29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
hirondel napsal(a):
Lu to jen tak na okraj. Ty tomu rikas pouhe konstatovani. Ja v tom vidim podvedomou reakci a nejen to.
Ano, můžeš to tak vnímat. Teď už je jen na tobě, jestli budeš pátrat, proč to tak vnímáš
Nikoli Lu. Nepotrebuju vubec patrat potom proc vidim co vidim.
......" a ta věta nebyla narážka na to, že by mi někdo něco vyvracel......"
Timto dalsi vzkaz pro Tebe kdyz uz jsme v te interakci= nic takoveho jsem ja nerekla (vytucnene) ,to vypadlo z Tebe mila Lu. Tvoje interpretace.
A v tom je cely vtip. Takze muzes patrat proc jsi neco takoveho psala,tam v podvedomi.
Víš, vtip je v tom, že to co tady neustále praktikuješ na ostatní, u sebe používat neumíš. Je to krásný takhle ostatním nastavovat zrcadlo, ale ty sama jsi trochu slepá, když se do zrcadel díváš. Jako by se tě to vůbec netýkalo, když se donekonečna pitváš v příspěvcích, kladeš nekonečné otázky...copak ti to asi chce naznačit, Hirondel?
A teď se prosím vraťme k tématu, chtěla bych si povídat o těch léčivých energiích. Někteří k tomu mají očividně co říct
Není tady
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
tyhle energie jen léči a nemohou ublížit
Gio, takhle nějak mi to i ten dotyčný vysvětloval. Zkusím to i s ním ještě víc probrat, když bude časNapř. říkal, že reiki je sice slabá energie, ale i tak účinná. Pak je třeba ta Ra-sheeba a to je docela nářez...a já to tak cítila. Neumím v tom chodit, ale zatraceně moc mě to zajímá
To je dost zkreslená informace, že reiki je slabá energie. Ba přímo bych řekla, že je to blábol.
Reiki je energie 3. dimenze a tam má tu největší možnou sílu.
Jenže Země už se nenachází ve 3. dimenzi.
To je to celé.
Další častý blábol, který slýchám je to, že tyto energie jen léčí a nemohou ublížit.
Nu, ony samy o sobě možná ne, ale ten, kdo je předává, ten ano.
Například pitná voda jako taková ti neublíží. Jenže když ti ji někdo podává, VŽDY záleží na tom, jakou informaci do ní vloží - ta může být léčivá, ale taky hodně nemocná. A může ti hodně ublížit, jak při léčení, tak při zasvěcení.
A platí přímá úměra - čím silnější energie, tím to může být větší léčivá a nebo taky zničující síla.Já vůbec nechápu, kde se tady tahle věta vzala! Přísahám, že jsem ji nepsla, protože si nic takového nemyslím. Ani tu větu nevidím u nikoho dalšího tady, kde bych jí omylem okopčila...
Vidím to stejně jako ty, Pan.
No já jsem to pochopila tak, že když mluvil o reiki jako o slabší energii, tak tím bylo myšleno, že se s její pomocí nedá léčit třeba vážnější problém (a nebo dají, ale mnohem pomaleji).
Lu, tak to na to koukáme jak puk dvě
Nicméně různé energie momentálně létají na babinetu...
Já tu větu v tvém původním textu taky nečetla, je jen v tom mém, protože to často prostě slýchám.
Všichni teď potřebují šambalu, dikšu a já nevím, co ještě, reiki už jakoby prostě nebyla IN. A přitom to tu už někdo napsal - je to stále tatáž energie, jen promítnutá DO a nebo Z jiné dimenze. Tu energii máš dokonce v sobě, jen si to představ tak, že její léčivá síla je přímo úměrná kapacitě "kanálu", který ji k tobě přivádí a zároveň kapacitě tvého vlastního "kanálu", který ji přijímá. A navíc j to ještě dané kapacitou toho nejslabšího z těhle dvou
Je to stejné jako například s hnojivem na kytky, které je do té míry účinné, kolik procent je tam obsaženo látky, které je tam NEJMÉNĚ
Není tady
Gia napsal(a):
Pan - nemáš prosím někde odkaz na bližší informace o dimenzích? Zaujala mne ta 3. dimenze... Děkuju
Gio, bohužel nemám.
Ne že bych ti nějaký odkaz nechtěla poslat, ale tyhle informace nečerpám ani z netu ani z knih.
Ale nevylučuji, že to někde na netu nenajdeš, jen já nevím, kde.
A taky tam nejspíš najdeš v tomto směru i spoustu pitomostí.....
Není tady
Lúthien napsal(a):
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Ano, můžeš to tak vnímat. Teď už je jen na tobě, jestli budeš pátrat, proč to tak vnímáš
Nikoli Lu. Nepotrebuju vubec patrat potom proc vidim co vidim.
......" a ta věta nebyla narážka na to, že by mi někdo něco vyvracel......"
Timto dalsi vzkaz pro Tebe kdyz uz jsme v te interakci= nic takoveho jsem ja nerekla (vytucnene) ,to vypadlo z Tebe mila Lu. Tvoje interpretace.
A v tom je cely vtip. Takze muzes patrat proc jsi neco takoveho psala,tam v podvedomi.Víš, vtip je v tom, že to co tady neustále praktikuješ na ostatní, u sebe používat neumíš. Je to krásný takhle ostatním nastavovat zrcadlo, ale ty sama jsi trochu slepá, když se do zrcadel díváš. Jako by se tě to vůbec netýkalo, když se donekonečna pitváš v příspěvcích, kladeš nekonečné otázky...copak ti to asi chce naznačit, Hirondel?
A teď se prosím vraťme k tématu, chtěla bych si povídat o těch léčivých energiích. Někteří k tomu mají očividně co říct
Copak Tobe tohle cele co pises (asi Ti to vadi ze ?) chce asi naznacit. Nejsi prvni a nebudes ani posledni.
Ten kdo zna sebe ,zna i toho druheho.
Tak a ted k veci.
Tady ma urcite kazdy co rict.
Zase se zeptam-chtela by jsi mluvit o necem konkretne? Mam k tomu urcite co rict ,zalezi vsak na tom jestli se neco odemne chces dovedet.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
To je dost zkreslená informace, že reiki je slabá energie. Ba přímo bych řekla, že je to blábol.
Reiki je energie 3. dimenze a tam má tu největší možnou sílu.
Jenže Země už se nenachází ve 3. dimenzi.
To je to celé.
Další častý blábol, který slýchám je to, že tyto energie jen léčí a nemohou ublížit.
Nu, ony samy o sobě možná ne, ale ten, kdo je předává, ten ano.
Například pitná voda jako taková ti neublíží. Jenže když ti ji někdo podává, VŽDY záleží na tom, jakou informaci do ní vloží - ta může být léčivá, ale taky hodně nemocná. A může ti hodně ublížit, jak při léčení, tak při zasvěcení.
A platí přímá úměra - čím silnější energie, tím to může být větší léčivá a nebo taky zničující síla.Já vůbec nechápu, kde se tady tahle věta vzala! Přísahám, že jsem ji nepsla, protože si nic takového nemyslím. Ani tu větu nevidím u nikoho dalšího tady, kde bych jí omylem okopčila...
Vidím to stejně jako ty, Pan.
No já jsem to pochopila tak, že když mluvil o reiki jako o slabší energii, tak tím bylo myšleno, že se s její pomocí nedá léčit třeba vážnější problém (a nebo dají, ale mnohem pomaleji).Lu, tak to na to koukáme jak puk dvě
Nicméně různé energie momentálně létají na babinetu...
Já tu větu v tvém původním textu taky nečetla, je jen v tom mém, protože to často prostě slýchám.
Všichni teď potřebují šambalu, dikšu a já nevím, co ještě, reiki už jakoby prostě nebyla IN. A přitom to tu už někdo napsal - je to stále tatáž energie, jen promítnutá DO a nebo Z jiné dimenze. Tu energii máš dokonce v sobě, jen si to představ tak, že její léčivá síla je přímo úměrná kapacitě "kanálu", který ji k tobě přivádí a zároveň kapacitě tvého vlastního "kanálu", který ji přijímá. A navíc j to ještě dané kapacitou toho nejslabšího z těhle dvou
Je to stejné jako například s hnojivem na kytky, které je do té míry účinné, kolik procent je tam obsaženo látky, které je tam NEJMÉNĚ
Takže ty myslíš, že je rozdíl v tom, ze které dimenze energie je? V sobě ji máme, to nepochybuji. Funguje mi léčení i na dálku někoho jiného atd., ale co to je, jaký to má název, to netuším.
Víš, reiki se mnou zkrátka nic moc neudělala, ale netvrdím, že je to k ničemu. A potom jsem zkusila ty "silnější energie" a tak mě to nadchlo, že se pokouším zjistit, jak to vlastně je. Podstata je stejná, ale ten rozdíl tam je. Spíš bych řekla, že to je mazec. A asi to nebude jen léčitelem...jo, to je jako s těma kytkama asi
Není tady
hirondel napsal(a):
Zase se zeptam-chtela by jsi mluvit o necem konkretne? Mam k tomu urcite co rict ,zalezi vsak na tom jestli se neco odemne chces dovedet.
viz můj úplně první příspěvek na tomhle vlákně
Není tady
Lúthien napsal(a):
Ahoj, moc by mě zajímaly vaše názory a jestli máte zkušenosti s tímto druhem léčení. Nebo to dokonce někdo praktikujete?
Lu,
reknu Ti jakym zpusobem vnimam kdyz ctu tohle.
Kdyz reknu -ano mam zkusenost,ano muzu to praktikovat kdyz se me chce,stale ale nevim na jake nazory se ptas,protoze se neptas nijak konkretne.
Naprikla ted se pat Pandory. A jedine takhle se dovis nazoryt,protoze se ptas vice konkretne na to co si prejes vedet a udelat si v tom jasno.
Není tady
Lúthien napsal(a):
Takže ty myslíš, že je rozdíl v tom, ze které dimenze energie je? V sobě ji máme, to nepochybuji. Funguje mi léčení i na dálku někoho jiného atd., ale co to je, jaký to má název, to netuším.
Víš, reiki se mnou zkrátka nic moc neudělala, ale netvrdím, že je to k ničemu. A potom jsem zkusila ty "silnější energie" a tak mě to nadchlo, že se pokouším zjistit, jak to vlastně je. Podstata je stejná, ale ten rozdíl tam je. Spíš bych řekla, že to je mazec. A asi to nebude jen léčitelem...jo, to je jako s těma kytkama asi
Možná nejen, ze které dimenze je energie, ale i v které dimenzi jsi ty.
Osobně si myslím, že v podstatě pořád "dostáváš" rei-ki, byť pod jiným jménem, jen jsi ty i ona nergie v souladu, proto ji cítíš tak silně.
Vždyť si jen najdi překlad toho slovního spojení: rei -ki
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Víš, reiki se mnou zkrátka nic moc neudělala, ale netvrdím, že je to k ničemu. A potom jsem zkusila ty "silnější energie" a tak mě to nadchlo, že se pokouším zjistit, jak to vlastně je. Podstata je stejná, ale ten rozdíl tam je. Spíš bych řekla, že to je mazec. A asi to nebude jen léčitelem...jo, to je jako s těma kytkama asiMožná nejen, ze které dimenze je energie, ale i v které dimenzi jsi ty.
Osobně si myslím, že v podstatě pořád "dostáváš" rei-ki, byť pod jiným jménem, jen jsi ty i ona nergie v souladu, proto ji cítíš tak silně.
Vždyť si jen najdi překlad toho slovního spojení: rei -ki
No budu si muset zjistit víc o těch dimenzím
No a právě, když se to tak snažím někde nastudovat, tak reiki má sice stejnou podstatu, ale léčí pomocí jiných sil a jánevímčehoještě, než jiné energie....Je to čím dál zajímavější.....
Není tady
Hm - a co kdybychom si ujasnily základní definici energie?
Jestli si dobře pamatuju, je to prostě pohyb - čehokoliv, odkudkoliv, kamkoliv. Tok, prostě....
A ten může mít určitě velmi různé podoby, ne?
A rozhodně si nemyslím, že by byl jediný správný a dobrý.
Je to stejný, jako s tou omílanou "pozitivitou" a "negativitou" energií. Mám zkušenost, že se dají rozdělovat (pokud už vůbec máme tu potřebu) na jinové a jangové a každý holt potřebuje nějakou jinou na něco jiného a někdy jindy.
Co jsem se naposlouchala, že Vyšehrad je samá "negativní energie"....prd a vořech - je samá jin energie, když se tam soustředíte.
A pardon - nějak jsem si zamimomiskovala
Lú a dá se něco říct o PODSTATĚ reiki? MYslím jako čeho to je energie a kde ajak vzniká - jestli je prostě "nabíraná" zvenčí a transformovaná přes člověka, nebo jak?
A jaký by v tom byl pak rozdíl mezi jí a těmi, cos o nich vlastně založila to vlákno?
Není tady
Hirondel napsal(a):
Ahoj Lu,
nevim jak to rict.
Podle mne existuje uz hodne jmen,neboli pojmenovani. Vzdycky kdyz nejake takove nazvy-jmena zahlidnu (jako treba ted) tak se zajimam o cem to je. Nicmene nakonec zjistuju ze pod ruznymi jmeny se skryva stale tataz energie.
Nikdy jsem se nesetkala s nekym kdo tohle leceni provadi ale duverne zname me to je. Z pozice me vlastni zkusenosti se sebelecbou.
A protoze mam vlastni zkusenost vim ze to existuje. Jen jsem tomu procesu zadne jmeno nedala.
S Hir souhlasím. Energie je pouze jedna, metod, jak s nimi zacházet několik..... V postatě jsem zjistila, že je to stejné jako u metod odstraňování problémů - RUŠ, regrese, EFT, Cesta atd. Každá pracuje krapánek jinak a všechny směřují stejným směrem......
Není tady
Lvice napsal(a):
S Hir souhlasím. Energie je pouze jedna, metod, jak s nimi zacházet několik..... V postatě jsem zjistila, že je to stejné jako u metod odstraňování problémů - RUŠ, regrese, EFT, Cesta atd. Každá pracuje krapánek jinak a všechny směřují stejným směrem......
Krásné téma a všechny zdravím a souhlasím s výše uvedeným. Energie je každé naše slovo, neše gesto, které vyšleme. Někdo umí vysílat pozitivní energii a nemusí se považovat za léčitele (jakéhokoliv), někdo i když má léčit vysílá negativní energii. Nezáleží, jak pozitivní energii nazveme, ale jak jí vnímáme, jak na nás působí, což si někdy ani správně neuvědomujeme. Někdy stačí dobré slovo a úsměv, aby Vás vyléčil z chmur všedního dne.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lú a dá se něco říct o PODSTATĚ reiki? MYslím jako čeho to je energie a kde ajak vzniká - jestli je prostě "nabíraná" zvenčí a transformovaná přes člověka, nebo jak?
A jaký by v tom byl pak rozdíl mezi jí a těmi, cos o nich vlastně založila to vlákno?
Lupino, já to vnímám tak, že všechno je jedna a tatáž energie, ale...Může mít různě velkou sílu léčit a různá pojmenování podle toho, které bytosti při léčení pomáhají, jaký člověk vysílá a jaký přijímá a možná i z které dimenze energie přichází (o tom si musím něco zjistit) atd. atd.
No a tak mě zajímá, jestli tyhle zesílené energie někdo pociťuje jinak nebo mu přímo pomohly...
Není tady
Lúth, chodila jsem ke kamarádce na reiki, uměla léčit i na dálku. V daném okamžiku léčení jsem nic nepociťovala, jen teplo, ale změny se velice rychle dostavily . Stačí takhle?
Není tady
Lvice napsal(a):
Lúth, chodila jsem ke kamarádce na reiki, uměla léčit i na dálku. V daném okamžiku léčení jsem nic nepociťovala, jen teplo, ale změny se velice rychle dostavily
. Stačí takhle?
Lvice, to není výslech, to víš, že stačí To je paráda, že ti to takhle pomohlo!
A věřila jsi tomu, nebo jsi byla nedůvěřivá a i přesto ti to pomohlo? Já jsem zažila po spoustu letech něco skoro neuvěřitelného, jak mi to pomohlo, ale po měsíci a půl jakoby se problémy vracely. Možná proto, že tady o tom diskutuju, protože ve mně nejspíš pořád přetrvávají pochybnosti...nevím.
Není tady
Lúthien napsal(a):
Já jsem zažila po spoustu letech něco skoro neuvěřitelného, jak mi to pomohlo, ale po měsíci a půl jakoby se problémy vracely. Možná proto, že tady o tom diskutuju, protože ve mně nejspíš pořád přetrvávají pochybnosti...nevím.
Lu,
když jsem se začala o tyto věci zajímat, prošla jsem dvěma stupni zasvěcení reiky a nadšeně "léčila".
Pak mi došlo, co to vlastně dělám za blbost. I když jsem se později naučila k reiki "přidávat" informace, jak pracovat sám se sebou, časem mi došlo, že by to mělo být celé přesně naopak.
To znamená pracovat sám na sobě a reiki a vůbec všechny Ki nebo Či a Baly by se měly použít jen jako doplněk a nebo první pomoc.
Takže dnes pracuji tak, že vlastně vůbec nepracuji a maká ten, kdo potřebuje pomoci. Stejně mu nikdo jiný než on sám nepomůže. Navíc, když to udělá on sám a udělá to DOBŘE - a od toho jsem tam já, aby nekličkoval a nepodváděl sám sebe - tak se jeho problémy už nevrátí, protože je zRUŠil A i kdyby tam něco zůstalo a zase zlobilo, dotyčný si s tím už umí sám poradit.
Takže shrnuto a podtrženo - nabíjení jakoukoliv energií považuji za super relax a vynikající první pomoc, v už "prokaučovaných" případech to považuji za jeden ze způsobů, jak nejlépe dotyčnému pomoci, aby odešel co nejvyrovnanější sám se sebou.
Ale jinak je to pro mne svým způsobem cesta do pekla - příjdeš za dotyčným "guru", on ti uleví od tvých trablí, ty vysolíš nějaký peníz a za čas příjdeš znovu... A ten čas je nekonečný. Pokud tě ta metoda jako taková něco nenaučí - jak si pomáhjat trvale sama - tak popdle mne není dobrá.
Prostě na kopec se můžeš dostat buď pěšky a nebo lanovkou. Když si tam vysupíš po svých, posílíš fyzičku, celý organizmus Když se tam necháš vyvézt, máš sice taky krásný výhled, ale jinak ti to nic nedá.
Na kopci jsi byla, ale vlastně nebyla.....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Já jsem zažila po spoustu letech něco skoro neuvěřitelného, jak mi to pomohlo, ale po měsíci a půl jakoby se problémy vracely. Možná proto, že tady o tom diskutuju, protože ve mně nejspíš pořád přetrvávají pochybnosti...nevím.
Lu,
když jsem se začala o tyto věci zajímat, prošla jsem dvěma stupni zasvěcení reiky a nadšeně "léčila".
Pak mi došlo, co to vlastně dělám za blbost. I když jsem se později naučila k reiki "přidávat" informace, jak pracovat sám se sebou, časem mi došlo, že by to mělo být celé přesně naopak.
To znamená pracovat sám na sobě a reiki a vůbec všechny Ki nebo Či a Baly by se měly použít jen jako doplněk a nebo první pomoc.
Takže dnes pracuji tak, že vlastně vůbec nepracuji a maká ten, kdo potřebuje pomoci. Stejně mu nikdo jiný než on sám nepomůže. Navíc, když to udělá on sám a udělá to DOBŘE - a od toho jsem tam já, aby nekličkoval a nepodváděl sám sebe - tak se jeho problémy už nevrátí, protože je zRUŠilA i kdyby tam něco zůstalo a zase zlobilo, dotyčný si s tím už umí sám poradit.
Takže shrnuto a podtrženo - nabíjení jakoukoliv energií považuji za super relax a vynikající první pomoc, v už "prokaučovaných" případech to považuji za jeden ze způsobů, jak nejlépe dotyčnému pomoci, aby odešel co nejvyrovnanější sám se sebou.
Ale jinak je to pro mne svým způsobem cesta do pekla - příjdeš za dotyčným "guru", on ti uleví od tvých trablí, ty vysolíš nějaký peníz a za čas příjdeš znovu... A ten čas je nekonečný. Pokud tě ta metoda jako taková něco nenaučí - jak si pomáhjat trvale sama - tak popdle mne není dobrá.
Prostě na kopec se můžeš dostat buď pěšky a nebo lanovkou. Když si tam vysupíš po svých, posílíš fyzičku, celý organizmusKdyž se tam necháš vyvézt, máš sice taky krásný výhled, ale jinak ti to nic nedá.
Na kopci jsi byla, ale vlastně nebyla.....
uf
Každopádně, už delší dobu melu o tom, že RUŠku zkusím
Dyž já už si nevím rady. Bádám, tápu, všechno možné, proč mi ten jeden problém začal zhruba ve 13, 14 letech a od té doby se nechce pustit. Už jsem z toho unavená. Vím, že si musím pomoct sama...
Ale dost toho naříkání, půjdu i do RUŠky. Už se nebojím, že se dozvím něco, co by mě dřív třeba zklamalo, dotklo se mě to. Myslím, že se mi daří být k sobě upřímná. Jinudy cesta nevede
Není tady
Lu, dozvíš se vžycky jen to, na co jsi připravená. Co dokážeš zpracovat. To ostatní stejně "neuslyšíš"
To zase uslyšíš prostě jindy. Mám to vyzkoušené
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lu, dozvíš se vžycky jen to, na co jsi připravená. Co dokážeš zpracovat. To ostatní stejně "neuslyšíš"
A problém už se opravdu nevrátí? To zní skoro jako pohádka. I když je to dost logické. Dozvím se, zpracuju a přijmu? Tak nějak to funguje?
No ale jedno vím jistě, jsem připavená do toho jít
Není tady
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A problém už se opravdu nevrátí? To zní skoro jako pohádka. I když je to dost logické. Dozvím se, zpracuju a přijmu? Tak nějak to funguje?
No ale jedno vím jistě, jsem připavená do toho jít
Jééé=žiš Lu, znám několik lidí,k teří bez svého problémku nemohou žít
Než výjdou ze dveří, klidně si rychle vytvoří jiný
Taky platí, že každý"blbý pocit" je složen z mnoha emocí a pocitů..když to nerozklíčuješ VŠECHNO, tedy to neuděláš na poprvé dobře, vrátí se to znovu, ale už ne v tak frustrující podobě a ty si pak jsi i sama schopna říci: aha, to je to a to a musím s tím teď ještě udělat to a to
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
No ale jedno vím jistě, jsem připavená do toho jítJééé=žiš Lu, znám několik lidí,k teří bez svého problémku nemohou žít
Než výjdou ze dveří, klidně si rychle vytvoří jiný
Taky platí, že každý"blbý pocit" je složen z mnoha emocí a pocitů..když to nerozklíčuješ VŠECHNO, tedy to neuděláš na poprvé dobře, vrátí se to znovu, ale už ne v tak frustrující podobě a ty si pak jsi i sama schopna říci: aha, to je to a to a musím s tím teď ještě udělat to a to
Ojé, dejbůh, ať se bez toho svého problémku obejdu
No celá ta RUŠka zní moc dobře. Tak jako rozumně a férově
Není tady
Lú, já to nemyslela tak, že je to výslech . Spíš jsem byla dost stručná a proto jsem se ptala, zda ta jedna věta je dostačující, nebo je potřeba další omáčky
.
Vzhledem k tomu, že mi to dělala moje dobrá kamarádka, tak jsem věřila. Později se naše cesty rozešly, ale já na ní stejně vzpomínám s láskou.
Pak jsem začala v duchovnu hodně lítat a nestála nohama pevně na zemi, ale na druhou stranu jsem tehdy získala neocenitelné prožitky a zkušenosti, ze kterých stále čerpám.
O o RUŠce. Jsem čerstvě od Pan zrušená a mohu ti to jen doporučit. Výsledky jsou úžasné, mám z toho radost a dobrý pocit. Když budu potřebovat, ráda se Pan opět vydám do rukou
Není tady
Také souhlasím s tím, že čím je člověk čistější, tím dokáže předávat silnější energii, která má větší schopnost léčit. Ale je to oprdu jen 1. pomoc.
Jezdila jsem asi rok k léčiteli, který mi hodně pomohl. Léčil energií od Boha a pokaždé jsem zaznamenala změny. Problém byl v tom, že prostě ne a ne dojít k vyléčení.
Pak jsem si musela RUŠkou dojít k tomu, že tu nemoc si vlastně sama držím a že musím vyléčit sama sebe a pak už tu nemoc nebudu potřebovat.
Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Také souhlasím s tím, že čím je člověk čistější, tím dokáže předávat silnější energii, která má větší schopnost léčit. Ale je to oprdu jen 1. pomoc.
Jezdila jsem asi rok k léčiteli, který mi hodně pomohl. Léčil energií od Boha a pokaždé jsem zaznamenala změny. Problém byl v tom, že prostě ne a ne dojít k vyléčení.
Pak jsem si musela RUŠkou dojít k tomu, že tu nemoc si vlastně sama držím a že musím vyléčit sama sebe a pak už tu nemoc nebudu potřebovat.
Tím, že někoho budeš léčit, mu vlastně bereš to, kvůli čemu tady nemoc je. Pochopení a naučení se. Jakmile člověk pochopí a naučí se, vyléčí se sám
Krásné
S vytučněným naprosto souhlasím. Snažila jsem se a stále se snažím, ale už jsem byla zoufalá, tak jsem hledala pomoc. Nelituju toho, ale není to ono. Když mi RUŠka pomůže přijít na příčinu, bude to úžasné
Není tady
Lvice napsal(a):
Lú, já to nemyslela tak, že je to výslech
. Spíš jsem byla dost stručná a proto jsem se ptala, zda ta jedna věta je dostačující, nebo je potřeba další omáčky
.
Vzhledem k tomu, že mi to dělala moje dobrá kamarádka, tak jsem věřila. Později se naše cesty rozešly, ale já na ní stejně vzpomínám s láskou.
Pak jsem začala v duchovnu hodně lítat a nestála nohama pevně na zemi, ale na druhou stranu jsem tehdy získala neocenitelné prožitky a zkušenosti, ze kterých stále čerpám.
O o RUŠce. Jsem čerstvě od Pan zrušenáa mohu ti to jen doporučit. Výsledky jsou úžasné, mám z toho radost a dobrý pocit. Když budu potřebovat, ráda se Pan opět vydám do rukou
lvíčku, to si piš, že na RUŠku půjdu. Teď už ano
Bych to tady nejradši přejmenovala na RUŠ
Není tady