29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Isy zajímavý sen..když jsi dopsala ten dovětek, třeba by ti to někdo, kdo se sny zaobírá, řekl. Tak na tebe myslíme na tu KO a večer písni.
Jinak někdo už holky ví, že jste těhu? Krom partnera?
Není tady
Isabel to je děs až odpoledne viď.. ale neboj domu půjdeš celá šťastná
Misho to je dobrý,svět je malej
tak u nás to vědí všichni páč manža to nevydržel a Matěj to na něj prásknul,že tatínek říká tajemnství
jsem dneska aktivní jsem vygruntovala barák,povlíkla a peču si králíka
Není tady
Leni a co na to rodina??
To my to chceme tutlat, co to půjde...a přes 12tt rozhodně!!
Není tady
No vydržet je jiná věc, ale když to dnes nejen na BB vidím, ty komplikace, potraty a další nešťastnosti...tak říct to hned při // jako mega novinu a pak za měsíc všem oznamovat že třeba konec...to fakt nepotřebuju. Doufám samozřejmě že to náš případ nebudu, ale prostě z toho důvodu není kam spěchat s nějakým ohlašováním piškota. Ségra to předloni řekla až 19tt!! Nebylo to na ní vidět...a babička si užila s ní druhou půlku těhu, a nijak ji nevadilo, že o té první nevěděla..
Není tady
tak jsem tadyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak uz i druhy mimisek ma Ale je o tyden mladsi nez prvni silnejsi prcek, takze zatim neni vyhrano, ale je to dobry, prdolka bojuje
Za to silak, ten roste, dnes odpovidal 7+2 a to jsem podle mesicku dnes 6+5, tak to bude dobre znameni
Ja jsem tak raaaaaaaaaaaada!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Isy johoho, paráda, tak pak je vidět, že ten menší je jen o 4dny oproti MS menší a ten větší je nějaký dravec a je zas o ty 4dny od MS větší...to se vykompenzuje ještě podle mě vše!! Paráda..
Dvojčátka v chlívku tradičně aspoń jedny jsou, tak to tak snad i zůstane, držím palec za oba mimísy..
Tak dál se dopuješ kupou léků jo? A tcháni už vědí nebo ne?
Upravil(a) misha88 (2. 2. 2011 16:41)
Není tady
Isabel velká gratulace, to jsou tedy pořádní bojovníčci
Není tady
Mishi, Sáři, ja jsem tak stastna, spadl mi tak obrovsky balvan ze srdce
Jsou to opravdu bojovnici
Mishi, jj vedi to, my jsme jim to rekli hned ze zacatku, oni to stejne uz tusili, takze nebyli ani prekvapeni.
Ale vim to zatim jen rodina, i kdyz si myslim, ze v praci se to rozkriklo asi rychle, takze my to ani nemuzeme utajit, kor tady u nas na vesnici
Není tady
Isynko obrovská gratulace, dneska jsem na tebe pořád myslela!! Jsou to děti šikovný, velcí bojovníci jako TY!!
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Isynko obrovská gratulace, dneska jsem na tebe pořád myslela!! Jsou to děti šikovný, velcí bojovníci jako TY!!
Kamcitko!!! Dekuju
Trochu jsem se bala jestli se na me nezlobis za ten vcerejsek, jak jsme se bavily o tom veku Ja to tak nemyslela...
Opravdu!!!!
Není tady
Isy to tady s těhu tajnůstkařím jen já jo? ... my jsme taky na Vsi, takže už i proto to nikde nehlásáme, na to je do jara času dost!
16.2 jdeš na normální Ko, nebo na ten screening nějaký, aspoň na tu krev nebo tak?
Není tady
misha88 napsal(a):
Isy to tady s těhu tajnůstkařím jen já jo?
... my jsme taky na Vsi, takže už i proto to nikde nehlásáme, na to je do jara času dost!
16.2 jdeš na normální Ko, nebo na ten screening nějaký, aspoň na tu krev nebo tak?
Misho, toho 16.2. jdu zatim jen na ulz, kvuli prckum jak se vyviji dal... A prave se ji musim zeptat jak to bude pokracovat dal, dneska mi nabrali spousty krve ale zatim jen na stitnou zlazu, krevni skupinu, HIV a ja nevim na co jeste...
Není tady
Kamčitko teeeeeeeeeeeeedy to je překvápko, moc gratuluji
Není tady
Isabel napsal(a):
Tak uz i druhy mimisek maAle je o tyden mladsi nez prvni silnejsi prcek, takze zatim neni vyhrano, ale je to dobry, prdolka bojuje
Za to silak, ten roste, dnes odpovidal 7+2 a to jsem podle mesicku dnes 6+5, tak to bude dobre znameni
Jééééé Isy mě úplně hrkly slzy do očí, to je nádhera!!!!! Takže ono to není tak, že by ten druhý byl pomalejší, to ten první je jen nějaký urychlený
Holka já mám takovou radost...tak se krásně držte, odpočívej, budu vás sledovat. Naše princezny budou potřebovat nápadníky nebo kamarádky - nebo od každého jedno
Není tady
Isabel napsal(a):
Tak uz i druhy mimisek maAle je o tyden mladsi nez prvni silnejsi prcek, takze zatim neni vyhrano, ale je to dobry, prdolka bojuje
Týýýjo, skorosousedko , paráááda. Mám ooobrovskou radost
Normalka, kdyz jsem si to přečetla, tak mi přeběhl mráz po zádech. To jsou úplně ty nejlepčejší zprávy
Tě budu s dovolením dál šmírovat, jak se vám daří
Není tady
jsem si říkala,že už by jsi mohla být zpět Jéééé to jsem ráda takže se šetřit a však to menší bobísek dožene
a 16.2 jdu taky do poradny
Misho jasný taky jsem to tak původně myslela,že kvůli tomu to neprozradíme,ale..
Není tady
misha88 napsal(a):
...
Já to taky tutlala až skoro do 20tt I dokonce skorotchánovci se to dovedeli až po UTZ ve 20tt
Není tady
Isi už jsem Ti psala na dvojčátkách,jen tak dál!Hurá!!!!
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
Isi už jsem Ti psala na dvojčátkách,jen tak dál!Hurá!!!!
Ahojky Anýzku, a jak u tebe ?
Není tady
Isy, moc gratuluju k srdíčkům...prcci krásně rostou, tak ať to tak zůstane...
Není tady
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
...
Já to taky tutlala až skoro do 20tt
I dokonce skorotchánovci se to dovedeli až po UTZ ve 20tt
A jak často se vídáte? pupek šel schovat jo??
Leni: Když je manžel brepta vid
Není tady
misha88 napsal(a):
kikinecek napsal(a):
misha88 napsal(a):
...
Já to taky tutlala až skoro do 20tt
I dokonce skorotchánovci se to dovedeli až po UTZ ve 20tt
A jak často se vídáte? pupek šel schovat jo??
Já nikdy nebyla vyžle Vždycky jsem byla krev a mlíko (a taky špek
), takže pupek se mi schovával
Já si až na konci těhu užívala pupendo
A s rodičema - jak jedněma tak i druhýma (jsou z jednoho mesta) se vídáme jednou za 3 týdny
Není tady
Kiki děkuju!!!No pořád šoiním i když hematom není,mimi má srdíčko,ale je menší.Uvidíme.Mmch Barunka je kouzelná!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Téma zavřeno