29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
Wiki napsal(a):
a 1% bylo vykázáno za urážky a napadání, které s tebou neměly pranic společného. Takže Beto, už máš jasno? Už víš jak to je?
tak jsem si Tercilu pročetla a kromě odlišného názoru jsem nenašla žádné napadání ani urážení, to byla vyhozena na tři měsíce za opačný názor??
A čet(la) jsi i to, jak má žaludek na roztahování nohou?
Není tady
Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat..
Není tady
pecule napsal(a):
Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat..
Jo, tohle taky znám.
Tercila má potřebu jakýmkoliv způsobem bránit "čest" zadaných či rozvedených mužů, aby si nedejbože už nikdy až do konce života nic nezačínali se žádnou ženou. Protože každá z těchto žen je mrcha, co se zajímá jen o mužův majetek a o to, jak obrat o tento majetek jeho nebohé děti.
Upravil(a) majkafa (4. 3. 2011 8:59)
Až teď jsem se napojila na toto vlákno, připadá mi trochu jako můj vlastní příběh. S vyvdanou dospělou dcerou a s partnerovou exmanželkou mám své zkušenosti. Beta El se letos v březnu odmlčela. Zajímalo by mne, jestli nechce v povídání o své "teplákovce" (kouzelné označení) a jejích dcerách pokračovat. Doufám, že se se svým přítelem zatím nerozešla. To by mě docela mrzelo, po tom, co jsem si od ní přečetla, jí dost fandím.
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 8:12)
Není tady
Baty, taky jsem tvůj příběh sledovala a docela mě mrzí, že jste se rozešli. On totiž ten "parťák" v mužských klahotech je občas třeba.
Možná, že když volal,jezdil,prosil šlo dohodnout nové pravidla a vše by fungovalo možná, že to takhle mělo být. Ať tak nebo tak, přeju ti hodně štěstíčka
Není tady
Parťák v mužských kalhotách za každou cenu není to pravé ořechové, když je dohoda nemožná. Pro mě je taky důležitější klid.
Přeji hodně štěstí.
Beto, hodně štěstí a radosti.
Není tady
Beto El, tak to mě moc mrzí, že Ti to takhle (ne)dopadlo ... Jsi super ženská, myslím, že dlouho truchlit nebudeš
Není tady