Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 1. 2. 2011 11:50

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Táhne mi na třicet a jsem bez chlapa

rmb napsal(a):

Nikiniki26 napsal(a):

Single jsem asi tak dva roky...no single ve smyslu že jsem nenatrefila na nikoho, s kým by to vydrželo víc jak několik měsíců, spíš bych snad dokonce řekla, že jsem nenatrefila na nikoho, s kým bych vůbec chtěla nějaký ten měsíc vydržet yikes)

A podle čeho jsi usoudila že by jsi s dosavadními partnery nechtěla vydržet ?
No já jen teda jako chlap když tohle vidím napsaný tak jen malou poznámku .. Bud si naprosto špatně vybíráš své partnery a nebo jedno malé, ale realistické upozornění :

Počet bohatých mladých citlivých sexy nezadaných multimilionářů kteří hledají životní vztah do konce života a jejichž jediným snem je svou partnerku nosit celý den na rukou a splnit jí jakékoliv přání  se limitně blíží nule. Prostě princ na bílém koni  nepřijede a budeš se muset smířit se tím že žádný chlap není ideální ( ani žádna žena, ale na to některé ženy při hledání partnera zapomínají ).
Netvrdím že je to právě  tvůj případ, ale co se třeba zamyslet i  nad  touto možností ?

- takoví chlapi obvykle nám ženským začnou dřív či později lézt stejně na nervy a nefunguje to.

Pokud se Niki seznámila se 2 nebo 3 muži a ani s jedním tonevydrřžela dýl jak měsíc,no prosím.Ale jestli jde ovíce partnrů,tak taky bych viděla tu závadu spíše na vlastním přijímači...

Tercilo,není to jenom o 40cítkách se špatnými zkušenostmi,které si už vybírají.I když mnohé zůstávají padlé na hlavu celý život a jsou nepoučitelné,to samé samozřejmě i chlapy;
je ovšem fakt,že mladé ženy,které si zvyknou na singl život mají už po 30ce své zažité návyky atd a jsou to takoví vlastně sobečkové,kteří nejsou už ochotny se vlatně ani tomu novému partnerovi přizpůsobovat,dělat sem tam ústupky,domlouvat se najednou na spoustě věcí,které si dřív řešily jen a jen podle sebe.Tady podle mě bude taky jádro pudla,proč třeba Niki a jí podobné nemohou s někým vydržet déle než měsíc.

Není tady

#52 1. 2. 2011 11:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mladé ženy,které si zvyknou na singl život mají už po 30ce své zažité návyky atd a jsou to takoví vlastně sobečkové,kteří nejsou už ochotny se vlatně ani tomu novému partnerovi přizpůsobovat,dělat sem tam ústupky,domlouvat se najednou na spoustě věcí,které si dřív řešily jen a jen podle sebe
A mladých pánů se to netýká???
Zvláště pak takových, co péči o své pohodlí s radostí přenechají mamince a pak se diví, proč že by se měli přizpůsobovat partnerce, když maminka nic takovýho po nich nikdá nechtěla.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 1. 2. 2011 11:59

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

mladé ženy,které si zvyknou na singl život mají už po 30ce své zažité návyky atd a jsou to takoví vlastně sobečkové,kteří nejsou už ochotny se vlatně ani tomu novému partnerovi přizpůsobovat,dělat sem tam ústupky,domlouvat se najednou na spoustě věcí,které si dřív řešily jen a jen podle sebe
A mladých pánů se to netýká???
Zvláště pak takových, co péči o své pohodlí s radostí přenechají mamince a pak se diví, proč že by se měli přizpůsobovat partnerce, když maminka nic takovýho po nich nikdá nechtěla.

Samozřejmě že i mladých pánů se to týká.To co jsem napsala se týká některých mladých lidí,nejsou proto špatní,ale je to i logické z jejich pohledu,osobně jim to nemám za zlé,je to jejich volba,jejich život.Já být tak dlouho singl a samostatná,nevím,jestli by se mi chtělo do chomoutu a rodiny...

A když třeba Niki napíše,že s nikým nevydrží dýl jak měsíc,tak tady se to přímo nabízí,proč to třeba tak je.

Není tady

#54 1. 2. 2011 20:49

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

rmb napsal(a):

Počet bohatých mladých citlivých sexy nezadaných multimilionářů kteří hledají životní vztah do konce života a jejichž jediným snem je svou partnerku nosit celý den na rukou a splnit jí jakékoliv přání  se limitně blíží nule. Prostě princ na bílém koni  nepřijede

Tak a teď jsi mi zkazil celý večer butter

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#55 1. 2. 2011 21:17

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Taky si občas říkám, že je něco špatně... Je mi 27 pryč, chlapa mám tři roky, ale je o rok a půl mladší... Zatím žádná svatba, já nechci dítě před svatbou... Moje kamarádky se vymanily z dlouhodobých vztahů, teď jsou samy a je jim už 28, 30... Jenže! Hodiny mi netikaj, zdravá jsem, chlap mě baví... Kašli na konvence a společenský mínění... Jestli žiješ ráda, je to pro začátek dobrý wink

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#56 2. 2. 2011 13:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty i Helča mají pravdu v tom, že si človíček kolem třicítky třeba už vytvoří jisté svoje návyky a těžko se mu z těchto svých zvyklostí kvůli nové známosti uhýbá, ale nemusí to pro ně samotné být vůbec "chyba". Jestli je to pro ně dobré či špatné, to už si potom posoudí oni sami.
Těžkosti si v životě zažijí všechny skupiny lidí smile.

Není tady

#57 2. 2. 2011 18:44

Nikiniki26
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Kuty i Helča mají pravdu v tom, že si človíček kolem třicítky třeba už vytvoří jisté svoje návyky a těžko se mu z těchto svých zvyklostí kvůli nové známosti uhýbá, ale nemusí to pro ně samotné být vůbec "chyba". Jestli je to pro ně dobré či špatné, to už si potom posoudí oni sami.
Těžkosti si v životě zažijí všechny skupiny lidí smile.

Je pravda, že ze zažitých návyků se těžko slevuje...na druhou stranu, mám si dělat nějaké nepohodlí a do něčeho se nutit? Proč? Myslím ale, že nejsem žádná namyšlená fiflena. Jinak co se týká těch vztahů, někde jsem tu zahlédla, že to možná je špatně pochopeno. Pokud vzpomínám na poslední vztah, vydržel tenkrát asi 2 měsíce, bývalý se potom vrátil ke své bývalce, chtěl si nejspíš jen povyrazit a já byla zrovna nablízku. Od té doby jsem s nikým chodit nezačala. Je třeba říct, že jsem onemocněla únavovým syndromem a řešila jsem trochu jiné problémy a na nějaké vyrážení do společnosti nebyla síla. Asi rok jsem se seznamovala na seznamkách, ale dál než k jednomu rande to většinou nedospělo. S jedním klukem jsem byla loni v létě pár týdnů, bez nějakého intimního sblížení, byl také ze seznamky a když se vybarvil, řekla jsem si, že už fakt nikdy seznamka. Jsou tam zvláštní muži a vesměs mi přijde že ztroskotanci.

Není tady

#58 2. 2. 2011 18:48

Nikiniki26
♥♥-----

Kuty napsal(a):

rmb napsal(a):

Nikiniki26 napsal(a):

Single jsem asi tak dva roky...no single ve smyslu že jsem nenatrefila na nikoho, s kým by to vydrželo víc jak několik měsíců, spíš bych snad dokonce řekla, že jsem nenatrefila na nikoho, s kým bych vůbec chtěla nějaký ten měsíc vydržet yikes)

A podle čeho jsi usoudila že by jsi s dosavadními partnery nechtěla vydržet ?
No já jen teda jako chlap když tohle vidím napsaný tak jen malou poznámku .. Bud si naprosto špatně vybíráš své partnery a nebo jedno malé, ale realistické upozornění :

Počet bohatých mladých citlivých sexy nezadaných multimilionářů kteří hledají životní vztah do konce života a jejichž jediným snem je svou partnerku nosit celý den na rukou a splnit jí jakékoliv přání  se limitně blíží nule. Prostě princ na bílém koni  nepřijede a budeš se muset smířit se tím že žádný chlap není ideální ( ani žádna žena, ale na to některé ženy při hledání partnera zapomínají ).
Netvrdím že je to právě  tvůj případ, ale co se třeba zamyslet i  nad  touto možností ?

- takoví chlapi obvykle nám ženským začnou dřív či později lézt stejně na nervy a nefunguje to.

Pokud se Niki seznámila se 2 nebo 3 muži a ani s jedním tonevydrřžela dýl jak měsíc,no prosím.Ale jestli jde ovíce partnrů,tak taky bych viděla tu závadu spíše na vlastním přijímači...

Tercilo,není to jenom o 40cítkách se špatnými zkušenostmi,které si už vybírají.I když mnohé zůstávají padlé na hlavu celý život a jsou nepoučitelné,to samé samozřejmě i chlapy;
je ovšem fakt,že mladé ženy,které si zvyknou na singl život mají už po 30ce své zažité návyky atd a jsou to takoví vlastně sobečkové,kteří nejsou už ochotny se vlatně ani tomu novému partnerovi přizpůsobovat,dělat sem tam ústupky,domlouvat se najednou na spoustě věcí,které si dřív řešily jen a jen podle sebe.Tady podle mě bude taky jádro pudla,proč třeba Niki a jí podobné nemohou s někým vydržet déle než měsíc.

Néé, to si rozhodně nemyslím, princ nepřijede yikes) Fakt nečekám, že mi někdo snese modré z nebe.
Říkala jsem si, že možná jsem náročná. Že dám šanci člověku, který mi třeba po fyzické stránce nic neříká, ale třeba se zamiluju. Nějakou dobu jsem byla  vnaději, že se nám podaří z našeho kamarádství postupně přejít někam dál...ale bohužel...když to tam není, tak není. V tomhle věku se vzdát sexu? Navíc on je dost cholerik a já se odmítám kvůli každé prkotině zhádat, když se věci dají řešit v klidu. Teď to vypadá, že to nebude ani kamarád, protože je ukřivděn a dělá mi naschvály.

Není tady

#59 2. 2. 2011 19:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

sandra napsal(a):

Podmínky pro založení rodiny tehdy a dnes se nedají vůbec srovnávat. Myslím, že spousta lidí by měla rádo děti dřív, ale bohužel člověk musí nejdřív hodně počítat, jestli si dítě vůbec můžou dovolit sad Já osobně plánuji děti až tak za 7 let, jsem smířená s tím, že mateřská nebude žádná a důchod taky žádný nikdy neuvidím. Musím tedy momentálně vydělávat dost na to, abych zaplatila hypo, šetřila na budoucnost a ještě na důchod.  A kde je jídlo, oblečení, kosmetika, vzdělávání, zábava? usch
Hmmm, to není nic proti tobě, Majkafo. To je jen taková popůlnoční úvaha.... hmm
Jinak Niki, mně bude na jaře 28 a byla jsem single 2 a půl roku. Myslím, že jsem si to ke konci dost užívala vissla . Taky byla doba, kdy VŠECHNY moje kamarádky byly zadané, kupovaly byty, zasnubovaly se, vdávaly a plánovaly děti. Naštěstí jsem si našla koníčka, kde jsem potkala spoustu mladých a zajímavých lidí, kteří byli ve většině případů taky single, takže jsem tak nějak unikla těm věčným debatám na téma - můj přítel, byt, svatba, děti. Což bylo dost osvěžující wink

Sandro, já si zasejc myslím, že dítě není o "podmínkách pro založení rodiny". Z toho výrazu mám vždy husinu. Mně se dítě narodilo "neplánovaně", půl roku po mé promoci a manžel měl ještě dva roky studia na VŠ před sebou. Oba jsme měli jen holé zadky, bydleli jsme v jednom pokoji u tchýně a tchána, i nábytek a i "naše" rozkládací postel byly jejich, a neměli lautr nic než sami sebe, kočárek, dětskou postýlku po mně a mých dvou sestrách, oblečení a pár knížek. stolt
Jen jsem psala za sebe, i teď, s odstupem věku a tím, že mám desetiměsíčního vnoučka, že jsem ráda, že jsem měla děti brzy. Protože ve vyšším věku, prostě to tak je, už ani fyzické síly a mnoho dalších faktorů není takových, jako ve 22. Nenadarmo lékaři doporučují mít děti ve věku 21 - 29 let, protože v tom věku je tělo matky běžně prý nejvíc připraveno.
Ale chápu, že někdy jsou okolnosti takové, že se to prostě vyvrbí jinak. Možná kdybych neotěhotněla neplánovaně, kdoví, kdy bych měla děti a jestli vůbec i já.
"Podmínky pro založení rodiny" si nastavujeme každý sám. Někdo potřebuje dům a spousty peněz, jiný zase něco jiného. Ale žádné "zákonem určené" podmínky pro založení rodiny nejsou. Dokonce ani věkové. Vše je jenom v naší hlavě.

Neplánovala si tu ešte nedávno Elišku na staré kolená? wink Alebo sa mi to len marí...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 2. 2. 2011 19:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

rmb napsal(a):

No Niki psala že dokonce "nenatrefila na nikoho s kým by vůbec chtela nějaký měsíc vydržet". Já vycházel z tohoto a ještě z předchozí věty "sem nenatrefila na nikoho, s kým by to vydrželo víc jak několik měsíců" .....
Jen jsem tím chtěl naznačit tohle, co se podívat do sebe a dát si k dohromady co chci, co očekávám, a co nabízím.
S tím pokud tam není něco navíc tak to nejde tak s tím naprosto souhlasím. Ovšem jen ze svého osobního pohledu znám i páry kde to bylo spíš než vášen  spíš rozum a jsou spokojený pár.
Ale tohle si musí každý sám v sobě probrat co chce od partnera, i s tím rizikem že to může chvíli trvat než to přijde.
A opravdu některé slečny své požadavky s věkem spíše stupnují že pak pro ně najít protějšek si který by splnil jejich očekávání je nemožné.
Ale to je problém nadměrného sledování romatických komedií místo snahy život žít. smile)
Ono by před každým sledováním romantické komedie mělo běžet varování ministra zdravotnictví že nadměrné sledování může zničit vztah smile)
A než mě umlátíte fotkami Hugh Granta  poslední dvě věty byla sranda akorát ne moc veselá smile)

Ja som to pochopila tak, že POSLEDNÉ DVA ROKY nenatrafila na nikoho, s kým by chcela byť dlhšie - čo sa mi nezdá nereálne, ani si netrúfnem podľa toho súdiť, že má priveľké nároky... Ak býva niekde na lazoch alebo na dedine, možno majú dokopy 5, slovom piatich, nezadaných mužov big_smile - to nie je bohvieaký výber... A nie je smrť, aby brala všetko, nie? Človek by mal byť s tým, s kým mu je dobre, inak sa potom vo vzťahu obaja skôr trápia. A kde je napísané, že všetci povinne MUSIA žiť v partnerských vzťahoch a mať deti? wink Každý nech si žije tak, aby bol spokojný a šťastný, nie? (Niekto má deti ešte hneď po základke - alebo ešte pod zákonom lol - iný si pomaly porodí vnúča - no a čo? Dieťa je dar vždy, alebo SKORO vdžy, pvoedzme... a život je krásny tým, aký je pestrý.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí