18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Pěkný večer,
poradí mi někdo z "pojíováků"....????? Potřebuji uzavřít pojitění odpovědnosti - budu řídit os.vozidlo na 10 dní u jedné firmy na dohodu o provední práce. zatím mi pojiovny tvrdily, e musím mít jen dohodu o prac.činnosti, jiank to nejde......
Díkly za info:)
Není tady
ahoj to maji pravdu pojistku na 10dni ti nikdo neudělá
Není tady
Pokud vim, kazda pojistka se da zrusit do urcite doby bez udani duvodu. takze bych si to v klidu uzavrela a az ji nebudu potrebovat, tak bych ji zrusila. a oni ti nespotrebovane pojistne vratej....
Není tady
to ma pravdu
Není tady
lukasov napsal(a):
Pěkný večer,
poradí mi někdo z "pojíováků"....????? Potřebuji uzavřít pojitění odpovědnosti - budu řídit os.vozidlo na 10 dní u jedné firmy na dohodu o provední práce. zatím mi pojiovny tvrdily, e musím mít jen dohodu o prac.činnosti, jiank to nejde......
Díkly za info:)
takovou pojistku chtěl uzavřít taky syn na to samé či podobné,ale nepochodil.Take radím neuzavírat za kadou cenu jakoukoli pojistku,kdy z ni potom stejně nebude mít plnění.
Není tady
Stránky: 1