29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Míšo mrkni na tohle, mohlo by se hodit
http://www.zenska-neplodnost.cz/tehotensky-kalendar
Upravil(a) MiriDc (31. 1. 2011 17:35)
Není tady
Miri: Myslím že je to jedno jaké je to datum, ale 18.9 jsme měli svatbu, tak já beru spíš to !!
Na odkaz juknu..
Není tady
jééé, holky, to je nádhera, už jsou zase podzimňátka přejí vám spoustu nových těhulek, samé dobré zprávy z kontrol a hladký průběh těhotenství
Mishi, tak vidím v podpisu, že už na Tebe kuklo i srdíčko? to je krááásné
a pořád je teda prcek tak menší a je záhadou, jak jsi otěhotněla, nebo se prostě jen schovával?
Není tady
Nene, jsem 6+0 dle Dr. Leni, ale od poslední MS jsem už 8+5...takže 19dní rozdílu!! Tzn. že jsem neotěhu 15.12 jak Dr. předpověděl dle UTZ ovulku, ale až tak na Nový rok...čili nějaký 31DC...prostě zázrak !! Ale to je šumafuk. Váček je tam, srdíčko dokonce taky, takže se vyplatilo jít tam až dnes...tak snad to vydrží!
Není tady
Mishi, tak to je paráda - jak říkáš, je úplně fuk, jak se to povedlo, jen mě to zajímalo, jestli se ty termíny nějak upravily, nebo je tam prostě pořád ten rozdíl - na druhou stranu je moc dobře, že se všechno správně vyvíjí podle toho druhého Ty jsi stejně případ
Není tady
Jo nemůžu mít jen tak nějaký den rozdílu, já hned skoro tři týdny !!
Ale Dr. říkal, ať neřeším zda byla druhá ovu nebo co, prostě to klaplo!
Tak ho beru za slovo.
Kočky mějte se tu, já jdu z práce..
Není tady
leenka napsal(a):
Gábi jsem se nasmála jak mimochodem prohlásíš,že jdeš Stázce sebrat kábl
jo a utíká to jsem si taky říkala,bóže ještě chvíli a Matějovi budou 4roky.. už jen chvilku a jde do školy
![]()
my už tedy taky srdíčko máme
Leni, kdybys tušila, co všechno už sežrala... No, však si pokecáme v červnu, to už budeš mít pěkný pupendo, co?
Není tady
Co bylo u vás 18.9?? ..kdy je narozená Berča??
Upravil(a) misha88 (31. 1. 2011 21:50)
Není tady
Ahojky novopečené těhulky . Také nakukuji, zatím jen jedním okem
. zdá se, že jsem na tom podobně jako Misha, mimochodem mocinky Tě zdravím Misho
, těhotenství vlastně neplánované, jak říká manžel "prostřelili jsme antikoncepci" a to mezi plátýčky
, takže miminko také menší o cca 14 dnů než dle MS, ale při druhé kontrole již také srdíčko
, stále špiním, tak zatím čekám, jak se bude situace dále vyvíjet
Není tady
Dobré ráno..
Misho já jsem doma,manža nechtěl,abych chodila do práce,že prý mám doma práce dost ale je fakt,že to mimi moc chtěl on já se spíš podřizovala,chtěla jsem do práce a nevzdat se "svobody" takže věděl,že jak někam nastoupim tak už od snažení ustoupim a tak se mu nakonec splnilo co chtěl a já si zvykám a myslím,že už se i těšim
a Matýsek chodí do školky,ale jen dopo,tím,že jsem doma tak pro něj v poledne jezdím
Kamčitko já také špiním ale zavádim si tabletky tak to snad bude OK a TP?
Není tady
Leni, takže ta klasická žena v domácnosti , však jsi doma "přesčas" jen 6 měsíců a za chvíli bude doma zase další miminko, tak je myslím, fuk, že teď nepracuješ...
Kamčitko no nazdaaaar, ke Kačence a Amálce přibude ještě třetí jo !!! Že by do třetice kluk ??
Hele my válíme po vaku furt jen cizí děti, teda cizí ne, ale od sousedů, séger, švagrů atd....tak teď snad přijde na řadu i to vlastní !!
JO s já nešpiním, nic mi není, blbě taky ne, jíst můžu cokoli, dělat cokoli, občas ale malinko jen, cítím podbřišek..tak že by to byla kompenzace za to dlouhé čekání na fazoly?? No ony ty nevolnosti třeba ještě dorazí...
Upravil(a) misha88 (1. 2. 2011 8:48)
Není tady
Jůůůů tady už jsou podzimnátka
a ještě takový "známý" tváře ...Kamčitka,Leenka,misha.....holky moc vám gratuluju a přeji pohodový těhu
Natálku máme taky podzimnátko...tak když budete tak hodný..držte mi společně s Gábi a Sáři fleka jo
Není tady
..u mě nic !! Já ani nevím, že jsem těhu, jen nemám MS...
Tak zítra na Ko Isy viď!! V kolik jdeš?
Upravil(a) misha88 (1. 2. 2011 11:09)
Není tady
Dobré dopoledne děvčátka
U mně také žádné příznaky, já je neměla ani u předchozích, tak snad to nebude vyjímka. Občas mne stále pobolívá podbříšek, ale dr. tvrdí, že to nemusí nic znamenat
Není tady
misha88 napsal(a):
..u mě nic
!! Já ani nevím, že jsem těhu, jen nemám MS...
Tak zítra na Ko Isy viď!! V kolik jdeš?
Misho, takhle jsem to mela jeste minuly tyden, jen me bolely prsa... treba to vsechno jeste prijde
Jj, zitra ta kontrola, na jednu stranu se bojim a na druhou stranu se moc tesim Kdyz si predstavim jak mi dr. rika, ze tam jsou obe a maji
, tak mi tecou slzy radosti uz ted, a kdyz tam bude porad jen to jedno, tak budu taky moc stastna
Jen se moc bojim aby mi nerekli, ze je konec
Ale snad to ted uz bude v poradku, uz nechci dalsi potrat!!!!
Pojedeme tam na 13 hod, ale kdy prijdu na radu to nevim, jezdim do nemocnice na ambulanci. Proste od 13 hod do 14:30 co tam ordinuje moje dr, tak prijdu tak nejak na radu
Není tady
Isy ani chodit nemusej !!
Kamči - a třetí už jste teda v plánu neměli, ani v hlavách ? Ale prostě se stalo přes antiko jo?? Koukám, že Amláka už má dva roky pryč, že už není úplně malinká...A ten podbřišek občas taky cítím, prý je to normoš, děloha se připravuje atd.
Půjdete na ten NT screening v 12tt holky? Viz vlákno vedle..
Není tady
misha88 napsal(a):
Budeš Isynko asi ted vic hlídaná že..
jj, budou to jeste nervy... Ale zase je dobre, ze to delaji kolem 11 tt a clovek aspon muze byt klidny, ze mimi je zdrave...
Ale stejne zase potom ten strach aby se mimisek neuskrtil pupecnikovou snurou, abych ho donosila atd
ach jo
Není tady
..na žádný škrcení pupečníkem nemysli šmarjá !
A ty máš nějak automat.neschopensku? Nebo jsi v práci normálně?
Není tady
Téma zavřeno