|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zpusob jakym ty devcata chteji lepit dohromady vztah svych rodicu, coz je mimochodem taky jenom nicim nepodlozena konstrukce
, je prinejmensi podivny. I mene inteligentni dite snad chape, ze kdyz otec reaguje na pritomnost sve byvale zeny takto negativne, cpat mu ji horem-dolem neni nejlepsi cesta. Jestli ty holky matku zvou nebo ne, taky nevime, mozna ji jenom vpusti, kdyz uz zvoni u dveri.
Nakonec je to uplne jedno, protoze on svou ex a matku svych deti
chtit n e m u s i, bez ohledu na prani jeji a deti.
Spekulovat o moznych techtlich-mechtlich tech dvou mi pripada ponekud nevkusne. Vlastne cela tato debata je uz nejakou chvilku spis tim, co zminila Viktorka, nez necim, co by Bete mohlo nejak pomoci.
Není tady
holcina napsal(a):
Už tady bylo všechno řečeno :-))) Betin přítel by si to měl vyřešit sám. Dcery nejsou dospělé, i když věkem dávno. beta je rozumná ženská, která se do toho nebude montovat. Vždycky všechno nějak dopadne.-)))

Ano, uz se tu zas a opet marne
drahnou chvili resi, ze ne vsechny druhe, treti....devadesatedevate partnerky jsou takove, jak si Tercila mysli. 
Upravil(a) elena007 (13. 2. 2011 15:44)
Není tady
Navíc nejde o děti v předpubertě, které by chtěly dát rodiče dokupy za každou cenu. Ale jde o 25tileté? (ted si nejsem jista kolik děvčatům je) děti. A těm bych dávno řekla, milé dcerunky, jsem ráda, že vám jde o moje dobro, ale pokud tady bydlíte budete respektovat mého přítele...hotovo konec. Ale to byhc udělala já a každý by udělal něco jiného.
Betě držím palce, půlku věcí co se tu dočte snad nebude brát vážně....je docela děsivé co tady dokáží někteří vykonstruovat :-))) asi holky moc čtete
Není tady
Eleno, snad tady všechny víme, že není nic 100%. To jsem nikdy netvrdila a snad není třeba se toho chytat. Obzvlášť v Betině případě, kdy vidíme jasně, že? že ti partneři prostě pořád dál nějak komunikují. Takže zrovna v tomto případě moje slova platí.
Není tady
Holčino, ale ono vůbec nezáleží na věku těch dětí, nýbrž na jejich vztahu k rodičům. Že Ty máš představu, že tohle můžou dělat jen předpubertální děti, to je jen Tvoje věc, v životě to chodí různě. Ostatně nemusí hrát roli jen to, že by snad chtěly dát dohromady svoje rodiče, ale spíš to, že jim není Beta z nějakého důvodu sympatická. Možná za to Beta nemůže, možná jo - jak se k nim ona doopravdy chová, to nikdo z nás neví.
Není tady

Že Ty máš představu, že tohle můžou dělat jen předpubertální děti, to je jen Tvoje věc, v životě to chodí různě.
Svatá pravda, Tercilo ... častokrát se přihodí, že se takhle chová i dospělá žena, sama matka dospělého dítěte ... nemám pravdu
?!?
Není tady
Tercila napsal(a):
Eleno, snad tady všechny víme, že není nic 100%. To jsem nikdy netvrdila a snad není třeba se toho chytat. Obzvlášť v Betině případě, kdy vidíme jasně, že? že ti partneři prostě pořád dál nějak komunikují. Takže zrovna v tomto případě moje slova platí.
a ketrá slova máš na mysli?
Není tady
mirka.. napsal(a):
tercilo-mezi mojí mámou a tátou není žádný vztah. občas se pracovně vidí,občas se potkají třeba na promoci,maturita a podobná událost...ale kde je nějaký vztah?ten je tam jen z titulu matka,otec?
vztah asi není to správný slovo, ale pojítko mezi nimi je. splodili spolu dítě - tebe.
Není tady
Tercila napsal(a):
Terci
já s otcem svého dítěte taky komunikuju ve vši slušnosti, i když mě občas sere 
ale nikdy bych se mu netlačila domů, respektuju jeho soukromí, přítelkyni a on dělá to samé. kdyby ne, asi bych s ním rychle vyběhla ...
Není tady

On je tady rozdíl mezi komunikací dobrovolnou a komunikací z donucení.
Přítel Bety El by svoji BM asi těžko cíleně vyhledával, zatímco BM se snaží o násilnou komunikaci tím, jak se mu pořád cpe do baráku jako čtvrtodenní zimnice 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mirka.. napsal(a):
tercilo-mezi mojí mámou a tátou není žádný vztah. občas se pracovně vidí,občas se potkají třeba na promoci,maturita a podobná událost...ale kde je nějaký vztah?ten je tam jen z titulu matka,otec?
vztah asi není to správný slovo, ale pojítko mezi nimi je. splodili spolu dítě - tebe.
to sice ano, ale pro vztah - jakýkoliv vztah to je málo.
Není tady

agewa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Víš, ono je to, Pavlo vůbec problematické - a může to posoudit jen on sám.
To, jak říkala Beta, že postavil ten dům vlastníma rukama, je zavádějící.
Rodina se musela zřejmě uskrovňovat, někdo musel vařit, starat se děti o domácnost, když manžel stavěl, stavělo se ze společných peněz - a že by nikdy, manželka a děti, třeba nemíchaly maltu nebo nedělaly nějaké další práce, tomu také nevěřím.
Takže postavil dům vlastníma rukama a nějaké další ruce pomáhaly.
Pokud dcery něco vyčítaly otci od jejich dvou let, tak si to asi také nevymyslely.
Dům nechtěl rozdělit napůl, protože by dcery ztratily domov - takže se s jejich přítomností v domě počítalo a podle toho se zřejmě přizpůsobilo rozdělení - ne napůl, ale jinak.
Tohle ale může vědět jen on (a samozřejmě jeho rodina - t.j on, jako otec, matka a dcery - ta rodina stále trvá, ta se rozvodem nezruší)) - a pokud všechno tohle spravedlivě zohlední, pak se určitě dohodne. Pokud má ovšem máslo na hlavě, tak to nepůjde.
A pokud má s exmanželkou ještě nějaké techtle mechtle, tak to tuplem nepůjde.omyl - rodina netrvá , trvají vztah otec - děti, matka děti, ale ne rodina.
nebylo tu ani slovo o tom, že rozdělení nebylo napůl, žena BYLA vyplacena a své peníze zřejmě utratila jinak než na SVOJE bydlení.A že se sdětmi počítalo v domě? mě teda přišlo, že tam bydlela jen jedna a druhá se přistěhovala časem, takže s tou se počítat původně nemuselo.
Kde proboha jsi přečetla, že má muž se svou ex ...techtle mechtle..............taky koukám si přidáváš, co se ti hodí a nedržíš se těch faktů, co zde zazněly.
Já mám zase názor, že rodina je otec, matka a děti - a to stále trvá. To, co se zrušilo, je manželství, ale rodina se nezrušila. Otec a matka = rodiče - to stále trvá a je jedno, jestli spolu vycházejí nebo ne.
K tomu vyplacení manželky píše Beta:
Beta napsal(a):
Původně to mělo být tak, že BM navrhla, ať se dům prodá a peníze rozdělí, ale on se jí zeptal, kam půjdou děti. Proto je výsledek takový, jaký je.
Vypadá to, že bez bytu není:
peníze, které po rozvodu dostala, částečně utratila. Teď už prý nějaký byt má.
O tom, že bývalí manželé by mohli spolu ještě něco mít, jsem četla tady:
Beta napsal(a):
... jednou jsem našla i v botě lístek, kde mi psala, že přítel spí se mnou i s ní zároveň, zřejmě očekávala, že udělám obrovskou scénu a opustím ho.
Takže si nic nepřidávám, vycházím jen z toho, co tu zaznělo.
Upravil(a) Vějířovka (13. 2. 2011 18:15)
Není tady

Ahoj Vej, pecliva, pozorna, prakticka s pronikavym myslenim, jako vzdycky. Jsem rada, ze muzu byt s Vami, Babice...

PS: Jo, POZOR! Aby to bylo pet p (=pět pé), menim na: pecliva, pozorna, prakticka s pronikavym postrehem... 
Upravil(a) ViktorkaM (13. 2. 2011 18:36)
Není tady

Nu, Vějířovko, k tomu poslednímu snad dodám jen jedno - copak normální ženská strká lístečky do boty své sokyni, aby jí sdělila, že její BM s ní stále spí
?!? To nebylo sdělení podle pravdy, ale promyšlená ženská intrika, která měla vést k tomu, aby tento vztah rozbila.
Takže bych sdělení z tohoto lístečku vůbec nepovažovala za pravdivé, ale spíše za zlomyslnou, účelovou lež.
Není tady

Ale jo, ja to udelala. Sve prvni nevernici, co mi ukradla manzela. On totiz potom pozdeji za mnou chodil, se vyplakat, jake ma s ni problemy. Sice se mnou nespal, ale ze chodi ke mne na nu zalovat, jsem ji do ksichtu chrstla, a to s velkou radosti. A kdyby se mnou spal, rekla bych ji to jako urcitou satisfakci a pro nu degradaci, taky. 
Není tady

Kiara napsal(a):
Nu, Vějířovko, k tomu poslednímu snad dodám jen jedno - copak normální ženská strká lístečky do boty své sokyni, aby jí sdělila, že její BM s ní stále spí
?!? To nebylo sdělení podle pravdy, ale promyšlená ženská intrika, která měla vést k tomu, aby tento vztah rozbila.
Takže bych sdělení z tohoto lístečku vůbec nepovažovala za pravdivé, ale spíše za zlomyslnou, účelovou lež.
Nemá smysl posuzovat morální kvality zúčastněných, ale popřemýšlet, zda je něco takového možné.
Bývalka si může vymýšlet, ale také nemusí. Beta si naopak myslí a je si zcela jistá tím, že přítel NIKDY, nikdy by něco takového neudělal, že je s ním stále. No, je to tvrzení proti tvrzení. Může to být intrika bývalky a nemusí.
A s tím nikdy, máme určitě také své zkušenosti
A s tím, že je s ním Beta stále, bych také nepočítala - to by ho musela mít uvázaného na řetízku k ruce, aby si mohla být skutečně jistá.
Takže možná, že jó, možná, že né .... jak je to v té písničce.
Upravil(a) Vějířovka (13. 2. 2011 19:31)
Není tady

Njn, to je hlavním účelem podobných lží: zasít do hlavy zrnko podezření "co když na tom něco pravdy bude" a lézt okatě svému BM do domu, čímž tohle obludné podezření ještě zesilovat.
Taky dobrá intrika, jak vyřídit soupeře ... 
MMCH proč jí to bývalka nesdělila do očí před svým BM a musela se uchylovat k takovým podloudným praktikám, jako je strkání lístečků do bot, když to je, Vějířovko, podle tebe "možná" pravda
?!? Za pravdu se přece nemá člověk stydět a má ji říct hezky pěkně na rovinu do očí, ne
?!?
Není tady

ViktorkaM napsal(a):
Ale jo, ja to udelala. Sve prvni nevernici, co mi ukradla manzela. On totiz potom pozdeji za mnou chodil, se vyplakat, jake ma s ni problemy. Sice se mnou nespal, ale ze chodi ke mne na nu zalovat, jsem ji do ksichtu chrstla, a to s velkou radosti. A kdyby se mnou spal, rekla bych ji to jako urcitou satisfakci a pro nu degradaci, taky.
Nu tož to se máš čím chlubit...co by jsme neudělaly pro svoje ego, že.
Já v tomhle teda vidím jen ubohost a ne satisfakci. Sanisfakce by pro mě byla právě to, že se ke mě chodí vyplakat.
Není tady

Tercila napsal(a):
Eleno, vůbec nevíme, zda paní byla u nějakého milence dřív, než si pán dotáhl nějakou milenku domů....
Kdyby byla matka tak špatná, těžko by měla podporu obou dcer.
A osobně znám 2 chlapy, kteří se chovali tak hnusně, až jejich manželky raději odešly s igelitkou do podnájmu, takže k mužům, kterým zůstane po rozvodu původní bydlení, obzvlášť barák, bych až takovou důvěru neměla. Ženská sama od sebe nerada opouští svoji kuchyň, koupelnu, obývák, kde bydlela 20 let - jen proto, že se zamiluje. Spíš bych to odhadovala na její vystrnadění oním pánem.
Opakuji "odhadovala".
Bylo by nanejvýš zajímavé přečíst si verzi exmanželky Betina přítele.
Tak to Tercilo odhaduješ velmi špatně. Jsou ženy, co odejdou jen s igelitkou kvůli muži, do kterého se zamilují.
Není tady

agewa napsal(a):
CO je to za vztah? otec je vztah K DÍTÉTI, matka je vztah K DÍTĚTI , ale ne k sobě navzájem.
k sobě mají vztah.....bývalý partneři, ex - partneři, ale ne otec - matka.
a na tohle jsi přišla jak? Tobě nové partnerky leží hodně v žaludku, že?
Nikdo netvrdí, že chtějí partnerky vymazat nějaký vztah. On ten vztah prostě už NENÍ. a není pravda, že ten vztah je nadosmrti. to by pak muselo platit i ke všem partnerům navzájem bez ohledu , zda spolu měli děti nebo ne.

Není tady

Kiara napsal(a):
Njn, to je hlavním účelem podobných lží: zasít do hlavy zrnko podezření "co když na tom něco pravdy bude" a lézt okatě svému BM do domu, čímž tohle obludné podezření ještě zesilovat.
MMCH proč jí to bývalka nesdělila do očí před svým BM a musela se uchylovat k takovým podloudným praktikám, jako je strkání lístečků do bot, když to je, Vějířovko, podle tebe "možná" pravda?!? Za pravdu se přece nemá člověk stydět a má ji říct hezky pěkně na rovinu do očí, ne
?!?
Teď řeknu strašnou blbost, tak mě omluv, ale chce se mi to říct, jako tehdy Buriánovi v tom filmu.
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít (samozřejmě za předpokladu, že s ním něco má).
Není tady

agewa napsal(a):
CO je to za vztah? otec je vztah K DÍTÉTI, matka je vztah K DÍTĚTI , ale ne k sobě navzájem.
Nikdo netvrdí, že chtějí partnerky vymazat nějaký vztah. On ten vztah prostě už NENÍ. a není pravda, že ten vztah je nadosmrti. to by pak muselo platit i ke všem partnerům navzájem bez ohledu , zda spolu měli děti nebo ne.
Ten vztah je nadosmrti a sice je to vztah rodiče (otec a matka). Ke všem partnerům navzájem to neplatí, pokud neměli rodinu (dítě, děti) - ty jsou pak jen bývalí partneři, rozejdou-li se, tak už partneři nejsou, ale rodiče jsou stále, až do smrti a ještě dál.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Kiara napsal(a):
MMCH proč jí to bývalka nesdělila do očí před svým BM a musela se uchylovat k takovým podloudným praktikám, jako je strkání lístečků do bot, když to je, Vějířovko, podle tebe "možná" pravda?!? Za pravdu se přece nemá člověk stydět a má ji říct hezky pěkně na rovinu do očí, ne
?!?
Teď řeknu strašnou blbost, tak mě omluv, ale chce se mi to říct, jako tehdy Buriánovi v tom filmu.
Já si myslím, že jí to nesdělila před manželem proto, že s ním chce mít stále techtle mechtle, a tímto otevřeným sdělením by ho shodila a on by s ní pak už nechtěl nic mít (samozřejmě za předpokladu, že s ním něco má).
no já si zase myslím, že vzhledem k tomu, jak se chová, tak kdyby to BYLA pravda, že by to s velkou chutí před bývalým řekla a pěkně nahlas, aby to slyšely i jejich dcery.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
agewa napsal(a):
Nikdo netvrdí, že chtějí partnerky vymazat nějaký vztah. On ten vztah prostě už NENÍ. a není pravda, že ten vztah je nadosmrti. to by pak muselo platit i ke všem partnerům navzájem bez ohledu , zda spolu měli děti nebo ne.Ten vztah je nadosmrti a sice je to vztah rodiče (otec a matka). Ke všem partnerům navzájem to neplatí, pokud neměli rodinu (dítě, děti) - ty jsou pak jen bývalí partneři, rozejdou-li se, tak už partneři nejsou, ale rodiče jsou stále, až do smrti a ještě dál.
achich ovej.....ano jsou rodiči, ale ( zase) vzhledem ke svým dětem....ne k sobě navzájem.
a ten konec..........mě fakt teda pobavil.
Není tady
Tercila napsal(a):
Nejak jsem se v tom ztratila.
Ale ze ti partneri, je otazka kteri
, furt nejak komunikuji, na to bych skorem dala krk, teda kdyz to rikas ty, Terci. 
Upravil(a) elena007 (13. 2. 2011 21:34)
Není tady