Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 2. 2011 9:03

Dája28
♥♥-----

Re: Dospělé partnerovy děti žíjící ve společné domácnosti

Musím se tu usmívat, jak se nové partnerky pasují do rolí zachránkyň toho muže, který byl, chudák vynikajících charakterových vlasností, opuštěn nevděčnou manželkou....  A ty jeho děti jak jsou nezvedené, téměř ve všech případech, bože, kdo to má vydržet, a za všechno může ta strašná matka. 

Na jiném vlákně jsem psala, že tyhle příběhy běží jak podle kopíráku. A vono jo!
......
Už pár dnů jen čtu, ale tohle mi fakt nedá. Tercilo, za tu dobu, co nakukuju na B. jsi na mě vždycky působila jako srovnaná ženská, ale poslední dny nestačím zírat...
Tak jeden příběh bez kopíráku.... Přítel rozvedený, má dvě děti, já mám syna a poznali jsme se v době puberty všech tří " našich " dětí. Není žádný chudák, jeho BM není žádná strašná matka - nejsou spolu z nějakých důvodů, které znají oni dva. V průběhu let se dcera dostala do komplikované situace a ANO, snažili jsme se jí situaci usnadnit - OBA ( i já, ta squaw, co se " pasuje do role zachránkyně" ). Kdepak, prostě mám jeho dceru ráda, protože je to fajn holka. A není to jen o občasných návštěvách, tráví s námi dovolené, víkendy na kolech, na vodě, chodí s námi na koncerty, do kina.... a trávíme společně čas ( i samy dvě si vyrážíme) prostě proto, že je nám spolu fajn. Naši kluci ( dnes už dospěláci) mají spíš už svůj život, ale společné akce ( večeře, bowling) občas taky časově zvládají. To jen pro ilustraci, že to NEMUSÍ  být všude stejné .... Nelíbí se mi, stejně jako dalším, jak své nevyřešené " hážeš" docela nevybíravým způsobem na ostatní ( Beta, i třeba Setupka ). A abych nebyla úplně OT - Beto, mluvili jste někdy i o té možnosti bydlení ve svém společném novém domově? Připadá v úvahu prodej toho domu, vyrovnání s dcerami a nový začátek ? Nebo je pro přítele nepřijatelné? Od toho bych se odpíchla..

Není tady

#27 2. 2. 2011 9:35

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:17)

Není tady

#28 2. 2. 2011 9:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Do domu nekoupily nic, všechno zajišovali dříve rodiče a nyní vše financuje jejich otec.
Tak mě napadá další možnost - rozpočítat náklady na dům, energie atd. hezky na všechny zúčastněné a od holčiček tvrdě požadovat placení. Možná by si začly hledat bydlení samy a rychle http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jestli otec platí fakt všechno - tedy i dcerky přítel bydlí gratis - pak není o čem hovořit. Vystudované, zaměstnané a dospělé ženské by to měly pobrat - a kdyby ne a kdybych je chtěla namíchnout ještě o něco víc, možná bych i žalovala na úhradu části nákladů... ale já jsem známá potvora http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 2. 2. 2011 9:59

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

Beto, myslim, ze deti se s rozvodem rodicu srovnavaji tezce, i ty dospele a novy partner rodice je bohuzel snad posledni osoba, ktera jim muze pomoci, aby se s tim vyrovnaly. Kdyz jim rodice daji jednoznacne najevo, ze pro ne dva cesta zpatky neni, noveho partnera mozna polknou a casem treba i prijmou. Ale kdyz jeden z rodicu, klidne i ten, ktery rozvod zpusobil, signalizuje, ze by rad zpatky a i deti by rady slepily rozpadlou rodinu, stavaji se se spojencem rodice a novy partner to miva velice tezke. Neni to vlastne ani osobni smile, novy partner, at je jakykoli, prekazi, tot vse. A znovu bohuzel - toto si musi vyresit se svymi detmi a ex kazdy sam.

stolt

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#30 2. 2. 2011 10:16

Beta El
♥♥-----

Jo, jo, Bramborko i Eli, máte obě pravdu. Vlastně všichni. Nechám to plynout... wink

Není tady

#31 2. 2. 2011 10:16

Dája28
♥♥-----

Beta :jak vyrovnání s dcerami? Proč?

Já jsem to špatně formulovala, nemyslela jsem finanční vypořádání, spíš nové uspořádání - pro všechny strany by to znamenalo nové začátky, jestli by do toho šel.... ale to je fuk, už jsi popsala, že tudy asi cesta nevede.
A jinak mám dojem, že opět ukázka, jak "slušnost" dostává zabrat.( tím myslím ty z nás, kteří chtějí za každou cenu zabránit konfliktu, nebo jakékoli konfrontaci). A ty uvozovky proto, že stejně možná zjistíte, že nezabráníte. Vy dva ( majitel domu a jeho partnerka) sedíte schovaní v ložnici, nebo rovnou opouštíte dům, a návštěva si tam dělá, co chce... Takže můj názor - dojde i na to " bouchnutí do stolu" , jde jen o to, kdo bouchne dřív. Chápu tvého přítele, že chce s dcerami hezké vztahy, ale když je vůle jen z jedné strany.... Držím ti palce, radu pro tebe nemám, tohle nemůžeš řešit TY.

Není tady

#32 2. 2. 2011 11:06

mia
♥♥♥♥♥♥-

Beta El napsal(a):

Nechám to plynout... wink

...což ale neznamená, že bys o tom s přítelem neměla mluvit....musí si být vědom toho, že je řešení na jeho straně a v podstatě má osud vašeho vztahu ve svých rukou....především v případě jeho bývalé je potřeba jednat razantně a rychle.
Pokud jde o dcery, ono vztahy se často samy vyčistí, pokud začne žít každý ve svém a ubudou třecí plochy, vyplývající ze společného žití tolika dospělých v jedné domácnosti. Záleží ovšem na tom, kolik škod zvládne napáchat jejich matinka....

Upravil(a) mia (2. 2. 2011 12:49)

Není tady

#33 2. 2. 2011 12:09

Alyssa
♥♥♥♥---

Dája28 napsal(a):

Musím se tu usmívat, jak se nové partnerky pasují do rolí zachránkyň toho muže, který byl, chudák vynikajících charakterových vlasností, opuštěn nevděčnou manželkou....  A ty jeho děti jak jsou nezvedené, téměř ve všech případech, bože, kdo to má vydržet, a za všechno může ta strašná matka. 

Na jiném vlákně jsem psala, že tyhle příběhy běží jak podle kopíráku. A vono jo!
......
Už pár dnů jen čtu, ale tohle mi fakt nedá. Tercilo, za tu dobu, co nakukuju na B. jsi na mě vždycky působila jako srovnaná ženská, ale poslední dny nestačím zírat...
Tak jeden příběh bez kopíráku.... Přítel rozvedený, má dvě děti, já mám syna a poznali jsme se v době puberty všech tří " našich " dětí. Není žádný chudák, jeho BM není žádná strašná matka - nejsou spolu z nějakých důvodů, které znají oni dva. V průběhu let se dcera dostala do komplikované situace a ANO, snažili jsme se jí situaci usnadnit - OBA ( i já, ta squaw, co se " pasuje do role zachránkyně" ). Kdepak, prostě mám jeho dceru ráda, protože je to fajn holka. A není to jen o občasných návštěvách, tráví s námi dovolené, víkendy na kolech, na vodě, chodí s námi na koncerty, do kina.... a trávíme společně čas ( i samy dvě si vyrážíme) prostě proto, že je nám spolu fajn. Naši kluci ( dnes už dospěláci) mají spíš už svůj život, ale společné akce ( večeře, bowling) občas taky časově zvládají. To jen pro ilustraci, že to NEMUSÍ  být všude stejné .... Nelíbí se mi, stejně jako dalším, jak své nevyřešené " hážeš" docela nevybíravým způsobem na ostatní ( Beta, i třeba Setupka ). A abych nebyla úplně OT - Beto, mluvili jste někdy i o té možnosti bydlení ve svém společném novém domově? Připadá v úvahu prodej toho domu, vyrovnání s dcerami a nový začátek ? Nebo je pro přítele nepřijatelné? Od toho bych se odpíchla..

Ano ano, není to všude stejné.. Určitě se nikdo nevdává/nežení s přáním, aby došlo k rozvodu, ale stává se. A zaplapánbů za to, že se někteří lidé umí rozejít a nezůstávají ve vztahu, který dlouhodobě nefunguje. Protože pokud se nerozejdou, zahýbají si, hádají, lžou, to je pro děti horší než rozpadlé manželství a v takovém vztahu žít-to ani náhodou! Někdy je hajlz ten chlap, někdy je mrcha ona, jindy nikdo z nich, jen to prostě nevyšlo. Ideální případ je, co popisuje Dája, rozejdou se v klidu a všichni včetně dětí jsou pak schopní spolu vyjít. Né vždy se tak stává, bohužel.
Trochu mi přijde, že v tomhle konkrétním případě Bety nejde tak o ní, ale o povahu a nevychovanost dcer. Někdy se rodiče po rozvodu tak moc snaží, aby to děti neodnesly, že jsou k nim mírní, shovívaví a z dětiček jsou najednou drzí spratci.

Není tady

#34 2. 2. 2011 12:18

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:16)

Není tady

#35 2. 2. 2011 12:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Helen, jsi příliš radikální.
Já vím http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif - ovšem když všichni řádně platí, tak už o něco míň... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Jenomže "Na to teda asi nemáme ani jeden z nás." bývá někdy velmi vhodně zneužíváno (nemyslím zrovna tebe)... proto jsem tu a tam ostřejší, protože "modří už vědí" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Upravil(a) helena (2. 2. 2011 12:55)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#36 2. 2. 2011 12:57

javena
♥♥♥♥♥♥-

Beto, nechci ti kazit náladu, ale proč by jako měly bydlet ve svým, když se maj u tatínka báječně... va Ty se hned tak nehnou...
Tam je jinej problém, podle mě. Podívej, jednou holky zděděj každá půl baráku... jestli se teda tatík na starý kolena neožení... vissla A jakpak toho docílit? Nejlépe rozeštvat jeho a jeho možnou nastávající...
Možná se předtím chovaly slušně jen proto, že jim tohle nedošlo. A hádej, komu to nejspíš došlo? Běhá to po baráku při návštěvě v teplákách... wink

Není tady

#37 2. 2. 2011 15:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Hm..takže Jav, navrhuješ svatbu ? lol

Není tady

#38 2. 2. 2011 16:06

amba001
♥♥♥----

Jé, já bych bejvalce nevyklízela pole, když vaří, já bych si klidně v kuchyni připravovala třeba chlebíčky nebo jednohubky, v obýváku bych s přítelem hrála nějakou hru, karty, četla si, dívala se na televizi,cokoliv. Rozhodně bych byt neopouštěla. Na rozdíl od ní bych měla na paměti, že já jsem tam zvaná a ona je v bytě přítele nezvaný host. Je to psychologická válka a vyhreje ten, kdo vydrží. Samozřejmě, vše po dohodě s přítelem. Rozhodně bych se s ní nebavila, ani nedala žádnou záminku ke konfliktu. Nejlépe, kdyby tam byl přítel se mnou.
Jestli má přítel k nemovitosti citový vztah, proč by ji měl komlikovaně prodávat a kupovat jiné? Já bych dcerám navrhla, a jdou bydlet do bytu prarodičů a prarodiče bych si nastěhovala místo nich.  Tam  je matinka může navštěvovat a vyvářet jim dle libosti.
Důvodů k takovému kroku je několik:
-rodiče jsou starší a potřebují pomáhat (dcery se o ně nestarají)
-dcery nerespektují nový vztah otce(odstraněné dárky z koupelny, když je tam otec chce, tak tam budou)
-dcery nejsou v domě spokojené (různé hádky), alespoň tam budou mít klid a nikdo je nebude rušit
- bejvalka narušuje jeho soukromí svými návštěvami, atd.

Není tady

#39 2. 2. 2011 19:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ADFka2 napsal(a):

Tercilo, nevím, co Tě vede k tomu být tak jedovatá, ale kdyby Beta neměla problém, asi by sem nepsala. Tím chci říct, že "tyhle příběhy", jak jsi napsala, běží podle kopíráku jen zdánlivě. Těžko sem totiž přijde jiná Beta, aby si tady lebedila, jak to má všechno super. Sem si chodí lidi ztěžovat nebo pro radu, ne? Působí to na mě, jako by Ti Beta byla k smíchu, že jí opovrhuješ. Smím vědět proč?

Kvôli vlastnej nespracovanej, pradávnej traume.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 3. 2. 2011 8:01

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:27)

Není tady

#41 3. 2. 2011 9:27

javena
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Hm..takže Jav, navrhuješ svatbu ? lol

Jasně, svatbu... a holky za drůžičky, bejvalka klíďo za svědka (určo by se nabídla) a barák odkázat charitě s věcným břemenem dožití... lol Nevím, jestli bych jí vzala na svatební cestu... no, jako nosiče zavazadel, proč ne... jako gesto za tu dovolenou s dětmi, co se nekonala. vissla

Ale vážně - jednoduchý to není, už proto, že to musí vyřešit přítel a Beta mu může jen být oporou. Možná bych, na místě Betyna přítele, na dobu, kdy přijede teplákovka, odjela k Betě, aby si bejvalka nevychutnávala svý domnělý trumfy. Nebo se sebrala a šla na pivko, procházku... Aby věděly, že i kdyby se postavily na hlavu, já mám Betu a ony smolíka...

Není tady

#42 3. 2. 2011 12:13

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já si nedovedu představit, že bych šla do bytu BM, i kdyby tam byla dcera. I kdyby tam hypotetecky ydlela. Pokud ty vztahy nejsou ideální a jsem samotřejmě  zvána.

Připadalo by mě to jako drzost, natož tam vlítnout do kuchyně! To je naprosto nad mé možnosti chápání, natož realizace.
Hodně těžko se jedná s takovým člověkem na určité úrovni, tak, aby člověk nemusel použít pavlačových metod. Což se Betě také, zdá se, příčí.

Nevstupování je samozřejmě (podle mě) nejrozumější. Bylo by to stejně jen přilévání oleje do ohně a pak by člověk mohl být vtažen do hádky, což by v tomto případě bylo asi dost nechutné - to bych taky neumožnila - beta - myslím, že to dělᚠdost dobře. Seš rozumná baba.
Asi vám nezbyde, než se tomu zasmát, stmelit se ještě více coby "spolu- narušovaní" a trpělivě ale pevně  ji dát najevo, že její hra se mine účinkem - Betiným odchodem či rozchodem. 
Vím, že to musí být strašně otravné a zdlouhavé. Navíc bych se tam asi necítila ani dobře. Když nevím dne ani hodiny, kdy tam teplákovka vlítne. Proboha, co kdybyste třeba n ě c o lol dělali? Ale jsem přesvědčená, že se to vyřeší ...

Bylo by mi docela líto, kdybyste coby -slušnější ustoupí- couvli. respektive ty. Nenech se znechutit, třeba najde bm za chvíli jinou zábavu.
Ty holky stejně poznají smile(nebo vědí), že je neohrožuješ a že jsi nakonec docela fajn. To jednak a také tato situace nebude trvat věčně - kdosi to už psal. Předpokládala bych, že taky budou chtít vlastní zázemí, vlastní domácnost..atd.

Není tady

#43 3. 2. 2011 12:13

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Ja Tercilu docela chapu. Zakladem uspechu je poznat sam sebe a vedet ceho jsem schopna a co je uz nad me sily.

Mladsi, hezky, svobodny a bezdetny partner ve spratelene garsonce je prijemne reseni. U svobodneho a bezdetneho partnera nehrozi, ze se bude ozyvat nejaka ex, ze budu resit, jak prilnout k cizim detem, kdyz vim, jak je to tezke smile a co kdyz nejdejzto buh ony navzdory veskere me diplomacii neprilnou ke mne a neomotam si je kolem prstu, jak si o sobe myslim. smile K tomu neni nutno resit financni toky smerem k jeho detem, i kdyz jenom sekundarne, treba, ze nepojede se mnou na dovolenou, protoze dal prachy svemu decku. smile Ani o jeho cas se neni nutne delit. Spratelena garsonka je taky dobre reseni proto, ze beru od pritele jenom to, co chci, to dobre, se zbytkem at si je doma. smile Nakonec ja se chystam poskytovat stejny komfort, ale poporu ocekavam, to ano. smile

A kdyz byvaly manzel taky prijme pro sebe jako nelepsi dalsi vztah vztah spratelene-garsonkovy, aby nebylo nutno resit trvalou pritomnost cizi baby a tim i jejich problemu v jeho byte a  bez dalsich potomku, aby mohl podorovat jenom me dite a se mnou bude v pratelskem vztahu, takze kdykoli budu cokoli potrebovat, priskoci....

Jak rikam, neni na to, kdyz clovek vi, co chce. big_smile

Ale abych byla spravedliva, taky si nejsem uplne jista, jak bych se chovala v Betine nebo setupcine pripade a dost se bojim, ze bych tim neprosla bez ztraty kyticky. Asi to nebe vedelo, tak mi seslalo meho muze, ktery byl sice rozvedeny a mel (dospele) dite, ale taky presne vedel, co chce a je nikym - ani ex, ani detma (ted ma dve) a ani mnou a to ma pro me velkou slabost smile - nevydiratelny. Vsichni to vime, tak se nikdo ani nepokousi. smile

Upravil(a) elena007 (3. 2. 2011 13:08)

Není tady

#44 3. 2. 2011 14:34

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:26)

Není tady

#45 3. 2. 2011 16:36

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Beto, ja se tem holkam nedivim, krev neni voda a matinka je v nesnazich a pokud vi, jak jim brnkat na city... neutral. Bohuzel si tvuj pritel kdysi tuto pani vzal, dlouho s ni zil a mozna by s ni zil i dosud, kdyby neutekla a jestli ji nikdy prilis neodporoval, halt je to pro ni a mozna i pro holky nova situace. Mozna jeste uplne npobiraji, ze ne je skutecne ne. smile Ale pokud je tvuj pritel rozhodnut, urcite se vsichni casem srovnate. Od dospelych partnerovych deti skutecne staci zdvorila tolerance, cokoli vic je velke plus. Laska k civilizovanemu souziti neni nutna.

I kdyz byvala zena meho muze je na me velike stesti typ odchazejici stredem a v zadnem pripade by se nechovala jako bm tveho pritele, mela tri slabe chvilky. Prvni, kdyz se dovedela, ze existuji, druhou, kdyz jsme se vzali a treti, kdyz se nam narodilo dite a trosku se pokousela ovlivnit synka  a tchana s tchyni. Nastesti jsme to nejak ustali, my jsme nereagovali a ona to nechala byt, verim, ze ne jenom proto, ze se nedockala zadne odezvy. Za nejakou dobu potom jsme se konecne setkaly, do naruci jsme si sice nepadly, ale jinak docela pohoda, i kdyz kamosky z nas nikdy nebudou.

Upravil(a) elena007 (3. 2. 2011 16:37)

Není tady

#46 4. 2. 2011 7:40

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:44)

Není tady

#47 4. 2. 2011 10:04

javena
♥♥♥♥♥♥-

Hmm, tak teplákovka je ke všemu projížděčka... dumbom
Takhle prolustrovávala šuplata kámošce bejvalá tchýně čekatelka. Její syn ji opustil před svatbou, jak se pak ukázalo tak těhotnou a babi chodila hlídat. Kámoška si všimla, že má přehrabaný šuplata a nenechala si to líbit... jenže ona přece koukala, co má za velikost trička, když bude mít ty narozeniny, ne... K narozkám dostala sprcháč, tak babě nastrčila do šuplat slipy XXL a pánský pyžamo ze sekáče, aby si měli doma se synáčkem, o čem povídat... big_smile
Některý lidi jsou divný. tongue
Možná bych v koupelně nechala nějaký krajkový prádýlko... na šňůře... tongue Katalog cestovky se zaškrtnutým hotelem někde na Maledivách a tak... A má holka co řešit... vissla
Přítel může bejt rád, že to kdysi vzalo roha, když to čtu... mě napadá. lol
Držím ti palce, a to partner pořeší, protože tohle je na palici. winksmile

Není tady

#48 4. 2. 2011 11:53

miaa
♥♥♥♥♥--

Beto El, já tě obdivuji. Já bych ze začátku asi trpělivost měla, ale vše má své meze. A pak bych to chtěla tedy ale zásadně řešit.
Je to tedy válka nervů a asi teď vyhrává teplákovka. Víš, některé nepochopí nikdy nic, ani když jim to řekněš. Třeba to je takový typ. Mne se jeden vztah taky rozpadl, když se bývalá dozvěděla, že BM někoho má, tak naočkovala dceru tak, že když jsme byly na společné dovolené - my + naše dvě děti, tak on koupil bývalce k narozeninám zlaté náušnice, protože si to jeho dcera přála! A mu ona předtím řekla, že když mu přidali na platě, tak by zase mohli spolu žít! A odešla ona, podváděla ona a nechtěla ho ona a přitom on, vůl, přijal její 5 dětí a měli šesté, společné. Ona chodila po diskotékách a mužích a on se staral o 6 dětí... Kdo normální by takového muže opustil?
Bylo tam toho mnohem víc, ale nakonec dostal na výběr : dcera nebo nový vztah? a on šel. Taky tam šlo o dům a on jak ji znal, nechal půlku napsat na dítě a na sebe. Ona chtěla dům na sebe, ale to by probednila. A dcera, ačkoliv malá, 6 let nechtěla nechat napsat dům na matku. Tam šlo spíše o žití na účet státu a dětí. Málo peněz, porodím další a jinak dělala z dětí dementy a dávala je do ústavů. Ta holka byla strašně zanedbaná, výchovou, mentálně. Stačilo se ji věnovat a rozvíjela se. To ona nechtěla. Zato není příplatek.
On ji nechal v domku bydlet, sám se vrátil k rodičům. A brával si k sobě i její děti, že je měl rád, kupoval věci i těm, ale když jsem se objevila já, tak už si bral jen své dítě, kupoval pro své dítě. Už ji neplatil dřevo, aby děti nemrzli a bylo čím topit. A paní si dál kouřila, pila a pod. Do práce nešla, na 6 dětí dostala dost. A nastěhovala si tam nového! a přesto on se měl starat.
Tak, máš-li lepší figuru než ona, až tam bude, dej něco vyzývavého na sebe, a jdi taky vařit. TY si tam teď doma, ona jen návštěva. A vůbec, určila bych její meze, holky můžou klidně chodit k ní, kafe si na ubytovně mohou dát.
Jí jde o to, že když si tě třeba vezme, napíše na tebe půl baráku a holky už nedostanou každá půl/půl ale 1/4.
Takové ženské velice nesnáším. Přítel je přesně tak hodný, jak byl ten můj. Doplatil nato, ačkoliv nebyl nikdo v okolí, kdo by mu to neříkal. Když do něj hučeli jeho rodiče, tak je nebral v potaz, pak jsem hučela i já, nic. I takový muži jsou.
Ten tvůj se asi nedá, ale možná neumí prohlédnout manipulaci přes holky. Jeho dům, jeho mantinely, jeho řád. Nelíbí se- můžete jít.
Co jim najít podnájem ? společně pro obě? Kdyby se třeba tatínek obětoval a chvíli jim to plati? napůl s maminkou, když se tedy oba rodiče mají starat o děti?
Říci jim to předem, že současná situace je neúnosná a když nenastanou změny v chování, bude jiné řešení.
Holky přece nejsou hloupé a nechápu, že hrají s matkou.
Já jenom, a nedopadneš jako já. Kapka ke kapce... leta v tom žít nelze.

Upravil(a) miaa (4. 2. 2011 12:16)

Není tady

#49 4. 2. 2011 13:41

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Beto El, klobouk dolů nad Tvým přístupem k věci, nad Tvým vyjadřováním a rekapitulací příspěvků. To zaprvé.

Ta Tvoje a Teplákovko-projížděččina /mᚠtady zdatné diskutérky, jim taky všechna čest/ situace je tak trochu přetahování lanem. Stojíte proti sobě, poměřujete síly, jedna přidá a uvidí-li, že soupeřce ubývají síly, vydá ze sebe možné i nemožné. Jednou jsem viděla na závodech, že lano vprostřed ruplo - to nikdo nečekal - a obě mužstva se skolila na hromadu. Lze taky říct - mě už ta hra nebaví a tím pádem se nebude s kým přetahovat. Jde o mocenském postavení na daném území. Někomu stojí zato, cpát se tam, kde není vítán. Proč? Ona si myslí, že by se k ní díky společné minulosti mohl vrátit. Má na čem stavět. Si myslí. Že by se to dalo eventuálně vrátit. Lze ji tam trpět do té doby, než sama uzná, že je trapná. Někdo je tak nesoudný, že si ale nemusí trapně připadat ani za dlouhé měsíce. Na to, že si někoho najde, myslím na stálo, bych nesázela. Měla by ses postarat, aby k vám sama nechtěla. Je možná odsouzeníhodné líčit pasti a kout pikle, ona je v oslabení a vy jste dva /má při sobě dcery, ale ty jsou jen příznivci, ne aktéři. Co třeba situace návštěva řekněme čtyř lidí decentně oblečených, domluveně předstírající  co já vím koupi domu, hradu, zámku, společnou dovolenou na Kanárech, nově se rojíždějící slibné podnikání s úmyslem zástavy domu.... atd aby nad něčím nečekaným a zajímavým bylo proč uši špicovat. Až teplákovka vyrazí do terénu a objeví se v zorném poli, zeptá se jeden účastník zájezdu VY MÁTE SLUŽKU NEBO CO....a Ty opáčíš, ale ne, jen bývalku, je to úděl, co naděláš, a spoluhráči...TO NEMYSL͊ VÁŽNĚ, NECHÁPU NĚKDY, KOHO JSOU LIDI SCHOPNI SI VZÍT...a Ty...jo, zamlada člověk vypadá líp než teď, to víš, stárnem všichni...nepředpokládám, že by se Tvůj přítel zúčastnil této potupné akce, ale snad návštěvu si dovést můžeš....když nebude pánská, hlavně pozor na urážení, bavit se mezi sebou tak, aby to nebylo napadnutelné, ale vyprovokovat ji natolik, aby buď vyrazila v plné polní a byla vykázána, kam patří, nebo aby jí došlo, že účast v tomhle divadelním kuse je jedna velká trapárna. Mezi námi, tohle je fakt kalibr, připomínat se po rozvodu tímto způsobem. Zejména, když jsem to spunktovala sama a byla vyplacena. Teď mě napadá, že kdyby to bylo obráceně, měla by bývalka odžit smutek, že ji muž opustil a nelezla by mu snad do cesty. Takhle si myslí, že stačí si to rozmyslet a rodina jí bránu do bývalého hnízda opentlí na uvítanou slavobránou.....

Není tady

#50 4. 2. 2011 14:30

Beta El
♥♥-----

o

Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí