6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, dávám toto téma sem (snad mi to nezruí), sem nás chodí nejvíc
Moje starí dcerka by měla podstoupit operaci nosní mandle...máte s tím někdo zkuenosti? Přemýlíme o operaci laserem, zajímalo by mě, jestli mandle po laserovce můe dorůst také? Byli vae děti míň nemocné po tom odstranění?
Děkuji
Není tady
Ahoj Maharishi my byli s holkou v červenci na trhání nosní mandle.Byli jsme teda na normálním trhání né na laseru a učinek je hlavně v tom e kdy chytne rýmu(větinou to vdy přitáhne ze kolky)tak jí jde krásně ven.Nezůstává jí dutinách.Ale e by byla po trhání míň nemocná tak to bohuel né.Teď jsem jí koupila na posílení imunity Preventan junior tak snad zabere.
Není tady
Ahoj.Tak my jsme byli na trhání mandlí (leasrem) loni v létě.Mía trpěla na pruduky(za 8měsíců 6x antibiotika),měla zvětenou mandli stupeň 2.Letos marodila o hodně míň a antibiotika měla letos jen jednou.Ale rýmu má často-jak chodí do kolky.A jestli mandle odstraňěná leasrem dorustá?říká se,e prý trochu doroste.Jinak rozdíl mezi klasickym odstraněním a leasrem je v tom,e ti je stejně ustřihnou,ale leasrem to zataví,e to tolik nekrvácí a můe jít pak během hodiny domů a také cena.My jsme za leaser platili 4000 a letos prý o 500kč víc.
Není tady
Holky dík
Nakonec je rozhodnuto, dnes volali z nemocnice, e se uvolnil termín,tak jdeme u v pondělí.
Tak snad to bude ok a hlavně aby to trochu pomohlo. Nevím teda jaký stupeň má Niki, ale dr. byla rozhodně pro odstranění, protoe u má v podstatě 4 měsíce rýmu (skoro pokadé ve výtěru pneumokok ) a ikdy ji zrovna chvíli nemá, tak stejně jakoby pořád mluví přes nos.... Jsem zvědavá, jestli vůbec v to pondělí půjdeme, protoe včera u jsem ji vyexpedovala do kolky a dnes zas trochu soplí
Upravil(a) Maharishi (26. 1. 2011 20:48)
Není tady
Mahari pokud máte jít na zákrok tak ji nech raději doma, bude lepí kdy bude zdravá. Pak by se vám to stále odsunovalo.
Není tady
Mahari tak at ve dobře dopadne a malá bude mít klid.Eli taky mluvila tak jakoby přes nos a děsně v noci chrápala.Po odstranění má od toho klid ale dlouho jí trvalo ne se naučila opět dýchat nosem.
Není tady
Holky díky...
nechala jsem ji dnes u doma, ale včera právě ve kolce byla, oni z nemocnice volali a odpoledne, e má nástup v neděli, ale při naí smůle ádná operace nebude, protoe jakmile se ona setká s někým, kdo má rýmu, tak ji hned chytne..
Ona u nebyla ve kolce v podstatě od října, tak včera mi ruply nervy a dala jsem jí tam
Tak uvidím...
Není tady
Mahari ona rýma nevadí s tou by tě měli vzít ale nesmí být kael takový ten dávivý a teploty.Eli měla rýmu jak trám a zelenou nudli a vzali nás.
Není tady
Stránky: 1