Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1051 11. 2. 2011 14:52

majkafa
Host

Re: CHAT - Co vás dnes nejvíc šokovalo III.

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Hm, já jsem šla do vztahu celá. Bourám zdi, opevnění, nenechávám si žádný vrátka, nepřemýšlím, co bude, jsem důvěřivá a věřím.

tummenupp wink

Ale ty bohužel ne.

#1052 11. 2. 2011 14:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

dusičko, zřejmě si nerozumíme. Každá píšeme o něčem jiném.

Majkafo - copíšu blbě?
že jsem se vždycky zamilovala a chtěla s někým být napořád?že jsem nepřemýšlela dopředu, že to třeba nebude mít budoucnost?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1053 11. 2. 2011 14:54

majkafa
Host

dusičko, neměla jsem na mysli blbě. Jen že já jsem psala o převoznických vztazích. Ty jsou pro mě jiné, než tzv. normální. Do tzv. normálních jdu naplno...

#1054 11. 2. 2011 14:54

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Hm, já jsem šla do vztahu celá. Bourám zdi, opevnění, nenechávám si žádný vrátka, nepřemýšlím, co bude, jsem důvěřivá a věřím.

tummenupp wink

Ale ty bohužel ne.

Vzdyt Ty taky ne, tak co moralizujes ? tongue Az pujdu do vztahu CELY, dotycna osoba to bezpecne pozna.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1055 11. 2. 2011 14:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: Ale ty bohužel ne.

A víš, maji, že si to o něm nemyslím? To je jen Morfího obraná hradba, to, co tu píše big_smile Právě proto, že je citlivý pořádně...

Není tady

#1056 11. 2. 2011 14:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

Tercila napsal(a):

majkafa: Nu, ona Tercila spíš narážela na ty ženaté. big_smile

A víš, že ani ne? smile Na chlapy jsem tak nemyslela. Spíš jsem uvažovala o Tobě, o Tobě samotné. Nebo o rozdílu mezi různými ženami. Spíš tak. Ale jen chvíli, neboj big_smile.

Tercilo, mně je úplně jedno, jak dlouho ty uvažuješ o mně samotné a jak. Já se sebou problém nemám. smile

Byla by strašná nuda, kdyby chom byli všichni na jedno kopyto ne. Prostě každý jsme nákej. Ale hlavně jde o tom, jestli sám sobě si můžu říct, mám čisté svědomí. Toje důležité. A at si všichni ostatní trhnou.
Takže bych neřešila druhé , ale hlavně sám sebe (sama) sebe pussahjarta

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí