18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Musím se tu usmívat, jak se nové partnerky pasují do rolí zachránkyň toho mue, který byl, chudák vynikajících charakterových vlasností, oputěn nevděčnou manelkou.... A ty jeho děti jak jsou nezvedené, téměř ve vech případech, boe, kdo to má vydret, a za vechno můe ta straná matka.
Na jiném vlákně jsem psala, e tyhle příběhy běí jak podle kopíráku. A vono jo!
......
U pár dnů jen čtu, ale tohle mi fakt nedá. Tercilo, za tu dobu, co nakukuju na B. jsi na mě vdycky působila jako srovnaná enská, ale poslední dny nestačím zírat...
Tak jeden příběh bez kopíráku.... Přítel rozvedený, má dvě děti, já mám syna a poznali jsme se v době puberty vech tří " naich " dětí. Není ádný chudák, jeho BM není ádná straná matka - nejsou spolu z nějakých důvodů, které znají oni dva. V průběhu let se dcera dostala do komplikované situace a ANO, snaili jsme se jí situaci usnadnit - OBA ( i já, ta squaw, co se " pasuje do role zachránkyně" ). Kdepak, prostě mám jeho dceru ráda, protoe je to fajn holka. A není to jen o občasných návtěvách, tráví s námi dovolené, víkendy na kolech, na vodě, chodí s námi na koncerty, do kina.... a trávíme společně čas ( i samy dvě si vyráíme) prostě proto, e je nám spolu fajn. Nai kluci ( dnes u dospěláci) mají spí u svůj ivot, ale společné akce ( večeře, bowling) občas taky časově zvládají. To jen pro ilustraci, e to NEMUSÍ být vude stejné .... Nelíbí se mi, stejně jako dalím, jak své nevyřeené " háe" docela nevybíravým způsobem na ostatní ( Beta, i třeba Setupka ). A abych nebyla úplně OT - Beto, mluvili jste někdy i o té monosti bydlení ve svém společném novém domově? Připadá v úvahu prodej toho domu, vyrovnání s dcerami a nový začátek ? Nebo je pro přítele nepřijatelné? Od toho bych se odpíchla..
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:17)
Není tady
Do domu nekoupily nic, vechno zajiovali dříve rodiče a nyní ve financuje jejich otec.
Tak mě napadá dalí monost - rozpočítat náklady na dům, energie atd. hezky na vechny zúčastněné a od holčiček tvrdě poadovat placení. Moná by si začly hledat bydlení samy a rychle
Jestli otec platí fakt vechno - tedy i dcerky přítel bydlí gratis - pak není o čem hovořit. Vystudované, zaměstnané a dospělé enské by to měly pobrat - a kdyby ne a kdybych je chtěla namíchnout jetě o něco víc, moná bych i alovala na úhradu části nákladů... ale já jsem známá potvora
Není tady
elena007 napsal(a):
Beto, myslim, ze deti se s rozvodem rodicu srovnavaji tezce, i ty dospele a novy partner rodice je bohuzel snad posledni osoba, ktera jim muze pomoci, aby se s tim vyrovnaly. Kdyz jim rodice daji jednoznacne najevo, ze pro ne dva cesta zpatky neni, noveho partnera mozna polknou a casem treba i prijmou. Ale kdyz jeden z rodicu, klidne i ten, ktery rozvod zpusobil, signalizuje, ze by rad zpatky a i deti by rady slepily rozpadlou rodinu, stavaji se se spojencem rodice a novy partner to miva velice tezke. Neni to vlastne ani osobni , novy partner, at je jakykoli, prekazi, tot vse. A znovu bohuzel - toto si musi vyresit se svymi detmi a ex kazdy sam.
Není tady
Jo, jo, Bramborko i Eli, máte obě pravdu. Vlastně vichni. Nechám to plynout...
Není tady
Beta :jak vyrovnání s dcerami? Proč?
Já jsem to patně formulovala, nemyslela jsem finanční vypořádání, spí nové uspořádání - pro vechny strany by to znamenalo nové začátky, jestli by do toho el.... ale to je fuk, u jsi popsala, e tudy asi cesta nevede.
A jinak mám dojem, e opět ukázka, jak "slunost" dostává zabrat.( tím myslím ty z nás, kteří chtějí za kadou cenu zabránit konfliktu, nebo jakékoli konfrontaci). A ty uvozovky proto, e stejně moná zjistíte, e nezabráníte. Vy dva ( majitel domu a jeho partnerka) sedíte schovaní v lonici, nebo rovnou opoutíte dům, a návtěva si tam dělá, co chce... Take můj názor - dojde i na to " bouchnutí do stolu" , jde jen o to, kdo bouchne dřív. Chápu tvého přítele, e chce s dcerami hezké vztahy, ale kdy je vůle jen z jedné strany.... Drím ti palce, radu pro tebe nemám, tohle nemůe řeit TY.
Není tady
Beta El napsal(a):
Nechám to plynout...
...co ale neznamená, e bys o tom s přítelem neměla mluvit....musí si být vědom toho, e je řeení na jeho straně a v podstatě má osud vaeho vztahu ve svých rukou....předevím v případě jeho bývalé je potřeba jednat razantně a rychle.
Pokud jde o dcery, ono vztahy se často samy vyčistí, pokud začne ít kadý ve svém a ubudou třecí plochy, vyplývající ze společného ití tolika dospělých v jedné domácnosti. Záleí ovem na tom, kolik kod zvládne napáchat jejich matinka....
Upravil(a) mia (2. 2. 2011 12:49)
Není tady
Dája28 napsal(a):
Musím se tu usmívat, jak se nové partnerky pasují do rolí zachránkyň toho mue, který byl, chudák vynikajících charakterových vlasností, oputěn nevděčnou manelkou.... A ty jeho děti jak jsou nezvedené, téměř ve vech případech, boe, kdo to má vydret, a za vechno můe ta straná matka.
Na jiném vlákně jsem psala, e tyhle příběhy běí jak podle kopíráku. A vono jo!
......
U pár dnů jen čtu, ale tohle mi fakt nedá. Tercilo, za tu dobu, co nakukuju na B. jsi na mě vdycky působila jako srovnaná enská, ale poslední dny nestačím zírat...
Tak jeden příběh bez kopíráku.... Přítel rozvedený, má dvě děti, já mám syna a poznali jsme se v době puberty vech tří " naich " dětí. Není ádný chudák, jeho BM není ádná straná matka - nejsou spolu z nějakých důvodů, které znají oni dva. V průběhu let se dcera dostala do komplikované situace a ANO, snaili jsme se jí situaci usnadnit - OBA ( i já, ta squaw, co se " pasuje do role zachránkyně" ). Kdepak, prostě mám jeho dceru ráda, protoe je to fajn holka. A není to jen o občasných návtěvách, tráví s námi dovolené, víkendy na kolech, na vodě, chodí s námi na koncerty, do kina.... a trávíme společně čas ( i samy dvě si vyráíme) prostě proto, e je nám spolu fajn. Nai kluci ( dnes u dospěláci) mají spí u svůj ivot, ale společné akce ( večeře, bowling) občas taky časově zvládají. To jen pro ilustraci, e to NEMUSÍ být vude stejné .... Nelíbí se mi, stejně jako dalím, jak své nevyřeené " háe" docela nevybíravým způsobem na ostatní ( Beta, i třeba Setupka ). A abych nebyla úplně OT - Beto, mluvili jste někdy i o té monosti bydlení ve svém společném novém domově? Připadá v úvahu prodej toho domu, vyrovnání s dcerami a nový začátek ? Nebo je pro přítele nepřijatelné? Od toho bych se odpíchla..
Ano ano, není to vude stejné.. Určitě se nikdo nevdává/neení s přáním, aby dolo k rozvodu, ale stává se. A zaplapánbů za to, e se někteří lidé umí rozejít a nezůstávají ve vztahu, který dlouhodobě nefunguje. Protoe pokud se nerozejdou, zahýbají si, hádají, lou, to je pro děti horí ne rozpadlé manelství a v takovém vztahu ít-to ani náhodou! Někdy je hajlz ten chlap, někdy je mrcha ona, jindy nikdo z nich, jen to prostě nevylo. Ideální případ je, co popisuje Dája, rozejdou se v klidu a vichni včetně dětí jsou pak schopní spolu vyjít. Né vdy se tak stává, bohuel.
Trochu mi přijde, e v tomhle konkrétním případě Bety nejde tak o ní, ale o povahu a nevychovanost dcer. Někdy se rodiče po rozvodu tak moc snaí, aby to děti neodnesly, e jsou k nim mírní, shovívaví a z dětiček jsou najednou drzí spratci.
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:16)
Není tady
Helen, jsi příli radikální.
Já vím - ovem kdy vichni řádně platí, tak u o něco míň...
Jenome "Na to teda asi nemáme ani jeden z nás." bývá někdy velmi vhodně zneuíváno (nemyslím zrovna tebe)... proto jsem tu a tam ostřejí, protoe "modří u vědí"
Upravil(a) helena (2. 2. 2011 12:55)
Není tady
Beto, nechci ti kazit náladu, ale proč by jako měly bydlet ve svým, kdy se maj u tatínka báječně... Ty se hned tak nehnou...
Tam je jinej problém, podle mě. Podívej, jednou holky zděděj kadá půl baráku... jestli se teda tatík na starý kolena neoení... A jakpak toho docílit? Nejlépe rozetvat jeho a jeho monou nastávající...
Moná se předtím chovaly sluně jen proto, e jim tohle nedolo. A hádej, komu to nejspí dolo? Běhá to po baráku při návtěvě v teplákách...
Není tady
Hm..take Jav, navrhuje svatbu ?
Není tady
Jé, já bych bejvalce nevyklízela pole, kdy vaří, já bych si klidně v kuchyni připravovala třeba chlebíčky nebo jednohubky, v obýváku bych s přítelem hrála nějakou hru, karty, četla si, dívala se na televizi,cokoliv. Rozhodně bych byt neopoutěla. Na rozdíl od ní bych měla na paměti, e já jsem tam zvaná a ona je v bytě přítele nezvaný host. Je to psychologická válka a vyhreje ten, kdo vydrí. Samozřejmě, ve po dohodě s přítelem. Rozhodně bych se s ní nebavila, ani nedala ádnou záminku ke konfliktu. Nejlépe, kdyby tam byl přítel se mnou.
Jestli má přítel k nemovitosti citový vztah, proč by ji měl komlikovaně prodávat a kupovat jiné? Já bych dcerám navrhla, a jdou bydlet do bytu prarodičů a prarodiče bych si nastěhovala místo nich. Tam je matinka můe navtěvovat a vyvářet jim dle libosti.
Důvodů k takovému kroku je několik:
-rodiče jsou starí a potřebují pomáhat (dcery se o ně nestarají)
-dcery nerespektují nový vztah otce(odstraněné dárky z koupelny, kdy je tam otec chce, tak tam budou)
-dcery nejsou v domě spokojené (různé hádky), alespoň tam budou mít klid a nikdo je nebude ruit
- bejvalka naruuje jeho soukromí svými návtěvami, atd.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Tercilo, nevím, co Tě vede k tomu být tak jedovatá, ale kdyby Beta neměla problém, asi by sem nepsala. Tím chci říct, e "tyhle příběhy", jak jsi napsala, běí podle kopíráku jen zdánlivě. Těko sem toti přijde jiná Beta, aby si tady lebedila, jak to má vechno super. Sem si chodí lidi ztěovat nebo pro radu, ne? Působí to na mě, jako by Ti Beta byla k smíchu, e jí opovrhuje. Smím vědět proč?
Kvôli vlastnej nespracovanej, pradávnej traume.
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:27)
Není tady
Wiki napsal(a):
Hm..take Jav, navrhuje svatbu ?
Jasně, svatbu... a holky za drůičky, bejvalka klíďo za svědka (určo by se nabídla) a barák odkázat charitě s věcným břemenem doití... Nevím, jestli bych jí vzala na svatební cestu... no, jako nosiče zavazadel, proč ne... jako gesto za tu dovolenou s dětmi, co se nekonala.
Ale váně - jednoduchý to není, u proto, e to musí vyřeit přítel a Beta mu můe jen být oporou. Moná bych, na místě Betyna přítele, na dobu, kdy přijede teplákovka, odjela k Betě, aby si bejvalka nevychutnávala svý domnělý trumfy. Nebo se sebrala a la na pivko, procházku... Aby věděly, e i kdyby se postavily na hlavu, já mám Betu a ony smolíka...
Není tady
Holky, já si nedovedu představit, e bych la do bytu BM, i kdyby tam byla dcera. I kdyby tam hypotetecky ydlela. Pokud ty vztahy nejsou ideální a jsem samotřejmě zvána.
Připadalo by mě to jako drzost, nato tam vlítnout do kuchyně! To je naprosto nad mé monosti chápání, nato realizace.
Hodně těko se jedná s takovým člověkem na určité úrovni, tak, aby člověk nemusel pouít pavlačových metod. Co se Betě také, zdá se, příčí.
Nevstupování je samozřejmě (podle mě) nejrozumějí. Bylo by to stejně jen přilévání oleje do ohně a pak by člověk mohl být vtaen do hádky, co by v tomto případě bylo asi dost nechutné - to bych taky neumonila - beta - myslím, e to dělá dost dobře. Se rozumná baba.
Asi vám nezbyde, ne se tomu zasmát, stmelit se jetě více coby "spolu- naruovaní" a trpělivě ale pevně ji dát najevo, e její hra se mine účinkem - Betiným odchodem či rozchodem.
Vím, e to musí být straně otravné a zdlouhavé. Navíc bych se tam asi necítila ani dobře. Kdy nevím dne ani hodiny, kdy tam teplákovka vlítne. Proboha, co kdybyste třeba n ě c o dělali? Ale jsem přesvědčená, e se to vyřeí ...
Bylo by mi docela líto, kdybyste coby -slunějí ustoupí- couvli. respektive ty. Nenech se znechutit, třeba najde bm za chvíli jinou zábavu.
Ty holky stejně poznají (nebo vědí), e je neohrouje a e jsi nakonec docela fajn. To jednak a také tato situace nebude trvat věčně - kdosi to u psal. Předpokládala bych, e taky budou chtít vlastní zázemí, vlastní domácnost..atd.
Není tady
Ja Tercilu docela chapu. Zakladem uspechu je poznat sam sebe a vedet ceho jsem schopna a co je uz nad me sily.
Mladsi, hezky, svobodny a bezdetny partner ve spratelene garsonce je prijemne reseni. U svobodneho a bezdetneho partnera nehrozi, ze se bude ozyvat nejaka ex, ze budu resit, jak prilnout k cizim detem, kdyz vim, jak je to tezke a co kdyz nejdejzto buh ony navzdory veskere me diplomacii neprilnou ke mne a neomotam si je kolem prstu, jak si o sobe myslim. K tomu neni nutno resit financni toky smerem k jeho detem, i kdyz jenom sekundarne, treba, ze nepojede se mnou na dovolenou, protoze dal prachy svemu decku. Ani o jeho cas se neni nutne delit. Spratelena garsonka je taky dobre reseni proto, ze beru od pritele jenom to, co chci, to dobre, se zbytkem at si je doma. Nakonec ja se chystam poskytovat stejny komfort, ale poporu ocekavam, to ano.
A kdyz byvaly manzel taky prijme pro sebe jako nelepsi dalsi vztah vztah spratelene-garsonkovy, aby nebylo nutno resit trvalou pritomnost cizi baby a tim i jejich problemu v jeho byte a bez dalsich potomku, aby mohl podorovat jenom me dite a se mnou bude v pratelskem vztahu, takze kdykoli budu cokoli potrebovat, priskoci....
Jak rikam, neni na to, kdyz clovek vi, co chce.
Ale abych byla spravedliva, taky si nejsem uplne jista, jak bych se chovala v Betine nebo setupcine pripade a dost se bojim, ze bych tim neprosla bez ztraty kyticky. Asi to nebe vedelo, tak mi seslalo meho muze, ktery byl sice rozvedeny a mel (dospele) dite, ale taky presne vedel, co chce a je nikym - ani ex, ani detma (ted ma dve) a ani mnou a to ma pro me velkou slabost - nevydiratelny. Vsichni to vime, tak se nikdo ani nepokousi.
Upravil(a) elena007 (3. 2. 2011 13:08)
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:26)
Není tady
Beto, ja se tem holkam nedivim, krev neni voda a matinka je v nesnazich a pokud vi, jak jim brnkat na city... . Bohuzel si tvuj pritel kdysi tuto pani vzal, dlouho s ni zil a mozna by s ni zil i dosud, kdyby neutekla a jestli ji nikdy prilis neodporoval, halt je to pro ni a mozna i pro holky nova situace. Mozna jeste uplne npobiraji, ze ne je skutecne ne. Ale pokud je tvuj pritel rozhodnut, urcite se vsichni casem srovnate. Od dospelych partnerovych deti skutecne staci zdvorila tolerance, cokoli vic je velke plus. Laska k civilizovanemu souziti neni nutna.
I kdyz byvala zena meho muze je na me velike stesti typ odchazejici stredem a v zadnem pripade by se nechovala jako bm tveho pritele, mela tri slabe chvilky. Prvni, kdyz se dovedela, ze existuji, druhou, kdyz jsme se vzali a treti, kdyz se nam narodilo dite a trosku se pokousela ovlivnit synka a tchana s tchyni. Nastesti jsme to nejak ustali, my jsme nereagovali a ona to nechala byt, verim, ze ne jenom proto, ze se nedockala zadne odezvy. Za nejakou dobu potom jsme se konecne setkaly, do naruci jsme si sice nepadly, ale jinak docela pohoda, i kdyz kamosky z nas nikdy nebudou.
Upravil(a) elena007 (3. 2. 2011 16:37)
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:44)
Není tady
Hmm, tak teplákovka je ke vemu projíděčka...
Takhle prolustrovávala uplata kámoce bejvalá tchýně čekatelka. Její syn ji opustil před svatbou, jak se pak ukázalo tak těhotnou a babi chodila hlídat. Kámoka si vimla, e má přehrabaný uplata a nenechala si to líbit... jene ona přece koukala, co má za velikost trička, kdy bude mít ty narozeniny, ne... K narozkám dostala sprcháč, tak babě nastrčila do uplat slipy XXL a pánský pyamo ze sekáče, aby si měli doma se synáčkem, o čem povídat...
Některý lidi jsou divný.
Moná bych v koupelně nechala nějaký krajkový prádýlko... na ňůře... Katalog cestovky se zakrtnutým hotelem někde na Maledivách a tak... A má holka co řeit...
Přítel můe bejt rád, e to kdysi vzalo roha, kdy to čtu... mě napadá.
Drím ti palce, a to partner pořeí, protoe tohle je na palici.
Není tady
Beto El, já tě obdivuji. Já bych ze začátku asi trpělivost měla, ale ve má své meze. A pak bych to chtěla tedy ale zásadně řeit.
Je to tedy válka nervů a asi teď vyhrává teplákovka. Ví, některé nepochopí nikdy nic, ani kdy jim to řekně. Třeba to je takový typ. Mne se jeden vztah taky rozpadl, kdy se bývalá dozvěděla, e BM někoho má, tak naočkovala dceru tak, e kdy jsme byly na společné dovolené - my + nae dvě děti, tak on koupil bývalce k narozeninám zlaté náunice, protoe si to jeho dcera přála! A mu ona předtím řekla, e kdy mu přidali na platě, tak by zase mohli spolu ít! A odela ona, podváděla ona a nechtěla ho ona a přitom on, vůl, přijal její 5 dětí a měli esté, společné. Ona chodila po diskotékách a muích a on se staral o 6 dětí... Kdo normální by takového mue opustil?
Bylo tam toho mnohem víc, ale nakonec dostal na výběr : dcera nebo nový vztah? a on el. Taky tam lo o dům a on jak ji znal, nechal půlku napsat na dítě a na sebe. Ona chtěla dům na sebe, ale to by probednila. A dcera, ačkoliv malá, 6 let nechtěla nechat napsat dům na matku. Tam lo spíe o ití na účet státu a dětí. Málo peněz, porodím dalí a jinak dělala z dětí dementy a dávala je do ústavů. Ta holka byla straně zanedbaná, výchovou, mentálně. Stačilo se ji věnovat a rozvíjela se. To ona nechtěla. Zato není příplatek.
On ji nechal v domku bydlet, sám se vrátil k rodičům. A brával si k sobě i její děti, e je měl rád, kupoval věci i těm, ale kdy jsem se objevila já, tak u si bral jen své dítě, kupoval pro své dítě. U ji neplatil dřevo, aby děti nemrzli a bylo čím topit. A paní si dál kouřila, pila a pod. Do práce nela, na 6 dětí dostala dost. A nastěhovala si tam nového! a přesto on se měl starat.
Tak, má-li lepí figuru ne ona, a tam bude, dej něco vyzývavého na sebe, a jdi taky vařit. TY si tam teď doma, ona jen návtěva. A vůbec, určila bych její meze, holky můou klidně chodit k ní, kafe si na ubytovně mohou dát.
Jí jde o to, e kdy si tě třeba vezme, napíe na tebe půl baráku a holky u nedostanou kadá půl/půl ale 1/4.
Takové enské velice nesnáím. Přítel je přesně tak hodný, jak byl ten můj. Doplatil nato, ačkoliv nebyl nikdo v okolí, kdo by mu to neříkal. Kdy do něj hučeli jeho rodiče, tak je nebral v potaz, pak jsem hučela i já, nic. I takový mui jsou.
Ten tvůj se asi nedá, ale moná neumí prohlédnout manipulaci přes holky. Jeho dům, jeho mantinely, jeho řád. Nelíbí se- můete jít.
Co jim najít podnájem ? společně pro obě? Kdyby se třeba tatínek obětoval a chvíli jim to plati? napůl s maminkou, kdy se tedy oba rodiče mají starat o děti?
Říci jim to předem, e současná situace je neúnosná a kdy nenastanou změny v chování, bude jiné řeení.
Holky přece nejsou hloupé a nechápu, e hrají s matkou.
Já jenom, a nedopadne jako já. Kapka ke kapce... leta v tom ít nelze.
Upravil(a) miaa (4. 2. 2011 12:16)
Není tady
Beto El, klobouk dolů nad Tvým přístupem k věci, nad Tvým vyjadřováním a rekapitulací příspěvků. To zaprvé.
Ta Tvoje a Teplákovko-projíděččina /má tady zdatné diskutérky, jim taky vechna čest/ situace je tak trochu přetahování lanem. Stojíte proti sobě, poměřujete síly, jedna přidá a uvidí-li, e soupeřce ubývají síly, vydá ze sebe moné i nemoné. Jednou jsem viděla na závodech, e lano vprostřed ruplo - to nikdo nečekal - a obě mustva se skolila na hromadu. Lze taky říct - mě u ta hra nebaví a tím pádem se nebude s kým přetahovat. Jde o mocenském postavení na daném území. Někomu stojí zato, cpát se tam, kde není vítán. Proč? Ona si myslí, e by se k ní díky společné minulosti mohl vrátit. Má na čem stavět. Si myslí. e by se to dalo eventuálně vrátit. Lze ji tam trpět do té doby, ne sama uzná, e je trapná. Někdo je tak nesoudný, e si ale nemusí trapně připadat ani za dlouhé měsíce. Na to, e si někoho najde, myslím na stálo, bych nesázela. Měla by ses postarat, aby k vám sama nechtěla. Je moná odsouzeníhodné líčit pasti a kout pikle, ona je v oslabení a vy jste dva /má při sobě dcery, ale ty jsou jen příznivci, ne aktéři. Co třeba situace návtěva řekněme čtyř lidí decentně oblečených, domluveně předstírající co já vím koupi domu, hradu, zámku, společnou dovolenou na Kanárech, nově se rojídějící slibné podnikání s úmyslem zástavy domu.... atd aby nad něčím nečekaným a zajímavým bylo proč ui picovat. A teplákovka vyrazí do terénu a objeví se v zorném poli, zeptá se jeden účastník zájezdu VY MÁTE SLUKU NEBO CO....a Ty opáčí, ale ne, jen bývalku, je to úděl, co nadělá, a spoluhráči...TO NEMYSLÍ VÁNĚ, NECHÁPU NĚKDY, KOHO JSOU LIDI SCHOPNI SI VZÍT...a Ty...jo, zamlada člověk vypadá líp ne teď, to ví, stárnem vichni...nepředpokládám, e by se Tvůj přítel zúčastnil této potupné akce, ale snad návtěvu si dovést můe....kdy nebude pánská, hlavně pozor na uráení, bavit se mezi sebou tak, aby to nebylo napadnutelné, ale vyprovokovat ji natolik, aby buď vyrazila v plné polní a byla vykázána, kam patří, nebo aby jí dolo, e účast v tomhle divadelním kuse je jedna velká trapárna. Mezi námi, tohle je fakt kalibr, připomínat se po rozvodu tímto způsobem. Zejména, kdy jsem to spunktovala sama a byla vyplacena. Teď mě napadá, e kdyby to bylo obráceně, měla by bývalka odit smutek, e ji mu opustil a nelezla by mu snad do cesty. Takhle si myslí, e stačí si to rozmyslet a rodina jí bránu do bývalého hnízda opentlí na uvítanou slavobránou.....
Není tady
o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 7:24)
Není tady