Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 2. 2011 19:55

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Re: Ra-sheeba, Shambala....-léčení pomocí energií

Lú a pokud se něco bude vracet, neber to tak, že RUŠ nefungovala. Já už se čistím pár let dozadu a je to jako loupání cibule. Některé problémy už jsem několikrát čistila a stejně potřebovaly ještě nějakou slupičku odstranit. Navíc se mi to začíná všechno hezky propojovat, moje problémy, moje cesta na této planetě, moje předurčení. Hezky ty puzzlíky dělají cvak cvak. V současné době dočišťuji bachovkami. Pak se budu zase chvíli flákat a uvidíme, co mi život přinese lol. Nakonec je to stejně neverending storry.... smile.

Držím palečky par.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#52 1. 2. 2011 19:56

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lúthien,
super volba, RUŠka ti určitě pomůže. A kdyby tě zaujala tak, jako mě, můžeš jet na týdenní seminář na Slapy a udělat si certifikát big_smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#53 1. 2. 2011 21:19

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Také souhlasím s tím, že čím je člověk čistější, tím dokáže předávat silnější energii, která má větší schopnost léčit. Ale je to oprdu jen 1. pomoc.
Jezdila jsem asi rok k léčiteli, který mi hodně pomohl. Léčil energií od Boha a pokaždé jsem zaznamenala změny. Problém byl v tom, že prostě ne a ne dojít k vyléčení.
Pak jsem si musela RUŠkou dojít k tomu, že tu nemoc si vlastně sama držím a že musím vyléčit sama sebe a pak už tu nemoc nebudu potřebovat.
Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám smile

Ahoj Tulipku smile

K Tvemu prispevku reknu svuj nazor.

Dobry lecitel nejen ze dokaze nasmerovat cloveka na pricinu problemu (a provazet ho) ,on dokaze skrze sebe predat energii ktera cloveka doprovodi na jinou kolej. (zhruba receno)
Nejen to, ale i dokonce male veci (male nemoci -malou disharmonii) dokaze skrze sebe i okamzite odstranit u toho cloveka.  A k tomu vsemu jeste byt schopen napomoci odhalit pricinu tehle male disharmonie.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#54 1. 2. 2011 21:27

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Hirondel,
také zdravím smile
Ano, tohle by asi léčitel měl umět - přesměrovat člověka, aby si pomohl sám. Ale někteří léčitelé to nevědí a snaží se z člověka dostat tu nemoc všemi možnými postupy. Ale dokud se nezmění nemocný, léčitel nemá velkou šanci na trvalé uzdravení velké disharmonie.
S malou disharmoní takové zkušenosti nemám, protože nevím, zda je možné vyléčit člověka tak, aby už nikdy nedostal rýmu nebo si nenatáhl svaly smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#55 1. 2. 2011 21:51

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

S malou disharmoní takové zkušenosti nemám, protože nevím, zda je možné vyléčit člověka tak, aby už nikdy nedostal rýmu nebo si nenatáhl svaly smile

Jasne ze neni mozne "ho vylecit" (v uvozovkach to je proto, ze jak uz bylo receno to nejsme my) tak aby uz NIKDY nedostal rymu nebo si nenatahnul svaly. 
A vis snad proc?

Muzeme pouze v ten jisty okamzik (v tu chvili) co nekoho tizi mala disharmonie- ryma ,bolest v krku-zaludek -hlava pomoci (tou energii plujici skrze nas).

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#56 1. 2. 2011 21:53

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

No jo, ono je léčitel a léčitel smile  Někdo jen léčí (energií, bylinami, doplňky) a někdo je spíše psychoterapeut, hledá příčinu, vyčistí, klient dostane ty správné informace, je "srovnán a vyladěn, chce-li"  a je hotovo smile Bohužel čas vstřebávání, či pauzy je relativní... další problém se může vyloupnout vzápětí, někdo si užívá, že je krize za ním a nemusí řešit nic jiného delší dobu.

Ale myslím si, že oba typy - léčitel, či terapeut jsou důležití, každý potřebuje v danou chvíli něco jiného. Někdo už ví, že je třeba hledat příčinu a někdo tuhle informaci nepotřebuje celý život (a spokojeně žije taky).

Upravil(a) Gia (1. 2. 2011 21:54)

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#57 2. 2. 2011 9:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám smile

S tím naprosto souhlasím stolt
Mohu "směrovat", dodávat naději, posilovat toho druhého. Ale nemohu, houby nemohu: NESMÍM dělat jeho práci.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#58 2. 2. 2011 9:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice napsal(a):

O o RUŠce. Jsem čerstvě od Pan zrušená lol a mohu ti to jen doporučit. Výsledky jsou úžasné, mám z toho radost a dobrý pocit. Když budu potřebovat, ráda se Pan opět vydám do rukou tummenupp

Díky za důvěru. S tebou je radost pracovat - stačí jen hlídat, abys "neodbíhala" a jinak všechno uděláš sama stoltbig_smile

Není tady

#59 2. 2. 2011 9:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

K Tvemu prispevku reknu svuj nazor.

Dobry lecitel nejen ze dokaze nasmerovat cloveka na pricinu problemu (a provazet ho) ,on dokaze skrze sebe predat energii ktera cloveka doprovodi na jinou kolej. (zhruba receno)
Nejen to, ale i dokonce male veci (male nemoci -malou disharmonii) dokaze skrze sebe i okamzite odstranit u toho cloveka.  A k tomu vsemu jeste byt schopen napomoci odhalit pricinu tehle male disharmonie.  smile

Souhlas. Dokáže i odstranit disharmonii a odhalit příčinu, ale když s tím sám ten člověk dál nepracuje, tak je to stejně na houby a problém se vrátí......
Proto jak říká hir, dobrý léčitel musí být především dobrý průvodce, podle mého názoru v některých chvílích i zcela nesmlouvavý vůdce stolt
A to podle mne nejhlavnější: musí umět VČAS svého klienta PUSTIT stolt Nechat ho JÍT vlastní cestou, NEPOPONÁŠET ho. Dokázat poodstoupit a jen sledovat, zda ještě nebude třeba jeho pomoci. Prostě počkat na požádání.

Není tady

#60 3. 2. 2011 17:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

A tohle se mi líbí! Založím vlákno o něčem a během diskuze úplně přestanu mít potřebu o tom diskutovat a místo toho mě to konečně dokope k rozhodnutí jít do něčeho jiného lol Těším se na tu dřinu tummenupp

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#61 3. 2. 2011 18:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lúthien napsal(a):

A tohle se mi líbí! Založím vlákno o něčem a během diskuze úplně přestanu mít potřebu o tom diskutovat a místo toho mě to konečně dokope k rozhodnutí jít do něčeho jiného lol Těším se na tu dřinu tummenupp

Jaká dřina? To bude legace, uvidíš lolstoltstoltstoltstolt Nejseš přece už žádný vořezávátko wink

Není tady

#62 3. 2. 2011 21:31

Lvice
♥♥♥♥♥--

Pan, kuju gloria pussa.

Lúth a až pojedeš k Pan, tak kočičák Chuck je můj tillfreds rock.

Upravil(a) Lvice (3. 2. 2011 21:32)

Není tady

#63 4. 2. 2011 7:07

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Jaká dřina? To bude legace, uvidíš lolstoltstoltstoltstolt Nejseš přece už žádný vořezávátko wink

tak to se těším ještě víc! lol To si piš, že nejsem vořezko big_smile

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#64 4. 2. 2011 7:07

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lvice napsal(a):

Pan, kuju gloria pussa.

Lúth a až pojedeš k Pan, tak kočičák Chuck je můj tillfreds rock.

Lvíku, máš smůlu, Chucka miluju já a on mě lol

Není tady

#65 4. 2. 2011 9:35

Lvice
♥♥♥♥♥--

Pche a to jsi ještě neviděla, jak miluje mě lol Ladil mi i k vlasům, když jsem ho měla za krkem gloria No dobrá, tak se s tebou o něj podělím wink lol

Není tady

#66 4. 2. 2011 10:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nehádejte se. Chuck nejvíc miluje mně. Jen z postele jsem ho musela vyhodit, protože mi samou láskou skákal po hlavě sad

Není tady

#67 4. 2. 2011 10:19

Lvice
♥♥♥♥♥--

lol No je to prostě zlatíčko gloria.

Není tady

#68 4. 2. 2011 10:38

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Nehádejte se. Chuck nejvíc miluje mně. Jen z postele jsem ho musela vyhodit, protože mi samou láskou skákal po hlavě sad

Jo to znám! Masáž hlavy jak vyšitá lol lol

Není tady

#69 4. 2. 2011 10:41

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lvice napsal(a):

Pche a to jsi ještě neviděla, jak miluje mě lol Ladil mi i k vlasům, když jsem ho měla za krkem gloria No dobrá, tak se s tebou o něj podělím wink lol

Tak to se máš! smile Já jsem černá jak bota lol Ale to vůbec neva, sladím se s těma dvěma černýma potvůrkama a Chuck bude jenom závidět lol

Není tady

#70 4. 2. 2011 19:13

Lvice
♥♥♥♥♥--

Lúth, až budeš mít po, tak mi písni, jaké máš pocity a tak smile. No já jsem ujetá do zvířat od malička, ale teď už mi nějak nezbývá prostor, to malé 2,5 leté zvíře doma je postačující big_smile.

Není tady

#71 4. 2. 2011 19:42

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lvice napsal(a):

Lúth, až budeš mít po, tak mi písni, jaké máš pocity a tak smile. No já jsem ujetá do zvířat od malička, ale teď už mi nějak nezbývá prostor, to malé 2,5 leté zvíře doma je postačující big_smile.

Ozvu se wink
Jinak jsme na tom stejně. S tím naším mrňousem ještě zvládám jakžtakž rybičky a tím to hasne. No tak se chodím koukat na brouky a další zvířátka do přírody nebo zajdu za psí smečkou mého švagra big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí