Oznámení

3. července : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěšný start letních grilovaček!

3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na naše tipy!

#1 30. 1. 2011 23:11

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Ocáčky - hříbky sameáčky

Hříbky sameáčky - pikantní pochoutka

2-3 min. povařit ve slané vodě (plná lžíce soli na litr vody), nasypat scezené do skledniček (třeba od majonéz) a nalít na ně horký octový nálev (1 díl octa, 2 díly mírně osolené vody, kuličky koření, bobkový list). Na skleničky hned pevně našroubujeme víčka. Po vystydnutí pro jistotu skleničky obrátíme dnem vzhůru, abychom se přesvědčili, zda víčko dobře přilnulo. Pak máme jistotu, že ocáčky přežijí i dvě zimy.
Stejně tak se dají nakládat i podzimní václavky a čirůvky fialové - nejlépe ve směsi.


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 
NÁŠ TIP:

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů