Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#526 4. 3. 2011 7:31

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Re: Dospělé partnerovy děti žíjící ve společné domácnosti

xxxx napsal(a):

Wiki napsal(a):

a 1% bylo vykázáno za urážky a napadání, které s tebou neměly pranic společného. Takže  Beto, už mᚠjasno? Už víš jak to je? smile

tak jsem si Tercilu pročetla a kromě odlišného názoru jsem nenašla žádné napadání ani urážení, to byla vyhozena na tři měsíce za opačný názor?? usch

A čet(la) jsi i to, jak má žaludek na roztahování nohou? usch

Není tady

#527 4. 3. 2011 8:11

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat.. hmm

Není tady

#528 4. 3. 2011 8:56

majkafa
Host

pecule napsal(a):

Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat.. hmm

Jo, tohle taky znám. stolt
Tercila má potřebu jakýmkoliv způsobem bránit "čest" zadaných či rozvedených mužů, aby si nedejbože už nikdy až do konce života nic nezačínali se žádnou ženou. Protože každá z těchto žen je mrcha, co se zajímá jen o mužův majetek a o to, jak obrat o tento majetek jeho nebohé děti.

Upravil(a) majkafa (4. 3. 2011 8:59)

#529 4. 3. 2011 9:06

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

prosím, aby se zde řešilo téma vlákna, a ne Tercila... díky!

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#530 29. 8. 2011 23:05

Polly El
♥------

Až teď jsem se napojila na toto vlákno, připadá mi trochu jako můj vlastní příběh. S vyvdanou dospělou dcerou a s partnerovou exmanželkou mám své zkušenosti. Beta El se letos v březnu odmlčela. Zajímalo by mne, jestli nechce v povídání o své "teplákovce" (kouzelné označení) a jejích dcerách pokračovat. Doufám, že se se svým přítelem zatím nerozešla. To by mě docela mrzelo, po tom, co jsem si od ní přečetla, jí dost fandím.

Není tady

#531 16. 9. 2011 7:02

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 8:12)

Není tady

#532 16. 9. 2011 8:17

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Baty, taky jsem tvůj příběh sledovala a docela mě mrzí, že jste se rozešli. On totiž ten "parák" v mužských klahotech je občas třeba.
Možná, že když volal,jezdil,prosil šlo dohodnout nové pravidla a vše by fungovalo možná, že to takhle mělo být. A tak nebo tak, přeju ti hodně štěstíčka wink

Není tady

#533 16. 9. 2011 9:25

majkafa
Host

Parák v mužských kalhotách za každou cenu není to pravé ořechové, když je dohoda nemožná. Pro mě je taky důležitější klid.
Přeji hodně štěstí.

#534 16. 9. 2011 16:19

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Beto, hodně štěstí a radosti. stolt

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#535 16. 9. 2011 23:55

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Beto El, tak to mě moc mrzí, že Ti to takhle (ne)dopadlo ... pussa Jsi super ženská, myslím, že dlouho truchlit nebudeš wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí