|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, asi většina víte, jaký máme trápení..a teď s posledním problémem mě napadla jedna věc, tak bych se s váma chtěla poradit, jestli to vůbec na dr vytáhnout...
nevím jestli od porodu nebo sem si toho nevšímala, ale mívám jaksi slabou ms...nějak sem o asi nevnímala, ale po druhé revizi sem byla na reiki a paní mi řekla, že v sobě mám hrozné krve a že to není dobře....a od té doby sem to tak nějak začala vnímat, ale nepřikládala sem tomu váhu...před třetím neuúspěšným těhotenstvím sem zrovna byla na reventivce a když mi dr dělal utz říkala, že mám hrozně vysokou sliznici a že buď budu těhotná nebo ať čekám silnější ms, těhotná sem být na 100% být nemohla a ms přišla ještě slabší než normálně (moje normálně je 4 dny, první den špinění, druhý den na 4 vložky a třetí den tak na 3 a špinění) a hned další cyklus sem otěhotněla (+ revize)....teď sem našla // začala špinit, krvácela (asi 3 hodiny) a pak šinění a konec, úplně bez bolesti...měla sem si udělat test, jestli by byl pořád pozitivní hned dojít k dr, jinak příští pátek na ko...a test je negativní...jenom nevím kam se mi(zase) schovalo krvácení....tak mě napadlo, jestli třeba v tomhle nemůže být chyba jestli to vůbec řešit...
Není tady
Sluni, já ti nevím, ale tohle se mi nezdá, určitě by ses měla nechat pořádně vyšetřit.
Držím palce, aby se na problém co nejdříve přišlo a rychle se vyřešil....
Upravil(a) verynka (28. 1. 2011 20:10)
Není tady
Sluníčko, délka MS a její intenzita prý nemají vůbec vliv. Taky nemám nějak závratně silné měsíčky a když jsem nemohla (vím, trochu jiná situace) otěhotnět s Kryštůfkem, tak jsem se na to Dr. ptala.
Nicméně teď jsem v podobné situaci byla - 1xZT (12tt) a potom 2x SP (5 a 6tt) a řešila jsem to v Podolí. Dr. tvrdila, že to bude nedostatkem žlutého tělíska a nafasovala jsem utroš s tím, že až najdu //, ihned nasadím. Potom proběhly i další testy a na imunologii byla zjištěna vyšší imunita, takže mi ji sráželi Prednisonem. Ale to prý má kde kdo, tak nevím.
Přeju Ti, ať už to u Tebe rozlousknou a smůla se prolomí
.
Není tady