byla po rozvodu z domu vyplacena a tím její právo tuto nemovitost uívat skončilo, přesto se - majitelem nepozvána - do domu neustále navrací a je to ONA, kdo je trnem v oku jak svému BM, tak logicky i jeho nové přítelkyni. Nebo Tobě připadá normální, aby kdokoliv lezl i po rozvodu a majetkovém vypořádání neustále svému BM do domácnosti jako těnice, pod podivnou záminkou "e zde má děti"
?!? MMCH já nevím, proč pán důrazně neupozorní děti, e si nepřeje návtěvy jejich matky ve svém domě a pokud jeho přání nebudou respektovat, můe dojít k tomu, e si dcery budou muset hledat vlastní bydlení?!? Ono je to vechno o elementární slunosti - já bych si nikdy nedovolila přijít do domu, kde ije BM, bez ohláení, bez pozvání dětí a bez vědomí svého exmanela a lidově řečeno "i po rozvodu si tam lézt jako domů" a toté platí i o návtěvách BM v mém domě - vdy ohláení předem a s mým vědomím.
ad 2.:Tercilo, o práci je dnes velmi snadné přijít a od toho se odvíjí, e je rovně velmi snadné stát se bezdomovcem, to jen tak na okraj. Nu - a nevím, co mělo znamenat "podobné eny"... větina en, které pracují a mají vlastní střechu nad hlavou se snad snaí najít si partnera rovně zaměstnaného, který má kde bydlet, čili aby to bylo vyrovnáno stylem "svůj k svému". Ty by sis domů po rozvodu taky nepřitáhla bezdomovce z ulice, který nepracuje a nedělala mu matku Terezu, není-li pravda ?!?
Není tady
Kiara napsal(a):
Mio, naposledy a dost, a to tady zbytečně neplevelíme
Chaloupka v popisovaném stavu, navíc se třemi majiteli nemá na trhu cenu statisíců. To by měla, kdyby ji vlastnil jenom jeden člověk. Za daného stavu věcí si dům nikdo nekoupí, protoe je rozdělen na tři vlastníky a do takové nemovitosti, respektive do jedné její třetiny, Ti nikdo nepůjde, proto je za těchto okolností neprodejná.
Hodnotu nemovitosti můe stanovit toti jedině podle toho, jestli se najde na trhu kupec, ochotný zaplatit částku, kterou poaduje. A statisíce za jednu třetinu zanedbané nemovitosti Ti dneska nikdo nedá, to se na mě nezlob. Já jsem v obdobné patové situaci - po rozvodu mi zůstal dům, který má i s pozemkem hodnotu několika milionů, ale mám tady BM napsaného jako věcné břemeno s právem doití. Take dům má sice jakoby hodnotu několika milionů, ale v reálu bych ho za ty peníze v ivotě neprodala, protoe za tyhle peníze by si dům i s mým exmanelem vůbec nikdo nekoupil. To bych musela jít s cenou hodně dolů a v úvahu by připadala akorát tak částka, za kterou bych si nekoupila ani prasečí chlívek, nato bytZa těchto podmínek tedy pro mě prodej domu postrádá jakýkoliv význam, protoe jeho trní cena je tímto věcným břemenem absolutně znehodnocena
Kdyby otec nejednal tak, jak jednal, tak by měla chaloupka jen dva majitele a ti by se pravděpodobně lépe dohodli. Prostě otec jednal opravdu hnusně, to se nedá ničím omluvit.
Není tady
Ano, Vějířkovko, otec jednal opravdu hnusně, kdy si po smrti manelky dovolil najit přítelkyni a zaloit novou rodinu ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Ano, Vějířkovko, otec jednal opravdu hnusně, kdy si po smrti manelky dovolil najit přítelkyni a zaloit novou rodinu ...
To mně ale velice patně rozumí, to, e si nael přítelkyni, to je putna, ale do domku od příbuzných své zemřelé manelky, o kterém v irí rodině bylo rozhodnuto (dávno), e bude synů, tak tam se jim nasáčkovat, to můe jen opravdový hajzl. Jednak jim komplikuje prodej a druhak je to plivnutí do tváře. Kdy je to tedy taková ubohá chaloupka, proč mu záleí na tom vlastnit 1/3?
Upravil(a) Vějířovka (6. 2. 2011 17:44)
Není tady
Vějířovko, to u neřeme ... s tématem tohoto vlákna to nesouvisí a zbytečně to tady "plevelíme"
Není tady