Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 1. 2011 19:44

clavel
♥♥♥♥♥--

Re: poslat dítě s přáteli na hory

ja se tedy divim tomu co tady ctu... deti sice nemam, ale pratelum , ktery znam intenzivne teprve tri mesice, a pred tim parkrat navstevy, tak tem bych na tyden nesverila ani svyho psa.... taky bych se mohla vratit a zjistit, ze si psika dali k veceri... rozhodne si nemyslim, ze za tri mesice se da poznat, co je druhy za cloveka... takze dite bych mu vubec nesverila, a uz vubec ne na hory do Italie. kdyz si to vezmu, jsem cca stejne stara jako jeji pratele, a fakt si nedokazu predstavit, ze bych se mela starat o takhle stare dite, kor kdyz vlastni nemam a nemam ani paru co to obnasi....
ale hlavne si myslim, ze se matka mela v prvni rade s bejvalym domluvit, a ne oznamit... me tohle jentak mezi reci nekdo oznamovat, tak se o tom rozhodne nebavim jenom na internetu, ale resim to...
dite na hory s prateli ano, ale s temi co uz nejakej rok znam....

Není tady

#27 28. 1. 2011 19:46

mraketa
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Web

Jéééé konečně nám někdo rozumí. Díky za podporu.

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/rg5uP3J.jpghttp://lb1f.lilypie.com/rg5up1.png

Není tady

#28 28. 1. 2011 19:47

clavel
♥♥♥♥♥--

javena napsal(a):

Když dítěti nelyžaři stačej Český hory, proč loni holčina nebyla? To by teď lyžovala líp a neměla bys takovej strach, že si na lyžích ublíží...
Já bych dítě pustila, jezdí s rodiči jejich kamarádů na výlety, víkendy a tak a my zas bereme ty jejich. Samozřejmě občas a samozřejmě bych byla nervózní, jestli vše bude ok, ale to já jsem, i když jedou jen na prověřenej tábor...
Já se tě nechci dotknout, ale ty máš zřejmě malé dítě a ani já si neuměla představit, že jednou pustím vlastní dítě - syna - s otcem (pravda, zběžně znám, ale můj muž nee tongue) jeho spolužáka a jeho partnerkou (viděla jsem ji 3x) aniž bych věděla, kam přesně (3 hodiny jízdy) a myslela bych si, že taková matka, co to udělá, je nezodpovědná kr.áva... ale uběhlo pár let... a jel. Napsal mi po příjezdu SMS kde jsou a kdy pojedou zpátky a pak napsal, že dorazili... a víš, proč jel? Protože chtěl. On je zná líp, než já, navštěvuje spolužáka dost často... a byl rád, že mohl jet. Není nic, co bych pro svý děti neudělala. wink Dcera byla nedávno na nějakých narozkách za Prahou... myslím že u Kolína... vezla je tam maminka spolužačky - známe se z tř. schůzek... Moc si to užila, spaly tam, barák prej ještě stojí... tongue
Za pár let to možná budeš vidět jinak.
No a na tom, že děti dostanou dárky 22.12. mi nepřijde divný nic, až na to, že to někomu přijde divný. My máme tři nadílky - doma 24. 12, u prarodičů 25.12. a předtím nebo potom, dle situace od otce a jeho otce... Ouplně zkažený vánoce, ti povím... no, teď trochu reju, tak promiň. hmm

tohle povazuji ale za dosti velkej rozdil... ono je rozdil poslat dite nekam s rodici kamarada tveho syna, nez s lidma, kteri jsou o dost mladsi nez ty, a o detech nemaji ani paru.... navic si myslim ze rozhodne nebyl problem se s nimi na cemkoliv domluvit, mela si na ne kontakt apod. coz se o tomhle pripadu rict neda...

Není tady

#29 28. 1. 2011 19:48

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mraketa napsal(a):

aprill za a) ti do toho vůbec nic není
b) dítěti nelyžaři bohatě postačí České hory

že by závist, že dítě jede a ty ne?

Není tady

#30 28. 1. 2011 19:49

mraketa
♥♥♥♥---
Web

agewa napsal(a):

mraketa napsal(a):

Tohle už je fakt trochu mimo, ne?

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/rg5uP3J.jpghttp://lb1f.lilypie.com/rg5up1.png

Není tady

#31 28. 1. 2011 19:49

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mraketa napsal(a):

Jsem jen nesmírně překvapená. Nechtěla jsem aby mé příspěvky vyzněly útočně, já jsem zkrátka jen v šoku. jsem vychovaná zřejmě k daleko větší nedůvěře v lidi... Nenapadlo by mě abych se svým "novomanželem" vyměnila fajn týden na horách za starání se o dítě, které znám v podstatě 3 měsíce, stres aby se jí něco nestalo na lyžích a co si budeme povídat, oni si vlastně ani nezalyžují. to je vážně tak zvláštní, že mi to přijde ZVLÁŠTNÍ?
Já děti zbožňuju, hlídala jsem mockrát malé děti svým kamarádkám nebo kolegyním, ale prostě mi toto přijde skutečně moc
A jak jsem již psala, já bych své dítě neposlala a nenechala se takto potupně od někoho vydržovat

takže tvoje dítě to není a proč hned mluvíš o vydržování??

Není tady

#32 28. 1. 2011 19:55

mraketa
♥♥♥♥---
Web

clavel díky, ale tady je to ztracený...
Možná se mýlím a křivdím zde reagujícím, ale mám pocit, že hlavní problém je v tom kdo dotaz položil

Není tady

#33 28. 1. 2011 19:56

mraketa
♥♥♥♥---
Web

tže díky za Vaše názory a urážky a sbohem

Není tady

#34 28. 1. 2011 20:03

clavel
♥♥♥♥♥--

kazdopadne se mi libi, jak jste vsechny strasne odsuzovaly, ze by holka mela pul dne zustat s pritelkyni, zatimco bejvalej jde do prace, nebo na pohovor a pod... to byl problem... ale predat dite v podstate uplne cizim lidem, to je v poradku.... tak to jo.....

Není tady

#35 28. 1. 2011 20:15

clavel
♥♥♥♥♥--

a stejnak... co si myslej holky tady, na tom nezalezi... dulezity je, co si o tom myslite vy, a co s tim budete delat....

Není tady

#36 28. 1. 2011 20:37

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Nooo, tak jsem si to tady přečetla a upřímně, taky tomu moc nerozumím. Ale je fakt, že každá jsme jiná. Nicméně, mluvím teď čistě za sebe,  mám doma krom mladší dcerky i téměř sedmiletého syna (tudíž ve věku, jaký se tu řeší) a nepustila bych ho. Osobně to dost nechápu. Je něco jiného, kdybych jela taky a samozřejmě si pobyt svůj i syna zaplatila. Je něco jiného, kdyby tato nabídka přišla z rodiny. Ale poslat vlastní dítě samotné s defacto cizíma lidma (ještě bych to pochopila, kdyby sami měli dítě a to mé vzali jako parťáka pro své dítko) a ještě aby to platili... tak prostě NE. Nesedí mi to. Pro mě nepřijatelné. Ale je to můj názor, moje případná volba.

Není tady

#37 28. 1. 2011 20:40

javena
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

javena napsal(a):

Když dítěti nelyžaři stačej Český hory, proč loni holčina nebyla? To by teď lyžovala líp a neměla bys takovej strach, že si na lyžích ublíží...
Já bych dítě pustila, jezdí s rodiči jejich kamarádů na výlety, víkendy a tak a my zas bereme ty jejich. Samozřejmě občas a samozřejmě bych byla nervózní, jestli vše bude ok, ale to já jsem, i když jedou jen na prověřenej tábor...
Já se tě nechci dotknout, ale ty máš zřejmě malé dítě a ani já si neuměla představit, že jednou pustím vlastní dítě - syna - s otcem (pravda, zběžně znám, ale můj muž nee tongue) jeho spolužáka a jeho partnerkou (viděla jsem ji 3x) aniž bych věděla, kam přesně (3 hodiny jízdy) a myslela bych si, že taková matka, co to udělá, je nezodpovědná kr.áva... ale uběhlo pár let... a jel. Napsal mi po příjezdu SMS kde jsou a kdy pojedou zpátky a pak napsal, že dorazili... a víš, proč jel? Protože chtěl. On je zná líp, než já, navštěvuje spolužáka dost často... a byl rád, že mohl jet. Není nic, co bych pro svý děti neudělala. wink Dcera byla nedávno na nějakých narozkách za Prahou... myslím že u Kolína... vezla je tam maminka spolužačky - známe se z tř. schůzek... Moc si to užila, spaly tam, barák prej ještě stojí... tongue
Za pár let to možná budeš vidět jinak.
No a na tom, že děti dostanou dárky 22.12. mi nepřijde divný nic, až na to, že to někomu přijde divný. My máme tři nadílky - doma 24. 12, u prarodičů 25.12. a předtím nebo potom, dle situace od otce a jeho otce... Ouplně zkažený vánoce, ti povím... no, teď trochu reju, tak promiň. hmm

tohle povazuji ale za dosti velkej rozdil... ono je rozdil poslat dite nekam s rodici kamarada tveho syna, nez s lidma, kteri jsou o dost mladsi nez ty, a o detech nemaji ani paru.... navic si myslim ze rozhodne nebyl problem se s nimi na cemkoliv domluvit, mela si na ne kontakt apod. coz se o tomhle pripadu rict neda...

Jak víš, kolik je rodičům spolužáka? Teda otci a jeho partnerce. Já ti to sem hodím, pro info - ona cca 22 a on asi 35. Mladší jsou oba, ale on jen o fousek... a kontakt jsem měla na svého yna. Jí znám jen jménem (a ještě si ho pletu, protože je to nová přítelkyně) a jeho jménem i příjmením.
Holka byla u těch lidí - vezla je teda maminka ze školy (jméno znám) ale kam jeli (adresa a td.), tak to prosím nevím. Někde u Kolína, paní jsem viděla třikrát, jeho nikdy. Vdala se a odstěhovala právě do toho kolína. Měla jsem kontakt na svou dceru.
A maminka dcery tvého partnera/ manžela (omluvám se, nepostřehla jsem) na ně nemá kontakt? Ani holka nemá mobil?

Není tady

#38 28. 1. 2011 20:51

javena
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

kazdopadne se mi libi, jak jste vsechny strasne odsuzovaly, ze by holka mela pul dne zustat s pritelkyni, zatimco bejvalej jde do prace, nebo na pohovor a pod... to byl problem... ale predat dite v podstate uplne cizim lidem, to je v poradku.... tak to jo.....

Tak jak kdo. Já to neodsuzovala, jen poukázala na to, že třeba to holka vidí jinak a maminka se jí jen zastává. Nevidím problém v tom, kde jsou děti s otcem. On třeba vůbec neví, že někde o víkendu jsme. Ale pokud by mi dítě řeklo, že nechce být u otce na víkend, když tam stejně jeden den/ půl dne/ tři hodiny není... tak se na mě nezlob, ale ctím jejich rozhodnutí a otci bych zavolala, že víkend z tohoto důvodu přesuneme.
Pokud to dětem nevadí, nemám s tím problém a může je dát třeba do útulku...  kolikrát bych je tam šupla já... takže bych ho i pochopila. lol

Jinak je jasný, že je to věc mraketina... otce tý holčiny a její matky. Mraketa chtěla názory, má je. Já jen myslím, že když jsou děti malé, nedokážeme si představit, že za rok, dva bychom to řešily stejně. Když mý prvorozený dítě tahalo kačera po parku, taky jsem nechápala, že ty matky vedle nechaj děti, aby se šermovaly klackama... Jo, jo... dva roky nato... jsem koukala po těch maminkách menších dětí, jak mě sjížděj pohledem, který mi něco připomněl. tongue

Není tady

#39 28. 1. 2011 20:56

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

mraketa napsal(a):

agewa napsal(a):

mraketa napsal(a):

Já bych naopak řekla, že to je trefa do černého wink

Ty zpackané Vánoce, to je názor dětí, nebo jsi se za ně rozhodla ty, že byly zpackané a basta?
Tebe bych chtěla mít doma lol

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#40 28. 1. 2011 20:59

clavel
♥♥♥♥♥--

Jak víš, kolik je rodičům spolužáka? Teda otci a jeho partnerce. Já ti to sem hodím, pro info - ona cca 22 a on asi 35. Mladší jsou oba, ale on jen o fousek... a kontakt jsem měla na svého yna. Jí znám jen jménem (a ještě si ho pletu, protože je to nová přítelkyně) a jeho jménem i příjmením.
Holka byla u těch lidí - vezla je teda maminka ze školy (jméno znám) ale kam jeli (adresa a td.), tak to prosím nevím. Někde u Kolína, paní jsem viděla třikrát, jeho nikdy. Vdala se a odstěhovala právě do toho kolína. Měla jsem kontakt na svou dceru.
A maminka dcery tvého partnera/ manžela (omluvám se, nepostřehla jsem) na ně nemá kontakt? Ani holka nemá mobil?

ok, tak jinak... nejde o vek, ale porad jde o to, ze je to rodic kamarada tveho syna... a pokud nevis, kam tvoje deti jedou, tak to je tvuj problem, ale tohle bych nikdy nedopustila. i kdyz pritel nekam jede, nebo ja, tak vzajemne zhruba vime kam, protoze clovek nikdy nevi, co se muze stat.....

Není tady

#41 28. 1. 2011 21:02

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

Nooo, tak jsem si to tady přečetla a upřímně, taky tomu moc nerozumím. Ale je fakt, že každá jsme jiná. Nicméně, mluvím teď čistě za sebe,  mám doma krom mladší dcerky i téměř sedmiletého syna (tudíž ve věku, jaký se tu řeší) a nepustila bych ho. Osobně to dost nechápu. Je něco jiného, kdybych jela taky a samozřejmě si pobyt svůj i syna zaplatila. Je něco jiného, kdyby tato nabídka přišla z rodiny. Ale poslat vlastní dítě samotné s defacto cizíma lidma (ještě bych to pochopila, kdyby sami měli dítě a to mé vzali jako parťáka pro své dítko) a ještě aby to platili... tak prostě NE. Nesedí mi to. Pro mě nepřijatelné. Ale je to můj názor, moje případná volba.

Pod to se da jen podepsat. :-)

Ja nevim, tezko nekoho soudit z par radek, ale prvni co me napadlo, co kdyz se tam bude v tom tydnu dit neco nehezkeho, dokaze sedmilety dite zvednout telefon a zavolat mame nebo tatovi, ze se ji tam nelibi???

Mozna za vsim vidim jen spatny veci, ale tohle mi prijde opravdu zvlastni.

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#42 28. 1. 2011 21:03

Eri
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

A nenapadlo tě, že je to dost stejný problém, ale opačně? Děti měly zůstat s - pro matku - cizí ženskou. Ať je otci sebebližší, pro matku je zjevně cizí.
A naopak, přestože jsou matčini známí otci cizí ( Mraketu do toho s dovolením nezatahuji, bo tohle by měl v první řadě řešit otec - dle mého názoru wink ) matce jsou natolik blízcí, že jim svěří děti?
- snad jsem to napsala alespoň trochu srozumitelně a je k pochopení, co jsem tím myslela -
Samozřejmě neřeším časový interval, beru to principiálně. Přijde mi to jako zajímavý paradox.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#43 28. 1. 2011 21:12

A-N-Y 1
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prostějov
Web

Nechtěla jsem do toho zasahovat,ale nějaké názory fakt nechápu big_smile dumbom

Souhlasím s Andrejkou,úplně stejnej názor jako mám já. stolt tummenupp

A psát tady něco ve smyslu,že dokud je dítě malé tak si matka myslí,že by to nebo ono nikdy neudělala a za pár let změní názor si opravdu nemyslím.Dcerka už je dávno dospělá a do její plnoletosti jsem  ji opravdu nepustila jen s někým koho znám pár měsíců a bylo mi jedno jestli je jí sedum nebo třeba patnáct!!!!!!Stejné to bude mít i moje druhé dítě(viz.metřík) a nemyslím si,že bych byla přísná matka,ale o svoje děti se bojím a mám za ně zodpovědnost!!! hjarta

No a ještě...řešit tu otázku financí jestli na to Mraket má nebo nemá je fakt dost ubohý dumbom někomu asi dělá radost,když se tady může bezdůvodně navážet do holky co se jen na něco zeptala.Ale ta dotyčná to tady tak má,četla jsem si pár diskuzí kam psala a je to skoro pořád stejný ,asi nějaká nešťastná bývalka big_smile  Já jsem taky teda bývalá manželka někoho,ale na rozdíl od ní asi šťastná big_smile

A,aby tady náhodou nevzniklo něco ve smyslu,že bych i já záviděla dětem cestu někam do Itálie na hory,tak dopředu píšu,že to opravdu u mě nehrozí big_smile big_smile myslím finančně vissla

http://alscan.ic.cz/data/any.jpghttp://lbyf.lilypie.com/UbYIp2.png

http://img2.rajce.idnes.cz/d2/3/3960/3960685_587b6a5b1158fb0bd42f2ea5a2d0c98d/images/Kopie_-_0212201011780.jpghttp://lb2f.lilypie.com/6T9cp2.png

Není tady

#44 28. 1. 2011 21:16

Maharishi
♥♥♥♥♥♥-
Web

A-N-Y 1 napsal(a):

Nechtěla jsem do toho zasahovat,ale nějaké názory fakt nechápu big_smile dumbom

Souhlasím s Andrejkou,úplně stejnej názor jako mám já. stolt tummenupp

A psát tady něco ve smyslu,že dokud je dítě malé tak si matka myslí,že by to nebo ono nikdy neudělala a za pár let změní názor si opravdu nemyslím.Dcerka už je dávno dospělá a do její plnoletosti jsem  ji opravdu nepustila jen s někým koho znám pár měsíců a bylo mi jedno jestli je jí sedum nebo třeba patnáct!!!!!!Stejné to bude mít i moje druhé dítě(viz.metřík) a nemyslím si,že bych byla přísná matka,ale o svoje děti se bojím a mám za ně zodpovědnost!!! hjarta

No a ještě...řešit tu otázku financí jestli na to Mraket má nebo nemá je fakt dost ubohý dumbom někomu asi dělá radost,když se tady může bezdůvodně navážet do holky co se jen na něco zeptala.Ale ta dotyčná to tady tak má,četla jsem si pár diskuzí kam psala a je to skoro pořád stejný ,asi nějaká nešťastná bývalka big_smile  Já jsem taky teda bývalá manželka někoho,ale na rozdíl od ní asi šťastná big_smile

A,aby tady náhodou nevzniklo něco ve smyslu,že bych i já záviděla dětem cestu někam do Itálie na hory,tak dopředu píšu,že to opravdu u mě nehrozí big_smile big_smile myslím finančně vissla

tummenupptummenupptummenupp

http://lb2f.lilypie.com/Y1Jsp2.png
18.3.2010. 2900g a 48 cm
http://lb5f.lilypie.com/xgSNp2.png
21.3.2007. 3100g a 49 cm

Není tady

#45 28. 1. 2011 21:24

javena
♥♥♥♥♥♥-

clavel napsal(a):

ok, tak jinak... nejde o vek, ale porad jde o to, ze je to rodic kamarada tveho syna... a pokud nevis, kam tvoje deti jedou, tak to je tvuj problem, ale tohle bych nikdy nedopustila. i kdyz pritel nekam jede, nebo ja, tak vzajemne zhruba vime kam, protoze clovek nikdy nevi, co se muze stat.....

big_smile Já s tím ale problém nemám. Ptala se mraketa a já jí napsala svůj názor. Proč hledat kličky z jakýho důvodu to u mě jde a u jinejch ne. Já mám tenhle názor. Podle toho jednám.
Stát se toho může tolik, že by mě odvezli, kdybych na to myslela.
To by nemohly ani na tábor.
Kámošky holka chodila do sboru ke Kulínskýmu a hádej, kde zpívá ta moje. Teď byl v telce...  Musí se to prostě jistit jinak.
Není to prča, to uznávám, ale žít ve skleníku je na nic - vylezeš ven a ofoukne tě...

Není tady

#46 28. 1. 2011 21:37

javena
♥♥♥♥♥♥-

A ano, já si neuměla představit, že jednou půjdu dítěti naproti k tramvaji v jedenáct v noci... sousedku, co poslala dítě k babičce tak, že posadila dítě do busu a ta si ho za dvě hodiny vyzvedla v místě určení jsem měla chuť udat sociálce...
Taky se o ně bojím... i když jsou s prarodiči. Ale to neznamená, že je budu stopovat, vybírat jim dovolené dle svého uvážení a když můžou být s někým venku, tak budou trčet doma, protože já... se o ně bojím.

Nikdo tu hlavně nenapsal, jestli holčička chce jet, nebo ji matka nutí... Třeba holka chtěla jet a vyšlo to z její hlavy, když teta jedou... matka souhlasila, protože holka dlouho na lyžích nebyla...
Kdyby jela s těmi lidmi do Tater, byl by z toho taky tyátr... hmm Nebo když je ředitelský volno a holku někdo pohlídá, taky se to řeší...
Já bych jí pustila. Vlastně holka měla jet do Maďarska takhle s rodinou (opět škola) ale nedopadlo to, měli stejný termín jako my pobyt jinde... jinak by jela. Pravda je, že mají děti, jedno stejně staré. Proto ji taky chtěli vzít.
Co vede bezdětné manřele k tomu, že berou holku kamarádky, sousedky? Možná mají rádi děti a vědí, že si to maminka nemůže dovolit.

Není tady

#47 28. 1. 2011 21:41

clavel
♥♥♥♥♥--

Eri napsal(a):

clavel napsal(a):

A nenapadlo tě, že je to dost stejný problém, ale opačně? Děti měly zůstat s - pro matku - cizí ženskou. Ať je otci sebebližší, pro matku je zjevně cizí.
A naopak, přestože jsou matčini známí otci cizí ( Mraketu do toho s dovolením nezatahuji, bo tohle by měl v první řadě řešit otec - dle mého názoru wink ) matce jsou natolik blízcí, že jim svěří děti?
- snad jsem to napsala alespoň trochu srozumitelně a je k pochopení, co jsem tím myslela -
Samozřejmě neřeším časový interval, beru to principiálně. Přijde mi to jako zajímavý paradox.

to sice chapu, jenze tady jde o to, ze pritelkyni "zna" vic nez tri mesice... kdyby ty lidi matka znala roky, tak nereknu ani popel...

Není tady

#48 28. 1. 2011 21:48

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Tak myslím, že už v prvním příspěvku ( možná pozdějí, omlouvám se, nevím to přesně ) je napsáno, že je zná dýl. To zaprvé.
A za druhé. Ani ty, ani já, a možná ani Mraketa nevíme, jak dlouho je zná, pokud to sem sama nenapíše. wink
Máme pohled jedné strany a řekla bych, že silně zaujatý. smile Viz. Vánoce. Zeptal se někdo těch dětí, jestli jim to vadilo, nebo to naopak byla super změna? wink  Ale prostě byly Vánoce zničený roll

Pro pořádek: Nejsem ničí BM jsem 11 let vdaná lol

Upravil(a) Eri (28. 1. 2011 21:50)

Není tady

#49 28. 1. 2011 21:50

Jája80
♥♥♥♥♥--
Místo: konečně zase Brno :-)
Web

Teda pročítám a nestačím se divit.... Jen malinko lidem tady připadá zvláštní svěřit dítě někomu, koho znám 1 rok a intenzivně se s ním vídám 3 měsíce... va

A některé odpovědi už vůbec nechápu:

Eri napsal(a):

mraketa napsal(a):

agewa napsal(a):

Já bych naopak řekla, že to je trefa do černého wink

Ty zpackané Vánoce, to je názor dětí, nebo jsi se za ně rozhodla ty, že byly zpackané a basta?
Tebe bych chtěla mít doma lol

Koukám, že jsou tady něktěří lidé nadaní věšteckým duchem a dokážou číst cizí myšlenky a pocity... Tady zřejmě bude platit: podle sebe soudím Tebe roll

Mraket, za mě tedy rozhodně ne. Neposlala bych dítě s někým, koho znám pořádně 3 měsíce. Na to ho mám moc ráda....

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7OjT4Rq.jpghttp://lb2f.lilypie.com/7OjTp2.png

Není tady

#50 28. 1. 2011 21:52

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Šmarja, fakt ne lol

Já a lyže, to opravdu nee lol lol

PS: Syn jede k moři a já ne, věř mi, nebo ne, moc mu to přeju wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí