18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
Wiki napsal(a):
a 1% bylo vykázáno za uráky a napadání, které s tebou neměly pranic společného. Take Beto, u má jasno? U ví jak to je?
tak jsem si Tercilu pročetla a kromě odliného názoru jsem nenala ádné napadání ani uráení, to byla vyhozena na tři měsíce za opačný názor??
A čet(la) jsi i to, jak má aludek na roztahování nohou?
Není tady
Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat..
Není tady
pecule napsal(a):
Tercila svoje urazeni umi velmi dobre zaobalit, je zrejme sice chytra (si myslim), proto to nenapise casto na "plnou hubu" (i kdyz i ji to sem tam ujede, viz o tom roztahovani nohou a lezeni do postele), ale o to trefneji se snazi urazit. Znam to velmi dobre i z SZ, ktere ma potrebu mi psat..
Jo, tohle taky znám.
Tercila má potřebu jakýmkoliv způsobem bránit "čest" zadaných či rozvedených muů, aby si nedejboe u nikdy a do konce ivota nic nezačínali se ádnou enou. Protoe kadá z těchto en je mrcha, co se zajímá jen o muův majetek a o to, jak obrat o tento majetek jeho nebohé děti.
Upravil(a) majkafa (4. 3. 2011 8:59)
A teď jsem se napojila na toto vlákno, připadá mi trochu jako můj vlastní příběh. S vyvdanou dospělou dcerou a s partnerovou exmanelkou mám své zkuenosti. Beta El se letos v březnu odmlčela. Zajímalo by mne, jestli nechce v povídání o své "teplákovce" (kouzelné označení) a jejích dcerách pokračovat. Doufám, e se se svým přítelem zatím nerozela. To by mě docela mrzelo, po tom, co jsem si od ní přečetla, jí dost fandím.
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 8:12)
Není tady
Baty, taky jsem tvůj příběh sledovala a docela mě mrzí, e jste se rozeli. On toti ten "parák" v muských klahotech je občas třeba.
Moná, e kdy volal,jezdil,prosil lo dohodnout nové pravidla a ve by fungovalo moná, e to takhle mělo být. A tak nebo tak, přeju ti hodně těstíčka
Není tady
Parák v muských kalhotách za kadou cenu není to pravé ořechové, kdy je dohoda nemoná. Pro mě je taky důleitějí klid.
Přeji hodně těstí.
Beto, hodně těstí a radosti.
Není tady
Beto El, tak to mě moc mrzí, e Ti to takhle (ne)dopadlo ... Jsi super enská, myslím, e dlouho truchlit nebude
Není tady