29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lú a pokud se něco bude vracet, neber to tak, že RUŠ nefungovala. Já už se čistím pár let dozadu a je to jako loupání cibule. Některé problémy už jsem několikrát čistila a stejně potřebovaly ještě nějakou slupičku odstranit. Navíc se mi to začíná všechno hezky propojovat, moje problémy, moje cesta na této planetě, moje předurčení. Hezky ty puzzlíky dělají cvak cvak. V současné době dočišťuji bachovkami. Pak se budu zase chvíli flákat a uvidíme, co mi život přinese . Nakonec je to stejně neverending storry....
.
Držím palečky .
Není tady
Lúthien,
super volba, RUŠka ti určitě pomůže. A kdyby tě zaujala tak, jako mě, můžeš jet na týdenní seminář na Slapy a udělat si certifikát
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Také souhlasím s tím, že čím je člověk čistější, tím dokáže předávat silnější energii, která má větší schopnost léčit. Ale je to oprdu jen 1. pomoc.
Jezdila jsem asi rok k léčiteli, který mi hodně pomohl. Léčil energií od Boha a pokaždé jsem zaznamenala změny. Problém byl v tom, že prostě ne a ne dojít k vyléčení.
Pak jsem si musela RUŠkou dojít k tomu, že tu nemoc si vlastně sama držím a že musím vyléčit sama sebe a pak už tu nemoc nebudu potřebovat.
Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám
Ahoj Tulipku
K Tvemu prispevku reknu svuj nazor.
Dobry lecitel nejen ze dokaze nasmerovat cloveka na pricinu problemu (a provazet ho) ,on dokaze skrze sebe predat energii ktera cloveka doprovodi na jinou kolej. (zhruba receno)
Nejen to, ale i dokonce male veci (male nemoci -malou disharmonii) dokaze skrze sebe i okamzite odstranit u toho cloveka. A k tomu vsemu jeste byt schopen napomoci odhalit pricinu tehle male disharmonie.
Není tady
Hirondel,
také zdravím
Ano, tohle by asi léčitel měl umět - přesměrovat člověka, aby si pomohl sám. Ale někteří léčitelé to nevědí a snaží se z člověka dostat tu nemoc všemi možnými postupy. Ale dokud se nezmění nemocný, léčitel nemá velkou šanci na trvalé uzdravení velké disharmonie.
S malou disharmoní takové zkušenosti nemám, protože nevím, zda je možné vyléčit člověka tak, aby už nikdy nedostal rýmu nebo si nenatáhl svaly
Není tady
Tulipánka napsal(a):
S malou disharmoní takové zkušenosti nemám, protože nevím, zda je možné vyléčit člověka tak, aby už nikdy nedostal rýmu nebo si nenatáhl svaly
Jasne ze neni mozne "ho vylecit" (v uvozovkach to je proto, ze jak uz bylo receno to nejsme my) tak aby uz NIKDY nedostal rymu nebo si nenatahnul svaly.
A vis snad proc?
Muzeme pouze v ten jisty okamzik (v tu chvili) co nekoho tizi mala disharmonie- ryma ,bolest v krku-zaludek -hlava pomoci (tou energii plujici skrze nas).
Není tady
No jo, ono je léčitel a léčitel Někdo jen léčí (energií, bylinami, doplňky) a někdo je spíše psychoterapeut, hledá příčinu, vyčistí, klient dostane ty správné informace, je "srovnán a vyladěn, chce-li" a je hotovo
Bohužel čas vstřebávání, či pauzy je relativní... další problém se může vyloupnout vzápětí, někdo si užívá, že je krize za ním a nemusí řešit nic jiného delší dobu.
Ale myslím si, že oba typy - léčitel, či terapeut jsou důležití, každý potřebuje v danou chvíli něco jiného. Někdo už ví, že je třeba hledat příčinu a někdo tuhle informaci nepotřebuje celý život (a spokojeně žije taky).
Upravil(a) Gia (1. 2. 2011 21:54)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám
S tím naprosto souhlasím
Mohu "směrovat", dodávat naději, posilovat toho druhého. Ale nemohu, houby nemohu: NESMÍM dělat jeho práci.
Není tady
Lvice napsal(a):
O o RUŠce. Jsem čerstvě od Pan zrušená
a mohu ti to jen doporučit. Výsledky jsou úžasné, mám z toho radost a dobrý pocit. Když budu potřebovat, ráda se Pan opět vydám do rukou
Díky za důvěru. S tebou je radost pracovat - stačí jen hlídat, abys "neodbíhala" a jinak všechno uděláš sama
Není tady
hirondel napsal(a):
K Tvemu prispevku reknu svuj nazor.
Dobry lecitel nejen ze dokaze nasmerovat cloveka na pricinu problemu (a provazet ho) ,on dokaze skrze sebe predat energii ktera cloveka doprovodi na jinou kolej. (zhruba receno)
Nejen to, ale i dokonce male veci (male nemoci -malou disharmonii) dokaze skrze sebe i okamzite odstranit u toho cloveka. A k tomu vsemu jeste byt schopen napomoci odhalit pricinu tehle male disharmonie.
Souhlas. Dokáže i odstranit disharmonii a odhalit příčinu, ale když s tím sám ten člověk dál nepracuje, tak je to stejně na houby a problém se vrátí......
Proto jak říká hir, dobrý léčitel musí být především dobrý průvodce, podle mého názoru v některých chvílích i zcela nesmlouvavý vůdce
A to podle mne nejhlavnější: musí umět VČAS svého klienta PUSTIT Nechat ho JÍT vlastní cestou, NEPOPONÁŠET ho. Dokázat poodstoupit a jen sledovat, zda ještě nebude třeba jeho pomoci. Prostě počkat na požádání.
Není tady
A tohle se mi líbí! Založím vlákno o něčem a během diskuze úplně přestanu mít potřebu o tom diskutovat a místo toho mě to konečně dokope k rozhodnutí jít do něčeho jiného Těším se na tu dřinu
Není tady
Lúthien napsal(a):
A tohle se mi líbí! Založím vlákno o něčem a během diskuze úplně přestanu mít potřebu o tom diskutovat a místo toho mě to konečně dokope k rozhodnutí jít do něčeho jiného
Těším se na tu dřinu
Jaká dřina? To bude legace, uvidíš Nejseš přece už žádný vořezávátko
Není tady
Pan, kuju
.
Lúth a až pojedeš k Pan, tak kočičák Chuck je můj
.
Upravil(a) Lvice (3. 2. 2011 21:32)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
A tohle se mi líbí! Založím vlákno o něčem a během diskuze úplně přestanu mít potřebu o tom diskutovat a místo toho mě to konečně dokope k rozhodnutí jít do něčeho jiného
Těším se na tu dřinu
Jaká dřina? To bude legace, uvidíš
Nejseš přece už žádný vořezávátko
tak to se těším ještě víc! To si piš, že nejsem vořezko
Není tady
Lvice napsal(a):
Pan, kuju
![]()
.
Lúth a až pojedeš k Pan, tak kočičák Chuck je můj![]()
.
Lvíku, máš smůlu, Chucka miluju já a on mě
Není tady
Pche a to jsi ještě neviděla, jak miluje mě Ladil mi i k vlasům, když jsem ho měla za krkem
No dobrá, tak se s tebou o něj podělím
Není tady
Nehádejte se. Chuck nejvíc miluje mně. Jen z postele jsem ho musela vyhodit, protože mi samou láskou skákal po hlavě
Není tady
No je to prostě zlatíčko
.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nehádejte se. Chuck nejvíc miluje mně. Jen z postele jsem ho musela vyhodit, protože mi samou láskou skákal po hlavě
Jo to znám! Masáž hlavy jak vyšitá
Není tady
Lvice napsal(a):
Pche a to jsi ještě neviděla, jak miluje mě
Ladil mi i k vlasům, když jsem ho měla za krkem
No dobrá, tak se s tebou o něj podělím
![]()
Tak to se máš! Já jsem černá jak bota
Ale to vůbec neva, sladím se s těma dvěma černýma potvůrkama a Chuck bude jenom závidět
Není tady
Lúth, až budeš mít po, tak mi písni, jaké máš pocity a tak . No já jsem ujetá do zvířat od malička, ale teď už mi nějak nezbývá prostor, to malé 2,5 leté zvíře doma je postačující
.
Není tady
Lvice napsal(a):
Lúth, až budeš mít po, tak mi písni, jaké máš pocity a tak
. No já jsem ujetá do zvířat od malička, ale teď už mi nějak nezbývá prostor, to malé 2,5 leté zvíře doma je postačující
.
Ozvu se
Jinak jsme na tom stejně. S tím naším mrňousem ještě zvládám jakžtakž rybičky a tím to hasne. No tak se chodím koukat na brouky a další zvířátka do přírody nebo zajdu za psí smečkou mého švagra
Není tady