6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kalupinko... Jsem si to představila, jako tu scénku s japoncema na návštěvě v Samotářích, jak koukali, jak Česká rodina večeří...
Tohle by se dalo zvládnout i do telefonu - jé škoda, dneska nemůžete přijít, máme tu naší bejvalku... ne na návštěvě, ona už je tu jak inventář... někdo vyvdá děti, já navíc bejvalku... znáš mě, já musím mít vždycky něco extra... to víš, táhne jí na xy let a je sama, není schopná si někoho najít, tak doufá, že jí Pepan vezme zpátky... ne, neboj, to by musel bejt pod drogama... jo, jdu zkontrolovat, jestli mu něco neplave v čaji... tak pa a zítra zavolám.
Je to sice trapný, ale někdy fakt nic jinýho nezabere a účel světí prostředky....
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:32)
Není tady
Mňo - o to užívání si ani tak nejde, když je tam barák přeci... Tam je spíš obava, aby si nedejbóže neužívali tak, až pán zblbnut daruje nemovitost své nové srdcové dámě, nebo, ó hrůzo, co kdyby ona dáma pořídila dcerunkám sourozence... I když mě právě napadlo, že "zapomenout" někde pozitivní těhotenský test (půjčený, samozřejmě ) by taky mohlo teplákovku i s droběnama přimět k odkopání se
Není tady
Tercilo, já jsem Tě vždycky pokládala celkem za rozumnou ženskou, která to má v životě - i v hlavě - srovnáno.
Nezlob se na mě, ale kdykoliv se tady poslední dobou objeví příběh, ve kterém jsou hlavní aktéři rozvedený muž x jeho nová přítelkyně x bývalá manželka x děti, ve kterém žádá nová přítelkyně o radu, protože jí situace s přítelem, jeho BM a dětmi připadá neúnosná, na zakladatelku vlákna reaguješ přímo jako bejk na červenej hadr a Tvoje příspěvky se nesou ve stylu "sbohem, rozume ..."
Připadá mi, že máš zážitky z vlastní rodiny dodneška silně nezpracované a vnitřně nedořešené, což je u dospělé ženy s dospělým dítětem znepokojující Opravdu mi připomínáš zakladatele vlákna "Otcova o 25 let mladší partnerka po mámině smrti" Kukulína, který naprosto neobjektivně a zaslepeně, s fanatickou záští bojoval proti nové partnerce svého otce a tvrdošíjně vyl, že té nebohé holčině jde jenom o otcův majetek a za živého boha si tento blud nenechal vymluvit, viz http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38367 a tomuto tématu věnoval poctivých dvaatřicet stran celé diskuse
Kukulín svoji zášť směřoval pouze proti své nešťastné maceše, u Tebe je to o to horší, že si svoji zášť vůči svojí maceše projikuješ do jiných pisatelek, které s Tvojí rodinnou situací nemají vůbec nic společného, pouze to, že si "dovolily" navázat vztah s mužem se závazky.
Já nevím, Tercilo ... mně se zdá taková fanatická zaujatost poměrně dost přitažená za vlasy a měla bys hledat nějaký ventil, pomocí kterého se tohoto přetlaku účinně zbavit. Opravdu se mi nezdá dobré, že po tak dlouhé době stále nemáš pořešeno a pisatelky v roli nových přítelkyň mužů se závazky tady permanentně ironizuješ, zasypáváš sarkasmem, jedovatostmi, urážkami na hraně slušného chování a podobnými líbeznostmi Já to nemyslím špatně, ale vždyť Ti tenhle rys musí působit hodně problémů jak ve Tvém vnitřním světě, tak i v běžných mezilidských vztazích ... a to je velká škoda, nemyslíš ?!?
Není tady
Já nevím .... Když jsem chodila do tajči, tak tam je takový způsob boje, že počkáš na případnou soupeřovu akci (bude-li), a pak, místo toho, aby ses dala do protiakce, pracuješ ve směru jeho síly. To znamená, že když on na tebe vyrazí výpadem, ty ho ještě svým směrem (proti sobě, k sobě) přitáhneš a ve vhodnou chvíli uhneš. A naopak, když tě táhne k sobě/za sebou, ještě ho tím směrem postrčíš. Ty si musíš udržet určitou stabilitu. Můžeš ji i ztratit, ale pak se nesmíš snažit "lovit rovnováhu", ale příjmout pád a "zpracovat" ho (ty psychologizující termíny používám, protože mě jiné vhodnější nenapadají, ale možná, že to má něco společného ?? ) - jako padat vědomě. V tomhle nejde o to soupeře "zničit", ale nenechat se zničit sám. Nedalo by se to nějak použít? Kdo je protivník, kdyby ano?
Není tady
Tak já teda hlavně nechápu, proč bys měla, Beto, vymýšlet nějaké intriky, proč Tvůj přítel babu jednoduše nevypakuje?
Nemá tam ani žádná vlastnická práva (barák dostala vyplacen), ani nájemní vztah, ani není zvaná návštěva... není tedy nijak oprávněna tam pobývat....
Proč s ní Tvůj přítel neudělá krátký proces? Holčičkám bych sdělila, že pokud chtějí nadále pobývat pod otcovskými křídly, budou ho muset respektovat, nebo si jít do svého....což už by měly tak jako tak.
Vy máte, Beto, plné právo na své soukromí, nenechte si do toho nikým kecat!!!
Pokud si matně vzpomínám na Kukulína, tam byla situace jiná - nešlo mu o společný dům rodičů, kam si otec chtěl přivést novou partnerku, ale o domek, který darovala kukulínově matce její rodina s tím, že bude jednou patřit jejím dětem. Tam nová otcova partnerka neměla logicky co pohledávat...
Není tady
...a taky by mě zajímalo, proč si tedy dcerunky nedělají nárok i na to, co bylo vyplaceno jejich matince za druhou půlku domu? Matka si ty peníze může v klidu prošustrovat, ale otec je povinen svůj podíl dát k užívání své bývalé rodině? To mi tedy hlava nebere...
Není tady
Javeno, Samotáře znám akorát ze Seatlu...a ten telefon není blbej nápad. Já bych po něm řešila, kde mít svatbu...ale to je jedna komedie větší, než druhá. Těhotenský průkaz bych pohodila v kuchyni, ne test. Třeba je teplákovka chabrus na srdce...
Beto El....dva a půl roku říkáš...jsem hodně vytrvalá....ale asi bych s tím sekla...to se může táhnout hezky dlouho...donekonečna....to se taky může stát, že prvotní zájem...ten muž s velkým M ...bude kapku mimo hru a že už vpodstatě půjde za deset dvacet let jen o to, která ze dvou stárnoucích dam bude mít navrch. Obě aniž by to řekly nahlas se shodnou, že ten šoura s hůlčičkou, co si plete dny a vnoučata, není už dávno objektem jejich zájmu, ale že už jde jenom o to, která to nakonec vyhraje. Mezi námi, Beto El, Ty to jako přítelkyně nebudeš, jednou bys v samotném finále na ústup zatroubila stejně Ty. V případě, že se tam nahoru odebere dříve ona než on, je to blbej černej humor, nicméně smrtelní jsme všichni, byste mohli sedět u kafe a říct si...tak ti člověče nevím, mně tu něco pořád chybí....
Ale vážně: ten sebekvalitnější muž by měl mít tak trochu srovnáno. Jeden nemůže mít všechno. Neumí bouchnout do stolu? Neumí si ty tři srovnat? Pak si zaslouží, aby jim byl předhozen. Je mi líto, hochu, ale takhle žít nechci. V nejistotě, s pocitem, že tu na mě někdo číhá za rohem, jdu si bydlet do svého a Ty si to tu vyřeš. A dej mi vědět, řekněme do května. Pak už mě to nebude zajímat.
A co naoko se rozejít? Otec oznámí dcerám - tak mě Beta El opustila, protože jste do ní se svojí mámou furt vrtaly. A něco vám povím: vaší matce vyřiďte, že pokud překročí práh tohoto domu, neručím za sebe. A najděte si bydlení, dámy, já to tady prodávám...A nastane kalup. No ne? Kalupinka.
Není tady
Beta musí vymýšlet intriky. Nic jiného jí nezbývá.
protože:
1. ten hoch je na děvenky sláb.
2. rovné jednání nefunguje
3.čím déle to trvá, tím hůře pro ni. Děvenkám nejde o nic. Ony se baví. Užírá se ona. Ona to odnáší.
Není tady
mia napsal(a):
Pokud si matně vzpomínám na Kukulína, tam byla situace jiná - nešlo mu o společný dům rodičů, kam si otec chtěl přivést novou partnerku, ale o domek, který darovala kukulínově matce její rodina s tím, že bude jednou patřit jejím dětem. Tam nová otcova partnerka neměla logicky co pohledávat...
mio, tam nešlo JENOM o ten domek, domek byl pouze zástupným problémem a jak si zase matně vzpomínám já, z domku se nakonec vyklubala neobyvatelná zřícenina, vyžadující velmi náročnou rekonstrukci co se týče práce a peněz
Upravil(a) Kiara (4. 2. 2011 19:33)
Není tady
Kiara napsal(a):
mia napsal(a):
mio, tam nešlo JENOM o ten domek, domek byl pouze zástupným problémem a jak si zase matně vzpomínám já, z domku se nakonec vyklubala neobyvatelná zřícenina, vyžadující velmi náročnou rekonstrukci co se týče práce a peněz
jo, jasně Kiaro, kluk nechtěl přijmout novou otcovu partnerku, ale ta tomu i s otcem vydatně pomohla právě tím, že si dělali nároky na onu zříceninu po matčině rodině, ke které měl kluk citový vztah...
Není tady
Já mám takový pocit, že nedělali, že tam nová otcova těhotná přítelkyně ani bydlet nechtěla, protože to bylo na vesnici, daleko od civilizace a pro ni s dítětem to bylo k bydlení naprosto nevhodné.
Ale to už jsme
Není tady
Kalupinko, Samotář ze Seatlu bylo na mě moc sladký, tyhle samotáři jsou asi z roku 2000, natočil to Ondříček a hraje v tom Macháček, kterej je teda dobře mimózní...
Jinak vztahy mezi dcerami a bývalkou si musí pořešit Betyn přítel sám, o tom žádná, ale dát teplákovce najevo, že už - co se jí týče - stačilo, musí Beta sama.
Pravda ovšem je, že možná, než nějaký hry (který mě děsně baví vymýšlet a někdy i pomůžou v reálu i ty moje) by ji možná usadilo, kdyby si s grácií s teplákovkou dala kafe a vysvětlila jí, že jí chápe, proč se chová jako pako, že je zoufalá a v jejím věku je těžký najít fajn chlapa a že chápe, že se snaží vtírat k Pepovi, že teda neví, jak by se chovala na jejím místě, ale ona by se nejspíš tak neztrapňovala, protože má svou hrdost a důstojnost... a protože ji chápe, tak jí nevadí, že je tu pořád, a snáší její komický chování, jen je jí líto holek, že se na to musí koukat - syn by se za mě styděl... možná jí to pomáhá, ale takhle nikoho nepozná a měla by vyrazit do světa... A kdyby jí teplákovka nutila, že takhle to nemyslí, tak by se omluvila - promiňte, tak vy to možná myslíte jinak, ale vážně to vypadá jako zoufalej pokus vrátit se k Pepovi a protože já proti vá nic nemám, chtěla jsem vám naznačit, že se schazujete...
Někdy je nejlepší to nejjednoduší řešení.
Není tady
Beto, teda ty máš veselé bydlení...
Proč vlastně jí partner neřekne, aby se v "jeho" prostorech - kuchyně, OP apod. nezdržovala, musí li do domu chodit. At je tedy u nich v pokoji (? nebo co tam mají k dispozici)´a uvědomí si, že je zde na návštěvě. To by už jen kvůli tobě, ne li kvůli svému klidu, měl udělat.
Opravdu, někdo získá s partnerem i bm do domu. To je neskutečné. Ale určitě by to měl muž vyřešit. Slušně a jasně. Já osobně, kdyby měl být můj partner v podobné situaci jako ty jsi tam, cítila bych jakousi povinost zasáhnout a nevystavovat ho něčemu takto nechutnému....Věřím, že něco dělá, že mu to lhostejné není, ale asi nebyl dostatečně rázný.
Je to netradiční situace, , ale mohla bys třeba tuto situaci nějka využít - tu každý tedy nemá - třeba je to skvělý námět do časopisu ,nějakého ženského, na ..př. fejeton. No co, vyhraješ kosmetiku nebo předplatné, ne? Tohle bych vážně udělala. Vtipný (jak jinak)fejeton se přímo nabízí. Mohly bychom ho zde načrtnout.
Nadpis: Než se zamilujete, prohlédněte si nejdříve bm vašeho miláčka - může se vám to vyplatit ! Vhodnější jsou muži s již zadanými bm kami .
Myslím,že zde nezbývá, než se situaci zasmát. Je tragikomická.
Upravil(a) Ramada (5. 2. 2011 20:46)
Není tady
Njn, my se tomu smějeme, ale zakladatelka vlákna v tomhletom - bohužel - žije
A je fakt, že si v tomhle musí udělat pořádek přítel.
Já - když jsem teprve začínala vztah se svým BM a ještě jsme se nevzali - tak jsme taky jednou "utrpěli návštěvu" v podobě jeho bejvalky, která nás přijela jako neohlášená a hlavně nepozvaná po ránu navštívit po probenděné noci, ještě nalitá jak brok. Můj pozdější manžel jí dal dost nevybíravým způsobem najevo, že v domě není vítána a když to díky zbytkovému alkoholu paní nechtěla pochopit, následoval strašlivý maglajz. A od toho dne bylo po návštěvách
Opravdu je tohle podle mého mínění na tom chlapovi. Přítelkyně je v domě totiž "na návštěvě" stejně jako bejvalka a nemá žádné účinné páky na to, aby BM vyhodila. Navíc má BM v rukou velmi pádný argument "přijela jsem za svými dětmi", má navíc v domě spojence-své děti a její návštěvy se tak můžou zvrhnout v tvrdou zákopovou válku "kdo s koho". A pokud je BM zaťatá povaha, z nějakých justamentů si bude dělat se svými dětmi akorát tak legraci a bude mít zlomyslnou radost z toho, že se přítelkyně zmůže akorát tak na slovní výpady a jinak je vůči ní naprosto bezmocná
Upravil(a) Kiara (5. 2. 2011 21:21)
Není tady
mia napsal(a):
Kiara napsal(a):
mia napsal(a):
jo, jasně Kiaro, kluk nechtěl přijmout novou otcovu partnerku, ale ta tomu i s otcem vydatně pomohla právě tím, že si dělali nároky na onu zříceninu po matčině rodině, ke které měl kluk citový vztah...
Najhoršie bolo, že si tuším dovolili priviesť na svet jeho súrodenca... tá zrúcanina bola fakt až druhoradá, Kukulín študoval a úžitok zo zrúcaniny v nedohľadne. Nikdy tam nebýval, takže podľa mňa skôr šlo o zjavné meranie síl a ujasňovanie pozícií, maksované za právny a morálny problém zvany "nevyužitá nehnuteľnosť".
Není tady
Ano, zmiňovaná nemovitost byla zanedbaná chaloupka s plechovou střechou, suchým WC a studnou na dvoře jako jediným zdrojem pitné vody, která měla hned tři majitele: otec 1/3, bratr 1/3 a Kukulín 1/3. Takže se jednalo de-facto o velmi skromný majetek velmi nepatrné hodnoty.
MMCH otcova přítelkyně se nikdy nevyjádřila v tom smyslu, že by po výše zmiňované zřícenině prahla, to byly čistě Kukulínovy spekulace a maceše podsunuté vlastní myšlenky
Není tady
Tak určitě šlo v první řadě o špatné vztahy v té rodině a novou otcovu partnerku, ale pokud jde o onu polorozpadlou chajdalupku, tam podle mě otec selhal, protože nerespektoval dohodu v rodině své zemřelé manželky a to přání dárkyň (babičky a tety z její strany), aby domek patřil synům. V dědickém řízení proto měl být domek přepsán výhradně na syny, ne 1/3 na otce. Tuto dohodu otec nerespektoval. Od toho je tady možnost dědění dohodou, aby tak mohly být ošetřeny různé podobné rodinné situace a ústní dohody. A bylo minimálně slušné, aby otec přání dárkyň respektoval....nestalo se tak...pak není divu, že to kluk cítil jako křivdu.
Pokud jde o "nepatrnou" hodnotu chaloupky, při dnešních cenách nemovitostí a pozemků ta cena určitě byla v řádu statisíců...
Navíc pokud mě paměť neklame, kluk si hledal vlastní bydlení, otci zůstal společný byt a rodinné finance....
Ale to nepatří na Betino vlákno...
Není tady
Kiar, nejde o nezpracovanost, jde naopak o to, že to kolem sebe natvrdo vidím a jde to jak podle šablony.
Když na ulici uvidíš opilce a konstatuješ, že je opilý, není to tím, že nemáš zpracováno, nýbrž tím, že taková je skutečnost.
Musím se tu usmívat dvěma věcem:
1. proč a jak chce cizí žena usídlená v jejich domě "pomáhat" dětem partnera, které o její existenci jaksi vůbec nestojí a jejími spojenkyněmi být nechtějí? Jak může vyslovit, že jim chce pomáhat, když dobře ví, že tím trnem v oku je právě ona?
2. jaktože se podobné ženy nikdy nezamilují do chlapa bezdomovce či bez práce?
Jde o obyčejný pud sebezáchovy. O prosazení toho, co ona chce. To je normální. Není nutno to považovat za negativum. Ale bylo by příjemné slyšet, že si je toho vědoma, že je schopna to přiznat (hlavně sobě) a neschovávat se za roušku "pomoci".
Dodávám, že nesouhlasím s chováním dcer. Měly by tátovi dopřát radost ze života. Ale zřejmě mají nějaký pádný důvod Betu nesnášet (což jí nezávidím, protože to se nesrovná ani za celá léta) a nebo byly vychované k netoleranci, a je na místě podotknout, že na výchově se jistě podílel i otec, nejen ta pomlouvaná bývalka, která je určitě nejhorším člověkem na světě, proto s ní ten dokonalý muž žil 20 let a udělal jí (jistě rád) děti....
Upravil(a) Tercila (6. 2. 2011 16:25)
Není tady
Mio, naposledy a dost, ať to tady zbytečně neplevelíme
Chaloupka v popisovaném stavu, navíc se třemi majiteli nemá na trhu cenu statisíců. To by měla, kdyby ji vlastnil jenom jeden člověk. Za daného stavu věcí si dům nikdo nekoupí, protože je rozdělen na tři vlastníky a do takové nemovitosti, respektive do jedné její třetiny, Ti nikdo nepůjde, proto je za těchto okolností neprodejná.
Hodnotu nemovitosti můžeš stanovit totiž jedině podle toho, jestli se najde na trhu kupec, ochotný zaplatit částku, kterou požaduješ. A statisíce za jednu třetinu zanedbané nemovitosti Ti dneska nikdo nedá, to se na mě nezlob. Já jsem v obdobné patové situaci - po rozvodu mi zůstal dům, který má i s pozemkem hodnotu několika milionů, ale mám tady BM napsaného jako věcné břemeno s právem dožití. Takže dům má sice jakoby hodnotu několika milionů, ale v reálu bych ho za ty peníze v životě neprodala, protože za tyhle peníze by si dům i s mým exmanželem vůbec nikdo nekoupil. To bych musela jít s cenou hodně dolů a v úvahu by připadala akorát tak částka, za kterou bych si nekoupila ani prasečí chlívek, natož byt Za těchto podmínek tedy pro mě prodej domu postrádá jakýkoliv význam, protože jeho tržní cena je tímto věcným břemenem absolutně znehodnocena
Není tady
Tercila napsal(a):
Musím se tu usmívat dvěma věcem:
1. proč a jak chce cizí žena usídlená v jejich domě "pomáhat" dětem partnera, které o její existenci jaksi vůbec nestojí a jejími spojenkyněmi být nechtějí? Jak může vyslovit, že jim chce pomáhat, když dobře ví, že tím trnem v oku je právě ona?
2. jaktože se podobné ženy nikdy nezamilují do chlapa bezdomovce či bez práce?
ad 1.: Tercilo, dům není dětí, je jejího přítele a ten rozhoduje o existenci nebo neexistenci osob, které se budou v domě pohybovat Ten, kdo zcela určitě nemá v domě co dělat je BM, která byla po rozvodu z domu vyplacena a tím její právo tuto nemovitost užívat skončilo, přesto se - majitelem nepozvána - do domu neustále navrací a je to ONA, kdo je trnem v oku jak svému BM, tak logicky i jeho nové přítelkyni. Nebo Tobě připadá normální, aby kdokoliv lezl i po rozvodu a majetkovém vypořádání neustále svému BM do domácnosti jako štěnice, pod podivnou záminkou "že zde má děti" ?!? MMCH já nevím, proč pán důrazně neupozorní děti, že si nepřeje návštěvy jejich matky ve svém domě a pokud jeho přání nebudou respektovat, může dojít k tomu, že si dcery budou muset hledat vlastní bydlení?!? Ono je to všechno o elementární slušnosti - já bych si nikdy nedovolila přijít do domu, kde žije BM, bez ohlášení, bez pozvání dětí a bez vědomí svého exmanžela a lidově řečeno "i po rozvodu si tam lézt jako domů" a totéž platí i o návštěvách BM v mém domě - vždy ohlášení předem a s mým vědomím.
ad 2.:Tercilo, o práci je dnes velmi snadné přijít a od toho se odvíjí, že je rovněž velmi snadné stát se bezdomovcem, to jen tak na okraj. Nu - a nevím, co mělo znamenat "podobné ženy"... většina žen, které pracují a mají vlastní střechu nad hlavou se snad snaží najít si partnera rovněž zaměstnaného, který má kde bydlet, čili aby to bylo vyrovnáno stylem "svůj k svému". Ty by sis domů po rozvodu taky nepřitáhla bezdomovce z ulice, který nepracuje a nedělala mu matku Terezu, není-liž pravda ?!?
Není tady
Kiara napsal(a):
Mio, naposledy a dost, ať to tady zbytečně neplevelíme
Chaloupka v popisovaném stavu, navíc se třemi majiteli nemá na trhu cenu statisíců. To by měla, kdyby ji vlastnil jenom jeden člověk. Za daného stavu věcí si dům nikdo nekoupí, protože je rozdělen na tři vlastníky a do takové nemovitosti, respektive do jedné její třetiny, Ti nikdo nepůjde, proto je za těchto okolností neprodejná.
Hodnotu nemovitosti můžeš stanovit totiž jedině podle toho, jestli se najde na trhu kupec, ochotný zaplatit částku, kterou požaduješ. A statisíce za jednu třetinu zanedbané nemovitosti Ti dneska nikdo nedá, to se na mě nezlob. Já jsem v obdobné patové situaci - po rozvodu mi zůstal dům, který má i s pozemkem hodnotu několika milionů, ale mám tady BM napsaného jako věcné břemeno s právem dožití. Takže dům má sice jakoby hodnotu několika milionů, ale v reálu bych ho za ty peníze v životě neprodala, protože za tyhle peníze by si dům i s mým exmanželem vůbec nikdo nekoupil. To bych musela jít s cenou hodně dolů a v úvahu by připadala akorát tak částka, za kterou bych si nekoupila ani prasečí chlívek, natož byt Za těchto podmínek tedy pro mě prodej domu postrádá jakýkoliv význam, protože jeho tržní cena je tímto věcným břemenem absolutně znehodnocena
Kdyby otec nejednal tak, jak jednal, tak by měla chaloupka jen dva majitele a ti by se pravděpodobně lépe dohodli. Prostě otec jednal opravdu hnusně, to se nedá ničím omluvit.
Není tady
Ano, Vějířkovko, otec jednal opravdu hnusně, když si po smrti manželky dovolil najit přítelkyni a založit novou rodinu ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Ano, Vějířkovko, otec jednal opravdu hnusně, když si po smrti manželky dovolil najit přítelkyni a založit novou rodinu ...
To mně ale velice špatně rozumíš, to, že si našel přítelkyni, to je putna, ale do domku od příbuzných své zemřelé manželky, o kterém v širší rodině bylo rozhodnuto (dávno), že bude synů, tak tam se jim nasáčkovat, to může jen opravdový hajzl. Jednak jim komplikuje prodej a druhak je to plivnutí do tváře. Když je to tedy taková ubohá chaloupka, proč mu záleží na tom vlastnit 1/3?
Upravil(a) Vějířovka (6. 2. 2011 17:44)
Není tady
Vějířovko, to už neřešme ... s tématem tohoto vlákna to nesouvisí a zbytečně to tady "plevelíme"
Není tady