1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý den, nemáte někdo zkuenosti s kontaktními čočkami dětí? Syn hraje fotbal a brýle mu dost vadí, ale nejsem si jistá, jestli je děti vůbec smí nosit.
Díky za opověď
Není tady
Nikdy jsem o tom neslyela, a první, co mě napadá, jak dobře si dítě zvládne čočky aplikovat..?
Určitě se poraď s očním lékařem, zabere to jen chvíli a můete pak společně přijít na řeení, které Tvému synovi výrazně usnadní ivot :-)
Není tady
Jak starý je Tvůj syn? Nae dítko je nosilo asi... ve 14ti nebo v 15ti, u přesně nevím..
Ale celkově ani jednomu z nás v rodině dlouhodobě nevyhovují. Mně na čas způsobily "mlhu" ve vidění a dcera jednou musela na pohotovost, protoe se jí "přisála" čočka k rohovce tak, e ji nemohla sundat (a to u je nosila roky, take s nimi uměla zacházet).
Jen jedna z mých sester je dosud nosí celý ivot bez potíí.
Určitě zajdi do optiky, v brněnské Olympii u je aplikují i přímo tam (pokud se Ti nechce k očnímu).
Upravil(a) Tercila (30. 1. 2011 2:08)
Není tady
S očním lékařem jsem se poradila, probrouzdala jsem internet a nala jsem velmi zajímavé informace. Dětem se kontaktní čočky aplikovat mohou a do určitého věku jim je nasazují samotní rodiče Zali jsme k očaři a u jsou z nás čočkaři
Viz. link, je tam spousta zajímavých informacích o dětech a čočkách (mimochodem na těchto stránkách objednávám i ty čočky - cenově s optikou nesrovnatelné :-)) reklama
Není tady
Ahoj, chtela bych se zeptat, od kolika byste dali diteti cocky? Ja mam totiz strach, ze jak se malej porad s klukama ve skole pere, ze si ty bryle rozbije a ublizi si vlastnimu zraku.
Není tady
barborkavz napsal(a):
Ahoj, chtela bych se zeptat, od kolika byste dali diteti cocky? Ja mam totiz strach, ze jak se malej porad s klukama ve skole pere, ze si ty bryle rozbije a ublizi si vlastnimu zraku.
U je to docela dlouho, ale řeili jsme nějakými tuím plastovými skly a krapet draími obroučkami.. Ty obroučky se daly ohnout a zase narovnat, prostě vydrely i to rvaní..
Není tady
Tak dcerka měla také oční vadu... cca do 10 nosila hodně silné brýle a poté jsme se rozhodli pro operaci, kterou prováděla Plastická chirurgie Praha a světe div se, pomohlo... Dneska la ta medicína nechutně kupředu, take se dá opravit skoro vechno. I kdy je pravda e mojí vadu očí asi jetě dobrých pár let nikdo neopraví...
Není tady
barborkavz napsal(a):
Synovec je má od 6 let a bez problémů. :-)
Nechci spamovat ale jako obchod mohu doporučit www.cocky-kontaktni.cz Určitě se to oproti optice vyplatí :-)
Není tady
sadlos napsal(a):
Tak dcerka měla také oční vadu... cca do 10 nosila hodně silné brýle a poté jsme se rozhodli pro operaci, kterou prováděla Plastická chirurgie Praha a světe div se, pomohlo... Dneska la ta medicína nechutně kupředu, take se dá opravit skoro vechno. I kdy je pravda e mojí vadu očí asi jetě dobrých pár let nikdo neopraví...
Ani moji,tu pry neoperuji.
Není tady
ani moju,ale u som sa s tým zmierila.
Není tady