29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Hm, já jsem šla do vztahu celá. Bourám zdi, opevnění, nenechávám si žádný vrátka, nepřemýšlím, co bude, jsem důvěřivá a věřím.
![]()
Ale ty bohužel ne.
majkafa napsal(a):
dusičko, zřejmě si nerozumíme. Každá píšeme o něčem jiném.
Majkafo - copíšu blbě?
že jsem se vždycky zamilovala a chtěla s někým být napořád?že jsem nepřemýšlela dopředu, že to třeba nebude mít budoucnost?
Není tady
dusičko, neměla jsem na mysli blbě. Jen že já jsem psala o převoznických vztazích. Ty jsou pro mě jiné, než tzv. normální. Do tzv. normálních jdu naplno...
majkafa napsal(a):
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Hm, já jsem šla do vztahu celá. Bourám zdi, opevnění, nenechávám si žádný vrátka, nepřemýšlím, co bude, jsem důvěřivá a věřím.
![]()
Ale ty bohužel ne.
Vzdyt Ty taky ne, tak co moralizujes ? Az pujdu do vztahu CELY, dotycna osoba to bezpecne pozna.
Není tady
majkafa: Ale ty bohužel ne.
A víš, maji, že si to o něm nemyslím? To je jen Morfího obraná hradba, to, co tu píše Právě proto, že je citlivý pořádně...
Není tady
majkafa napsal(a):
Tercila napsal(a):
majkafa: Nu, ona Tercila spíš narážela na ty ženaté.
A víš, že ani ne?Na chlapy jsem tak nemyslela. Spíš jsem uvažovala o Tobě, o Tobě samotné. Nebo o rozdílu mezi různými ženami. Spíš tak. Ale jen chvíli, neboj
.
Tercilo, mně je úplně jedno, jak dlouho ty uvažuješ o mně samotné a jak. Já se sebou problém nemám.
Byla by strašná nuda, kdyby chom byli všichni na jedno kopyto ne. Prostě každý jsme nákej. Ale hlavně jde o tom, jestli sám sobě si můžu říct, mám čisté svědomí. Toje důležité. A at si všichni ostatní trhnou.
Takže bych neřešila druhé , ale hlavně sám sebe (sama) sebe
Není tady
Téma zavřeno