|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vějířovka napsal(a):
...Ten vztah je nadosmrti a sice je to vztah rodiče (otec a matka). Ke všem partnerům navzájem to neplatí, pokud neměli rodinu (dítě, děti) - ty jsou pak jen bývalí partneři, rozejdou-li se, tak už partneři nejsou, ale rodiče jsou stále, až do smrti a ještě dál.
To uz jsme v nejakych ezoterickych vysinach nebo jeste nikolivek? 
Není tady

Kuřátko napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Ale jo, ja to udelala. Sve prvni nevernici, co mi ukradla manzela. On totiz potom pozdeji za mnou chodil, se vyplakat, jake ma s ni problemy. Sice se mnou nespal, ale ze chodi ke mne na nu zalovat, jsem ji do ksichtu chrstla, a to s velkou radosti. A kdyby se mnou spal, rekla bych ji to jako urcitou satisfakci a pro nu degradaci, taky.
Nu tož to se máš čím chlubit...co by jsme neudělaly pro svoje ego, že.
Já v tomhle teda vidím jen ubohost a ne satisfakci. Sanisfakce by pro mě byla právě to, že se ke mě chodí vyplakat.
Tak pozor! Nechlubim se tim...
Ze je to urcitym zpusobem "satisfakce", jsem pochopila, az kdyz me "posramane ego" se navracelo zpatky... kdyz jsem byla "uboha", jenom jsem se vztekala, a nenavidela ji..., pak prislo nejake uvolneni, kdy jsem, ac milujici ho, mu zacla prat "stesticko podle jeho predstav", no, a kdyz jsme mohli o NI mluvit bez te me nenavisti k ni, a ja citila, ze nenasel, co si predstavoval, nasedla jsem na sveho kone "bozich mlynu". Ne ve zlobe, ale v tiche "zenske jesitnosti". Milovala jsem ho totiz dale, a musela jsem nejak utisit bolest ve svem srdci...
K tematu: s jinym zalozenim, nez mam, bych asi listecek do boty dala stejne. Z duvodu "tepleho bonzu" a taky z duvodu SATISFAKCE 
Upravil(a) ViktorkaM (13. 2. 2011 21:35)
Není tady
Viktorka: On totiz potom pozdeji za mnou chodil, se vyplakat, jake ma s ni problemy.
No právě.
Prostě si neuměli správně vybrat ani napodruhé.
Tohle je tak časté...
Můj známý krátce před rozvodem mi říkal, že se svou exmanželkou se fakt vydržet nedá, dokonce ho i bila, ale že jí případné opravy domácích spotřebičů samozřejmě bude provádět dál a společnému kafeti v budoucnu se taky nebrání. Co na to jeho nová partnerka, to nevím
, přestal se mi ozývat. Jestli ho jedna nebo druhá nezabily, nevím
.
Upravil(a) Tercila (13. 2. 2011 21:53)
Není tady

Tercila napsal(a):
Viktorka: On totiz potom pozdeji za mnou chodil, se vyplakat, jake ma s ni problemy....No právě.
Prostě si neuměli správně vybrat ani napodruhé.
Tohle je tak časté...
Je, ahoj Terci. Tebe taky musim pozdravit s moji uz asik "osoupanou" poznamkou, ze jsem rada, ze jsem zpatky...
Nejenom ONI. My (Venuse), zrejme take ne... Toz jdem do toho podruhe, ptreti, pocvrte..., kukni na muj avatarek...
Není tady
Viktorko, samozřejmě - chybují obě pohlaví
.
Avatárek - krása, krása. A samozřejmě Tě vítám a vnímám, neboj, čtu Tě
.
Není tady

Vějířovka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Njn, to je hlavním účelem podobných lží: zasít do hlavy zrnko podezření "co když na tom něco pravdy bude" a lézt okatě svému BM do domu, čímž tohle obludné podezření ještě zesilovat.
Taky dobrá intrika, jak vyřídit soupeře ...
MMCH proč jí to bývalka nesdělila do očí před svým BM a musela se uchylovat k takovým podloudným praktikám, jako je strkání lístečků do bot, když to je, Vějířovko, podle tebe "možná" pravda?!? Za pravdu se přece nemá člověk stydět a má ji říct hezky pěkně na rovinu do očí, ne
?!?
Teď řeknu strašnou blbost, tak mě omluv, ale chce se mi to říct, jako tehdy Buriánovi v tom filmu.
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít (samozřejmě za předpokladu, že s ním něco má).
Np a proč by teda vůbec psala - podle Tvé logiky - lístečky jeho přítelkyni, vždyť musela počítat s tím, že mu je přítelkyně dá přečíst a vyšlo by to úplně nastejno ...
Ne, Vějířovko, nepodařilo se Ti přesvědčit mě, že nějaké techtle-mechtle skutečně existují, naopak si myslím, že se jedná o účelový výmysl a bohapustou intriku 
Není tady

Kiara napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Njn, to je hlavním účelem podobných lží: zasít do hlavy zrnko podezření "co když na tom něco pravdy bude" a lézt okatě svému BM do domu, čímž tohle obludné podezření ještě zesilovat.
MMCH proč jí to bývalka nesdělila do očí před svým BM a musela se uchylovat k takovým podloudným praktikám, jako je strkání lístečků do bot, když to je, Vějířovko, podle tebe "možná" pravda?!? Za pravdu se přece nemá člověk stydět a má ji říct hezky pěkně na rovinu do očí, ne
?!?
Teď řeknu strašnou blbost, tak mě omluv, ale chce se mi to říct, jako tehdy Buriánovi v tom filmu.
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít (samozřejmě za předpokladu, že s ním něco má).Np a proč by teda vůbec psala - podle Tvé logiky - lístečky jeho přítelkyni, vždyť musela počítat s tím, že mu je přítelkyně dá přečíst a vyšlo by to úplně nastejno ...
Ne, Vějířovko, nepodařilo se Ti přesvědčit mě, že nějaké techtle-mechtle skutečně existují, naopak si myslím, že se jedná o účelový výmysl a bohapustou intriku
Ale já tě vůbec nechci o něčem přesvědčit. Já osobně bych nedala krk ani za jednu z těch variant - ty snad ano?
Není tady

agewa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Kiara napsal(a):
?!?
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít (samozřejmě za předpokladu, že s ním něco má).no já si zase myslím, že vzhledem k tomu, jak se chová, tak kdyby to BYLA pravda, že by to s velkou chutí před bývalým řekla a pěkně nahlas, aby to slyšely i jejich dcery.
Ovšem tím okamžikem by měla utrum.
Není tady

agewa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
agewa napsal(a):
CO je to za vztah? otec je vztah K DÍTÉTI, matka je vztah K DÍTĚTI , ale ne k sobě navzájem.
k sobě mají vztah.....bývalý partneři, ex - partneři, ale ne otec - matka.
a na tohle jsi přišla jak? Tobě nové partnerky leží hodně v žaludku, že?
Nikdo netvrdí, že chtějí partnerky vymazat nějaký vztah. On ten vztah prostě už NENÍ. a není pravda, že ten vztah je nadosmrti. to by pak muselo platit i ke všem partnerům navzájem bez ohledu , zda spolu měli děti nebo ne.Ten vztah je nadosmrti a sice je to vztah rodiče (otec a matka). Ke všem partnerům navzájem to neplatí, pokud neměli rodinu (dítě, děti) - ty jsou pak jen bývalí partneři, rozejdou-li se, tak už partneři nejsou, ale rodiče jsou stále, až do smrti a ještě dál.
achich ovej.....ano jsou rodiči, ale ( zase) vzhledem ke svým dětem....ne k sobě navzájem.
a ten konec..........mě fakt teda pobavil.
No, co by tomu řekli rodopisci, kdybys jim zrušila rodiny, jakmile by někdo umřel. Rodina trvá pořád-prostě k sobě členové rodiny patří, ať chceš nebo ne.
Jsou rodiči dohromady, patří k sobě - prostě otec patří k matce a matka k otci. K dětem je jeden otec a druhý zase matka. Nepatří k sobě jako manželé - to bylo zrušeno rozvodem, ale jako rodiče k sobě patří.
Není tady
Holky, ty úvahy nad lístkem jsou kouzelné. 
Tak já bych se k lístku tedy neodhodlala, zřejmě proto, že by mě to ani nenapadlo
, ale teď Kiaro, asi nemáš tak zcela s těmi svými předpoklady o sdělení pravdy pravdu
.
Když připustíme, že se spolu nadále exmanželé v posteli potkávají, je nabíledni, že to chce exmanželka novému přírůstku v domě říct
, ovšem málokdy člověk sděluje rád takovouto pravdu do očí - nová partnerka by tomu stejně neuvěřila ani v situaci "face to face". Navíc by si ex mohla být vědoma, že zrovna tahle informace mezi 6 očima by manžela mohla vytočit. Málokdo chce být konfrontován, tím méně muž v této situaci (pochop, vždyť on tu novou potřebuje, je neokoukaná, navíc naděje, že bude lepší než exmanželka, umírá poslední)
.
Klidně zevšeobecním, ale myslím si, že mužům dvojí sex nevadí, když je k němu příležitost.
Zajímal by mě názor Bety, kdyby vyšlo najevo, že spolu skutečně exmanželé v pelíšku dovádějí, jak by na to nahlížela. Když prohlásila, že takového ona neopustí.
Připomněl se mi oblíbený výrok našeho šéfa: optimismus je jen nedostatek informací (on je životní skeptik)
.
Není tady
No, co by tomu řekli rodopisci, kdybys jim zrušila rodiny, jakmile by někdo umřel. Rodina trvá pořád-prostě k sobě členové rodiny patří, ať chceš nebo ne.
Ale no tak... máš z toho poněkud míchaný kompot. Pro rodopisce není až tak důležitá rodina, jako rodová/é linie - při mortalitě v minulých stoletích by se museli z rodin starých, nových a novějších zbláznit.
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít
No teda - když si představím, jak Beta šlechtí cizí zahrádku, zatímco bejvalka v sexy teplácích uhání rozvedeného chotě o techtle mechtle...
tak k těm šíleným konstrukcím, co tu už padly, přidám ještě jednu - pročpak on asi uvažoval o volání policie??? 
Není tady

No, řekla bych asi toto: "Dámy, všechny máte úžasnou představivost a fantazii."
Já už nebudu nic komentovat, protože jedině já a zúčastnění víme, jak se věci mají a co je pravda a co ne... Ale piště dál, je to jako román, dobře se to čte.
Není tady

helena napsal(a):
Ale no tak... máš z toho poněkud míchaný kompot. Pro rodopisce není až tak důležitá rodina, jako rodová/é linie - při mortalitě v minulých stoletích by se museli z rodin starých, nových a novějších zbláznit. Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít
No teda - když si představím, jak Beta šlechtí cizí zahrádku, zatímco bejvalka v sexy teplácích uhání rozvedeného chotě o techtle mechtle... tak k těm šíleným konstrukcím, co tu už padly, přidám ještě jednu - pročpak on asi uvažoval o volání policie???
Ahoj Heleno, s tebou si po ránu ráda pokecám.
Tak k tomu prvnímu: rodopisce zajímá i rodina i rodinná linie. Rodina by se mohla zrušit snad jen anulováním proběhnuvších porodů. Samozřejmě, určitý jedinec může patřit, třeba jako otec, do více rodin - dokonce to tak bylo i dříve, ale na tom nic nemění to, že se rodina rozvodem neruší, ruší se jen manželství. Rodina (otec, matka a děti) může být i tehdy, když otec a matka nejsou manželé, že ano.
Rodopisci se z různě propletených rodin nezblázní, neboj se.
K tomu druhému - ty si opravdu nedovedeš představit, že bývalí manželé spolu, po rozvodu, ještě spí? To máš tedy malé životní zkušenosti a dokonce i malou představivost.
To, že uvažoval o volání policie na tom nic nemění. To může probíhat podle scénáře: "porvou se, a za chvíli se líbají na strupy".
Upravil(a) Vějířovka (14. 2. 2011 7:58)
Není tady

helena napsal(a):
...No teda - když si představím, jak Beta šlechtí cizí zahrádku, zatímco bejvalka v sexy teplácích uhání rozvedeného chotě o techtle mechtle... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png tak k těm šíleným konstrukcím, co tu už padly, přidám ještě jednu - pročpak on asi uvažoval o volání policie??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Pac v tu chvilu, kdy "se tam cosi mlelo, ci semlelo", toho mel plny kecky a chtel mit klid (jako spravnej chlap!) Kurnik, nemely bychom k tomu romanku fakt prizvat Viewegha? Treba by nam vymyslel nejakou KONECNOU variantu... uz se zacinam nudit...
Chudak Bety! 
Není tady

Ha, nez jsem to dopsala, tak uz aj Betka poznala, ze ma prevdepodobne v ruce melounek za scenar cesko-slovensko akcni hororove novely s neuveritelne stastnym koncem, kdy na tajemnem hrade budou zit vsichni spolecne ve sporadane rozvetvene rodince az na veky vekuv amen... 
Není tady
Beto presne tak. Uz me nenapada nic, co bych k tomu napsala, ale ctu to tady dal, protoze je to legrace 
Není tady

Vějířovka napsal(a):
... Samozřejmě, určitý jedinec může patřit, třeba jako otec, do více rodin - dokonce to tak bylo i dříve
No jo. Kdyz pujdeme hoooodne daleko, tak jsme vpodstate vsichni jedna rodina, a nas spolecny prapratatinek Adamek si kdesi slastne mne ruce, jak se mu to povedlo hezky zasmodrchat...
To může probíhat podle scénáře: "porvou se, a za chvíli se líbají na strupy".
Tak toto je perla 
Není tady

Viktorko, zcela vážně o tom uvažuju... 
Ad vzpomněla jsem si na film "Líbáš jako bůh", tam taky nakonec žili všichni společně šťastně až do smrti...
Není tady
ty si opravdu nedovedeš představit, že bývalí manželé spolu, po rozvodu, ještě spí? To máš tedy malé životní zkušenosti a dokonce i malou představivost.
Ale jasně, že dovedu... dokonce jich pár takovejch znám. A tobě se zdá moje představivost nedostačující - poté, co jsem uvedla svou vizi porozovodových techtlí??? 
tak jsme vpodstate vsichni jedna rodina...
... padouch nebo hrdina 
Není tady

Mne se zas silene libily "horni a dolni mama" a vubec cela Doubravka aj s jejim kovbojem. Mmch., mam to taky tak, sedm let jsem vychovavala dve deti, ktere jsem neporodila, a bohuzel jsem je pak musela prenechat tatinkovi, ale dodnes se navstevujeme (v poho), a rikaji mi "brnenska mama" a oslovuji me mami stejne jako tu biologickou... (ac jsou jiz dospeli...
)
Upravil(a) ViktorkaM (14. 2. 2011 8:27)
Není tady

o
Upravil(a) Beta El (30. 4. 2012 8:51)
Není tady

To mas pravdu. Psala jsem Ti hned zkraje, ze to mas moc tezky... ale drzim Ti palec. Ty to zvladnes. Jenomjedna rada od stare zeny: Netlac na pilu, a kdyz citis odpor, vzdycky se stahni. Ale po hlave si skakat nenech. Nekdy veci "jaksi kvasi", a az se vybublaji, najednou se stanou stravitelnymi, ver mi. 
Není tady

Beta El napsal(a):
Viktorko, to bych taky brala. Obávám se ovšem, že mi nebude přáno... Myslím, že kdyby dcerky byly malé, našly bychom k sobě daleko lépe cestu...
Beto, zkus se od toho baráku odstřihnout a nech je, ať se sami dusí ve vlastní šťávě a neboj se, promluv si na rovinu s přítelem, buď asertivní. Držím ti palce.
Nejsem proti tobě, to jsou všechno jenom takové filosofické kecy - neber to osobně.
Upravil(a) Vějířovka (14. 2. 2011 9:09)
Není tady
Beto, zkus se od toho baráku odstřihnout
Jak jsem to tu čtla, nepřišlo mi, že by Betě nějak zvlášť šlo o barák... spíš o to, že když chce být s přítelem u něj doma, aby tam SPOLU mohli být v klidu... podobně, jako to funguje, když jsou SPOLU u ní.
Já ho celkem chápu, že pokud má k domu určitý vztah i povinnosti a poblíž rodiče, kteří potřebují jeho pomoc, nemůže být delší dobu pryč - a sám, tedy bez Bety, tam taky být nechce.
Není tady

helena napsal(a):
Beto, zkus se od toho baráku odstřihnout
Jak jsem to tu čtla, nepřišlo mi, že by Betě nějak zvlášť šlo o barák... spíš o to, že když chce být s přítelem u něj doma, aby tam SPOLU mohli být v klidu... podobně, jako to funguje, když jsou SPOLU u ní.
Já ho celkem chápu, že pokud má k domu určitý vztah i povinnosti a poblíž rodiče, kteří potřebují jeho pomoc, nemůže být delší dobu pryč - a sám, tedy bez Bety, tam taky být nechce.
Já si myslím totéž, že Betě o barák nejde, ale bohužel je tam sopečné území, proto bych zvolila jiný způsob setkávání se, než práve trvat tvrdohlavě na tom, že se musíme setkávat právě tam. Samozřejmě, po právní stránce je to v pořádku, je to výlučně přítelův barák, ale kdyby to zhodnotila trochu citlivě a možná i chytře, tak by se tomu území vyhnula, pokud nechce zbytek života ztrávit přetahováním se o pravomoce v baráku.
Není tady